تو کروم موافقم که اگه اکانت لاگ این نباشه https نمیادنقل قول:
تو فایرفاکس گاهی نمیاد
Printable View
تو کروم موافقم که اگه اکانت لاگ این نباشه https نمیادنقل قول:
تو فایرفاکس گاهی نمیاد
چون طول میکشه قانون جدید ابلاغ بشه برای همین زمان میبره.نقل قول:
هیچ کمپانی هم حاضر نیست به دلیل های سطحی تجارتش به خطر بیفته برای همین ایران رو به راحتی کنار میگذارن ...فقط هم dell نیست ان ویدیا هم دانلود درایورهای جیفورس رو تحریم کرده...
شیر تو خره این مملکت. درست میشه زمان میبره.
خدا رو شکر حضرت Blizzard ایران رو از تحریم در آورده همچنین اپل که خیلی وقته.. همین عالیه!نقل قول:
tp link هم تحریم کرده !
0000000000000000000000000:n15:
مال من 3-2 روزه از ساعت 3 به بعد یعنی همین الان بدجور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زیاد میشه طوری که می خواد گوگل باز کنه جون میده خیلی خیلی کند میشه الانم شروع شده به زور اینجارو باز کردم !
اصلا همچین چیزی که شما میگی نیست بدون اکانت راحت با پروتکل http باز میشه !نقل قول:
اره مشکل رو متوجه شدم.نقل قول:
این که بدون لاگین و با لاگین گوگل برای شما با HTTPS باز میشه به دلیل این هستش که در بروزر فایرفاکس بصورت پیش فرض گوگل با اس اس ال لانچ میشه . شما برای سرچ در گوگل میتونید بصورت دستی ادرس رو وارد کنید و به سایت گوگل با پیشوند http هدایت میشوید.
روش تغییر الگوریتم سرچش هم در قسمتهای مخفی فایرفاکس هستش که من توصیه نمیکنم انگولکش کنین . میتونید از لیست سرچ بار بالای صفحه به جای گوگول از یاهو استفاده کنید . اگر هم یاهو گیر کرد بینگ رو بزنید و فعلا با گوگول خداحافظی کنید. یا اینکه کروم رو استفاده کنید و خیلی شیک کارتون رو انجام بدید.
والسلام.
دوستان هر موقع سرعت افت شدید میکنه یه دو یا سه دقیقه ای مودم رو خاموش میکنم وقتی روشن میشه سرعت به حالت قبل برگشته دلیل چیه؟
مشکل خط داری؟نقل قول:
مشکل نویز نداری؟
دوستان من رفتم از شرکت داده گستر اینترنت گرفتم 4 مگابیت هستش
از سرعتش و دانلودش خیلی راضیم
سرعت تک کانکشن و IDM و Torrent تقریبا برابره
نتیجه تست هم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مخابرات میخواد همه رو حجمی کنه ها. بیاین یه اعتراض جمعی راه بندازیم شاید فرجی شد؟ :n28:
تست تو ساعات رایگان مهمهنقل قول:
یک تست از سرور های دیگه هم بزار
آقا به جای دعوا راه حل بدید
درست بشو هست یا بریم سراغ یا هو
نه قبلا از isp داشتم حتی یک بار هم این اتفاق نیوفتادنقل قول:
سلام اگه از دوتا مودم رو یدونه خط استفاده کنیم چی میشه؟؟؟؟؟
10% پکت لاست دیوونم کرده نمیشه یه بازی کرد این چه وضعشه آخه بقیه هم اینقد تایم اوت دارن؟؟؟؟؟؟
یه سری ip و dns از مخابرات گرفتم ست کردم مشکل time out و کندی وحشتناک صفحه حل شد !
ایست آیپی هارو به اشتراک میذاری؟نقل قول:
ip address : 192.168.1.150
subnet mask : 255.255.255.0
default gateway : 192.168.1.1
---------------------------------------------
prefered dns server : 217.218.127.127
alternated dns server : 8.8.8.8.
آقا دمت گرم موثر واقع شد.نقل قول:
نقل قول:
چقدر ؟:n26:
من فکر نکنم dns تاثیری روی تایم اوت داشته باشه چون کار dns اینه که نام های دامنه و سایت ها و اینارو به معادل ip شون تبدیل میکنه وقتی داری از یه ip پینگ میگیری دیگه دی ان اس نقشی نداره اون ip ادرس هم که 192.168.1.150 گفتید local ip هست اونم باز ربطی نداره تو رنج 192.168.1.2 تا 192.168.1.255 هر عددی میتونه باشه مشکل صفحه باز کردن رو شاید بشه با دی ان اس حل کرد ولی تایم اوت یه موضوع جداس
نه فقط time out نبود ! من صفحه رو خیلی خیلی کند باز میکردم که با ست کردن dns حل خود مخابرات حل شد !
کلا انگار مثل یه واسطه عمل کرد و بعد از ست کردن تونست از کل پهنای باند برای لود سایت های خارجی استفاده کنه در صورتی که قبلش با 10 باز میکرد !
اگه از دوتا مودم رو یدونه خط استفاده کرد چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
چیزی نمیشه بعضی شرکتا سیسمشون نیاز داره برای استفاده دو مودم از یه خط مک آدرس رست شه یعضی شرکتا هم مثل شاشتل نیازی نیست ...
شما الان میشه دی ان اساتو بگی منم ست کنمر بلکه بهتر شه مخابرات اینجا بگیر نگیر داره!:n02::n06:نقل قول:
اوضام دوباره مثل قبل شد !
صف:n25:حه قبل هست !نقل قول:
درود بر اساتید
این اطلاعات مودم ما چه جوریه ؟
سلامنقل قول:
مشکل نداره خوبه. وبیشتر از اینا خطتون ساپورت داره یعنی سرعت های بیشتر. نسبت سیگنال به نویز هم که خوبه.کدام مرکز مخابراتی هستین؟
سرویستونم 512 نامحدود مخابراته فکر کنم.
بله 512 مخابراته.راستش این برای برادرمه.سیستمش ضعیفه تند تند ریست میکنه گاهی هم دیسی مینداخت میخواستم از ردیف بودن خط مطمئن باش بعد سیستمش رو یه دستی بکشم.نقل قول:
سروسی 256 دارم چند روزی هست سرعت دانلود ماکزیمم 15 کیلوبایت در ثانیه برسه دوستان چه کنم؟
دوست عزیز این اطلاعات رو کجا باید وارد کنم/نقل قول:
نقل قول:
مهندس جان اول :
control panel / network and sharing/connectin /internet protocol version 4 ...
سلام بچه ها نيم ساعتى هست نتم قطع شده چراغ adsl و اينترنت روشنه اما سند ريسيو نداره با wifiهم تست کردم همينه مودمم ريست کردم نشد2020هم که نيستن ظاهرا چه کنم ؟:-/
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
2828 رو بگیر بعد 4 روز بزن و با اپراتور صحبت کن !نقل قول:
توشون کسی که وارد باشه هست !
Ty,ميگه مشکل از شبکست 2ساعتيه مشکل پيدا کرده تحمل کنيد درست ميشه:-/نقل قول:
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
برای من هم از ساعت 2 قطع شدهنقل قول:
دقیقا هم مثل مال شما چراغ مودم روشنه ولی سند و رسیو نداره
برای اینه که downstream از طرف مخابرات بالا پایین میشه بعضی وقتا با خاموش روشن کردن مودم درست میشهنقل قول:
فکر کنم ترکیده مخابرات.......اصلا نمیشد بیام اینترنت....قبلا یسری دی ان اس پیدا کرده بودم با برنامش....شانس آوردم یادداشت کرده بودم ..اونارو وارد کردم تو ipv 4 خلاصه رسیدم به اینترنت...عجب وضعیه...بدون دی ان اس قطعه