من که گوشیمو تو تنظیمات زدم gsm only! باتری هم کمتر مصرف میشه... سیم کارت ایرانسل رو به زودی کلا خاموش میکنم، گور بابای این شرکت مفت خور
Printable View
من که گوشیمو تو تنظیمات زدم gsm only! باتری هم کمتر مصرف میشه... سیم کارت ایرانسل رو به زودی کلا خاموش میکنم، گور بابای این شرکت مفت خور
وای شبانه 2 تا 8 صبح 24گیگ 10 تومان رو ورداشته ایران دزد
من شبا 4 صبح به بعد با سرعت 1.5 مگ در ثانیه دانلود میکردم:n35::n35::n35:
نقل قول:
من اعتراض خیلی مودبانه اعتراض کردم فقط از کمبود پوشش شبکه گلایه کردم سریع بی وجدان منو از صفحه بلاک کرد!!! منم سیمکارت آشغالشو انداختم توی سطل آشغال... دیگه :n20: :n24:
وحاقت تا کجا؟! خیلی رو میخواد که بسته های اینترنتتو 2برابر کنی بعد ایمیل و پیامک بفرستی که آره مــــــــــــــــــا ارزون کردیم براتون!!!
:n24::n24::n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعیت:
بسته یک روزه ۱۵۰ مگابایتی که بهترین بسته روزانه برای کاربران عادی بود، از ۱۰۰۰ تومان به ۲۰۰۰ تومان رسید (۱۰۰ درصد افزایش). بسته یک روزه ۵۰۰ مگابایتی که بهترین بسته روزانه برای کاربران پرمصرف بود، از ۲۰۰۰ تومان به ۶۰۰۰ تومان رسید (۲۰۰ درصد افزایش). بسته یک ماهه ۲ گیگابایتی که بهترین بسته ماهانه برای کاربران عادی بود، از ۱۰۰۰۰ تومان به ۲۰۰۰۰ تومان رسید (۱۰۰ درصد افزایش). بسته یک ماهه ۵ گیگابایتی که بهترین بسته ماهانه برای کاربران پرمصرف بود، از ۲۰۰۰۰ تومان به ۴۰۰۰۰ تومان رسید (۱۰۰ درصد افزایش).
ایرانسل در تحریم خواهد ماند تا بازگشت کامل قیمتهای اینترنت به تعرفه های سابق.
میدونید اینا چه فکری کردن
این آقایون حساب کردن که اگه ما قیمت بسته ها رو بالا ببریم احتمالا خیلی افراد استفاده نمی کنن، پس بهتره قیمت رو دو برابر کنیم تا اگه حداقل نصف کاربرا هم تمدید کنن بازم سودمون دربیاد، بعد از مدتی هم که اوضاع عادی شد بقیه هم تسلیم میشن و بسته میخرن و سود ما دو برابر میشه
واقعا اگه این دلیل این افزایش قیمت باشه باید سیم کارتشو انداخت چاه فاضلاب تا از همین پول مکالمه و پیامکش هم بیوفته تا دوباره ازین فکرا نکنه
بعدشم مگه همینا نبودن که گفتن با ورود نسل سوم قیمت اینترنت از نسل دوم ارزون تر میشه، الان دقیقا قیمتا رو دو برابر کردن، حالا معلوم نیس که فردا که نسل چهارشون رو گسترش دادن هوس نکنن دوباره چند برابر کنن، بعدشم چقدر میتونن بی انصاف باشن که هنوز خیلی از مناطق رو به نسل سه تجهیز نکردن و نسل دومشون هم کاملا پوکیده و اصلا ارزش همون بسته های قدیمی رو هم نداشت چه برسه بیان همین بی کیفیت رو دو برابر کنن، دوستان خواهشا دیگه بسته نخرید و تمدید نکنید، من خودم الان ۵ و نیم گیگ دیتای روزانه دارم که دو روز دیگه مهلت داره ولی به هیچ وجه با این قیمت ها بسته ام رو تمدید نمی کنم، چون اگه الان جلوی این آقایون رو نگیریم فردا چیزای بدتری سرمون میارن
هر کس با این قضیه کنار بیاد و باز هم از این اپراتور بسته بخره فقط و فقط به شعور خودش توهین کرده
Sent from my PAP5500DUO
من که همون بسته 24 گیگ که دیشب فعال کردم دارم استفاده میکنم
امشب سرعتش خوبه.دیشب افتضاح بود
یجورایی لج کردن
چون وزیر انقطاعات گفت گرونه مردم اعتراض کردن
اینا هم لج کردن و این تعرفه ها رو زدن
مرد باشیم و استفاده نکنیم
اینا دزد تر از این حرفان
واسه اس ام اس ارسال نشده هزینه کم میکنن چه برسه به این اینترنتشون
آخرین سنگر ما برای دانلود هم ایرانسل بود که ... :n02:
به هر حال یه بهونه ای شد که برم مودم وای فای دار بگیرم.
