عجب اسکینیه...نقل قول:
سوار خرس شده...:n09::n19:
Printable View
عجب اسکینیه...نقل قول:
سوار خرس شده...:n09::n19:
والا یه وبلاگ هست که زندگی نامه چمپ ها را به فارسی نوشته و خیلی هم خوب ترجمه کرده ترجمه خودشه نه ترجمه ماشینینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چمپیون ها را ترجمه نکرده ولی فکر کنم اگه همین چند تا را هم بخونید مشتاق بشید که خودتون ترجمه کنید و به غیر از lore ها برید سراغ ویکی لول اونجا چیز های جالب تری هم نوشته:n16:
lore کلیات رو می گهنقل قول:
بابا ایول شما ها همه lore هارو که خوندین :n02: واجب شد از اول کل Lore های چمپیون هارو بخونم,فقط میشه داستان اولیه لول همون nexus اینارو یکی بگه:n16:
اگه جزئیات می خوای باید بری لول ویکی
من واسم هیچ اپدیتی نیومده چجور شما 300mb اپدیت داری !
چون که من 2 تا آپدیت دارم یکی مال پچ هستش که الان داره آپ میشه و یکی هم برای اسکین سجوانی:n05:نقل قول:
واسه من که پچ نیومد :n13: مطمئنی 300mg پچ اومد :n29:نقل قول:
اخه من پچ رو آپ نکردم هم:n21:نقل قول:
اقا من آپدیتم تموم شده ولی رو applying patches مونده و فرق نمی کنه چی کار کنم؟؟؟:n30:
میشه این رو برای من آپ کنین من دان کنم لطفا؟؟:n02:
RADS\projects\lol_launcher\managedfiles\0.0.0.172
وبلاگ dirtyworm هستش از بچه های خود همینجاست:n02:نقل قول:
تو این مسیر این فولدر اصلا وجود نداره ! از 70 میپره 73نقل قول:
پس لطفا این یکی رو برام آپ کنین مرسی:n02: که دوباره مطمئن بشم همش هست همش 25 mb هستنقل قول:
RADS\projects\lol_launcher\managedfiles
برا من 12 مگهنقل قول:
یه بار گذاشتم البته برا قبل از آپدیت آخر بود اونی که آپلود کردم
اقا همون 75 رو برامون آپ کن خدا بده برکتنقل قول:
دونستن این lore و داستان چمپ ها چه تاثیری داره تو gameplay؟ به نظر من اگه چمپ هایی که داستانشون به موازات هم است در طول بازی یه Taunt یا دیالوگ خاصی رو به هم می گفتند باز یه چیزی ولی وقتی چنین قابلیتی نیست اصلا انگیزه ای برای مطالعه داستان بازی بین player ها بوجود نمیاد .چند وقت پیش Riot یه نظر سنجی داشت راجع به lore و اینها و چون دید خیلی طرفدار نداره اون کامیک Spirit gaurd رو ساخت تا شاید فرجی بشه:n02:
چمپ ها کلی Taunt و special lines دارننقل قول:
دونستن این lore و داستان چمپ ها چه تاثیری داره تو gameplay؟ به نظر من اگه چمپ هایی که داستانشون به موازات هم است در طول بازی یه Taunt یا دیالوگ خاصی رو به هم می گفتند باز یه چیزی ولی وقتی چنین قابلیتی نیست اصلا انگیزه ای برای مطالعه داستان بازی بین player ها بوجود نمیاد .چند وقت پیش Riot یه نظر سنجی داشت راجع به lore و اینها و چون دید خیلی طرفدار نداره اون کامیک Spirit gaurd رو ساخت تا شاید فرجی بشه:n02:
همین sgu تانت 4 تا داره
دونه دونه که حال ندارم بگم ولی مثلا
vi جلوی cait
graves به nocturne
یا همین لوشن که قراره بیاد جلوی threash
بعضی چمپ ها هم secret passive دارن
این موضوعات رو 70 80 % بازیکن ها نمی دونن بجاش میان و از سیستم mmr و match making و کم کار بودن رایوت و ... غر می زنن
دقیقا من که پشتیبانی وایمکس رو سرویس کردم اما خبری نشدنقل قول:
بازم سراسریه حتما
شایدم بعد از آپدیت اینطور شده
:n28:
چطور باید مثلا دیالوگ ویژه Graves و nocturne ببینیم؟ با ctrl+1-4 که 4 تا taunt معمولی(جک - رقص - متلک - خنده) رو میشه دیدنقل قول:
والا اینطور نیست:n02: رنگار وقتی از کازیکس Trophy بتونه جمع کنیه دیالوگای خاصی راجب کازیکس میگه :n09:نقل قول:
vi وقتی رو jayce اولت میزنه میگه hey jayce power is lane :n08:
عاغا میشه این رو برام آپ کنین لطفا؟؟:n27:
RADS\projects\lol_launcher\managedfiles
جایی هست کل این دیالوگ های مربوط به داستان رو که بین چمپ ها خاصی گفته میشه نوشته باشه؟ یا باید بشینیم کل lore رو بخونیم ؟:n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درستش اینه : Hey Jayce ! Power Slam !نقل قول:
اگه هنوز موفق نشدی این رو بگیرنقل قول:
و اینم فولدر 75 که باید کپیش کنی تو کنار فولداری دیگه
اینم از شانس ما 1 first win میخواستیم بگیریما : :n27:
من که نمیشناسمش گفتم وبلاگش را بزارم شاید دوستانی که انگلیسیشون مثل من ... بتونند استفاده کنند:n02:نقل قول:
وبلاگ dirtyworm هستش از بچه های خود همینجاست:n02:
خوب first win را با co op vs ai بگیر بعد برو نرمالنقل قول:
اینم از شانس ما 1 first win میخواستیم بگیریما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه رنک باختی اذیت نمیشی؟؟:n02:
خدایش چه فایده داره این داستان وقتی یک درصد رو گیم پلی بازی تاثیر نداره
بازی که بازی خط نیست یک بازی مولتی تو یک یا دو سه تا ... مپ که میفتین به جون هم :n02:
مثل همین وضعیت رانک واقها کلافه کرده
پلیر نوب که کم نمیشه زیاد میشه سیستم match making بازی که ......
