من هم مدیریت واعظ رو قبول دارم،به یک عده باج نداد حالا دارند تلافی میکنند
Printable View
من هم مدیریت واعظ رو قبول دارم،به یک عده باج نداد حالا دارند تلافی میکنند
به هر حال عملکردش ضعیف بوده
[ف]!@#[ی]@#!][ل]#@$#@$[ت]%^$$![ر]%!@%@[ه] :41:کد:http://www.petitiononline.com/ashtiani/petition.html
فرصت برای تعویض مدیریت نیس ... یعنی الان وقتش نیس ..
دیگه خداییش خیلی هم بد بازی نمیکنید دیگه...حالا چون از پرسپولیس خوردید اینجوری میگید؟
اینجوری بدتر جو تیم خراب میشه...
فيله تر زده !!! :31:
مدیر خوبیه ولی من از اون حرفش که گفت که فیلم کسلنی که بر علیه بازیکنان ( خودش رو می گفت چون همه تو ورزشگاه خواستار استعفای اون بودن و به بازیکنا کسی چیزی نگفت ) شعار دادن رو گرفتیم و شناساییشون کردیم و با هاشون برخورد می کنیم
به نظر من هم مدیر خوبی هست یعنی هزار بار از فتح الله زاده او یارو که بود .یادم رفت اسمشو اگر قرار عوض بشه الان وقتش نیست بعد از اتمام فصل
مشکلات استقلال به نظر من اینا بودن
1-یارگری اول فصل بسیار بد بود :41:
2 - مصدومت مداوم جباری روان خواه :41:
3- ضعیف عملکردن داورها در بازی ها استقلال :31:
اگه یه نظر سنجی هم توی همین فرم بزنید بهتر
چیلتره
من هم طرف دار تراکتور هستم . ولی بازی های استقلال را مانند سایر تیم ها دنیال می کنم واقعا استقلال زیاد افت و خیز داشته و برای چنین تیمی باید هر چه زودتر چاره ای اندیشیده شود .
نقل قول:
آشتیانی به درد همون دوچرخه سواری میخوره :27:
همین بازیکنا فصل پیش بودن که قهرمان شدن !
این فصل هم که قوی تر شد از نظر بازیکن ! سید صالحی - محمدی - رحمتی - عمران زاده - یوسفی
داورا واسه همه ی تیم ها اشتباه میکنن
اینه فوتبال علمی جناب آشتیانی که حرفشو میزد ؟
میخوام دنیا نباشه اگه اس اس :40: نباشه
مدیر خوبیه ولی
باعث رفتنه قلعه نویی شد
سرمربی که ناکام بود قبلا آورده
موقعی که باید صمد رو عوض میکرد نکرد تا حالا که نمیشه کاری کرد مجبوره نگهش داره
این واعظ بعضی موقع هم دری وری میگه
اینم 2 تا عکس جالب : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فكر نمي كنيد مربيتون در حد تيمتون نيست !؟
نقل قول:
مربی در حد تیم نیست ! اونی که نمیفهمه باید عوض شه تا نفر بعدی این مربی ای که در حد تیم نیست رو عوض کنه !
منظورت از بعضی ها قلغه نوعیه؟برو بابا حاجی بهترین مربی ایران رو نتونست نگهداره و جداش کرد تا یه ....مثل مرفاوی رو بیاره تا تحت اختیار خودش باشه.نقل قول:
شما بایدم اینو بگی چون اگه اسقلال قلعه نوعی بود الان دیگه تیم شما که نمیدونم کدوم یکی از بال جدولیاست نمیتونست به قهرمانی فکر کنه و...نقل قول:
خوب والا بلا همون دایی از این صمد ما خیلی سابقه بهتری داشته تو اولین سابقه مربی گری تو پیروزی اونم تو هفته هایه اول استقلالی که فصل پیش تو گلزنی پا به پای بارسلون بود رو شکست بدهنقل قول:
نقل قول:
اره خوب این بازی برای هر هواداری مهمه حتی از قهرمانی.
ولی من اصلا منظورم رو این باخت نیست شما استقلال قلعه نوعی رو با مرفاوی هم از نظر بازی هم نتیجه مقایسه کن.
در کل بگم نمیخوام بگم اگه قلعه نوعی بود حتما قهرمان بودیم ولی این افتضاحات پیش نمیومد که ردمون تو جدول این باشه و این طرز چیدمان بازیکنان باشه و کیفیت بازی و مهمتر از همه نتیجه
تنها اشتباهش اين بود كه اول فصل به جاي يك مربي بزرگ، مرفاوي رو گذاشت بالاسر تيم.
درسته كه مرفاوي از تيم شناخت داشت ولي در حد سرمربيگري نيست.
خوبيش هم اين بود كه وسط فصل دست به تعويض مربي نزد و پشت مربيش ايستاد تا وضع بحراني تر نشه.
صمد ناکام نبود...اگه اون فتح الله زاده احمق موقعی که تیمش تو کورس قهرمانی بود با هدایت همین صمد..نمیگفت که میخواد فصل بعد حجازی رو بیاره..صمد هم گند نمیزد..خداییش با این حرف چه انگیزه ای واسه صمد مونده بود؟؟نقل قول:
به نظر من كه آشتياني مدير بسيار خوبي هم هست
و فقط يه اشتباه كر دو اون هم اين بود كه ژنرال را از دست داد
و اون دعوا هاي اول فصل
ولي انصافا نظم و مديريتش خوبه
يه مقدار هم تقصير صمد هست اين ناكامي ها !
ديگه هم نميشه كاريش كرد
بايد صبر كرد تا فصل بعد
امسال قهرمان رو بايد سپاهان دونست
به نظر من هم مدیر بدی نیست.ولی این حرفش خیلی خنده دار هست که هر چی میشه می خواد بگه تقصیر قلعه نوعی بوده و به تماشاگرا مثلا خط داده.اینا همش مضخرفه.
فقط مربی هایی مثل قلعه نوعی به درد استقلال می خورن.اینو دیگه یه بچه هم میدونه:31:
فارس: هفته دوازدهم رقابتهاي فوتبال ليگ دسته دوم كشور در حالي به پايان رسيد كه يكي از نادرترين اتفاقات فوتبال دنيا در ديدار تيمهاي شهرداري ماهشهر و گاز سرخس يعني چاقوكشي در ماهشهر به وقوع پيوست.
سرمربي تيم فوتبال گاز سرخس امروز درباره بازي اين هفته تيمش اظهار داشت: پس از اينكه اين ديدار با نتيجه يك بر صفر به سود تيم ماهشهر به پايان رسيد هواداران اين تيم به داخل زمين فوتبال هجوم ميآورند و علاوه بر ضرب و جرح بازيكنان تيم گاز سرخس يكي از آنها را با وارد آوردن ضربه چاقو روانه بيمارستان ماهشهر كردند.
رمضان شكري ادامه داد: پس از اينكه داور سوت پايان بازي را زد در حالي كه قصد ورود به رختكن را داشتيم با درب بسته آن روبهرو شديم، در همين حال هواداران ماهشهري با هجوم به داخل زمين مسابقه، بازيكنان تيم ما را با چوب، چماق، سنگ و درنهايت با چاقو مورد ضرب و جرح قرار دادند.
وي گفت: در پايان اين درگيري اميد كاتب به دليل وارد آمدن ضربه چاقو به سرش راهي بيمارستان شد و بقيه بازيكنان و كادر فني و حتي فيلمبردار باشگاه نيز با سر و دست بانداژ شده راهي سرخس شدند.
شكري افزود: در نيمه دوم اين ديدار داور مسابقه، به دليل سنگپراني و فحاشي تماشاگران ماهشهري، دو بار بازي را به مدت 35 دقيقه قطع كرد اما نميدانم چرا دوباره بازي را ادامه داد.
وي گفت: در حال حاضر بيشتر بازيكنان تيم ما به دليل شدت آسيبديدگي مصدوم هستند، به همين خاطر از فدراسيون فوتبال درخواست كرديم تا بازي روز سهشنبه ما مقابل هما را يك هفته به تأخير بياندازند، علاوه بر اين شكايتي را تنظيم كرديم و به مراجع قانوني تحويل ميدهيم.
ایول بابا همه چی شنیده بودیم به غیر از این...
میشه منبعتو ذکر کنی!؟:31:
به این می گن یه فوتبال ناب ایرانی
یه فوتبال تمام فیزیکی و درگیرانه که دوتیم برای زنده ماندن تلاش میکنند
از این فوتبال ایران بیشتر از این نمی توان انتظار داشت.
فقر فرهنگی و بس ...
اینجا جنگل بخور تا خورده نشی :31: لعنتی
میگم این خبر ها رو کی میاره فکر می کنین الان زنده اس؟؟؟:13:
این حرفا نیست آقا.شما چشم دیدن پیشرفت ما در فوتبالو ندارید.این همه حرفه ای گری نشونه پیشرفته.اینکه یکی میاد می زنه و در میره نشونه حرفه ای بودنه ماست.تازه شم مردم ما از طریق همین مسابقه به دشمنان(رقیبان آسیایی و اروپایی) اعلام می کنند که ما بهترینیم.
جا داره به مسئولان فدراسیون فوتبال تبریک بگیم...واقعا برای حرفه اش شدن فوتبال مملکت خیلی زحمت کشیدن
اینا هم نتیجه همه زحمات شبانه روزی دوستانه....
برد تیم فوتبال پیروزی تهران مقابل شاهین بوشهر، باعث به تاخیر افتادن بازی تیم های استقلال و استیل آذین تهران در جام حذفی شد.
رییس سازمان لیگ برتر فوتبال در این باره گفت: با توجه به این که تیم پیروزی، تیم شاهین بوشهر را برد و از طرف دیگر نیز فولاد زنجان مقابل تیم هرمزگان بازی را واگذار کرد، بنابراین تیم های پیروزی و استقلال هر دو میزبان خواهند بود.
عزیز محمدی افزود: از آنجاییکه قرار بود هر دو تیم در ورزشگاه آزادی بازی کنند، بنابراین بازی این دو تیم باید با 48 ساعت فاصله زمانی انجام شود.
این در حالی است که چندی پیش باشگاه استقلال تهران در نامه ای نسبت به زمان بازی خود و تیم استیل آذین تهران اعتراض خود را اعلام کرده بود.
بازی بین تیم های استیل آذین و استقلال تهران به روز یکشنبه ی آینده موکول شد تا پیروزی تهران روز جمعه در ورزشگاه آزادی تهران مقابل تیم هرمزگانی صف آرایی کند. برای شنیدن و دانلود صوت مورد نظر به سایت رادیو اینترنتی ایران صدا به این آدرس مراجعه نمایید.کد:http://www.iranseda.ir/FullNEWS/?g=605056
لطفا درست صحبت کنید .. تو انجمن جای این حرفا نیست
منم از بعضی از عربا دل خوشی ندارم .. اما دلیل نمیشه بگی فقط اونا بودن که این کارو کردن .. متاسفانه
فرهنگ عمومی ما خیلی پایین اومده .. و عرب و عجم نداره .. یعنی تو تهران و شهرای دیگه وضع خیلی بهتره ؟
همه جا از این چیزا هست ...
بله باید فدارسیون و باشگاها فوتبال بر روی فرهنگ سازی هوادران کار کند تا شاهد اینگونه حوادث نباشیم .
البته شک نداشته باشید اگه توی انگلیس هم اینقدر تدابیر امنیتی نبود هوادار ها دو تیم با دولول به جان هم می افتادن :31:
چون توی ایران این سخت گیری ها نیست طرف خیلی راحت چاقو زده در رفته کی به کیه خیلی راحت سنگ پرتاب می کنند :31:
تائید می شود سختی گیری خیلی کم هست
همین در باز بان تیم پیروزی با مامور ورزشگاه درگیر می شود فقط دو جلسه محرومش می کنند اونم تازه باشگاهش اعتراض هم می کنند :31:
چرا ببندیم...مگه چه اشکالی داره که مردم واقعیت ها رو بدونن... ( البته تقریباً همه دیگه میدونن):31:
ای بابا چرا قضیه رو اینقدر بزرگ میکنید.دیگه چاقو قدیمی شده دست همه پیدا میشه توی شهر ما بچه دبستانی هم چاقو تو جیبش میذاره.این ماجرا به جز تماشاگران یک مقصر دیگر هم وجود داره اونم نیروی انتظامیه که تدابیر حفاظتی رو به کار نبرده
ایرنا: ديدار تيم هاي فوتبال استقلال و استيل آذين در چارچوب مرحله يک هشتم پاياني جام حذفي به تعويق افتاد.
عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال ضمن تاييد خبر فوق اظهار داشت: با توجه به درخواست باشگاه استقلال مبني بر ديدار با الاهلي عربستان و فاصله کم اين مسابقه با ديدار برابر استيل آذين، قرار شد تا اين بازي جام حذفي با دو روز تاخير برگزار شود.
وي ادامه داد: همچنين به دليل جلوگيري از همزماني ديدار پرسپوليس با آلومينيوم اراک با ديدار آبي پوشان که آن هم در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود، اين تصميم گرفته شد.
رئيس سازمان ليگ تاکيد کرد: بر اين اساس هم باشگاه استقلال با زمان مناسبي نسبت به بازي با الاهلي به مصاف استيل آذين مي رود و هم فاصله دو مسابقه برگزار شده در ورزشگاه آزادي به 48 ساعت خواهد رسيد.
پيش از اين قرار بود تيم هاي استيل آذين و استقلال روز جمعه 7 اسفند به مصاف هم بروند که بنا بر تصميم سازمان ليگ، اين مسابقه به روز يکشنبه 9 اسفند موکول شد.
مهر: تعدادی از خبرنگاران و شاهدان کنار زمین بازی دو تیم استیل آذین و فولاد خوزستان طی طوماری به رئیس کمیته انضباطی شهادت به بی گناهی مهدی مهدوی کیا دادند.
