اون چیزی که دوستمون تو نقل قول گفته بودن اضافه خدمت بود......نقل قول:
نهست فرق میکنه با اضافه خدمت کسانی که دارای نهست هستن(فکر کنم بیشتر از 5 روز)دیگه شامل این تخفیف نمیشن!!
Printable View
اون چیزی که دوستمون تو نقل قول گفته بودن اضافه خدمت بود......نقل قول:
نهست فرق میکنه با اضافه خدمت کسانی که دارای نهست هستن(فکر کنم بیشتر از 5 روز)دیگه شامل این تخفیف نمیشن!!
سلام خدمت دوستان عزیز ... خوب بالاخره اموشی ما هم تموم شد در یک چشم به هم زدن و با اینکه پادگان نیرو دریایی منیجل جای مزخرفی بود و کم عذاب نکشیدیم !! اما تو یه چشم به هم زدن تموم شد و انگار همین دیروز بود دفترچه پست کرده بودم و تو این تاپیک خداحافظی کرده بودم :دی:دی
.
از دیروز هم تقسیم شدیم و 8 روز پایان دوره دادن ...
بریم سر اصل مطلب ...
اونم اینکه میخواستم بدونم پایگاه دانشگاه علوم دریایی نوشهر چه جور جاییه ؟! اکثرا به هرکی که گفتم تعریف میکنن و میگن جای مناسبیه و ما هم یکم احساس خوش شانسی بهمون دست داده از دیروز :دی !! چرا که حدود یک سوم بچه ها ی دوره ی اموزشی که منجیل بودیم تقسیم شدیم نوشهر ...
.
اگه کسی اطلاعاتی راجع به نیرو دریایی نوشهر داره ممنون میشم یکم توضیح بده ببینیم چجور جایی افتادیم ؟! :دی ممنون ... فعلا ...
طبق قانون جدید که بعد از 22 بهمن اعلام کردن تمام مشمولان حین خدمت و اونایی که تا تاریخ 91/3/1 اعزام بشن شامل بخشیدگی 3 ماه سنوات میشن. حتی اگه نهست داشته باشن. مثلا 6 روز نهست اگه به احتصاب هر روز نهست 2 روز اضافه خدمت حساب کنیم میشه 12 روز اضافه خدمت که اگه شما این نهست رو قبل از تاریخ 22 بهمن امسال مرتکب شدی بجای 12 روز نهست 2/3 اون رو یعنی یه چیزی حدود 8 روزش بخشیده میشه . یه چیزی حدود 4 روزش رو باید بکشی!نقل قول:
( کلا منظور از بخشش اضافه خدمت مربوط میشه به اضافه خدمت مربوط به نهست ( هر روز 2 روز اضافه خدمت ) اضافه خدمت یگانی و اضافه خدمت بازداشت در بازداشتگاه )
ولی میگم باز این قانون بخشش اضافه خدمت مربوط به قبل از تاریخ 22 بهمن هست. اگه کسی بعدش مرتکب نهست بشه یا اضافه خدمت یا بازداشت ، باید با توجه به قانون اضافه خدمتش رو بکشه!
بعید میدونم تمدید کنم. به نظر من شما خدمتت رو اصلا عقب ننداز به ضررت میشه. الان متوجهش نمیشی. وقتی یک سال خدمت شدی می فهمی یک ماه اگه زودتر اومده بودی چقدر ارزش داشت واست!نقل قول:
نقل قول:
من الان دوازده روزه که مدارکم رو بردم
یه اس ام اس هم اومد که کارت شما در نوبت قرار گرفته و فلان
هنوز منتظرم
تا کی طول می کشه؟؟
مرکز آموزش دژبان تهران کهریزک چه جور جاییه واسه آموزشی ؟ من خودم تهرانم ... دیپلم دارم
نقل قول:
سلام
یکی از اقوام من فوق دیپلم بود و اونجا افتاد
اول رفت اونجا ولی همون روز اول آوردنشون دژبان مرکز (انتهای جمالزاده )
جاشم خیلی خوب بود
ولی نمیدونم برا همه همینطور باشه یا نه
سلام بر دوستان عزیز
من همچنان درگیر دریافت کارت معافیت کفالت هستم.
الان حدود یک سال و نیم میشه. دیگه اسم سربازی که میاد حالم بهم می خوره. :2:
البته 3 ماه پیش کار هام تموم شده ولی کارتش هنوز نیومده
تاریخ 5 / 10 معرفی به صدور کارت شده ولی هنوز کارت صادر نشده یعنی حدود دو ماه و نیم !!!
رفتم پلیس +10 گفت که تنها راهش اینه که از مرکز صدور کارت تهران پیگیری کنی و شماره ای هم ازش نداشت.
دوستان شماره ای چیزی از این مرکز کذایی دارن؟
راه دیگه ای برای پیگیری هست؟
در صورتی که دوستام که یک ماه بعد از من کارشون تموم شده بود همین امروز کارتشون اومد ولی هنوز خبری از کارت من نیست. :19:
سلام دوستان!!
این پست رو از یه کافی نت توی بیرجند میزنم. بچه مشهدم و 10.18 اعزام شدم اینجا (04 بیرجند، ارتش، نیروی زمینی).
امروز جشن پایان دوره بود و آموزشمون تموم شد اما امریه رو فردا میدن. ایشالا فردا راهی میشم.
الانم تو شهری گرفتم اومدم بیرون. اومدم مشهد حتما یه آموزش "04 نامه" میزنم واستون.
سوالی بود در خدمتم.
ایشالا همه به راحتی از این پل رد بشن. اینم بگم که آموزشی من با همه سختیهاش خیلی راحت گذشت. در فرصت مناسب تعریف میکنم.
موفق باشین. واسه ما هم پیش خدا دعا کنین
راستی یه سوال، شنیدم 3 ماه سنوات بخشیده شده. واسه منی که تو آموزشی بودم اونموقع هم این قانون کار میکنه؟؟ من 18 دی 90 اعزام بودم! امشبم شب آخره آسایشگاه خوابیمه!!
نبود 16 ماهو یه شب؟!!!!!
شما با دیپلم کجا امریه گرفتی؟
کی؟ من؟نقل قول:
به ما هنوز امریه رو نمیدن. میگن نیومده ولی دروغه! اساس ارتش اینه که سربازو همیشه تو ابهام نگه داره!! البته من شرایط دار هستم(پدر فوتی) که تو اولویتهای اول تقسیم میشن واسه شهر خودشون یا یه جای نزدیک. ایشالا امریه گرفتم، از سیستم خودم پست میزنم. واسه من سختیش فقط این بود که آزادیو ازم گرفتم!! اینو تا خدمت (مخصوصا آموزشی) نرفته باشی متوجه نمیشی.
راستی کسی واسه 18 اعزامی داریم اینجا؟؟ کجا افتادن؟ یه خبر بدین
موفق باشین
نقل قول:
کسی نبود یه اطلاعاتی بده
جانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیز به طور دقیق نمیشه هیچ جایی رو خوب یا بد دونست...همه چیز به رئیستون بستگی داره باور کن ممکنه طرف صدها کیلومتر از خونش دور باشه تو منطقه بد آب و هوایی باشه ولی بهترین خدمت رو کنهنقل قول:
Y]میخواستم بدونم پایگاه دانشگاه علوم دریایی نوشهر چه جور جاییه ؟! میگن جای مناسبیه و ما هم یکم احساس خوش شانسی بهمون دست داده از دیروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! چرا که حدود یک سوم از بچه های دوران اموزشی تقسیم شدیم نوشهر ... ممنون میشم کسی اطلاعات بیشتری داره راجع به اینجا یکم توضیح بده ببینیم واقعا چجور جایی افتادیم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ... فعلا ...
ولی طرف تا خونشون نیم ساعت راهه ولی جایی خدمت کنه با رئیسی خدمت کنه که روز صدبار آرزوی مرگ کنه....
همه چیز به رئیست بستگی داره...انشالله گیر یه رئیس خوب میوفتین و خدمت و دوران خوبی رو بگذرونی!!
سلامنقل قول:
میخواستم بدونم پایگاه دانشگاه علوم دریایی نوشهر چه جور جاییه ؟! میگن جای مناسبیه و ما هم یکم احساس خوش شانسی بهمون دست داده از دیروز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !! چرا که حدود یک سوم از بچه های دوران اموزشی تقسیم شدیم نوشهر ... ممنون میشم کسی اطلاعات بیشتری داره راجع به اینجا یکم توضیح بده ببینیم واقعا چجور جایی افتادیم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ... فعلا ...
من اونجا بودم...چند وقتی میشه ترخیص شدم...:31:
اول از همه بگو ناوی هستی یا ناوبان؟!؟یا شاید هم مهناوی؟!؟
در کل من راضی بودم اونجا...چون اصلا پادگان نیست!دانشگاه افسریِ...:46:
فرماندهانی هم که من میشناختم اغلب فرمانده های خوبی بودن...به غیر از یکی دو مورد خاص!!!
به غیر از آب و هوا بقیه مواردش از همه پایگاه های نیرو دریایی بهتره...حتی تهران!از همه لحاظ!
نقل قول:
سلام
دقیقا موافقم ولی بجای واژه رئیس باید گفت فرمانده
البته سلسله مراتب خیلی مهمه
یکی این وسط سختگیر در بیاد بد میشه
امیر پادگان=>فرمانده هنگ=>فرمانده گردان=>فرمانده گروهان=>کمک فرمانده=>افسرآموزش=>ارشد
البته من چون ارتش خدمت کردم حالت ارتشیش رو گفتم
کلا اگر عشق نظامی گری باشی تو ارتش خدمت کردن باحاله
اول نمیفهمی وقتی میگن سرلشکر یعنی چی ولی وقتی دیدی یه گروهبان 2 چه بلایی سرت میاره میفهمی وقتی میگن "امیر سرلشکر ستاد عطاء الله صالحی" یعنی چی. وقتی میگن "امیر سرلشکر ستاد حسین حسنی سعدی" یعنی چی.
ولی کلا سربازی دوران بیخودیه
دوستان یه سوال مهم
من ترم اخر کاردانی ام
متولد 72
باید چیکار کنم الان ؟
مشمولم ؟ نیستم ؟
خواهشا یکی جواب بده
من دوره ی آموزشی رو افتادم پادگان "محمد رسول لله" بیرجند؛
شنبه ی همین هفته که میاد هم باید برم :31:
من مشهدم حالا میخواستم بپرسم تو همون تاریخ و ساعتی که گفتن، خودم میتونم برم پادگان خودمو معرفی کنم یا حتما باید با بقیه ی سربازا از نظام وظیفه ی مشهد اعزام بشم؟؟!! ممنون جواب بدین :40:
راستی در مورد پادگان "محمد رسول لله" بیرجند اگه کسی اطلاعاتی چیزی داره که میتونه بهم کمک کنه لطفا بگه
بازم ممنون . . . :11:
نقل قول:
باید بری نظام وظیفه
اونها بهت میگن کی و چه ساعتی برید پادگان
اینطوری الکی که نیستش
تو خودت بری که اصلا تو پادگان راهت نمیدن
نظام وظیفه برو اونجا تازه برنامه داری
ممکنه بگن خودمون اتوبوس گرفتم ساعت فلان بیائید ترمینال
ممکنه هم همونجا بارتون کنن ببرن بیرجند تخلیتون کنن!!! ( ناراحت نشی ها خدمته دیگه )
البته مورد دوم بعیده
کلا تاز مانیکه اسمت تو پادگان ثبت نشده سرباز حساب نمیشی و بهت گیری نمیدن
من خودم با لباس شخصی و فکل رفتم پادگان. بعضی که ساده تر وبدن با کله کچل اومده بودن نظام وظیفه!!!
تازه ما تهران بودیم
مشهد که شاید ساده ترم باشن کسی با لباس سربازی بیاد نظام وظیفه:18:
نقل قول:
تو قانون جدید سن مشمول شدن شده 19 سال
شما هر وقت 19 سالت شد و درست تموم شده بود مشمول شدی
البته طبق قانون قدیم 6 ماه بعد از اتمام درست هم غیبت برات نمیزدن ولی شما که خدمت میره سال دیگه باید ببینی قانون جدید چی میگه
کلا اونقدهاکه فکر کنی پیچیده نیس
کافیه بری پلیس +10 و سوال کنی
ضمنا اگر دوس نداری فعلا ها بری خدمت کاری نداره. میتونی یه درس رو نگهداری معرفی به استاد یا اینکه تا آخرین لحظه مهلتت صبر کنه بعد برا اعزام ثبت نام کنی و موقعیکه برگ سبزت اومد بری درخواست بدی برات عقب بندازن. همه کار میشه کرد نگران نباش. فقط مواظب باش بیخودی غیبت نخوری بقیش حله
سلام دوسنان.من غیبت دارم با توجه به این بخششی که تازه اعلام کردن میتونم معافیت سه برادری بگیرم .با تشکر از دوستان
نقل قول:
سلام
فکر نکنم بخششی که گفتن مربوط به این زمینه بشه
ضمنا باید معلوم کنی با قانون جدید میخوای خدمت کنی یا قدیمی
بهر حال من اطلاعات دقیق ندارم ولی بعید میدونم شما بتونی معافیت بگیری
دوستان اطلاع داشته باشند سری اول کارتهای معافیت که هوشمند شده(طرح تعویض کارت قدیمی) این هفته به دست متقاضیان رسید.حدود۵۰ روز طول کشید.البته کارت۲۰روزه صادر شده اما تا به پست داده بشه طول میکشهنقل قول:
من۱۹دی مدارک دادم
۱۱بهمن صادر شده
اول اسفند دادن پست
۱۴اسفند تحویل به پستچی
۱۵اسفند تحویل به خودم
بعضیام اوایل بهمن دادن مدارک با من اومده.