الان چند وقت بازی Bloodline Champions میرم واقعا نه داستان داره نه گرافیک
ولی سیستم خیلی شباهت به این بازی داره ولی واقعا با یک سلیقه عالی تونستن
سیستم match making بازی و منو های بازی دربیار بر خلاف Riot
پلیر به شکل که یک صف دو طرفه تا اون موقع که پلیر پر نشن داخل بازی نمیره.....
و بعد پر شدن خودش بر اساس لول بالانس میکنه یا میتونید خودت کلید بالانس بزنی بالانس کنه
حجم بازی جالب با 300 میگ میگیری بعد نصب میشه حدود 1 گیگ اپدیت معمولا حجم پایین و سرعت بالا ..........:n02:
اینم خدمت اونا که میگن کم به دیگران ایراد بگیریم
والا من خودمم دنبالشم اما بیشتر چمپایی که تو Lore دشمنن به هم دیگه چیزایی میگن تو بازی :n02:نقل قول:
این من چند روز میخوام بزارم نمیشد
یکی از طرح بازی Morello تغییرات S4 تو tweets گذاشت
تو متن اول شاره که شده بود تغییرات بزرگ در بالانس و مکانیک بازی
و تغییرات که در S2 و S3 در جنگل و ایتم بود ادامه داره و.....
اینم tweets که اشاره کرده
اشاره به تغییرات گیم پلی و اشکالات دیرینه !
سه نفر اشاره میکنه مثل اینکه دارن اطلاعات به جمع اوری میکن ......
اینجا بازم اشاره به big میکنه ایده بزرگ در تغییرات سیستم وارد ها و ویژون ها - پیمودن بازی (انتقالات اینا)- جونگل و ساپورت در در یافت گلد و ....
مشخص اینم
در این سال نیست
به احتمال دقیقا مثل سال پیش باید حول هوش بهمن باشه شروع این تغییرات و S4
برای پچ 3.11 قرار Olaf تغییرات ویژوال بدن که تکسنجر ارتقاع میدن همچین Sivir به همین شکل که اونم معلوم نیست
remake نیست فکر کنم نمیدونم چون چیزی تو متن نبود از remake
:n19::n19: این مال کی ؟ مستر یی رو AP بسته :n17:نقل قول:
لولشون بالا نبود حول حوش 15 ولی به هر حال خیلی اعصاب خورد کن بود بازینقل قول:
تقریبا 90 درصد دفعاتی که چمپ من کشته شد 3vs1 بود
وقتی گریوز سموک میندازه روی ناکترننقل قول:
چطور باید مثلا دیالوگ ویژه Graves و nocturne ببینیم؟ با ctrl+1-4 که 4 تا taunt معمولی(جک - رقص - متلک - خنده) رو میشه دید
سلام
دوستان میشه rp برای یک دیگر فرستاد (send riot point) ؟؟؟
چجوری ؟؟:n13:
با این حساب از این مسخره تر نمی شد طراحیش بکنند. سالی یکبار شاید چنین اتفاقی بیوفته.یعنی باید یه بازی باشه که تو یه تیم یکی Graves پیک کنه و تو تیم دیگه Nocturne بعد شاید احیانا این دوتا در مقابل هم قرار بگیرن بعدش شاید Graves یه Smoke بندازه بعدش شاید اون Smoke ایی که انداخت بخوره تو سر Nocturne تا یه چرندی از خودش در کنه:n02: فکرشو بکن یعنی ممکنه؟نقل قول:
تو کلا اعصابت خورده از دست رایوت حالا من هرچی بیام بگم یچی میگی
هرجور راحتی
هنوز هستن مردمانی از منطقه ای از دنیا که با پینگ 400 همراه لگ از بهترین پلیرها در برخی بازی ها میشن ! :n04:
با حساب این که تو ایرانیم و خریدن rp از خریدن یه عدد مرغ برای شام شب گرانتره و اینکه باید لول 20 شده باشی نه نمیشه:n02:نقل قول:
به خارجی ها هم رو بندازی هکت میکنن
تو هم کلا اعصابت خورد شد نتونستی از ریوت دفاع کنی:n02: دیالوگ های ویژه که مربوط به lore و داستانهای بین چمپ ها میشن سالی یه بار هم تو بازی ما نمیشنویم. حرفم اینه که داستانش نسبت به اون چه که ازش انتظار میره و اونطوری که باید تو Gameplay حس بشه نیست.در ضمن ریوت هرچی باشه صد برابر Steam و Valve می ارزه که ملت 40 بار دارن dota 2 رو دانلود میکنند و یه قابلیت فوق العاده پیش پا افتاده Resume رو برای دانلود بازی هنوز نتونستن درست حسابی پیاده سازی کنند.نقل قول: