روزبه جان بیا بنزین بگیر اتیشمون بزن دیگه تو این هاگیر واگیر وقت گیر اوردی تست سرعت می زاری داغ دلمونو تازه می کنینقل قول:
الان وضع هاب وب چطوره تو تاپیکش که بچه ها گله داشتن می گفتن داره خراب می شه
Printable View
روزبه جان بیا بنزین بگیر اتیشمون بزن دیگه تو این هاگیر واگیر وقت گیر اوردی تست سرعت می زاری داغ دلمونو تازه می کنینقل قول:
الان وضع هاب وب چطوره تو تاپیکش که بچه ها گله داشتن می گفتن داره خراب می شه
های وب بستگی به شانست داره،یکی داریم شبانه با سرعت 700 دانلود می کنه تو تاپیک موقع دانلود رایگان از لینک خارجی،باید وصل کنی ببینی منطقه شما چطوریهنقل قول:
خوب این یعنی به تعداد کابرا توی اون منطقه مخابراتی بستگی داره. پس هیچی من اگر برم های وب هم نت ام همین وضعه :sq_2:نقل قول:
البته من فکر می کنم مخابرات درست می شه چون همین الان هم سرعت ها درست محدود نشده . در ضمن من 3 روز پیش تمدید کردم.:sq_11:
عزیز های وب رو توضیح میدی قضیه چیه؟
مال کدوم شرکته.
من که الان تو روستا هستم چاره ای جز استفاده از این مخابرات لعنتی ندارم.تا بعد میخام سرویس رو عوض کنم شاید از این گرفتم.
بدبختی اون موقع ماهه شارژ کردم .هنوز سه ماه مونده
یه خورده توصیح بده اخوی
ممنون
ولی با توجه به تفاوتهایی که وجود داره احتمالا اختلال موقت هست و بر میگرده چون برای 128 دیگه 10 کیلوبایت خیلی ضایعست و مطمئنا مخابرات مشتریهاشو شدید از دست میده.
10 کیلو ، خدا خیرت بده سرعت من از 6-7 کیلو بالاتر نمیرهنقل قول:
دقیقا چند روزه خاطرات دیال اپ برام زنده شده
من واقعا متاسفم واسه کسايي به جاي اينکه از حقشون دفاع کنن مياي اينجا اعتراض ميکنن
آقايون تورو خدا از حقتون دفاع کنيد
حق گرفتنيه بخدا
تا کي بايد تو اين مملکت حقمونو بخورن و هيچي نگيم
بابا زنگ بزنيد به اين 2020 لعنتي
ده بار صد بار
همتون
اگه هتون زنگ بزنيد مطمئن باشيد کم ميارن و کار درست ميشه
اره مال منم از 8 تا حالا بالاتر نرفته.
نه میشه وبگردی کرد ونه دانلود.
اگه دیال اپ بود خودمون رو قانع میکردیم که بابا این دیال اپه سرعتش همینه.
ولی الان مثلا اینترنت پر سرعت داریم!!!
من نمیدونم این چیش به اینترنت پر سرعت میخوره اخه.
این همه ادعا میکنن.
به نظرم خوب میشه.
صبر کنید یکم بگذره. اونا میبینن که همه دارن تغییر ISP میدن. مجبور میشن اوضاع رو بهتر کنن.
من تو پنلم پیام گذاشتم که چرا ناگهانی و بدون اطلاع رسانی سرعت ها رو اینطوری کردین جواب نداد شکایت کردم بازرسی اگه جواب ندن سازمان رادیویی شکایت میکنم
کاملا با صحبتای شما موافقم، به نظر منم حق گرفتنیه،من خودم تمام تلاشمو برای گرفتن حقم انجام دادم و میدم و .......نقل قول:
ولی اینا نمیدن به خدا:n02:
داداش جواب نمیدن خب من زنگ میزنم یک ساعت پشت خطم میگه شما نفر دومین سه ساعت میشه خبری نیست یه جورایی دارن پول تلفنمونو زیاد میکنننقل قول:
مگه سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه واسه شما که اعتراض نوشتی؟نقل قول:
دوستانی که زنگ زدن پشتیبانی چی گفت؟
گفت کاملا تکذیب میشه؟
امکان نداره سرعت کم شده باشه و وضعیت مخابرات خراب باشه؟
مشکل شما چیه آخه،کار درست و الان انجام دادن،کجای قرارداد شما نوشته شده که باید با 128 نامحدود 300 تا دانلود کنید،الان مخابرات مازندران مشکل نداره که،سرویسای نامحدود واقعی شدن و محدودها هم سرعت بازه،اعتزاض شما واسه چیه من موندم،تا الان داشتن لطف می کردن !
بله این سایت باز میشهنقل قول:
ولی من از طریق بازرسی شکایت کردمکه فردا نتیجش رو بهم میگن
اگه قانع کننده نبود با سازمان رادیویی وارد شکایت میشم
بهشون هم میگم که میخوام از طریق سازمان شکایت کنم که ناراحت نشن یه موقعی یعنی از قبل اطلاع رسانی کرده باشم
یعنی سرویس 1 مگ سرعت 400 میده؟نقل قول:
یا 512 400میره؟
اگه اینطور باشه من همین الان میرخم مشکلی ندارم
آقاي روزبه شما نميخواد اعتراض کني
شما تو اين اوضاع همون تبليغ شرکتو هاي وب رو انجام بدي برات بهتره
عزيزه من اينقدر بدبختي سرمون اومده که 300 تا سرعتو ارزومون بدونيم!!!!!؟؟؟؟؟ نه عزيرم ما 300 تا که نه 1 مگ رو فقط حقمون ميدونيم نه ارزو! پولو وقتمونو از سره راه نياورديم که از اين شرکت به اون شرکت بريم
نه داداش اينجا ايرانه بايد با زور و دعوا حقتو بگيري که ما همه گويا خجالت ميکشيم اگه تهران بود تهرانيا آتيش به پا ميکردن
عزیز دل اینا همه یه قماشن .همشون با هم هستن هیچ کاری به خاطر مردم نمیکنن.نقل قول:
من که از صبح 5 بار به جاهای مختلف زنگ زدم.که دو نفر موفق به پاسخگویی شدن.میگن هنوز مشخص نیست.باید صبر کنید
سرویس 128 نامحدود سرعت دانلودش 16 هستش که با ضریب اشتراک 1 ب 8 می شه از 2 تا 16، 1 مگ نامحدود هم سرعت دانلودش 120 هستش که با ضریب اشتزاک 1 به 8 می شه از 20 تا 120،سرویس محدود هم که دوستان گفتن 1 مگ و 2 مگ 250 به بالا بود،الان مشکل کجاست؟128 نامحدود که نباید 400 دانلود بده،این جوری که پهنای باند کم می آد،به نظرم این کار مخابرات عالی بود،هر کسی هر چقدر هزینه کنه سرویس گیره،مطمئن باشید 1 مگ محدود روزا تا 400 هم می ره :n01:نقل قول:
من میدونم که مخابرات 1 مگ محدود رو 400 به بالا نمیده شرکت های دیگه مثل آسیاتک خط رو 5 مگ میبندن برای سرویس 1 مگ مخابرات همچین کاری رو نمیکنهنقل قول:
من فکر کنم به خاطر اینکه پهنای باند کم اوردن و تا موقع اضافه کردن پهنای باند همینجوری هست مخابرات غیر قابل پیشبینی هست فعلا که تو استاندارد سرعت هستیم حداقل اینکه حجم دزدی نداره با افزایش قیمت ها از سال دیگه مخابرات زیاد گرون نمیشه.
دوستان یه راه حل:
قیمت های سرویس نامحدود تمام شرکتها حتی 2 مگ با سرعت 220 از مخابرات 3 برابر گرون تره-حجمی ترافیک مخابرات ارزون تره-فقط پشتیبانی نداره همینجا بمونید و حجمی استفاده کنید و فرض کنید که از مخابرات به شرکت دیگه ای کوچ کردید با تعویض شرکت و هزینه نصب اضافی کار به جایی پیش نمیره امکان خوب شدن مخابرات هست چون مخابراتهای سایر استان ها سرعت سرویس 128 روی 70 و سرویس 256 روی 110 هست.با اضافه شدن پهنای باند مخابرات خوب میشه این مشکل برای هر شرکتی اتفاق میوفته
مثلا به تا پی آسیاتک برین که بعد از 2 ماه میبینید که اوضا کمی بهتر و در حال بهبود کامل هست
داداش من شما چیه داری با عددها بازی میکنی من که خودم به شخصه با سرعت 100 حتی 50 هم میتونم سر کنم چون نیازی به دانلود ندارمنقل قول:
ولی الاان به نظر شما این وضعیت نته شما بگی که خوب کاری کردن؟
شما تو توهمی داداش این وضع دوباره بر مگیرده به وضعیت سابق
شما هم حرص نخور
دیگه نمشه سرعت 128 بشه 8 کیلوبایت با این پنگ بالای 1000 که حتی نتونی یه سایت باز کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 محدود دارم دقیقا سرعتم 80 گیر کرده:n30::n30::n27::n13:نقل قول:
پس وقتی محدود و نامحدود 256هر دوتا روی 80 هستن. مشکل موقت خواهد بود
من امروز بودم مخابرات گفت پهنا باند خریدن هفته قبل
2هفته طول میکشه راه بندازن کامل
من تا الان 2 تا اکانت دیگه رو از دوستان گرفتم تست کردم.
128-1 نامحدود خودم که سرعتش نهایت 8.
128-2 محدود 6 ماهه که سرعتش نهایت 50. (همین الان با این اکانت دارم 45 دان میکنم.از سرور خارجی)
256-3 نامحدود که تک لینک سرعتش بین 25 تا 30 متغیر بود.2 تا لینک گذاشتم برنامه Net SpeedMonitor عدد 32 رو نشون میداد.
توی همه ی اینا وقتی چند تا لینک میزاشتم سرعت بینشون تقسیم میشد.
دوستانی که میگن 256 رفته رو 80 منظورشون نامحدوده یا محدود؟؟
والله منم 256 نامحدود دارم ولی ماکزیمم سرعتم 32 هست...حالا شما که 80 دان داری برو خدارو شکر کن
سلام
دوستان 2020 فعاله ؟
چون من هر چی تماس میگیرم حتی یه بوق خشک و خالی هم نمیخوره!:n13:
بله دوست عزیز فعالهنقل قول:
---------------------------------------------------------------------------
این نامه من به بازرسی و جوابشون:
شرح: سلام
شرکت مخابرات استان مازندران در دیروز جمعه سرعت ها رو به صورت خیلی افتضاحی پایین اورد بدون هماهنگی حتی اطلاع هم نداد.
سرعت سرویس ها نامحدود 128 سرعت واقعی باید 16 باشد ولی ما سرعت 7 رو نداریم واینو خوب اطلاع دارین که ضریب اشتراک در هیچ شرکتی اجرا نمیشود اگه اینطور بود دیال آپ ها بهتر هستن سرعتشون بالای 10 هستن هزینه هم کمتر از adsl هست که پشتیبانی هم ندار و پر از نوسان هست.پاسخ: باسلام
بعلت محدود بودن پهنای باند وسرعت این مشکل وجود دارد مسئولین ذی ربط در حال رفع مشکل می باشند.
اقا مخابرات فكسني جويبار نرفتي ببيني چه خبره؟نقل قول:
اين غلامي احمق هم ك كاملا بوووقه!
کلا ی لحظه خیال کن مخابرات براش نصرفه و چنین نتی بده به مردم البته پینگ و تایم اوت زیاد داره و اینکه اگه بچها میگن فلان isp پینگش خوبه و فقط ی دلیل داره به غیر از adsl ی خط e1 هم دارن و هر وقت تایم اوت داره e1 اون وقفه رو پر میکنه قابل توجه دوستای که میکن فلان isp خوبه و بهترین نت دنیا رو داره همشون از مخابرات میگیرن و همه یک بسترننقل قول:
حرف شما هم درسته اینترنت به این وضع نمیمونه البته امیدوارم اگه هم بمونه همه کوچ میکنن مخابرات هم چنین کاری نمیکنه چون براش کلی میصرفه
حرف شما هم درسته اینترنت به این وضع نمیمونه البته امیدوارم اگه هم بمونه همه کوچ میکنن مخابرات هم چنین کاری نمیکنه چون براش کلی میصرفهنقل قول:
اینو من بگم همه ی شرکت ها مثل شاتل و پارس و آسیا تک و........سرویس هایی که میدن اسمی 128 و 256 و .... هست اگه مخابرات میخاد محدود بقیه شرکت ها هم باید محدود کنن!البته شاید یه روزی نا محدود شرکت مخابرات محدود بشه ولی محدودش فکر نکنم بر میگرده به همون وضعیت سابق.
من پسر خاله ی خودم محدود 256 داره همین وضعیته نه صفحه میتونه بیاره بالا نه دانلود!
یکی از دوستان از مخابرات خبر داشت میگفت اینا یه روتر آوردن بلد نیستن باهاش کار کنن و این باعث گند زدن اینترنته و بزودی خوب میشه و میگفت مخابرات میخاد فیلترینگ شدیدی رو اعمال کنه. حالا صحت حرفاش به عهده ی خودش.
دوست عزیز همه isp ها از مخابرات پهنای باند نمی گیرن بلکه از شرکت زیر ساخت پهنای باند می خرن و خود مخابرات هم از زیرساخت پهنای باند می خره و یکی از دلایل خوب بد بودن پینگ به gateway که شرکت ها به اون متصل هستن مربوط میشه و یکی دیگه هم اینکه اون شرکت ها ضریب اشتراک رو چند ببندن با همین وضع الان مملکت هم میشه اینترنت با کیفیت داد ولی خوب سود کمتری داره و شرکت ها با سود کم حاضر به کار نیستن از طرفی این شرکت زیر ساخت لعنتی که هیچ نظارتی روش نیست در گرون ترین حالت ممکن اگه بهترین کیفیت اینترنت رو تهیه کنه هر یک مگ براش چیزی نهایت حدود 50 هزار تومن میوفته اونوقت داره 250 هزار تومن می فروشه به شرکت ها حالا شما حساب کنین اگه ورود پهنای باند خصوصی بشه و هر شرکتی خودش پهنای باند وارد کنه همین 128 نا محدودی که مخابرات می داد قیمتش می شد چیزی حدود 3000 تومن اونم با سود خوبنقل قول:
بله،کاملا" درسته همه از شرکت زیرساخت می خرند،اینترنت که از مخابرات نیست،مخابرات تجهیزات اینترنتشم به درد نمی خوره،کلا" به جز مشکل چیزی نیست از پارسال پاییز شروع به افت کردن کرده و درست شدنش بعیده،تجهیزات اینترنتشونم همیشه شاتل واسشون می بنده،از ip ورودی بابل 1.1.1.1 اکانتینگ اعمال شده و برداشته هم نمی شه،اینترنت 1 مگ 6 ماهه محدود هم دانلود شبانه داره که اونم ریسکه 6 ماهه از مخابرات بگیری،به فکر isp جدید باشید و خودتونو از این کیفیت راحت کنید.من الان اینترنت مخابراتمو کانکت می کنم پشیمون می شم،سریع قطعش می کنم،2 مگ محدود آسیاتک من از یکی از دوستام پرسیدم می گفت شبانه رایگان 150 می ده،روزا هم که می گن بسته به مرکز مخابراتی 6 مگ می بندننقل قول:
نقل قول:
پاسخنامه من به بازرسی
:n15::n13: :n24:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دليل اين مشكل سه چيز اصلي است: يكي اينكه ترافيك بين المللي شركت زيرساخت كاملا پر شده و كند سراسري اينترنت را شاهديم.
ثانيا ترافيك اينترنت استان با زيرساخت نيز پر شده كه تا چند روز اينده حل مي شود .
ثالثا تجهيزات شركت زيرساخت كه تامين كننده اينترنت كشور است در چند روز اخير داراي اختلال شده كه استان را در برخي ساعات روز با قطعي كامل مواجه مي كند
یکی از دوستان در مورد فیلترینگ و اینترنت ملی نظری داده . به نظرم دور از ذهن نیست چون در چند ماهه اخیر فیلترینگ به طرز عجیبی پیشرفت داشته و با خبری که در رابطه با خرید تجهزات جدید فیلترینگ از مافیای امریکا منتشر شده بود .و همچنین علاقه زیادی که مسئولان نظام در رابطه با مسئله اینترنت داخلی از خودشون نشون دادند .
به نظرم اتفاقات اخیر رو به این موضوعات مربوط کنیم عاقلانه تر هست.!
دوستان کسی از مخابرات 6 ماهه محدود یه میگ یا 2 میگ داره؟
شبانه و روزانه اش سرعت دانلود چنده؟