من تو چند صفحه قبل سیو رو گذاشتم.پیدا نکردی بگو بازم آپلود می کنم.نقل قول:
Printable View
من تو چند صفحه قبل سیو رو گذاشتم.پیدا نکردی بگو بازم آپلود می کنم.نقل قول:
ممنون اگر میشه مسیر کپی کردن سیو رو هم به صورت دقیق بزارید یا اگر کاری غیر از کپی کردن داره ، چون گفتم من سیو خودم رو کپی کردم نیومدنقل قول:
تو ویستا واسه من تو این مسیر هست.نقل قول:
C:\Users\YOUR USER\AppData\Local\ROCKSTAR\GTA IV
من در مرحله B بوریسی که ماشین پلیس باید سوار بشیم وبا کامپیوترش یه کارایی انجام بدیم گیر افتادم نمی دونم چیکار کنم
من سيو گيم 100% اين بازي رو ميخوام توي تاپيك درخواست سيو هم 1000 بار درخواست داديم كسي محلمون نداد
در ضمن من چيت كد هاي كامل اين بازي رو هم ميخوام +يه ترينر خوب
با تشكر
من تازه کارت گرافیک بالا خریدم میخام اینو بازی کنم ولی تو بازار نیست کجا میتونم گیر بیارم
شما تو ماشین E رو بزن تو قسمت دوم اسم اون کسی رو که نوشته سرچ کن جاش رو نشون میده.نقل قول:
این بازی به لطف وزارت محترم ارشاد:27: غیر قانونی هست.اگه آشنا گیر بیاری پیدا میشه.اگه بخوای از اینترنت بخری پیغام بده آدرسشو میدم.نقل قول:
سیو و ترینر لطفا اینجا:(سیوش رو تو چند صفحه قبل گذاشتم)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156536&page=463
مثلا اي بازي چي داره كه غير قانونيه؟؟ما كه هيچي نديديم
چند صفحه پيش پيدا كردم دستتون درد نكنه (همينه كه اسمش sgta 12 هست ديگه ؟؟)
حالا اين سيو گيم رو كجا بريزم ؟؟؟
راستي چندين سايت خارجي معرفي كردند كه توش چيت كد بود اما 10-12 تا بيشتر نبود---- كسي چيت كد هاي كامل رو نداره ؟؟؟
1-بازی چیزی نداره.وزارت محترم ارشاد کم خوابی داره صبح که میاد سرکار لیست میذارن جلوش حال نداره بخونه میگه کمپلت غیر قانونیه.:31:نقل قول:
2-مسیر : تو ویستا
C:\Users\your user\AppData\Local\rockstargame\gta iv
3-واسه کد هم تو تاپیک خودش(من چنتا دارم نسخه بازی( ورژن ) رو بگو)
نقل قول:
1- من مسير رو توي xp ميخوام ؟
2-اين فايل رو توي مسيري كه ميديد كپي كنم ؟
3- فايل سيوي كه دانلود كردم رو بايد rename كنم ؟
4-توي readme نوشته ورژن V1.00 نميدونم منظورتون همينه ؟؟اگه نه از كجا ورژن رو بفهمم ؟؟
1-نقل قول:
2-بله...کد:C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
3-نه فکر نکنم احتیاجی باشه فقط کپیش کن...
4-قانونا باید توی تاپیک خودش مطرح میکردید ولی به سفارش یک دوست:
کد:http://www.thegtaplace.com/downloads/f3542-gta-iv-100-pc-save-game
1- من همچين مسيري رو ندارم-- از دسكتاپ - my ducumnet رو رفتم و توي rockstar games كپي كردم اما سيو ها اثر نكرد
2-يه سري فايل ديگه هم تو ايني كه ضميمه كرديد بود اينا به چه درد ميخوره؟؟
مسیر HIDE هست.باید تو تنظیمات هاید رو برداری.نقل قول:
خوب از hide بودن درش اوردم و كپي كردم اما مينويسه سيو گيم فيلد--يعني با خطا مواجه ميشه
تمام سيو هاي قبليم رو هم كات كردم از اونجا اما بازم نشد
راستي حالا اين سيو گيم رو كه ميريزم بعدا خودم ميتونم هر مرحله اي رو كه خواستم بيارم
دوستان من تو مرحله clean getway که باید یه ماشین رو برای ولادیمیر بدزده گیر کردم!!ماشین رو میدزدم میبرم اونجایی که تو نقشه نشون میده اما هیچ اتفاقی نمیوفته.نه تماسی نه چیز دیگهای! لطفا راهنمایی کنید
ماشین رو باید ببری تو کارواش بعد یارو دماغ گنده بهت زنگ می زنه میگه بیا اینجا .
دوستان دو تا سوال :
1 - با زدن کدوم کلید رو کیبورد پشت یه جعبه یا دیوار سنگر میگیره ؟
2 - اون مرحله که باید با چند تا ماشین مسابقه بدیم رو داشتین ؟ ( همون اولای بازی به یه ماشین مسابقه ) چون من تو آموزش رد کردن این بازی نگاه میکردم این مرحله نبود
مرسی
1 - با دکمه Qنقل قول:
2- اون مرحله بعد ها اضافه میشه.( باید تماس بگیری با دوستت.)
کارواش کجاست؟ تو نقشه که فقط علامت زرده هست که میگه باید بری اونجا!نقل قول:
---------------
رفتم کارواش اما باز هم کسی زنگ نمیزنه!
سلام به همه دوستان
يه ترفند کشفيدم واسه اينکه بازي رو روي XP SP2 اجرا بشه . البته حتما قبلا هم کس ديگه کشف کرده بوده ! ولي گفتم بنويسم شايد به دردر يکي بخوره
روي ايکون بازي راست کليک کنين و به زبانه Compatibility رفته و تيک کنار گذينه Run This Program In Compatibility Mode For رو فعال کنين و از ليست کشويي زير اون گذينه Windows 95 رو انتخاب کنيد
موفق باشيد
رفقا من با اين سيستم ميتونم low بازي كنم
cpu : e8400
ram: 2gig
vga : 9400 gt
تشكر
آره مهدی جون.رو medium هم میتونی اگه رزولیشن رو پایین بیاری.مطمئن باش میتونی بازی کنی.اگه آخرین پچ رو هم دانلود کنی خیلی راحت میتونی بازی کنی.نقل قول:
سلام میشه راهنمایی کلید هارو برای 360 هم بزارید؟
راهنما رو تو خود بازی گذاشته.تو کنترلر.نقل قول:
وارد کارواش میشی ماشینت رو میشوره یا اصلا عکس العملی نداره ؟ اگه وارد میشه و شست و شو می ده بعد که بیای تو خیابون ولاد بهت زنگ می زنه میگه بری پیشش .نقل قول:
رفتم کارواش اما باز هم کسی زنگ نمیزنه!
شاید باورت نشه ولی این مرحله رو بیشتر از 16-17 بار رفتم .
و همش هم همینطوری بوده .
شاید هم از در خروج وارد کارواش میشی ، شاید .
دوستان عزیز، من چند وقت پیش این بازی رو تهیه کردم اما گمش کردم! حالا پیداش کردم. اما برای کرک کردنش مشکل دارم.
اگه یکی لطف کنه کرک کردن و کلاً اجرا کردنشو توضیح بده ممنون می شم. (سیستم عامل من: Windows XP SP3)
رمز
1-بدون پلیس
2-جون بی نهایت
3-پول
رو اگه می شه بزارید
راستش مشکل از بازی بود پچ 1.0.3 و کرک مربوطه رو ریختم درست شد!قبلش ولادیمیر اصلا زنگ نمیزد:10:نقل قول:
دوستان عزیز، نیازی به کمک نیست. مشکلم حل شد.
به نظر شما کدوم مرحله رو کمتر از 30 ثانیه می شه تموم کرد تا اچیومنتش رو گرفت
کسی رمز برای این که جونش کم نشه نداره؟
بابا دیگه دیونم کردید چقدر بگم اچیومنت برای اوریجناله سریال داری ؟! ؟ نداری پس اینقدر اچیومنت اچیومنت نکنید
ضمنا بهتره درست بخونی عزیزم . اون گفته کل مراحلو توی کمتر از 30 ساعت بری نه 30 ثانیه
رمز فکر نکنم باشه ولی از ترینر می تونی استفاده کنی.نقل قول:
خوب یک تراینر که کار کنه تست شده بگذار خیلی لازمه
یک مرحله هست داخل یک خونه خرابه یک کیف بر میداری بعد پلیس ها میان میکشنت
اون جا گیر کردیم!
خوب شما رمز خون رو وارد کن بعد تو گوشی ذخیره میشه بعد می تونی سریع رمز رو بزنی.نقل قول:
اینم یک ترینر خوب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.gtainside.com/en/download.php?do=download&id=22130
ببخشید میشه یکم توضیح بدید به منم اچیومنت نمی داد.این سریال اورجینال رو از کجا باید بیاریم و کجا باید بریزیم.باتشکر.نقل قول:
ماموريتescuelu of the streets كه بايد يه سياه پوسته را با ماشين تعقيب كنم و اون هم نفهمه چه جوري رد كنم (يعني بعد از مدتي يه جا واي ميسه وتكون نمي خوره ومن هم هيچ كاري نميتونم بكنم اين ماموريت براي گروهM هست
سریال اورجینال رو برای بدست آوردن باید بازیت اصل باشه.که قیمتش بالای 40 تومن هستنقل قول:
من قبل از زدن رمز اچیومنت مراحل رو ی گرفتم ولی حالا هر اچیومنتی رو امتحان میکنم به دستش نمیارم.
باید خودشو و دوستاشو بکشینقل قول:
بازی شما اورجینال بود؟من تو موبایلم رمز می زدم اگه نمی زدم اچیومنت میداد؟نقل قول: