هفته قبلم شما اومدین جو دادین کاری نشد. دوست گرامی "عمل" برا ما مهمه. فریب ایشونو نخور. چه ربطی داره آخه ب درست کردن؟؟!!نقل قول:
Printable View
هفته قبلم شما اومدین جو دادین کاری نشد. دوست گرامی "عمل" برا ما مهمه. فریب ایشونو نخور. چه ربطی داره آخه ب درست کردن؟؟!!نقل قول:
امروز که میخواستم بگیرم از اون مسول مخابرات دباره سرعت شبانه پرسیدم گفت نصف روزانه است.ماله شما اینطوره؟
سلام از ماست محسن جاننقل قول:
دوست عزیز و دوستانی که 90 هستن، ریست نکنید که مثل من 30 میشه.نقل قول:
یک چیزی میگم باز هرج و مرج به وجود نیارین . :n26:
من از همون ساعت 1 تا الان دارم با سرعت فیکس 240 تا دان میکنم . ( حتی الان با توزنت هم همون طوریه )
تا ببینیم و تعریف کنیم .
نقل قول:
خوش به حالت مال من فقط چند ثانیه اول بعد فیکس میشه روی 7 کیلو بایت طرح طلایی
نکنه این سرعت رو با اون طرح خانواده بدست اوردی ؟؟
طرح شمایی که میگی 240تا داری چیه؟ من طلایی دارم مسولش گفت شبانه نصف روزانه است یعنی 120 تا ولی الان 60تا هست.
طلایی .
اینم وضعیت الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق این عکس پهنای باند شما دان+آپ 270هست درصورتی که طلایی 2000/8=250میشه.چون رو 2مگ هست.نقل قول:
میدونید من چی میگم ؟
به نظرم یا همین سرعت که من هم به زودی محدود میشه ( هر لحظه ممکنه این حادثه رخ بده )
یا هم که کم کم واسه هم کاربران طلایی وضعیت درست خواهد شد . بازم تاکید میکنم فقط طرح طلایی ها .
آره دیگه الان همه نگاه ها به من دوخته شد که امید تو هم ! :n04: تو هم باز داری بلفت میزنی !نقل قول:
آره صددرصد امشب یکی رفته تو جلدم و منو تسخیر خودش کرده و دارم بلفت میزنم . :n02:
همین الان هم دوباره چک کردم زده بود : 240 Recive و 27 Upload
man ham ta alan 250 daram migiram.bedone navasan.
fakr konam on talayy ke mahy 31 tomane mahdod nashodan
خب ! 1 ساعت گذشت ، اما سرعت افت نکرد
مثکه با یه تاخیره 24 روزه بالاخره وعده ها عملی شد ! طلایی سرعت 256
ضمنا خبرها حاکیست که طرح نقره ای هم مینیمم 120 رو میده (1ساله کمپین)
دوستانی که امشب محدود بودن انشالا فردا شب میرن بالا ! اگر این اتفاق نیفته فرداشب ما میایم پایین !
من حتی تو روز دان+آپلودم به 270 نمیرسه.شاید خط شمارو رو 2.5مگ بستن
منم بعد دوباره ریست سرعتم درست شد
من طلایی 31 تومنی دارم الان 70تا میده.
این چیه گزاشتی طبق یک تقسیم ساده طلایی 2مگ هست پس تقسیم بر 8 میشه 250.یعنی ماکزیمم پهنای باند 250 هستنقل قول:
طرح منم طلایی
تو روز سرعت بالا حتی بعضی وقتی به 300 هم میرسه.
ولی شب :n08:
محدودیت برای من هنوز هست. :n03::n03::n28::n28:
najens.engar hard disk bazy.نقل قول:
3ta hard dary
ماکه 31تومن دادیم الان 60 هست یارو گفت 120 باید باشه.میشه فسخ قرارداد کرد چون تازه گرفتم؟
خیراین طرح فسخ نداره به ما که همون اولم گفتن حق فسخ ندارید حالا یکی دوشب صبرکن انشالله بهتر می شهنقل قول:
دقیقا زدی به خال .:n09:نقل قول:
حالا چت شده امشب همش فنگلیش مینویسی !
الان کس دیگه ایی هم هست که محدود نشده باشه ؟ ( با طلایی )
میانگین تا الان ( 2:36) 60. طلایی کمپین. (بدون حق فسخ)
ای خدا ما دلمون رو به چی خوش کردیم .
یه شب سرعت رو بر اساس اون چیزی که حق مون هست بردند بالا و داریم از خوشحالی پرواز میکنیم .
حالا اون وری رو نگاه چه سرعت هایی دارند . از سرعت هاردهای SSD هم بیشتره نت هاشون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ملک جعفریان خبری نیست ؟
دیگه نمیاد ؟
دوستان شما از چه طریقی کانکت شدید؟با کانکشن؟
رو حالت اتوماتیک کانکت نمیشه یکی من چرا؟
سرعتم هم کم شده روی 60 فیکسه.
طرح هم فکر کنم اشنای خانواده هست
به نظرم که سرعت ها رو درست کردند
من الان دارم از youtube ویدیو میبینم بدون هیچ لگی
هم طرح طلایی رو امتحان کردم هم طرح خانواده رو
بچه ها اگه طرح ها درست شده بود فردا شب (برای محض اطمینان که ماله امشب نباشه) همگی یک sms بزنیم به مهندس ازش تشکر کنیم که سرعت ها رو درست کرده
اینجوری می فهمه که اگه کاره درست انجام بده همه راضین و ازش تشکر می کنن
ولش کن باو .نقل قول:
تشکر کیلو چنده .
مثل اینکه میخواستیم همین دو روز دیگه بریم دلخشون رو بیاریم .
حالا اگه اوضاع درست هم بشه بازم میریم . این که دلیلی نمیشه به خاطر 100 کیلو بایت بریم بگیم دستت تون درد نکنه ؟------------ چیزی که حقمون بوده !
سرعت خوب شده ( اونم شاید ) ولی پشتیبانی چی ؟ دزدی ها چی ؟ پینگ چی ؟ و.....
امید این بهخاطر تو فارسی می نویسم.فردا کلاس دارم ولی از هیجان خابم نمی بره.لامصب از قبل هم بهتر شده.
به سفارش دوستان پست خود را ویرایش کردم.فقط بخاطر شما.البته به حرف من نیست ولی چون شما می خواین بازم باشه.
و مثال چنین شرکتی شاتل هست.
امید وارم که دید من نسبت به این قضیه اشتباه باشه ولی ....
تشکر هم از مسئولین نکنید.
ایمان جان، و دوستانی که میگن تشکر و......ناراحت نشین ها، اما.........اینقدر زود جو گیر نشین. حقمونو این همه خوردن. مال من وخیلیها هنوز دزست نشده. و .......
ای بابا اینو گفتم که جنبه تشویقی داشته باشه برای مهندس که بعدا سرعتمون رو بالاتر ببره:n02:
با تشکر کردن که ازمون چیزی کم نمیشه شایدم دیدی یک چیز هم اضافه شد:n01: (منظورم اینه که شاید سرعت رو برد بالاتر)
دیشب سرعت میانگین 91 و حدود 40 بار تا صبح قطعی داشت. اینم از بهبود در مخابرات.
سرعت و میزان قطعی تونو با طرحتون بگید، لطفا.
طرح طلایی نوروزی
دیشب در بهترین حالت 23 KB
حتی یه طرح دیگه هم همینطور بود
قطعی هم تا دلت بخواد
گویا منطقه به منطقه فرق میکنه
بچه ها نمی دونین چقدر ناراحتم.برای کاری باید برم شهرستان.ولی هر طور برنامه ربختم فردا شب رو نمی تونم دانلودکنم.می فهمین یعنی چی؟یعنی مخابرات الان کشید پایین ولی من نیستم که ....
دوستان فردا شب جای مارو خالی کنید.خودم نیستم ولی قلبم با شما مخابراتی های طلایی هستم.
خدایا چرا من؟
دیشب نمی دونم DU meter چش شد بود که صبح دیدم زده
اینترنت مخابراتم فک کنم مث آب سهمیه بندی شده . هر شب یه منطقه شیر فلکه اش بازه!!
سرعت ما که دیشب با طرح طلایی همون حداکثر 90 بود!
از معدود دوستانی که با 250 دانلود کردن خواهشمندیم جوگیر نشن و دست به هیچ عملی از جمله تشکر از کسی بخاطر انجام وظیفه اش اونم بصورت نصفه و نیمه و با خون جگر کردن کاربران خودداری کنن. بذارید چند شب بگذره ببینیم اولن مال ماها هم درست میشه و دومن ثباتی در کار هست یا مسوول شیرفلکه دیشب بدنبال آفتابه تو دستشویی گیرکرده بوده و از امشب سر پستش برمیگرده!
خوبه اینجا هیچکس مثل اینکه مشکل نداره و همه خوشحالن .
تاپیک شده فقط اعلام سرعت . ساعتی یه صفحه میره جلو .
با فونت بزرگ بنویسیم شاید یکی ببینه پست ما رو .
ما که الان یه هفته ای هست سرعت افتضاح روی 1 کیلوبایت از سرورهای خارجی
حالا این هیچی . جهنم . از سرور داخلی میگیریم . ولی کثافت صفحه سامانه دیگه باز نمیشه دو هفته ای هست .
یعنی کسی همچین مشکلی نداره اینجا ؟
آقا سرعت من دیشب تا صبح همون 70-80 بود میخوام برم فسخ کنم این چه وضعشه