براساس اعلام باشگاه استیل آذین،: اخراج مهدی مهدوی کیا پس از 11 سال در فوتبال ایران سر وصداهای زیادی برپا کرد وخیلی هاقبول کردند که کمک داور وداور بازی بسیار عجولانه در سوت خود مبنی بر اخراج مهدوی کیا دمیده است.
برهمین اساس تعدادی از خبرنگاران و شاهدان بازی دوتیم استیل آذین وفولاد خوزستان که در حین بازی برای پوشش خبرهای بازی در کنار زمین ورزشگاه اکباتان حضور داشتند در حمایت از مهدی مهدوی کیا طوماری را برای مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی امضاء کردند و به بی گناهی هافبک تیم فوتبال استیل آذین شهادت دادند.
این نامه با تایید مسئولان باشگاه به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ارسال شد و قرار است بزودی پاسخ آن از سوی مسئولان این کمیته اعلام شود.
ایلنا: دو باشگاه پرسپوليس و استقلال تهران از سوي دادگاه عالي ورزش(CAS) به پرداخت جريمه اي يك ميليون دلاري محكوم مي شوند.
بعد ازاينكه دو باشگاه پرسپوليس و استقلال نتوانستند به تعهدات خود در قبال شركت آلفا مبني بر برگزاري ديدارهاي دوستانه در كشورهاي آمريكا و كانادا عمل كنند و آن را متحمل زيان هاي مالي زيادي كردند، اين شركت با شكايت از اين دوباشگاه ايراني خواستار حق و حقوق خود در اين زمينه شد و از آنها شكايت به دادگاه عالي ورزش برد.
يك مسئول آگاه در اين زمينه به خبرنگار ايلنا گفت: شركت آلفا مدت هاست پيگير شكايت خود از دو باشگاه پرسپوليس و استقلال است و در همين راستا آخرين شكوائيه اين شركت به اين دو باشگاه ارسال شده است و در صورت عدم پيگيري هاي لازم طبق مستندات و شواهد موجود اين دو تيم تا سه ماه آينده هر يك به پرداخت يك ميليون دلار جريمه محكوم خواهند شد.
اين مقام مسئول همچنين گفت: در حالي كه گفته مي شود شكايت شركت آلفا تنها از باشگاه استقلال است اما اين شركت از باشگاه پرسپوليس هم شكايت كرده است.
مهر: کاپیتان تیم فوتبال استیل اذین تهران با اجازه مسئولین و کادر فنی برای خداحافظی وحضور در یک دیدار دوستانه که به افتخار او قرار است برگزارشود راهی آلمان شد.
حضور 11 ساله مهدوی کیا در فوتبال آلمان وبازی در تیم های بزرگی مثل هامبورگ واینتراخت فرانکفورت ووفاداری واخلاق خوب این بازیکن باعث شده است تا مهدوی کیا از محبوبیت خاصی در بین مسئولان فوتبال آلمان وحتی هواداران بر خوردار باشد.
برهمین اساس مسئولان دو باشگاه هامبورگ و اینتراخت فرانکفورت با تدارک برنامه هایی ویژه از مهدی مهدوی کیا در خواست کردند به آلمان سفر کند تا در بازی خداحافظی اش که بین دو تیم آلمانی برگزار می شود و قرار است دوستان وهم بازی های نزدیک کاپیتان استیل آذین در آن حضور پیدا کنند شرکت کند.
به همین دلیل مهدوی کیا با اجازه مسئولان باشگاه استیل آذین و کادر فنی روز گذشته(دوشنبه) راهی آلمان شد و قرار است تا روز پنج شنبه هفته جاری به ایران برگردد.
حضور در یک بازی دوستانه وشرکت در مراسمی ویژه که با حضور جمعی از علاقه مندان به این بازیکن ایرانی بر گزار می شود در دستور کار سفر 5 روزه مهدوی کیا قرار دارد همچنین کاپیتان تیم فوتبال استیل آذین در دیدارهایی با مسئولان باشگاه هامبورگ واینتراخت فرانکفورت شرکت خواهد کرد.
مهدوی کیا به دلیل دریافت کارت قرمز در دیدار برابر فولاد خوزستان در بازی روز جمعه استیل آذین و ملوان در چهارچوب هفته بیست وهفتم لیگ برتر در انزلی نمی تواند به میدان برود.
کسی می دونه این بازی دوستانه ساعت چند (به وقت آلمان یا گرینویچ یا...) هست؟ خواهشاً هر چه سریع تر این ساعتش رو برای من بگید که شدیداً نیازش دارم...
فقط HSV فقط کیا فقط Hamburg