میتونی بیای مخابرات شبانه داره ماهی 18900تومن سرویس 2مگ سرعت دانلودش هم خیلی خوبه به یه جایی میرسونت که دیگه نمیدونی چی دانلود کنی البته شاید موقتی باشه سرعتش ولی همیشه ثابته:n02:نقل قول:
رسم شده هرسال وزیر ارتباطات هر دولتی میگه امسال هزینه اینترنت و پهنای باند چند درصد ارزون تر میشه ولی ما دیدیم هیچ وقت ارزون نشد بلکه گرون تر هم شد
فقط سال اول دولت جدید اومدن به هر کاربر adsl یک گیگ حجم دادن اونم چند برابرش رو به روش های مختلف پس گرفتن
Sent from my iPhone using Tapatalk
آره والا گوشی ما رو نیمسوز کرد با اینهمه اکاذیبی که با پیامک هی تند تند برامون فرستاد. ول کن هم نیستانقل قول:
اونقدر 3g و 4g و gg !!!! کرد که ما پشیمون شدیم از سیمکارت ایرانسل. تا همین دیروز پریروز داشتم با همین gg گفتنها!!!! مخ یکی رو میزدم تا همراه آخرش رو بفروشه و ایرانشل بخره ولی الان پشیمون شدم.
نخواستیم بابا ggهاتو:n02:
e eنقل قول:
بیخیال آقا. خواهشا تبلیغ مخابرات رو نکن که اونم میفته به روزگار ایرانشل. بعد خودت پشیمون میشی ها:n15:
ایرانسل سنجیده که نصف مشترکام که ازم روبرگردونن بازهم سود فعلی رو دارم با این تفاوت که شبکم خلوت تر بشه و از سرعت رضایت بیشتری داشته باشند.بحث من و شما و ایرانسل نیست کلا از بس مردم کشور عزیز به گرونی و چپاول و اخبار اینچنینی گوش دادن و دیدن دیگه هیچ جای تعجبی نمیمونه برا گرونی اینترنت خب ایرانسل هم میخاد همرنگ جماعت گرون فروش بشه و مردم در عرض سه روز همه چیزو از یاد میبرن و خلاص! شرکتهای مثل مخابرات و ایرانسل و...میمونن وجیب پر..نمیدونم ایا این مشکلات که جنبه طنز داره برای ایندگان ایا برای فرزندانمم خواهد بود یا نه ولی تا بحث مقایسه چیزی میشه میان شغال ترین کشورو با ما میسنجن و میگن ما ازونا بهتریم ارزونتریم فلانتریم...اره هستیم ولی بنا به مثل معروف;اگه نخوردیم نون گندم دیدیم دست "مردم"
سیم کارت ایرانسل من رفت تو سطل آشغال ایرانسل با این کارش داره گور خودش رو میکنه اپراتور آفریقایی احمق
ای ایرانسل دزد کلاه بردار
حالم از این ایرانسل بهم میخوره
عه عه عه
چه راحت میاد و به شعور من کاربر توهین میکنه
میاد تو بوق و کرنا میکنه که آآآآآی ایهاالناس ما اینترنت رو ارزون کردیم
ولی میای میبینی گرفته تعرفه آزاد اینترنتش رو ارزون کرده
ولی به جاش بسته هاش رو قشنگ دو برابر کرده
خدا لعنتت کنه
اگر میومد و بی حرف دیگه ای اینترنتش رو گرون میکرد خیلی آدم نمیسوخت
خب بالأخره اینترنت فورجی هزینه فورجی هم میطلبه
به شرطی که واقعا هم فور جی بدی
نه اینکه من بیام و تو قم با اینترنت فور جی با سرعت ششصد کیلو فوق فوقش یه مگ دانلود کنم که
