یه اتفاق جالب....
دیشب دانلود شبانه من کمتر از 100 مگ بود ....ولی تو قسمت گزارش مصرف سایت پارس آنلاین مصرف شبانه من رو زده 500 مگ...
یعنی واقعا باید در این ISP رو گِل گرفت....:grrr:
Printable View
یه اتفاق جالب....
دیشب دانلود شبانه من کمتر از 100 مگ بود ....ولی تو قسمت گزارش مصرف سایت پارس آنلاین مصرف شبانه من رو زده 500 مگ...
یعنی واقعا باید در این ISP رو گِل گرفت....:grrr:
سلام دوستان
من حدود یک هفته بود با سرعت 128 اصلا نمیتونستم شبانه دانلود کنم .قبلا من با 128 هر شب 800 مگ دانلود میکردم
دیروز رفتم سرویس 512 گرفتم به امید اینکه خوب بشه صبحی که نگاه کردم دیدم فقط 150 مگ دانلود شده.:41:
از ساعت 12 به بعد نوسانات شدیدی دارم مثلا 5 دقیقه سرعت میشه صفر 30 ثانیه سرعت دارم میخواستم ببینم کسی دیگه ای از دوستان با سرعت 512 هم این مشکل را داره :41:
راه حل چیه آیا درست میشه ؟
در صورتی که سرعت دانلود روزانت خوب باشه تنها راه حلش اینه که صبور باشی. اینجا فراوان از این مشکلات هستنقل قول:
سلام محمد جان. ممنونم.نقل قول:
اول بهم بگو لیتل مور زدن یعنی چی؟؟
بعد اینکه من میخوام دوباره تمدید کنم. ولی زمانی که میخوام تمدید کنم 10 روز بعد از پایان اعتبار این ماه منه. یعنی 27 خرداد تموم میشه. من 7 تیر میخوام تمدید کنم.
حالا این نمایندگی میگه اگه بیشتر از 7 روز بشه باید این 1000 تومان رو بدی. بهش گفتم : ولی من طبق قراردادی که بستم 14 روز بوده. گفتن نه. الان تغییر کرده شده 5 تا 7 روز.
البته وقتی که بهش گفتم قراردادی که بستیم 14 روز بوده حس کردم یکم هول شد.
حالا میخوام ببینم این قرارداده تغییر کرده یا نه؟؟؟
سرویس 128 با دو گیگ حجم اضافه ای که خودش داره و 8 تومنه تعرفش
آیا شبانه ی رایگان داره؟
چیز پی ان من وصل نمیشه برای شما دوستان درسته؟
دوست عزیزمیشه لطفا بگی سرویست چی هست؟نقل قول:
کدوم مرکز مخابرات؟
آقا میشه بفرمایید سرویستون چیه؟ وکدام شهر و مرکز مخابراتی هستین؟ممنوننقل قول:
نه تغيير نكرده.اونا ميخوان زودتر بياي تمديد كني عدد پرت وپلا ميگن كه خيلي كمتره. من باهاش صميمي شدم گفت سعي كن تا 12 روز تمديدش كني:31:نقل قول:
ليتل مور همون تمديد موقت هست 5 روز زمان و 50 درصد ترافيك يك ماه بر طبق دوره قبل (حالت قرارداد جديد داره و بعد 5 روز تازه 14 روزت شروع ميشه:27:)
خدايا اگه اين بچه ...خون ها نبودن چي ميشد؟ تو هم مثل من ميخواي بعد امتحانات تمديد كني لابد:31::10:
دیشب که واسه ما بد نبود تونستیم 3400 بگیریم :دی
نقل قول:256 تهران مــرکز شهید مــفتـــح.نقل قول:
اره . به خاطر امتحانا میخوام بعد 10 روز تمدید کنم :31:نقل قول:
مرسی ممنون. فقط بهم بگو این 1000 تومان رو بریزم. تا چه مدت پورت رو باید برام نگه دارن؟؟؟
1000 تومن براي يك ماه(آبونمان مخابرات هست)نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست عزیز اون یکی 58 دقیقه بامداد بوده این پایینی چرا اینجور شده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مشکل شما اینه که قبل از 12.31 دقیقه دوباره کانکت شدی!!!نقل قول:
تاريخ عضويت: Jan 2008
محل سكونت: رو در رو با مانیتور
با سلام ببخشید من حدود 12 -13 روز پیش قبل از تعطیلات پول دادمم به پیک پارس آنلاین برای سرویس ولی تا الان فقط یه دفعه بهم زنگ زدن اونم بخاطر بدهی که از خط تلفن بود که اون هم از طرف من نبود خودشون گیج بازی درآورده بودن فکر نمیکنید باید تا حالا وصل شده باشه دوستان الان که مودم رو هم روشن میکنم چراغ مربوط به رانژه خط هم هنوز خاموشه
چیکار کنم نمیشه از سایتشون پیگیری کرد ؟؟؟
زنگ بزنم به کدوم قسمت از این پارس که جواب درست حسابی بدن چی بگم ؟؟؟؟؟؟
اصلاً نظرتون چیه آخه بعد از 9 روز کاری هنوز خط رانژه نشده ؟؟؟؟؟؟
زمان استفاده رو ملاحظه کنیدنقل قول:
34 دقیقه از قبل کم کنیم میشه ساعت 29 دقیقه و 35 ثانیه بامداد ولی تو گزارش زده شده که ساعت 30 بامداد دیسکانکت کردید که این مغایرت نمیدونم از چی میتونه باشه
شما خودت حساب کن 34 دقیقه از 1:03 دقیقه کم کنی چقدر میشه
شما یکبار کانکت کن و اصلا دیسکانکت نکن فقط 12:35 کانکت کن و تا صبح دیسکانکت نکن ببین باز هم کم میکنه
چون من که یک ماه میشه دارم از این روش استفاده میکنم و چیزی کم نمیکنه حالا برای شما کم کرده جای تعجب داره
برای شخص دیگری هم این مشکل پیش اومده ؟
این مشکل شما خیلی جالبه ! اصلا وقتی از 12:30 تا 1:03 دقیقه کانکت هستی همیشه باید رایگان بندازه ! یعنی حتی زمانی که از 12 تا 1:03 دقیقه کانکت باشی از 12 تا 12:30 فقط باید از حجمت کم کنه ولی شما !!!نقل قول:
شما یه کاری کن : از 12:50 تا 1:05 یه 10 مگ دانلود کن ببین باز چیزی از حجمت کم میشه یا نه
چیزی که برای من خیلی جالبه اینه که شما چطوری تونهستی دقیقا راس ساعت 12:30 یه وقت پارس آنلاین دیسکانکت کنید :31:نقل قول:
اتفاقی بود !!!!!!!نقل قول:
حالا بیا و توضیح بده !
مجرم شدیم انگار!!!!!!!
الان میزنم دانلود . و چند دقیقه بعد نتیجه رو میذارم . دوستان منتظر باشین که میز بحث رو داغ کنید :31:
اما اون بحث هم همچنان باقی ست :
نقل قول:
ببخشید چطوری میشه از 12.30 میشه دانلود کرد ولی جزو رایگان بیوفته چطور امکانش هست
نقل قول:
انگار زمان خوبی دیسی و کانکت نشدم :
مجبورم باز فردا شب امتحان کنم .
دوستان عزیز من یکی بیخیاله این ساعت بازی ها شدم و تنظیم کردم 1 الی 6:30 اصلا 1 مگ هم ازم کم نمیکنه.آخه یه چند سری به این حرفا گوش کردم تویه 2 روز 1.7 گیگ پرید حالا خود دانید.
دوستان با سرعت 128 کیلوبایت در ساعت رایگان به مدت 5 ساعت چند گیگ میشه دانلود کرد؟
هر چی میگیرین بگیرین فقط کیمیا نگیرین که در هفته 2روزش تمام قطع می شه خودم داشتم . الکی نمی گم
پارس آنلاین می گیرین مودم linksys بگیرین سرعتتون 64 هم باشه در حد 1مگ 2 مگ میشه
وضعیت دانلود دیشب من از 12:36 دقیقه تا 6:58 دقیقه صبح
سلام...قدیما یادمه پارسآنلاین مجبور میکرد که حتما کاربراش از مودمای خودشون استفاده کنن در غیراینصورت سرویس رو براشون فعال نمیکرد..آیا هنوز هم همینطوریه؟؟؟
سرعت دانلودتون تو سرویسهای 128 چقدره؟؟
سلام دوستان
سرویس POL با سرویس EP به غیر از حجمشون ، تفاوت دیگه ای دارن ؟ مثلا دانلود شبانه؟ سرعت روزا؟
بله هنوز هم همینجوریهنقل قول:
من الان با 128 روزانه سرعت دانلودم از 20 تا 150 متغیره...
ولی شبانه واقعا افتزاحه...تقریبا شبانه 100 مگ..200 مگ... دیگه خیلی خودش رو بکشه 500 مگ میشه..
هیچ وقت سره 12:31 کانکت نکن.نقل قول:
2-3 دقیقه دیرتر کانکت کن که مشکلی پیش نیاد.
از اون ور حداکثر 6:50 دیگه دیسکانکت کن.
اینجوری ریسکش کمتره.
حساب کتاب نداره رفیقنقل قول:
بین 100 مگ تا 2 گیگ شایدم بیشتر:31:
بستگی به شانست داره و مرکز مخابراتی.
=============================
دانلود دیشبم از ساعت 12:35 تا 6:45
من دیشب از 12.58 تا 6.27 2711 مگابایت دانلودی داشتم زیاد جالب نبود دیشب
نقل قول:شما از چه سرویسی استفاده میکنید....اگر اسم سرویس رو بگید ممنون میشمنقل قول:
شما از چه سرویسی استفاده میکنید..؟( منظورم اسم سرویسه)نقل قول:
دانلود من که راس ساعت 12.31 وصل شدم و دانلود زدم تا 6:59
تاحالا همش هر شب تست میکنم ولی همیشه غیر رایگان هم دارم:41:
یعنی امکان داره اصلا واسه من رایگان نشه تو این زمان؟
pol 512 از سرویسنقل قول:
خوب رفیق مشکل اینجاس که ساعت پارس با ساعت شما اختلاف داره دیگه.نقل قول:
برای اینکه این مشکل برات پیش نیاد بجا 12:31 ساعت 12:34 کانکت کن از اونور بجا 6:59 ساعت 6:50 دیسکانکت کن.
اینجوری عمرا کم نمیکنه.:46:
only shatel
امتحان کنین - دقت کنین - تایید کنین
بچه ها اینجا کسی از شیخ فضل ا... رو پارس هست؟ میخوام ببینم سرعت روانه شبانش چه قدره آخه شیخ فضل ا.. منطقه شلوغیه از این جهت
ساهتش 6 دقیقه عقبه. باید 12:37 کانکت بشه :31:نقل قول:
من 128 و 8 گیگ حجم دارم.فردا بخوام تمدید کنم 512 باحجم 2گیگ بگیرم؟ دانلود شبانم بیشتر میشه یا فرقی نمی کنه