در مورد اس ام اس و استعلام اینترنتی، کلا الکی هست! من ۱۱بهمن کارتم صادر شد،۱۹بهمن اس ام اس اومد در حال بررسی است!!! و اول اسفند جواب استعلام اینترنتی رو گفتن منتظر باشید! در حالیکه قبل از هر دوی اینها صادر شده بوده!
نقل قول:
خير بنده با ديپلم رفتم .. پس همون ناوي بايد باشم طبيعتا :20:
.
ممنون بابت اطلاعات ... ابو هوا اكثرا ميگن اونورا عاليه كه !! شما ميگي خوب نبود ؟! چطور بارون زياد ميباره و سرده ؟:27:اگه مشكل اينه من خودم بچه شمالم و عادت دارم :31:اگه غير اينه ممنون ميشم بگي :19:
.
در كل ديگه از منجيل كه ابو هواش بد تر نيست ؟ :31:لا مذهب برف به صورت افقي ميباريد :18::31:
.
اطلاعات بيشتري اگه داريد ممنون ميشم بديد ... پايگاش بزرگه ؟! نگهباني هاش چطوره ؟! گوشي ميشه برد ؟:20::31:بالاترين درجه دار پادگان كيه و اسمش چيه :20:
pm دادم............:46:نقل قول:
پدر کسری ... :31:نقل قول:
HITB0Y
می بینم که نیومده تموم کردی دادش!
من هنوز تو 15ماه خدمت دچار خود درگیری شدم دیگه:19:
مخلص داش میلاد:40:نقل قول:
کسری کیه؟!؟تو فامیل نداریم!:31:
انشاا.. این 3 ماه هم به سلامتی پشت سر بزاری و بری سر خونه زندگیت:20:خدارو شکر اضاف ها رو هم بخشیدن...میدونم که هر یه دقیقه اش هم آدم زورش میاد...
موفق باشی داداش:11:
سلام
ما که رفتیم 17 ماه خدمت صادقانه انجام دادیم و تموم شد
تو ارتش بودم و خدا رو شکر راضی هم بودم
من خودم بشخصه از ارتش خوشم اومد
هرچند که اصلا در حد انتظارم نبود ولی با سیستم سلسله مراتبی حال کردم
6 ماه آخر خدمتمم لباس شخصی بودم
قربون همه سلسله مراتبمونم میشم
فرماند ارتش ( ف کل ): امیر سرلشکر ستاد عطاء الله صالحی
جانشین فرمانده کل : امیر سرتیپ ستاد عبدالرحیم موسوی
فرمانده نیروی زمینی ارتش(نزاجا): امیر سرتیپ ستاد احمد رضا پوردستان
جانشین ف نزاجا : امیر سرتیپ ستاد کیومرث حیدری
فرمانده هوانیروز: امیر سرتیپ دوم ستاد خلبان کیومرث احدی
جانشین ف هوانیروز: امیر سرتیپ دوم ستاد خلبان هوشنگ یاری
دوره 12 روزه ی آموزش تخصصی ما هم تموم شد(امریه)
بعد از 17 روز اسارت و دربند بودن 48 ساعت مرخصی ( البته به زور و ضرب ) گرفتم اومدم خونه ( مالک اشتر اراک - ناجا ) :8:
از لحاظ امکانات خیلی وضعیت خوبی داره ( البته بغیر آب آشامیدنی ) ولی روزای اول همه مسولای پادگان از سرهنگ قجری(فرمانده کل پادگان) تا مسئول عقیدتی سیاسی پادگان همه شون سربازا رو تهدید می کردن و سعی داشتن تا سرباز ها رو بترسونن مخصوصا سر قضیه سیگار و موبایل
جالبترین قسمت هم اینجاست که همه تهدیدها اول و آخر به مرخصی ختم می شد
و همه ش صحبت از این بود که کسی اگه کوچکترین تخلفی بکنه 10 روز مرخصی عید رو باید بمونه پادگان و گشتی و نگهبانی بده !!!
مالک اشتری؟؟ کدوم گردان و کدوم گروهانی؟؟؟:دینقل قول:
سلام چند تا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید دوستان عزیز.
برگه سبزه من اومده 1ادیبهشت اعزامم میخواستم بدونم برگه سفیدم کی میاد؟
محل اموزشی ارتش با فوق دیپلم کجاست؟
کسری خدمت بعده عید لغو میشه؟
نقل قول:
عاشورا - شهادت
فرمانده گردان : سروان خسرو فلک الدین
فرمانده گروهان : ستوان دوم - سید عظیم سجادی ( برخلاف داد و هواری که می کنه بشدت آدم مهربونی هستش )
معاون : ستوان سوم - رضا حاجی محمدی ( بامزه ترین نظامی که در تمام عمرم دیدم )
جمعدار گروهان : استوار یکم - محسن احمدی ( در تمام مدت این 17 روز یکبار نشنیدم با صدای بلند حرف بزنه )
کلا کادری های گروهان شهادت خیلی خیلی آدمای خوبی هستن ، من که نفهمیدم این 17 روز چطور گذشت
سروان کریمی یا عباس جدیدی (معروف به عباس پلنگ) نیستن؟؟:دینقل قول:
سلامنقل قول:
تقریبا 10 روز قبل اعزام برگ سفید میاد که کد میخوری که کجا میفتی
بقیه سوالاتو اطلاعاتی ندارم
نقل قول:
نه افتخار زیارت این حضرات رو نداشتم
ولی بین کل کادری هایی که می شناسم 2 نفر هستن که خیلی باحالن اول ابوالفضل نعیمی ( مدرس درس قانون بکارگیری سلاح ) دومی هم محمد زندپویا که واسه تدریس پدافند غیرعامل میومدن
جالبترین قسمت هم اینجاست که 90% بحثهایی که سر کلاس این 2 نفر میشه اصلا ارتباطی به درس نداره و حسابی میزنیم تو جاده خاکی
کلا بغیر از صف جمع لعنتی و وضعیت آب شرب بقیه چیزهای مالک اشتر خوب و قابل تحمله
کلا فرمانده هان شما عوض شده اون بروبچ دوره ما نیستن دیگه:دینقل قول:
دوستان بنده برای دومین بار اینبار خودم به شخصه فردا میخوام برم پادگان نیرو هوایی شیراز:2: برای انجام دادن اخرین کارهای کسری :20:
.
کسی اطلاعاتی داره که ایا ممکنه تو یه روز از صبح تا ظهر کارها انجام نشه و بگن برو فردا بیا:13: !!؟ اخه من یه روز بیشتر وقت ندارم و یکشنبه شب پایان دوره تموم میشه و باید برم نوشهر:19:
و دیگه اینکه ممکنه اگه تو امسال یعنی سال 90 نتونم کارهای کسری رو انجام بدم !! و چند ماه بعد تو سال جدید یهو قانون کسری ها تغییر کنه و بیچاره بشیم ؟!:31:
.
کسایی که کسریه جبهه ی پدر و همچنین درصد جانبازی گرفتن این اواخر .... لطف کنن یکم از کار های اداریش که تو پادگان انجام میشه بگن !! من سال پیش کلی کارهارو انجام دادم و اخرشم یه نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران داده که همه جاش زده محرمانه و مهرو موم شدست و باید اینو ببرم با خودم پادگان محل خدمت پدر به همراه باقی مدارک !! اونجا که زنگ زدم گفتم 1 ساعته کارت اینجا تموم میشه !! ایا واقعا همینطوره ؟!
.
ضمنا !!
مدارکی که باید با خودم ببرم هم اگه کسی میدونه دقیقا چیاست بگه عالی میشه :20:
.
ممنون میشم کسی اطلاعاتی تو این ضمینه داره سریعا راهنمایی کنه :20:
با سلام
از دوستان کسی میدونه من که تاریخ فارغ التحصیلیم ۳۱/۶/۹۰ بوده، با تصویب قانون جدید، همون ۶ ماه فرصت دارم (یعنی باید آخر اسفند دفترچه رو پست کنم) یا یک سال؟
دوستانی که خدمت کردن لطفا کمکم کنن
من از هفته اول خدمت به بعد انگشتای پاهام کمی لمس و بی حس شدن
خودم احساس می کنم از پوتین باشه
کسی هست که مشکل منو داشته باشه یا حداقل شنیده باشه ؟؟؟
کمی نگران شدم ، کسی میتونه کمکم کنه ؟؟؟
الان نزدیک به 30 ساعته که پوتین پام نکردم ولی هنوزم همونطوریه
من بعد دو ماه اموزشی همین جور بودم به خاطر پوتینه نوک انگشتامم هم سفت و هم شکسته شده بود الان که یادم انداختی نگاه کردم خوب شده البته من یه 6 - 7 ماهه دیگه پوتین نمی پوشم فکر نکنم چیزی باشه ولی خواستی یه دکتر برو ضرر نداره .نقل قول: