نقل قول:
چون قبول نشده این پیغام رو میده
Printable View
نقل قول:
چون قبول نشده این پیغام رو میده
دوستان من کنکور کارشناسی دانشگاه آزاد و تکمیل ظرفیت آزاد قبول شدم. اما الآن پیام نور ثبت نام کردم.
میخواستم ببینم اگه پیام نور برام مشکل باشه میتونم بعداً (از ترم بعد) برم آزاد؟ اونوقت از ترم بهمن باید برم سر کلاس؟
اونوقت اون رشته ای که توی کنکور قبول شدم رو میتونم برم یا اونی که توی تکمیل ظرفیت قبول شدم؟
ممنون
دوسان من ترم هفتم و 29 واحدم مونده تموم کنم .آیا ترم 8 ام میتونم 24 واحد بردارم و تابستونم 6 واحدو پاس کنم و تموم؟
ممنون
نقل قول:
اگه معدل ترم هفتت بالاي 17 بشه ميتوني 24 واحد ترم 8 برداري
اگه الف نشد چی؟ آخه مگه ترم آخر نیستم؟؟نقل قول:
ممنون
اگه الف نشه نه نميشه. اون ترم آخري براي كساييه كه فقط 24 تا داشته باشن.نقل قول:
نقل قول:
میتونید ترم بعد برید
چون هردو رو قبول شدین میتونین هر رشته ای که خواستین ثبت نام کنین
در ضمن این ترمی که ثبت نام نکردین ، براتون مرخصی رد میشه و باید شهریه ثابت این ترم رو پرداخت کنید
.
اونوقت باز باید از ترم اول شروع کنم؟نقل قول:
میشه مثلاً درسهایی که اینجا توی پیام نور پاس کردم رو تطبیق بدم؟ چون رشته یکی هست.
بله امکان تطبیق دروس برای دروسی که دارای شرط باشد امکان پذیر استنقل قول:
تطابق 80 درصد سر فصلها
2- نمره بالای 12
موفق باشید
سلام
الان من سنوات تحصیلیم تموم شده باید برم خدمت 40 واحد هم پاس کردم میشه بعد از خدمت ادامه بدم؟دانشگاه 40 واحدو قبول میکنه؟
مقطع کاردانی
سلامنقل قول:
باید بعد از خدمت مجددا کنکور بدید
اگه قبول شدید ، دانشگاه نمرات بالای 12 شما رو قبول میکنه
موفق باشید
دوستان الان من سنوات تحصیلیم تموم شده میخوام برم سربازی نامه ام اومده که برم سربازی باید بده کاریمو به دانشگاه صاف کنم؟
نتیجه کاردانی ناپیوسته بدون کنکور آزاد کی می یاد ؟؟؟؟؟؟
اگه میخوای انصراف بدی بله باید تصفیه کنیدنقل قول:
من کاردانی ناپیوسته بدون آزمون آزاد رزقان فارس ثبت نام کردم .
موقع ثبت نام نوشته که یک روز بعد با در دست داشتن نسخه چاپی رسید ثبت نام به واحد دانشگاهی مورد نظر مراجعه کنید .
من نمی تونم تو این چند روز از تهران برم اونجا . چی کار باید بکنم ؟؟
موقع ثبت نام اصلا معدل دیپلم و این چیزها هم نخواستن . چه جوری گزینش قراره انجام بشه پس ؟؟؟
خیلییی مهمه . خواهشا هرکی می دونه جواب بده .
بچه ها کسی تراز آخرین فرد قبول شده در سال 91 در رشته ی روانشناسی عمومی دانشگاه تهران جنوب رو می دونه؟
روز اول بهمون چند تا برگه داده بودن که قوانین دانشگاه توش ونوشته شده بود، مثل همین که سه جلسه غیبت مجازه و حد اکثر 20 واحد می شه برداشت و غیره
یه موردی بود که می گفت برای کاردانی نمی شه بیشتر از 5 ترم خوند
من خیلی هارو دیدم که مدت زیادی تو دانشگاه بودن....
سوال من اینه که اگه یه نفر مشکل سربازی نداشته باشه میتونه بیشتراز 5 ترم طول بده؟ اگه 5 ترم بگذره و چند تا واحدت بمونه چی؟
کلا این قانون سفت و سخته ؟
سلام دوست مننقل قول:
بله طبق قوانین نباید بیش از اون طول بکشه
ولی افراد زیادی هستند و که چندین ترم بیش از اون هم میخونن
خیلی مشکلی نیست
پیروز باشید
با دروود
در دانشگاه واحد ما،مجموعه ای از خدمات دانشگاه به صورت مزایده به پیمانکارانی واگذار شده است ،از این روی پیمانکاران نیز برای مدیریت مجموعه مورد اجاره خود،بایستی از نیرو هایی استفاده نمایند.
حال پرسش این است که آیا اساسا شرکت دانشجویان در اینچنین مزایده هایی خلاف اساسنامه های دانشگاهی ی باشد و آیا استفاده از دانشجویان آن واحد به عنوان نیروی کار مورد نیاز پیمانکاران،خلاف می باشد ؟
با سپاس
سلامنقل قول:
خیر خلاف نیست ، مشکلی پیش نمیاد
البته بستگی به دانشگاه هم میگن داره ولی ون چیزی که خود من دیدم اینه که دانشگاه آزاد از پول بدش نمیادنقل قول:
با سلام به دوستان
همسر من دانشجوی دانشگاه آزاد ورودی سال ۸۷ است.ترم اول به دلیل حاضرنبودن مدرک پیش دانشگاهی مرخصی گرفته است.سه ترم به دانشگاه رفته بعد از آن به دلیل مشکلات کاری و ازدواج تحصیل را رها کرده.از این ترم میخواد به درسش ادامه بده.
بنظر شما ثبت نامش میکنند؟با توجه به اینکه ۵ ترمه متوالی دانشگاه نرفته؟واقعا نگرانم کاش مانع ادامه تحصیلش نشن
سلامنقل قول:
احتمالا براش ترک تحصیل زدن و دیگه نمیتونه ادامه بده و باید مجددا کنکور بده
اگر هم به احتمال 5درصد قبول کنن ، کل شهریه های ثابت این چند ترمی که نبوده رو باید پرداخت کنه چون براش مرخصی ثبت میشه
.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از موافقت وزارت علوم با حذف کنکور در دوره های کارشناسی پیوسته و ناپیوسته این دانشگاه خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد دانشجو امروز در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر اضافه کرد: پس از مذاکره با وزارت علوم و اعلام آمادگی دانشگاه آزاد برای حذف کنکور در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته وزارتخانه مذکور به این نتیجه رسید که کنکور می تواند در این دوره ها حذف شود. وی گفت: با موافقت وزارت علوم، کنکور در 80 درصد رشته محلهای دانشگاه آزاد برگزار نمی شود و منتظر ابلاغیه این وزارتخانه در خصوص عملی کردن این اقدام هستم. به گفته رئیس دانشگاه آزاد، به محض دریافت این ابلاغیه، جزئیات حذف کنکور در سامانه مرکز آزمون این دانشگاه درج می شود و شیوه پذیرش بدون کنکور از بهمن ماه در این دانشگاه اجرایی خواهد شد همچنین پذیرش بر اساس سوابق علمی و اولویتهای بومی انجام می شود. دانشجو در خصوص تجمیع آزمونهای دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: آن بخش از رشته های کارشناسی که نیاز به برگزاری کنکور دارند، برگزار می شوند اما امیدوارم این شیوه برگزاری به صورت مشترک با سازمان سنجش صورت گیرد.
سلام
خسته نباشید
یه سوال داشتم
من الان ترم 3 کارشناسی عمران پیوسته ام
متولد 72
میتونم امسال کنکور بدم و برم کاردانی همون رشته خودم رو بخونم یا با انصراف دادن سرباز حساب میشم ؟
سلامنقل قول:
الان دانشگاه دولتی هستید؟
میتوانید در کنکور شرکت کنید و در صورت قبولی از این رشته خود انصراف دهید.
در مورد قوانین جدید نظام وظیفه به دفاتر پلیس +10 مراجعه کنید.
ولی تا انجا که من میدونم.از تاریخ انصراف مهلت یکساله دارید.
نه الان دانشگاه آزادمنقل قول:
میخوام بیام شهر خودم کاردانی رو بگیرم بعدش کارشناسی ناپیوسته
آخه 18 سالم تموم شده اگه انصراف بدم سرباز نیستم ؟
پس یعنی امسال کنکور آزاد شرکت کنم ؟
راستی
امسال کنکور آزاد حذف شده ؟
سلام دوستان.من دارم مهندسی پزشکی میخونم...میتونم سال دیگه کنکور پزشکی آزاد شرکت کنم بدون اینکه ترم بعد انصراف بدم ؟ یعنی در حال تحصیل باشم کنکورم بدم....بعد قبول اگه بشم میتونم ازین رشته انصراف بدم برم اون رشته ؟ واحدهایی که پاس کردم رو دیگه نمیخواد اونجا دوباره پاس کنم؟
ممنونم...
اگر از معافیت تحصیلی استفاده نکردید میتونید استفاده کنید و بخونید واسه کنکور امسال.نقل قول:
اگر تا قبل از تاریخ اعزام انصراف بدی و دانشگاه جدید بروی مشکلی نیست
(باز هم برای اطمینان از دفاتر پللیس+10 سوال کنید)
سلام اگر در کنکور 91 رشته روزانه قبول نشده باشید موردی نیستنقل قول:
شرکت کنید اگر رشته دلخواهتون رو اوردید بعد انصراف بدهید.
دروس هم اگر دو شرط زیر رو داشته باشند موردی نیست و نیازی به پاس کردن مجدد نیست
1-تطابق80 درصد سر فصل ها
2-کسب نمره بالای 12
پیروز باشید
برای کنکور امسال رشته هایی که پر متقاضی نبودند و ظرفیت برای پذیرش در اونها اغلب خالی بوده بدون در نظر گرفتن نمره ازمون قبولی هستش ...نقل قول:
ولی برای رشته های پر طرفدار همچون پزشکی و ... کنکور همچنان هست
پیروز باشید
سلام
اگر یکی 2 ترم قبل رو مشروط شده باشه
و این ترم هم مشروط بشه یعنی 3 ترم پیاپی اخراج میشه ؟
در ضمن 2 ترم قبل فقط 6 واحد پاس کرده باشه :n08:
+ اگر 4 تا درس برداری و 3 تاش رو سر جلسه نری حذف میشه دیگه درسته ؟ اونوقت اون درس اخری رو بالای 12 بگیری دیگه مشروط نمیشی ؟
کلا توی یه ترم فقط 1 درس رو پاس کنی و بالای 13 بگیری دیگه مشروط نمیشی ؟
سلام . بنظرم شما مثل اینکه زیادی پول داری ؟! شما اصلا با این وضع کلا انصراف بده و بیخیال درس شو! تازه منتظر جوابم هستی؟!:n04:نقل قول:
موفق باشید:n16:
سلامنقل قول:
اگه دو ترم پیاپی مشروط بشین قانونش اینه که اخراج میکنن
ولی با در خواست کتبی و نظر کمیسیون ، بهتون فرصت میدن
در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و همچنین ارشد پیوسته ، اگه سه تا درس رو سر جلسه نرید حذف میشه و بقیه دروس رو نمره ی لازم رو بیارید
مشروط محسوب نمیشید
موفق باشید
من ترم قبل مشروط شدم..این ترم هم انتخاب واحد کردم شهریه رو هم دادم ولی فقط 2 هفته رفتم سر کلاسا و دیگه نرفتم چون میخوام کنکور بدم واسه سال بعد..
من الان برم انصراف بدم بهتره؟ چون میترسم این ترم رو که حتما مشروط میشم بعد اخراجم کنن و نتونم کنکور بدم. الان انصراف بدم سال بعد که قبول بشم حتما میتونم برم دانشگاه دیگه؟(از لحاظ سربازی میگم)
بعد از انصراف یکسال مهلت دارینقل قول:
چرا انصراف بدی ، دروسی رو که نمیتونی نمره بالا بگیری حذف کن
جریان این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی دانشگاه آزاد امسال کنکور نمیگیره؟ با همین کنکور سراسریه کنکورش؟ بعد انتخاب رشتش چی میشه؟نقل قول:
براي ساير كد رشته محلهاي كه پذيرش آنها از طريق آزمون صورت ميگيرد توجه به نكات ذيل ضروري است:
الف- ثبت نام و پذيرش رشته محلهاي آزموني دانشگاه آزاد اسلامي براي سال تحصيلي 93-1392 از طريق سازمان سنجش آموزش كشور انجام خواهد گرفت و براي سال تحصيلي 93-1392 دانشگاه آزاد اسلامي ثبت نام و آزمون مجزايي نخواهد داشت. لذا داوطلبان علاقهمند به انتخاب كد رشته محلهاي با آزمون دانشگاه آزاد اسلامي لازم است كه در آزمون سراسري سال 1392 ثبت نام نمايند. به همين منظور اين داوطلبان مي توانند از امروز دوشنبه 20/9/1391 لغايت روز شنبه 25/9/1391 از طريق سايت سازمان سنجش اقدام به ثبت نام نمايند. همچنين داوطلباني كه در تاريخ مقرر موفق به ثبت نام نشوند، مي توانند از روز دوشنبه 30/11/91 لغايت پنج شنبه 3/12/91 اقدام به ثبت نام كنند.
سلام دوست مننقل قول:
امسال ازاد-پیام نور-غ انتفاعی در کد رشته هایی که اغلب سالهای قبل خالی میموندند و جزو رشته های تاپ نبودن رو بدون کنکور و با در نظر گرفتن نمره سال سوم پذیرش میکنه.
ولی همچنان رشته های برتر روزانه و شبانه و دانشگاههای برتر کنکور دارند
پیروز باشید
خب توی این خبر نوشته داوطلبان می توانند از 20 اذر تا 25ام برای ثبت نام اقدام کنن برا همون ازاد
من جمعه ثبت نام کردم برای کنکور سراسری حالا دیگه نیازی نیست کاری بکنم برا ازاد ؟