اما ادم وقتی زورش میاد که برمیگرده کلی تبلیغ میکنه که من اینترنت رو ارزون کردم
بعد یهو بسته ای که تا دیشب ده تومن بود یهو میشه بیست تومن
یعنی این فکر کرده ما گوشامون درازه؟؟؟؟؟؟
کی میاد از اینترنت آزاد تو استفاده کنه؟؟؟؟
اینترنت آزادش همین الان که میگه ارزونش کردم کیلیو بایتی نیم ریال
حساب کنید :
1024 کیلو میشه 512 ریال
یعنی یه مگ میشه 41 تومن
1024 مگ میشه 524288 هزار ریال
یعنی یه گیگ مش میشه 52 هزار تومن
آخه دزد کلاه بردار
کی میاد گیگی 52 هزار تومن اینترنت استفاده کنه؟؟؟؟؟
همه میرن سمت بسته
من یکی همینجا اعلام میکنم دیگه از این ایرانسل دزد کلاه بردار از اینترنتش استفاده نمیکنم
میرم دوباره همون سیم کارت 919 م رو استفاده میکنم
مصطفی مون همین امروز اومد نشونم داد که با اینترنت همراه اول داره با سرعت یه مگ دانلود میکنه و اون هم تری جی شده
یه بسته دو و نیم گیگی رو میده ماهی ده تومن
یعنی اصلا تو ایران هر شرکت سرویس دهنده ای دزد و کلاه برداره
چرا آخه؟؟؟
چرا دزدی و دروغگویی اینجا اینقدر با خون و گوشت عجین شده؟؟؟؟
شما به مردم خودتون رحم نمیکنید؟؟؟؟
من عمرا دیگه از اینترنت ایرانسل استفاده کنم
صد رحمت به همون دزد مخابراتی همراه اول
منم دیشب رفتم تعرفه هارو دیدم اصلا شوکه شدم :n04:
ما میخواستیم اینترنت ارزون بشه ولی دیگه نه ایقدر!!!!
بیچاره ایرانسل با این کارش آتیش زد به مالش ورشکست نشه خوبه!!! :hmm: موندم چطوری این لطف ایرانسل رو جبران کنم.
با سلام خدمت همه همراهان عزیز
طبق تحقیقاتی که بنده کردم وزارت ارتباطات هم از این افزایش قیمت خبری نداشته خیلی جالبه... واگر همین الان هم به صفحه وزیر بردید می بینید حتی 1کامنت هم درباره افزایش قیمت پاسخ نداده...
ایرانسل به راحتی می تونست تعرفه خودشو افزایش بده و هیچکس هم صداش در نیاد اما به چه صورت:
1-تعرفه نسل دوم ایرانسل (بسته های اینترنت) باید برای هر2گیگ در یک ماه 4هزار تومان به مردم فروخته میشد
نکته: این در صورته که شما بتونی از نسل 2 استفاده کنی و حداقل تبادل اطلاعات بین 15تا 20کیلو در ثانیه داشته باشه
نکته2: تبادل اطلاعات نسل 2ایرانسل وضعی بسیار خراب دارد و این نرخ تبادل روی 0کیلو می باشد...
2-تعرفه نسل سوم نیز باید ثابت و بدون تغییر باقی می ماند چون نقطه قوت این اپراتور تعرفه های نسبتا مناسب (نه ارزان) برای بسته های نسل سوم خودش بود که هنوز حتی نتوانسته به میزان رایتل پوشش نسل سه ایجاد کند
نکته: باید سرعت نسل سوم stable باشد برای مثال شما سرعت 2مگ را برای کاربر تضمین کنی.
نکته2: کاری که ایرانسل در حال حاضر انجام داده به دلیل نخریدن پهنای باند مورد نیاز از زیرساخت کشور به کاربر می گویید پهنای باند باز است و مشکلی نیست که این خود نوعی کلاه بردای ست.
3-تعرفه نسل چهارم یا همان LTE باید افزایش پیدا میکرد. اما چه نسل چهارمی؟ نسل 4 که حداقل سرعت انتقال داده روی آن 20 مگابیت در ثانیه باشد که در شبکه های نسل چهارم دنیا سرعت بالایی محسوب نمی شود... و این افزایش باید 50% باشد نه 200% !
سخن پایانی: ایرانسل با خر فرض کردن ملت و اینکه کسی از نسلهای تلفن همراه سر در نمی آورد و ایران یک دهات است تا یک کشور رو به پیشرفت همه تعرفه ها را با هم مخلوط کرده و آش شعله قلم کاری درست کرده که پیر و جوان از این عمل ایرانسل بشدت ناراضی هستند.
ایرانسل حتی حاضر نشد پیامک اطلاع رسانی برای پرمصرف ترین بسته های خود ارسال کند که این بسته ها با افزایش قیمت 100% همراه بوده چون خود نیز به حرف خود اطمینان ندارد و منتظر واکنش قشر مجازی جامعه ایران است
حال ما نیز با تحریم کامل اینترنت ایرانسل و خاموش کردن دیتا موبایل خود روی ایرانسل نشان خواهیم داد که با خر فرض کردن ملت و فرستادن پیامک ارزان شدن به تمام مشترکین برای چند بار و از آن طرف و در سکوت محض چند صد برابر کردن بسته ها نشان می دهیم که ایرانسل هر کاری که دوست داشته باشد نمی تواند انجام دهد.
#تحریم_ایرانسل :n16:
تحریم ایرانسل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز من ما تو ایران زندگی میکنیم
تو انحصار شدید...
مگر آمریکاست بتونیم از 50 تا اوپراتور سرویس بگیریم و رقابت در کیفیت و قیمت برقرار شود؟؟؟
بزودی رایتل و همراه اول همین سیاست را اعمال میکنند چون پشت پرده هماهنگند و دولت که درآمدش نصف شده به روی افزایش مالیات و درآمد اینها شدیدا حساب کرده
اونوقت از کدومشون باید استفاده کرد ....؟
خلاصه تحریم جواب نمیده
مگر اعتراضات حضوری جلوی شرکت ایرانسل شاید نتیجه بدهد...
نقل قول:
حتما به پستهای قبلی بنده مراجعه کنید راهکارهای تحریم هم ذکر کردم برای افرادی که دسترسی به ADSL ندارند
در ضمن شما به صفحه رسمی اینستگرام ایرانسل حتما یه سر بزن :n26:
در ضمن شما نقد رو ول کردید نسیه رو چسبیدید که قراره بعدا چه و چه چه بشه؟!
آدم باید با شرایط روز خودشو وفق بده و زندگی کنه.
تعرفه اینترنت موبایل(مصوب دولتی) به ازای هر گیگ ۷۰ هزار تومن هست
حالا ایرانسل داره میده ۱۶۰۰۰ تومن اعتراض میکنید؟!
شکایت به ۱۹۵ و... هم فایده نداره و به جایی نمیرسه
بچه ها جدا از بحث تحریم و امثالهم
زیر ساخت های ایرانوِل به شدت مشکل داره من از سرور خارجی با سرعت 1مگ برثانیه دانلود میکنم بعد از سرور ایران و اینترانت سرعتم از 100 بیشتر نمیشه
واقعا شاهکاریه برا خودش
حتی حاضر نیست با هزینه های هنگفتی که از ملت دریافت می کنه بابت اینترنت نسل 2 که به جای نسل 3 قالب ملت می کنه زیرساخت شبکه خودشو درست کنه!!!نقل قول:
در بحث پهنای باند داخلی ما واقعا مشکل نداریم! ولی وقتی شما نخوای هزینه کنی برای مشترکت که داری هزینه نجومی ازش میگیری و مشخص هم نشه این پولها صرف چی میشه دقیقاً
حتی همراه اول که در مرحله آزمایشی هست الان داره پهنای باند 8تا 10مگ برای نسل سه خودش میده!
دیشب سرعت تا 1 مگ هم رسید
دوستان فری نت راه بندازین از این ایرانسل بخورین حلاله
متن نامه به سازمان تنظیم مقررات برای رسیدگی به شکایات
با سلام خدمت دست اندرکاران عزیز
سوال بنده مبتی بر این است که آیا در همه جای دنیا وقتی شرکتی انحصاری میشه هر بلایی که خواست سر ملت مظلوم میاره ؟
دلیل دو برابر شدن تعرفه های ایرانسل چیست ؟
نسل چهارم ؟ نسل سوم ؟ ما که تا حالا چیزی ندیدم ! فقط در بعضی مناطق و شهرها
درضمن آیا استانداردهای نسل چهارم و سوم ایرانسل و بقیه اپراتورها میتونه با بقیه شرکت های بین المللی مقایسه کرد ؟
تا چه حد باید مورد ظلم و دزدی از این شرکت های پست قرار بگیریم ؟
کحای دنیا 1 گیگ ترافیک رو به قیمت 10 هزار تومان یا 3 دلار میدن به مردم ؟
آیا میزان درآمد یک کارمند ایرانی با یک کارگر اروپایی برابره ؟
باید مراکز نظارت کشور پاسخگویه این یکه تازی شرکت ها باشه
با تشکر
#تحریم_ایرانسل
این بحث شکایت کلاً مردوده !
توی بحث تعرفه فقط صحبت از تعرفه آزاد هست . بسته های تخفیفی رو خود شرکت میده و میتونه بسته 1 گیگ 1 ماهه تا 70 تومن هم ببره بالا .
برای اپراتور های دیگه هم عجله نکنید ( مثل خرید یوسیم ایرانسل! ) اونا هم احتمال قوی افزایش میدن قیمت هاشونو .
تنها راه شاید کارساز استفاده از ADSL هست .
منم یک شکایت ارسال کردم
اما تنها راه خاموش کردن سیمک کارته !
درسته بحث شکایت مردوده و از نظر قانونی نمیشه ایراد بهش گرفت تنها راه باقی مونده تحریم ایرانسل تا سر عقل بیاد
البته چون فضای رقابتی در ایران وجود نداره هر سه اپراتور تبانی میکنن و قیمت هارو با هم افزایش میدن و در نتیجه کاربر دیگه نمیدونه به کی پناه ببره و مجبور میشه
از این بسته های گرون استفاده کنه.
از کشوری میرم که مسئولینش مردم رو گاگول فرض میکنن.
عجیبه قیمت بسته ترکیبی رو عوض نکرده
بسته ۲:۱گیگ اینترنت+۱۵۰دقیقه مکالمه+۴۰۰تا sms رو میده ۱۵ تومن
اونوقت ۱گیگ اینترنت خالی ۱۶ تومن
کسی چیزی میدونه؟!
سلامنقل قول:
مگه قرار بود اینترنت 3 جی یا 4 جایگزین اینترنت کابلی یا ADSL بشه ؟ واقعا عجیبه که اینجا دوستان انتظار دارن که قیمت اینترنتی که رو بستر وایرلس هست ارزون تر از ADSL باشه !
حالا اگه کسی واقعا نیاز به دانلود بالا داره می تونه وایمکس ایرانسل 2 مگ نامحدود رو بگیره ... کسایی رو می شناسم که با وایمکس 2 مگ ماهیانه دویست تا سیصد گیگ دانلود می کنن. به لحاظ اقتصادی با صرفه تر هم هست.
کسی چیزی میدونهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
اشتباههنقل قول:
توی سایتش که چنین چیزی نیست
درود به نظر منم تنها راهش تحریم هست
امروز حدود 20 نفر رو که از شاهکار ایرانسل خبر نداشتن و همیشه از بسته استفاده میکردن با خبر کردم و کلی شوکه شدن، چند نفرشون کلا همون جا سیم کارتشونو دراوردن بقیه هم گفتن بته نمیخرن و گفتم به دوستانشون هم میگن اینکارو بکنن
شما هم همین کار کنید به هرکسی اطرافتون بگید و اونا هم به بقیه بگن
خود وزیر هم گفته بسته های تشویقی دست خود شرکت هست پس به قانونشون و این چیزا دل خوش نکنید فقط و فقط تحریم و استفاده نکردن میتونه جواب بده
بسته های ترکیبی ماهانه
نوع بسته افزایشی ترکیبی پیشنهاد بسته قیمت (ریال) کد فعال سازی مدت زمان استفاده بسته ترکیبی ماهانه ۱ ۱۰۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه
۳۰۰ پیامک فارسی داخل شبکه
۵۰۰ مگابایت GPRS۱۰۰,۰۰۰ ۴#*۱*۲*۵۵۵* ۳۰ روز بسته ترکیبی ماهانه ۲ ۱۵۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه
۴۰۰ پیامک فارسی داخل شبکه
۱ گیگابایت GPRS۱۵۰,۰۰۰ ۵#*۱*۲*۵۵۵* ۳۰ روز بسته ترکیبی ماهانه ۳ ۲۰۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه
۲ گیگابایت GPRS۲۰۰,۰۰۰ ۶#*۱*۲*۵۵۵* ۳۰ روز
۱۵۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه
۱ گیگابایت gprs
فقط 15000 تومن
اونوقت 1گیگ gprs خالی 16 تومن
من با *555# هم تست کردم موجود بود
وایمکس ایرانسل؟! مزخرف ترین اینترنت مخصوصا نامحدودش من نزدیک 10 گیگ با سرعت 100-120 استفاده کردم سرویس 1 مگابایت نامحدود الان سرعت لیمیت شده رو 10- 20نقل قول:
به نظر شما مقرون به صرفه هست؟
سرویس حجمی هم که قیمتاش فضایی و نوسان شدید !
نه درسته ، منم دیروز یه بسته ترکیبی 1 هفته 20 مگابایت اینترنت رو گرفتم ، همون هزار تومن بود و افزایش پیدا نکرده بود.نقل قول:
خدایی چه بلایی سر این ممکلت اومده! :n14:
تو تاپیک ایرانسل همه دارن اعتراض میکنن که دزده ، برین سمت همراه اول ، اونجا میری ، ملت میگن بدرد نمیخوره ، برو سمت رایتل ، رایتل هم دوباره به همین صورت.
راجع به ADSL هم همینه. من چند ساله که از روی اجبار دارم از شاتل سرویس می گیرم و امروز اومدم مودم Wireless گذاشتم. این سرویس 128 ماهیانه 4 گیگی که دارم استفاده میکنم خودش به تنهایی وسطای ماه تموم میشه هی باید ترافیک بخرم ، حالا که افراد دیگه هم استفاده میکنن ازش تو خونه هیچ..
گفتم برم سمت نامحدود گرفتن دوباره ، یادم اومد سرویس نامحدود واقعی رو فقط گویا مخابرات میده الان که یه حداکثر ترافیک ثابت نداشته باشی و هرچیزی بخوای با خیال راحت دانلود کنی. ( راستی چرا به این محدودیت مسخره تو سرویس های "نامحدود" میگن حداقل ترافیک؟! ) بعد با وجود اینکه در نهایت جالب بودن (!) درگذشته چند بار تلاش کردم و حتی مخابرات هم به من سرویس نداده. ( یه بار گفتن امکانات نداریم تو مرکز شما ، یه بار گفتن واسه خط تون هست که قیبر نوریه ، یه بار ...) رفتم تو تاپیک مخابرات ، دیدم اونجا هم همه میگن مخابرات دزده ، ازمون 6 برابر پول میان دوره و چی و چی اضافی گرفته.. :n13:
یعنی همه دارن مینالن!!:n36::n15:
من نمیدونم چرا دوستان از اینترنت این و اون میگن برادر شما خودت وقتی استفاده کردی تونستی ماهی 200-300 گیگ بگیری من حرفت رو قبول میکنم
اما ایرانسل هم مثل شرکت های دیگه نامحدود رو مثلا منصفانه :n15:میده قبلا بله محدودیت اعمال نمیکرد اما الان شدیدا عوضی شده !
GPRS یا 3G ؟!!نقل قول:
نقل قول:
چه فرقی کرد حالا
بازم میافته هر 150 مگ 2250 تومان
جای تامل داره !
چه فرقی کرد حالا
بازم میافته هر 150 مگ 2250 تومان