اگر دان استریم دانلود 512 باشه و پهنای باند خریداری شده هم 512 باشهنقل قول:
مشکلی پیش میاد؟
Printable View
اگر دان استریم دانلود 512 باشه و پهنای باند خریداری شده هم 512 باشهنقل قول:
مشکلی پیش میاد؟
طبق چیزی که من دیدم اگه 512 رو 512 1مگ رو 1مگ 2مگ رو 2مگ بسته بشه اصلا بدرد نمیخوره 2مگی که رو 2مگ بسته شه حداکثر 220 کیلوبایت سرعت میده در صورتی که باید 260کیلوبایت سرعت بده 1مگی هم که رو 1مگ بسته بشه حداکثر 105 کیلوبایت سرعت میده که باید 130 کیلوبایت سرعت بدهنقل قول:
پینگ چی؟نقل قول:
تغییر می کنه؟
کسی تا حالا تجربه کرده؟
فکر نمیکنم پینگ ربطی به دان استریم داشته باشه اخه اون موقع که ضحی بودم یه بار زنگ زدم پشتیبانی به راحتی و بدون اینکه دان استریمو تغییر بده پینگمو پایین اوردنقل قول:
معمولا آره، چون وقتی پهنای باند رو 512 می بندن، معمولا اسمی هست و تا برسه به شما، 20%ـش کم میشه... مثلا خط من رو قبلا رو 2 مگ می بستن، تا می رسید در خونه، میشد 1.7مگ... البته این بستگی به فاصله از مرکز داره.نقل قول:
برای همین هست که معمولا پهنای باند رو حدود 30% بیشتر از سرویس می بندن... مثلا دفتری که کار میکنم توش، سرویس 128 داره و براش 160 بستن.
باز این 2020 رو گند زدن توش.هرچی زنگ میزنی میگه اشکال داره شبکه
حالا منو بگو که 2مگو رو 2047 بستن از لجشون هم که شده خطمو تخلیه میکنم تا دفعه دیگه یاد نگیرن 2مگو رو 2047 ببندن و پشتیبانی بگه 2مگ باید سرعتش 180باشه مخابرات استان های دیگه دارن به 1مگ سرعت دانلود 220 میدن یعنی ضریب 1به 4 شبانشون هم کم نمیشه کلا مخابرات ایران ضریب اشتراکش 1به چهاره ولی اینا دارن بیشتر از 1به هشت میبندن واسموننقل قول:
زنگ بزن بشون بگو این رو که پهنای باند سخت افزاریتو زیاد کنن، معمولا کار به بحث میکشه... اگر اطلاعاتت خوبه، باشون 20 ثانیه کل کل کنی و بفهمن که مثل اینکه شما بلد هستید و سر در میارید، کوتاه میان و پیگیر میشن...نقل قول:
بشون بگو پهنای باند 2047 سرعت اسمی هست، سرعت واقعی افت میکنه تو طول مسیر و به 1.5 میگ میرسه مثلا...
SNRـت خوبه؟
سعی کن توی صحبت هات اصلا حرفی از اینکه مثلا فلان شرکت براشون 6 مگ بسته، یا مثلا بحث درباره ی سرعت شبانه، وحشیشون میکنه :n02: می پرن بت.
بابا از بس که باهاش حرف زدم خسته شدم تازه رو 1مگ بسته بود نزدیکای 10بار زنگ زدم تا گذاشت رو 2047 هی میگه این عددایی که تو مودمن همشون اشتباهن اعصابمو خورد کرد منم بهش گفتم من دو ساله که از مخابرات adsl دارم تازه نیومدم مخابرات که این حرفا رو بهم میزنی بچه میخای گول بزنی تو داری قانون جهانی رو نقض میکنی قبلا رو 17مگ بسته بود و 260کیلوبایت سرعت میداد یه دفعه کمش کرد دیگه هر وقت به پشتیبانی زنگ میزنم(پشتیبانیش هم که یه نفر بیشتر نداره) میگه شما بار ها تماس گرفتید زیادش نمیکنم همینه که هست یارو لج کرده منم میدونم چجوری باهاش لج کنمنقل قول:
snr هم خوبه الان که رو 2047 بسته 36تا 40 و attainable rate خطم هم 23000(kb)هست
اینم سرعت 1 مگ نامحدود من . فقط واسه تفریح گزاشتم که یکمم بخندیم به بدبختیمون :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاست داخلی پینگش 404 هست ماشالله
ظاهرا فقط خوزستان مخابراتش اینجوره و روز به روز سرعتا رو میاره پایینترنقل قول:
پینگ یکم غیر معمول هستنقل قول:
با سرور تهران و شهرهای دیگه هم امتحان کن
وضعیت مخابرات اهواز چطوره
سرعت 512ک ب نامحدود چطوره
قطعی چی زیاد داره
سرعت دانلود شب و روز یکسان است
باید بینه 60 تا 100 دانلود درسته اساتید>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:n13:
1-سرویس 2مگ محدود من در بهترین حالت دیگه از 512نامحدود چه انتظاری دارید؟نقل قول:
2-برا شکایت بهتر نیست از اینترنت دیگه ای استفاده کنیم که یه دفعه ipمون شناسایی نشه؟یا فرقی نمیکنه؟
3-بابت قرار دادن این سایت مفید(مخصوصا برای ما)از شما متشکرم
دوستان امروز صبح که پینگ خیلی عالی شده سرعت و کیفیت هم بسیار بالا رفته .
سرور داخلی :
2020 برای همه خرابه؟
یادش بخیر- فقط سرعت دانلودو ببینید
یعنی وقتی پر|کسی میزدی سرعت اینقد بالا میرف؟:|نقل قول:
اره ولی الان دیگه کار نمیکنه(کار میکنه ولی از این سرعتا نمیده) قطع و وصلیش هم زیاد شده رو شرکت های دیگه بهتر عمل میکنه مال کشور المان هم هست
واسه شبانه هم همچین سرعتی میداد؟از پر|کسی رایگان هم میشه تو پر|کسی فیر استفاده کرد یا باید حتما اکانت بخری؟نقل قول:
اره ولی همیشه اینجوری نبود فقط یه بار شبانه شد1مگ بقیه وقتا که زیاد میشد (سه بار هم 350-400 بود) جالب اینجاست که تا قطعش میکردم سرعتم میومد پایین فقط هم همین سرعتو میبر بالا مثلا مال کشورای دیگه سرعتو بالا نمیبرد لامصب از اون وقت که اومدم ماناماد نمیدونم چه بلایی سرش اومد کانکت میشه اما اصلا نه صفحه باز میکنه نه دانلود میکنه:n13: وقتی هم کار میکنه سرعت خودمو میده اکانت هم اگه بخری بهتره اما باید مال المان باشه نه جای دیگه و اسمش هم پی ام9 که پروک30فیر رو توخودش داره رایگانش هم هست ولی کمیابهنقل قول:
این چه سرعتیه شما داری :n02:نقل قول:
این هم برا من 512 نامحدود
یک تست از سرور خارجی هم می زاری،این واسه من :نقل قول:
محدود بدرد نمیخوره حتی اگه سرعتش هرچی باشه :n08:
دوستان 2020 برای شما کار میده؟
سلام.
من الان سرعتم 256 از مخابرات هست.
وقتی توی ahwaz.sitra.ir روی تمدید سرویس کلیک می کنم میشه مثلا برای ماه بعد برم یک مگابایت را بگیرم.! توی تمدید سرویس نوشته سرویس فعلی 256 کیلوبایت بعد پایینش نوشته نوع سرویس درخواستی من می تونم نوع سرویس در خواستی را مثلا یک مگابایت بزارم.؟؟؟؟؟؟ بعد وقتی اون یک مگابایت را بزارم سرعتم از 256 میشه یک مگابایت؟
فک کنم براتون رزرو میشه،یعنی باید منتظر بمونید تا مهلت سرویس فعلیتون به پایان برسه بعد 1مگ براتون فعال میشه،که البته اگه همین الان انتخابش کنین میگه برای سرویس های بالاتر باید مدارک ارایه بدی(هرچند که قبلا مدارکو داده باشی!واس من که اینجور بود)نقل قول:
اینقدر معرفت ندارید جواب پستم رو بدید؟!!!!!!!!!!!
آخرین بازی که زنگ زدم 2020 اول میگفت مرکز مخابراتی شما خراب است همکاران در حال رفع مشکل هستن یکم که صبر کردم همون حرف همیشگیشو زد که به سامانه اینترنت مخابرات خوش آمدید و فلاننقل قول:
از هرجا که زنگ بزنی اول میگه مرکز مخابراتی شما خراب است حتی با موبایل
آره شهرستان ما مشکلی نداره.نقل قول:
سلام.دو هفته پیش اینترنتم به مدت 4 روز قطع بود بعد از پیگیری پشتیبانی پاس ماناماد گفت که مشکل از کافوهه و مخابرات قطعش کرده بهش گفتم این 4روز که تلف شد چی میشه گفتش با فروش هماهنگ کن باقسمت فروش تماس گرفتم میگه باید مخابرات اعلام کنه که قطعی از طرف انها بوده تا ما 4روز به اکانتت اضاف کنیم.گذشت تاامروز که دیدم هیچ خبری از اضافه کردن اون 4روز نیست.یک ساعت پیش دوباره تماس گرفتم که در جوابم بهم گفتن: بايد مخابرات به ما اعلام کنه که مشکل از خودشون بوده در صورتي که مخابرات بهشون اعلام کرده بود تا ما اين 4 روز را به اکانتتون اضافه کنيم.ازشون پرسیدم که چه موقع به حسابم اضافه ميکنيد گفتن معلوم نیست (شاید یه سال دیگه:n04:)و به ما ربطي نداره و بايد مخابرات به ما اعلام کنه تا ما اضافه کنيم.در صورتي که مخابرات باشون اعلام کرده بد که مشکل از آنهاست.وقتي بهش اعتراض کردم و گفتم مخابرات به شما اعلام کرده گفتن نه اعلام نکرده بهشون گفتم چرا شما پيگيري نميکنيد در جواب گفتن ما که بيکار نيستم دنبال مشکل شما باشيم وقتي بهشون گفتم وظيفه شما پيگيري مشکلات کاربراهاست با کمال پروريي گوشي را قطع کرد چيزي که متاسفانه در اين نمايندگي عادت شده !دوباره تماس گرفتم يکي ديگه از اپراتورا گوشي برداشت و در جواب من که چرا قطع کرديد از همکارش دليلش را پرسيد و اونطرف گفتش که بنده بي ادب هستم وقتي اينو گفت اين اپراتور هم گوشي را قطع کرددر ضمن هيچ وقت خودشون را معرفي نميکنن تا بعدا برايشان مشکلي پيش نياييد..بعد از قطع تلفن به سایت تنظیم و مقررات رفتم و فرم شکایت را پر کردم امیدوارم که برخورد لازم را با این شرکت پاس ماناماد داشته باشندو امیدوارم مخابرات در مورد قرارداد با یان شرکت متخلف تجدید نظر کنه .اينها با اين کارشان مي خواهند ثايت کنن که کشور ما بي صاحب است و کسي نيست به اعتراض کاربران اينترنتي توجه و پيگيري کند.از همه دوستان می خوام حتی از کوچکترین مشکلی که با این شرکت دارند نگذرند و به سازمان تنظیم و مقررات شکایت کنند شاید تنظیم و مقررات بطور جدی پیگیری نکنه اما وقتی شکایت از شرکت پاس ماناماد زیادبشه متوجه میشن که این شرکت یه مشکلی داره و باهاش برخورد میشه.
باز این اومد:n04: من نمیدونم این مازندرانی ها کی میخوان از تاپیک شهرهای دیگه بکشن بیرون . آقا شما خدای اینترنتی:n08:نقل قول:
داداش ایشون 1 مگ محدود داره... سرعت بالا به چه دردی میخوره؟نقل قول:
والا تا وقتی محدودی مثل اینه که یه سد آب داشته باشی همه اش دریچه باشه، اونوقت پشتش دو قطره بیشتر آب نباشه... خو دریچه باز، ببینم آب میاد اینطرف؟:n19:
من که از یه مگ نامحدودم راضیم خفن :
برای شما سرعت شبانه هم همینطوره ؟نقل قول:
از چه شرکتی هست ؟
از صبح تا الان اینترنتم قطع بود به اینم میگن اینترنت!
خوبه حالا حذف و اضاف یا انتخاب واحد نداشتی برای من یه ماه پیش راس ساعت 8 که انتخاب واحد داشتم قطع شد ......نقل قول:
راستی در مورد سرعتت با سرور آلمان ; چون داون استریمتو محدود کردن نمیتونی این کار رو بکنی .... اون افزایش سرعت هم باگ سیستم اکانتینگه .....
این 1مگ های وبه یا 8مگ؟-فقط ساعت شبانش خوب نیست 4-7صبحنقل قول:
باز تو خوبه من هم تو انتخاب واحد قطع شد هم تو انتخاب واحد با تاخیرنقل قول:
نمیدونم چرا ماناماد هی دان استریمو دستکاری میکنه ضحی که بودم اگه رو 4مگ می بست تا 1سال هم رو 4مگ میموند-باگ اکانتینگ یعنی چی؟نقل قول:
باگ کلا" به معنی اختلال نرم افزاری هست .....نقل قول:
سیستم اکانتینگ رو با این کار دور میزدی مثلا" داون استریمتو روی 8 مگ میبندن ولی با اکانتینگ روی 1 مگ محدود میکنن که تو با سرور آلمان یه جورایی بشون کلک میزدی :n09:
مثلا" پارس آنلاین قبلا" یه باگ داشت که از ساعت 12 تا 1 شب فکر کنم ترافیک کم نمیکرد :n19: