راهنمایی میخوام دوستان...
نقل قول:
مدير جان كجايي كه بچه هاي ماديران اين تاپيكو به گند كشيدن با چند تا ID هي برا هم نوشابه باز ميكنن آخه بابا مردم ميان اينجا راهنمايي بشن بندگان خدا نه منحرف...
سلام بچه ها:10: من اولین پیغامیه که میدم، واقعا سایت عالی ای دارین، 2 ماهه دارم میام این تاپیک و تاپیک سینمای خانگی 3بعدی ال جی مطالبو دنبال میکنم، فک نمیکردم خودمم یه روز وقت خالی پیدا کنمو بیام اینجا چیزی بنویسم:31: خدایی به هیچ جاییم وابسته نیستم و حتی هیچ تعصبیم ندارم. اما منم بعد کلی تحقیق بین ال جی، سامسونگ، شارپ و ایکس ویژن، به خاطر قیمت کمتر از بین همین محصولات مادیران 2 تاشو انتخاب کردم، گرچه یه بار تا پای خرید lw57000 ال جی سایز 47 پیش رفتم فقط بخاطر سه بعدی پسیو که داره.
و یه بارم تا پای خرید پلاسمای D495 سامسونگ سایز 51 اینچ به خاطر قیمت پایین، اینچ بالا و سه بعدی بودن جلو رفتم که آخر به خاطر مصرف برق یکم بالاتر پلاسما و رزولوشن کمتر و نور کمتر صفحه پشیمون شدم.
مدل 820 شارپو دیدم 46 اینچشو، واقعا طراحیه کم نظیری داشت، به رنگاش زیاد دقت نکردم والا:41: اما سه بعدی نبودنش و قیمتش نسبت به سایز صفحش منصرفم کرد.
آخر سرم قید 3 بعدیو زدمو میخوام سریعتر برم یه 55 اینچ ایکس ویژن بگیرم به قیمت 2.550 تومنو شرشو بکنم دیگه، هم تصویرش تقریبا خوب بود هم قیمتش. فقط چون هزینش یکم شک بر انگیزه و معلوم نیست پنلش مال کدوم شرکت کره ایه میخوام یکم احتیاط کنم و از دوستان این تاپیک نظر بخوام.
از دوستانی که راجع به این مدل ال ای دی ایکس ویژن اطلاعاتی دارن خواهش می کنم راهنماییم کنن. آیا افت کیفیت یا خرابی تاحالا دیدین تو محصولات ایکس ویژن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یه سینما خانگی شارپ مدل HT-CN750DVW
به قیمت 400 تومن که متاسفانه بلوری پخش نمیکنه، فقط طراحیش به دکور خونمون میاد :20: که با تلویزیون سر جمع 3 تومن میره تو پاچم:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از همه عزیزان این تاپیک:40:
خرید تلویزیون 3d تا 4 میلیون
اساتید عزیز من یه تلویزیون سه بعدی میخوام تا 4 میلیون
فرقی هم نمیکنه پلاسما باشه یا ال ای دی
تصاویر سه بعدی و اچ دیش برام مهمه
زیر 47 نباشه چی پیشنهاد میدید شما ؟
بعد یه سوال دارم سه بعدی اکتیو بهتره یا پسیو چرا ؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون