سلام
بالاترین درجه ارتقا ابزار ها با سنگ معدن آبی و 5000 پول انجام میشه ...
اون فکر کنم با الماس های سبز رنگ معدن دوم باشه و سنگ های نقره ای ...
در هر حال برای گرفتن کادو از آهنگر باید تا زمستون صبر کنی ...
Printable View
سلام
بالاترین درجه ارتقا ابزار ها با سنگ معدن آبی و 5000 پول انجام میشه ...
اون فکر کنم با الماس های سبز رنگ معدن دوم باشه و سنگ های نقره ای ...
در هر حال برای گرفتن کادو از آهنگر باید تا زمستون صبر کنی ...
ممنون داش ولی منو اد نکردی ها :n03: ان پیه راستی بچه ها کسی اون نسخه اصلی بازی رو که با گرفتن هر توت فرنگی قدرتی یک % به مضرعه اضافه میشه رو نداره ؟
فکر می کنم همین نسخه ای که داریم استفاده می کنیم تو ایران همون نسخه باشه ...
نه داداش اون نسخه نیست اگه منظورت دلفینه چون من با این شبیه ساز خیلی بازی کردم برای توت فرنگی قدرتی در صد نداد ولی من یادمه که من 7 یا 8 سال پیش ps1 بازی می کردم درصد می داد اما الان زیاد مطمئن نیستم چون می فهمید که خیلی از اون موقع گذشته:n03:نقل قول:
جناب منظور از ورژن کدوم هستش کلا دوتا ورژن بودش یکی نسخه ژاپنی بازی بود و دیگری نسخه آمریکای شمالی که ما نسخه آمریکای شمالی رو داشتیم با یه نسخه زیر خاکی که من شنیدم فقط تو انگلیس بوده که تا98 درصد هم میرفته.نقل قول:
نه داداش اون نسخه نیست اگه منظورت دلفینه چون من با این شبیه ساز خیلی بازی کردم برای توت فرنگی قدرتی در صد نداد ولی من یادمه که من 7 یا 8 سال پیش ps1 بازی می کردم درصد می داد اما الان زیاد مطمئن نیستم چون می فهمید که خیلی از اون موقع گذشته
حالا من که منظور شما رو نفهمیدم...میشه توضیح بدید؟
داداش علیرضا من بعد ساعات 6 هستم فقط
-
البته خوشبختانه دوستای دیگمون جواب دادن
من باز هم در خدمتم(اگه بدونم،خوشحال میشم کمک کنم):n01:
ببین دوست خوب شما نسخه ژاپنیشو داری ؟ همون اصلیه با شخصیت مردش ؟ من شخصیت خانمشو دارم اصلی که با هر دفعه توت فرنگی قدرتی خوردن یک درصد به فارم اضافه میشه.
نسخه ژاپنی آقا نداره...آمریکا که بازی رو انگلیسی کرده ، شخصیتشو آقا کرده و دیگه هیچی دیگه...نقل قول:
نوشته شده توسط Alireza.Attractive [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش منظور من اینه که 7 یا 8 سال پیش که سی دی بازی مزرعه دار اومد تو ایران و من گرفتم بازی کردم تا جایی که من یادمه حدود 560 مگابایت بود (زیاد مطمئن نیستم دقیقا چند مگابایت بود ولی سی دی تا آخر رایت شده بود ) و البته با خوردن توت قدرتی درصد نیز اضافه می شد ولی الان شرکت دلفین این بازی رو با شبیه سازش با فشرده 82 مگابایت داده بیرون (وقتی از حالت فشرده میاد بیرون میشه 220 مگابایت) و درصدی هم برای توت نمیده الان متوجه شدی :n26:نقل قول:
ممکنه یک بازی فقط 100 مگابایت باشه اما کل سی دی رایت شده باشه...اون بقیه از صفر و یک پوچ! پر شده! متوجح شدید؟نقل قول:
یه چیز دیگه هم هست...
مثلا یک بازی 500 مگابایتی پر از نوشته ها و مسیج ها برای بازی هست! در نسخه های اول همینطوری بدون فشرده سازی رایت میکنن...در نسخه های بعدی فشرده میکنن که حجم میاد پایین...
--------
بازی های 3in1 اینطوری هستن!
حرفا می زنی ها من که تا حالا ندیدم تو یه سی دی مثلا 200 مگابایت فایل رایت کنی بعد کل سی دی رایت بشه :n27:نقل قول:
من گفتم بقیه با صفر و یک پوچ رایت میشه...شبیح کاری که Filler میتونه بکنه...گرفتی؟نقل قول:
میتونی سیوت رو برا دانلود بزارینقل قول:
این سیو 88% است و همه 64 غذا درست شده همه چیزش کامله و من نمی دونم دیگه چی باید بگیرم البته این سیو مال ورژن شرکت دلفینه هانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam bax man taze ozv shodam mishe save bara ps3 ham bezarid tanx
بچه ها شما بازی رو شروع میکردید اونجایی که شهردار توماس میومد اول بازی اون مرد قرمزه باهاش میرفتین که با اهالی روستا آشنا بشین یه جایی خوندم از مهمترین دموهاست چون که ما اول بازی مثلا هیچکسو نمیشناسیم و میریم که باهاشون آشنا بشیم من خودم دوبار اونجا رو رد کردم چندتا دمو از دست دادم دموی اول بازی مهمترین دمو
نقل قول:
فکر نمیکنم همچین چیزی باشه ... من بازی رو چندین بار که شروع کردم با دمو بوده.. اما چیز خاصی هم نداره.. خیلی معمولیه .. تو داستان بازی که باشید همه رو میبینید و میشناسید
به پیوست اون دوستمون که پرسیده قضا چیه .. اولا یادمه که ann غذاهای معمولی درست میکنه .
اما شاید چون تو فستیوال هست از غذاهای مخفی استفاده میکنه ...
یه زمانی 1 کتاب بزرگ برا این بازی داشتم .... غذاهای مخفی تو بازی هست که میتونی پیدا کنی.. مثلا تو معدن تو طبقات پایین وقتی میکنی.. یه اموزش درست کردن غذای مخفی میاد .. یکی دیگه دست فرشته تو ابشاره .. یکی دیگه هم فک کنم دست اون فرشته قوله تو دریاچه بالایی و...
مال 7 ساله پیشه .. بیشتر از اینا یادم نمیاد.. دورانی داشتیم :n03:
timeshift درست میگه :l
bax mishe soale mano javab bedid?save baraye ps3 ham hast?
نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگید چرا ؟؟؟ چه چیز مهمی داره.... من هر بار شروع کردم تغییری ندیدم .. والا
البته بازیش ریزه کاری خیلی داره و مثلا اگه به موقع به خیلی از برنامه ها برسی بهتره و میتونی 3 سال رو بهتر تموم کنی .. اما من تغییری در دیدن و ندیدن این دمو ندیدم :n13:
چون اگه رد کنی اونجا رو شهردار ناراحت میشی ما هم که مثلا داریم اولین بار داریم بازی میکنیم کسی رو نمیشناسیم
نقل قول:
خوب متوجه هستم... این که اولین باره که مشکلی نیست.. چون در مسیر بازی به هر حال میشناسیم
اما این که شهردار ناراحت بشه چه تاثیری در روند بازی داره ؟ :n13:
:n02:گیر آوردی مارو داش
این بازی جوریه که هرکسی رو ناراحت کنی یا به موقع جایی که باید باشی نباشی تو روند بازی تغییر ایجاد میکنه مثلا دیگه دموهایی رو نمیبینی یا مثلا مزرعت دچار مشکل میشه
منم این بازی رو خیلی بازی کردم بهترین کار اینه که با یه راهنمای بازی بازی کنی
من خودم اون زمانا که دور دور پلی استیشن 1 بود کتابای رمزشو خریده بودم دارمشون
بازیش فوق العاده قشنگ و سرگرم کنندست اما تو بعضی مواقع خیلی کم خسته کننده میشه چون همش باید مداوم یه کارایی رو تکرار کنی
البته میتونی همه کارارو به کوتوله ها بسپری اما اگه میخوای همه چی درست پیش بره بهتره به اونا کم کار بدی
در کل بازیش عالیه به عنوان یه بازیه پلی استیشن 1 خیلی سرگرم کنندست
ممنون از قرار دادن این تاپیک یه سری خاطرات خوب زنده شد :n16:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
اختلال پیش نمی یاد ولی جزیی از بازیه ها!
دادا خوب دارم سوال میپرسم .. من 3 بار بازی رو تا 3 سال رفتم .. البته نه الان ...نقل قول:
اما هیچ فرقی نمیکنه رد کردن دمو ( لاقل بر من ) اخه از شهردار که چیزی نمیخوایم تو داستان بازی جز 2 -3 تا مورد که خیلی مهم نیستند و تو زمان مقرر خودش بهت میده ..
قلبی هم که اول بازی با این بازدید اضافه نمیشه .. .
من منظورم اینه که مثلا شهردار ناراحت بشه .. مثلا جای خاصی هست که بهت راهنمایی نکنه یا چیز خاصی رو بهت نده و ... ؟؟؟ :n13:
kasi nemidone bara ps3 ham save hast?ye mardi peida she javab bede
نقل قول:
:n09: داداش یکی برا این بنده خدا یه سیو پلی اشتیشن 3 بیاره بیچاره یه هفته است علافه:n18:
فک نکنم کسی داشته باشه ما رو کامپیوتر بازی میکنیم:n01:
:n30:چرا پستام پاک شده بچه ها؟
dadashi aslan bara ps3 save hast??????????????????????
اصلا اینجا کسی تو کار "تشکر " کردن هست؟
تشکر از چی ؟ تو هنوز نتونستی ثابت کنی رفتی شهر:n10:نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا خدا رو شکر امتحانات که تموم شده پس چرا پست جدیدی نمی زارید:n09:
نقل قول:
من هنوز رو حرف خودم پایبندم .... [:
-----------------------
بعدشم ....
من سوال پرسیدم اینجا کسی تو کار "تشکر " کردن هست... دیدم خساست اونقدر تو وجودتون هست "سخاوت" توی ذهن شما مرده .:n15:
---------
و اینکههه بیشتر کسایی که اینجان بیشتر تماشا گران!
که 2 الی 3 تا پست زدن و می خوان کارشون دو روزه رسیدگی بشه...
بیشتر کسایی هم که اینجان فقط اهل بحثن و همونطور که گفتم "سخاوت " توشون مرده.
م.ن.ح.خ
آهای کسایی که اهل بحث "با تفکرید" و هنوز به بلوغ سنی نرسیدید !
اینجا جای شما نیست!
آقا برای 100% بازی کردن فقط وقت ارزشمند تر از طلاتون رو از بین میبرین
به ناراحتی شخصیت های بازی فکر نکنین-( فقط بازی کنین برای سرگرمی)
(( این بازی اونطوریا هم که فکر میکنین ساده نیست ، بازی بطور کامل از If برنامه ریزی شده ، و مطمعن هستم هر کسی 100% بازی نکرده و نمیتونه-کسی هم که میگه دروغ میگه=بعد این که بازی انگلیسیه، کلی معما داره ))
این بازیه یچیزیش میشه فک کنم با جادو جمبلی چیزی ساختنش.
نقل قول:
دوست عزیز اگه واقعا طرز فکر تو اینه واقعا برات متاسفم :n29: چون اینجا کسی از کسی طلب تشکر نمی کنه و اگه شخصی از مطلب دیگری خوشش اومد از اون تشکر می کنه بعدش هم اگه منظورت از اونایی هم که 1 یا 2 پست می زارن منم باید بهت بگم من مثل بقیه نمی رم تو کل فروم ها نظر بزارم ، و فقط تو این فروم هستم برا همین تعداد پستام کمه ، البته 84 تا پست هم همچین کمه کم هم نیستا :n27: و در مورد خط آخر نوشتت ، درسته بیشتر آدم هایی که اینجا میان اهل بحث هستند چون فروم برای بحث کردن ساخته شده :n12: