سلام مدلی که شما دارید و 8780 اش هم اصلا هماهنگی نداره رو شاتلنقل قول:
خیلی ها مشکل شما رو دارن باش رو شاتل
بهتره بفروشیدش بره یا اینکه غیر از شاتل رو های وب مخصوصا خوب جواب میده این مدل تی پی لینک
دوم خطتون هم مشکل شدید نویز داره
Printable View
سلام مدلی که شما دارید و 8780 اش هم اصلا هماهنگی نداره رو شاتلنقل قول:
خیلی ها مشکل شما رو دارن باش رو شاتل
بهتره بفروشیدش بره یا اینکه غیر از شاتل رو های وب مخصوصا خوب جواب میده این مدل تی پی لینک
دوم خطتون هم مشکل شدید نویز داره
خواهشا دوستان کمک کنند همینطور خواستم بدونم اگه تو سرویس آرت 6 از شاتل لند دانلود کنم محدود نمیشم.نقل قول:
خوب چیزی نیست که شاتل لند ارزونتر بده مثلا بسته ای که ۱ ساله باشه بخری پایینتر بدهنقل قول:
اونجور که حشاب میکنم این کوچ پاییزیشم زیاد مالی نیست این مدل که شما میگی بهتره با خرید بسته شاتل لند
دانلود راییگانش احتمالا سزعت بیارن پاین اگه نه قیمتن خوبع
کسی از دوستان مصرف داشته؟؟
Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk
منم جشنواره دارمنقل قول:
والا من خودم این برج فقط 500 گیگ از شاتلند فیلم و دیتا و کلا از یوتیوب هرچی ویدیو بوده دانلود کردم 75 گیگ هم از ترافیک ایران استفاده داشتم
40 گیگ هم از ترافیک بین الملل دان داشتم
فقط باید محدودیت های شاتلند رو دور بزنی
والا تو بگی 20 هزار تومن اصن شاتلند پول بسته اش باشه بازم ارزش داره برای من که اینطوره
دانلود هم همیشه برای من از 1.8 پاین تر نیومده سرعت
دوستان سرعت دانلود نامحدود 128 شاتل چقدره ؟ محدودیت سرعت بعد از مصرف زیاد اعمال میکنن یا نه ؟
سلام
سرعت سرویس ECO8192-NFG چقدره؟؟ اینو بگیرم بهتره یا ECO1024-NFG ؟؟
سلام دوستان این شاتل سرعت منو بشدت کم کرده نامحدود دارم چیزی هم دانلود نکردم فقط خودش هر روز کلی الکی میزنه! حالا چند روز دیگه که سرویسم تموم میشه همینو تمدید کنم یا یه آرت دیگه بگیرم محدودیت رفع میشه یا خیر؟
خوب جشوارش بدرد نمیخوره با خرید بسته شاتل لند چون عملا بسته ماهی 100 گیگ داخلی میده نامحدود هم شاتل لند پس این کوچ پاییزی اینا برای من مناسب نیست شاید برای کسه دیگه باشهنقل قول:
من یه بسته بخرم که بین الملل داشته باشه بهتره با خرید بسته شاتل لند
فقط میمونه یه بحث دیگه کسی از دوستان ازین بیشته های شبانش خرید کرده؟که فری هستن 1 تا 7 ببینم سرعت کم میشه یا نه اگه هم کم میشه شاتل لند ایرانیا کم میشن یا نه اونجور باشه این بیشته هاشو میخرم
پشتیبانی انلاین واقعا مسخره یعنی من روی این شرکت مسخره تر ندیدم ادمو اصلا زده میکنن از خرید سرویس دوستان حتما قبل خرید یه بارصحبت منید باهاشون کلا میپیچونن
چطور میشه شگایت کرد ازین پشتیبانی؟
یعنی هیچ کدوم از دوستان تا به حال art6 رو تجربه نکرده، می خواستم بدونم تا 120 گیگ در ماه محدود نمی کنن؟
سلام
دوستان آرت1 چه زمانی سرعتش کم میشه؟
یعنی چقدر حجم مصرف بشه، سرعت میاد پایین؟
ممنون
دوست عزیز توی سایت واضح توضیح داده.. شما 120 گیگ دارید.. و میتونید اون 120 گیگ رو مصرف کنید اما رعایت مصرف منصفانه مهمه..نقل قول:
یعنی شما یهو نشینی 20 گیگ توی یک روز پشت سر هم دانلود کنی... اگر بتونید درست برنامه ریزی کنید که در یکماه طوری مصرف بشه که زیاد به چشم نیاد شما محدود نمیشید..
اما در هر شرایطی بعد از 120 گیگ سرعت شما به سرعت اصلی که خریدید بر میگرده یعنی 512...
تمامیه سرویس های آرت بعد از مقداری که نوشته شده به سرعت اصلی خودش برمیگرده..بطور مثال ART1 با 16 گیگ با سرعت 1مگ دریافت میکنه و بعد از مصرف 1 مگ سرعت به 128K بر میگرده..
لازم به توجه هست اگر مصرف منصفانه رو رعایت نکنید در ماه بعدی حتی ART2 هم بگیرید امکان اینکه سرعتی بیشتر از 256K بهتون نده هستش..
برگرفته از سایت شاتل در بخش لیست قیمت های سرویس نامحدود
سیاست شاتل بر این است که کیفیت و ضریب به اشتراکگذاری سرویس کاربران به مراتب بهتر از الزامات قانونی (ضریب اشتراک یک به هشت موضوع مصوبه جلسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات) و چارچوب قرارداد با آنان باشد. تجربه چندین سالهی شاتل نیز موید این واقعیت است که تقریبا تمامی کاربران از این ویژگی برخوردار میشوند. اما چنانچه برای سرویسهای نامحدود، کاربری بهصورت پیوسته با ابزارهای به اشتراک گذاری فایل، به مصرف بی رویه تا جایی ادامه دهد که کاربران دیگر را تحت فشار قرار دهد یا در شبکه یا در مهندسی ترافیک اختلال ایجاد کند، با هدف حفظ کیفیت برای همه کاربران دیگر، بهصورت خودکار و تدریجی ضریب به اشتراکگذاری و کیفیت سرویس وی مطابق قرارداد خواهد شد و تا مدت زمانی نمیتوانند از این ویژگی فراتر از قرارداد بهرهمند شوند
نقل قول:
من هم مشکل شما رو داشتم مودمم دیلینک 2750 بود و جالبه که همین مدل مودم تندا رو هم امتحان کردم .راستش خیلی هم مالی نبود من که هنر خاصی تو چیپ برودکام این مودم ندیدم و هیچ تفاوت خاصی با دیلینک ندیدم.الان ایسوز n14u دارم و شدیدا بهتر از تندا جواب میده .توصیه میکنم ایسوز رو خریداری فرمایید.
کلا به نظر بنده مودمهای ایسوز خیلی خوب هستن.
دوست عزیز ممنون به خاطر پاسخگویی اما من متوجه نشدم شما یه جا گفتید اگه پشت سر هم دانلود نکنید می تونید 120 گیگ دانلود کنید و یه جای دیگه گفتید در هر شرایطی بعد از 120 گیگ محدود میشید!!!!!
نقل قول:شما اگر 120 گیگ رو خیلی زودتر از موعد به اتمام برسونید بر فرض مثال در5 روز،زمانیکه سرویس جدید بخرید شما رو محدود میکنن چرا شما مصرف منصفانه رو در نظر نگرفتید و به مهندسی شبکه و دیگر مشترکین ضربه وارد کردید در استفاده از اینترنت و سرعت شما رو به پایینترین حد ممکن میرسونن.نقل قول:
اما اگر 120 گیگ رو بر فرض مثال در 22 روز تمام کنید سرعت شما به سرعت پایه محدود میشه و در سرویس بعدی محدودیت خاصی برای شما در نظر نمیگیرن...
مرسی دوست عزیز حالا متوجه شدم فقط یه چیزی اگه فایلها رو به شاتل لند انتقال دهیم و بیشتر دانلودها رو از اونجا انجام بدهیم تو سرویس های نامحدود هیچ فرقی نمی کنه؟نقل قول:
من با art3نقل قول:
215گیگ تو ی ماه دان زدم
البته ریموت کردم بیشترشو
تا جایی ک میشه ریموت کن مشکلی پیش نمیاد
ماه اولی ک گرفتم ART 1 داشتم تا 16 روز 56 گیگ دان زدم بعد سرعت اوردن پایین و پینگ بردن بالا هیچ سایتی وا نمیشد مجبور شدم برم رو آرت 3نقل قول:
الانم آرت یک دارم تو 26 روز
88 گیگ دان زدم ولی ریموت کردک ریموت کنی مشکلی پیش نمیاد
l
ART2 ک اصلا ندارهنقل قول:
بیشتر ترافیک بین الملل براشون مهمه تا استفاده در روز
ممنون واقعا نظرت خیلی خوشحالم کرد ولی فایلهای بالای 2 گیگ رو چیکار کنیم؟نقل قول:
یا اسپلیتش کنیننقل قول:
یا حداقل ریموت کنین رو سرور های ایرانی
ممنوننقل قول:
اسپلیت کردن رو که بلد نیستم
به غیر از شاتل لند جای دیگه ای رو نمی شناسم که سرورش داخلی باشه.
آیا سایت عصر آپلود ترافیک داخلی محسوب میشه؟
upera آره داره سرور ایرانم آپلود بوی هم دارهنقل قول:
ریموت تو کجا؟نقل قول:
مگه شاتل لند مخصوص کاربران eco نیست؟نقل قول:
:))نقل قول:
ربطی نداره
میتونید اسفتاده کنید
نقل قول:
شما در هر شرایطی چه از ترافیک بین الملل و چه از ترافیک داخلی در زمانهای اوج مصرف بخواهید بیش از حد و اندازه استفاده کنید و یا بصورت پیوسته در طول شبانه روز استفاده کنید باعث اختلال در مهندسی شبکه میشید و به همین منظور دسترسی تغییر پیدا میکنه. این رو میتونید از خود پشتیبانی و یا واحد فروش و یا صدای مشتری بپرسید.
اینم لیست سایت های داخلی که با ترافیک ایران میتونید استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تجربه 6 ماهه ک از سرویساش داشتم میگمنقل قول:
اگه طبق حرف شما بود art3 که 25 گیگ رو من ماه پیش باید بعد چند روز نمیتونستم دان بزنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این سرویش شبانه که محدود میشه شاتل لندم محدود میشه ؟
منظورم اون ماهی 5 ترا با ترافیک رایگانش هستنقل قول:
یعنی مشترکین art هم می تونن ماهی 10 تومن رو بدن و 5 ترا فضای با ترافیک رایگان داشته باشن؟
تو توضیحاتش نوشته فقط eco
دوستان به این نکته توجه داشته باشند:
تنها سایت آپلود که ترافیکش داخلی محسوب میشه شاتل لنده من دیروز از عصر آپلود دانلود کردم و بعد بلافاصله میزان مصرفم رو دیدم زده بود اینترنت. در واقع منظور از ترافیک داخلی همون 500 سایت هست که یکی اش مربوط به آپلوده و اونم شاتل لنده و سایتهایی که سرورشون تو ایران هم باشه باز ترافیک بین الملل محسوب میشه.
خرید بسته شاتل لند فقط برای سرویس eco امکان پذیر هست و برای سرویس های art نمیشه بسته شاتل لند خریداری کرد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز با تشکر از شما از این میزان مصرفی که داشتی چقدر داخلی و چقدر بین الملل بوده؟نقل قول:
نقل قول:
دوست من شما اگر با خودشون تماس بگیرید دقیقا همین جمله رو بهتون اعلام میکنن،درسته ترافیک داخلی حجم بالایی داره اما اگر بصورت یکنواخت بخواهید باهاش شاتلند دانلود کنید توی سیستمشون تاثیر گذاره و باعث میشه تا بررسی کنن،من هم مثله شما دانلود داشتم و سرویس ART7 رو داشتم که هم داخلی و هم بین الملل باهاش دانلود داشتم،اما زمانیکه داشتم زیاد دانلود میکردم سرویس من به پایینترین سرعت رسید که حتی 200 گیگ بین الملل هم تمام نشده بود هنوز ،باهاشون تماس گرفتم و حتی اعلام کردم که دانلود داخلی رو شما اعلام نکردید که این مشکل رو داره و.... ولی گفتن در هر شرایطی که باعث بشه سرویس دهی ما با مشکل رو برو بشه اینکار انجام میشه،چه داخلی و چه خارجی،امیدوارم براتون این اتفاق نیوفته اما این مسئله برای من پیش اومد .
دوست گرامی 5 ترا فضا نیست 150 گیگ هست و مجانی فقط برای کاربرای شاتل هست مهم نیست سرویستون اکو هست یا نامحدود برای همین گفتم میتونید استفاده کنیدنقل قول:
اون ترافیک بله برای سرویس echo هست و نمیذاره از ترافیک اصلی کنه
Upera اگر شما سرور ایران روهم برا آپلود انتخاب کنی اول منتقل میکنه به سرور خارجی بعد خودش آپلود میکنه به سرور داخلینقل قول:
یعنی شما عملا داری به سرور خارجی آپلود میکنی
سلام
دوستان امکان رزرو رانژه خط تو شاتل هست؟ هزینه ش چقدره؟
دو سال باید از این خونه بریم و میترسم برگردیم همین نت آبکی شاتل هم از دست بره و مجبور شم از مخابرات نت بگیرم
اگر نداشتن شما میتونید یک کار ساده انجام بدید،البته اگر خط برای خودتون هست و به شخص دیگری تعلق نمیگیره ،پایین ترین سرویس یکساله شرکت رو بخرید مثلا توی جشنواره باشه،و از روزی که سرویس شروع میشه فقط یکبار مودم وصل بشه و 5دقیقه استفاده بشه،بعد از اون دیگه نیازی نیست وصل باشید و شرکت با توجه به اینکه سرویس دارید خط هم در رانژه میمونه.نقل قول:
اما مطمئن باشید که تا 2سال دیگه سرویس شاتل رو از دست نمیدید،بلکه ممکنه شما پشیمون بشید و بخواهید از جای دیگه سرویس بگیرید.
دسوتان یکی راهنمایی کنه چه سرویسی بگیریم اخر
من دانلود شبانه میخوام حالا نشدم بتونم استفاده کنم
بین اسیاتک و شاتل موندم