آسیاتک آخر حجم دزدیه . من قبلا" داشتم بدون دانلود و فقط با وب گردی ماهی 5-6 گیگ مصرف میکرد .نقل قول:
Printable View
آسیاتک آخر حجم دزدیه . من قبلا" داشتم بدون دانلود و فقط با وب گردی ماهی 5-6 گیگ مصرف میکرد .نقل قول:
خوش بحالت که ماهی 5 6 من روزی 1 گیگ شدهنقل قول:
سلام دوستان
پسر عمم میخواد adsl نامحدود بگیره نمیدونی از چ شرکتی بگیره بنظرتون کدومش از هممه بهتره ؟
خونشون خیابان مسلم ابن عقیل
با تشکر
مال ما که بالاتر از 40 کیلو بایت نمیرفت... شاید حداقل توو مرکز ما خوب نبوده... حدود 2 3 هفته پیش ما کانکت میشدم سرا تا سر تایم اوت بود... دیگه بعدش کانکت نشدم... دوست خوبمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ماتریکس داشت اولاش راضی بود اما اخیرا میخواست تغییر شرکت بده... اما مثل اینکه موفق نشد و ماتریکس مونده... کلا سیستمش هم قاطی داره و روزانه دانلود میکنه و از حجمش کم نمیکنه...:n02:نقل قول:
اگه اهل گیم نیست و برای پینگ مهم نیست فقط مخابرات .نقل قول:
آقا آرش(arashsard) من یه چند تا سوال داشتم.ممنون میشم پاسخ بدید.
من مرکز فیاض بخش هستم و فعلا از مخابرات سرویس میگیرم که اوضاعش خیلی داغونه حالا میخواستم از همیارنت سرویس بگیرم.
میشه بگید:
1-کدوم سرویس رو انتخاب کردید(256-512-...) و الان سرعت دانلود واقعیتون چقدره؟
2- ساعت شبانه از کی تا کی هست و سرعت دانلود چقدره؟
3- به ازای هرگیگ اضافه چقدر باید پرداخت کنید؟
ممنون
بله منم مرکز فیاض بخش هستم...من سرویس 256 دارم ... سرعت روزانه و شبانه هر دو 230 تا 240 کیلو هستش... البته من زیاد دانلود شبانه نداشتم تا الان.... چون متاسفناه هاردم پر شده و قیمت سخت افزار کامپیوتر هم شده پول خون اما چند شبی که دانلود داشتم مثل روزانه بود... شاید اگه زیاد دانلود شبانه داشته باشین محدود کنن... ساعت شبانه هم از 2 تا 7 صبح هستش و نیازی به تغییر یوزر نیم پسورد نیستش... هر گیگ اضافه هم 5500 تمن هستش... سوال دیگه داشته باشید در خدمتم.. اینم لیست تعرقه ها...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا شما زمانی که تست میکردین وی * ان تون از مسیر خاصی واسه همیار رد میشده که با مسیر ماتریکس فرق داشته. احتمالا با وی*ان دیگه ای تست میکردین یا نوع کانکشن رو تغییر میدادین حل میشده. ضمنا اگه دوستتون راست بگن هم که خدا رو شکر یک شرکت درست هم هست که به جای کم کردن حجم اضافه میکنه!! به هر حال این مورد رو من که ندیدم و امیدوارم شما هم سرویس خوبی از همیار بگیری و یه روز بد همیار رو اینجا نگی که دیگه باید یه خط مستقیم از فیبر جهانی بگیری احیانا بعد از بد کردن همه شرکت های داخل :n09:نقل قول:
خیلی شاید واستون جالب باشه سرگذشت منو توو این زمانی که نت داشتم بدونید... تمام شرکتای شیراز رو دور زدم... الان میگم هر کدومو به چه دلیلی ول کردم.... سال 85 بود تازه از دایال آپ میخواستم بیام adsl بگیرم... اون زمان کارت های البرز میگرفتم... تصمیم گرفتم بیام adsl بگیرم... اون زمان شاتل شاخ شرکتا بود و از هر کی adsl داشت میپرسیدی میگفت شاتل دارم... آقا ما رفتیم 128 شاتل گرفتیم... تازه از دایال آپ اومده بود adsl چه حالی میداد... با خودم میگفتم چقدر سرعتم زیاده :n02: حدود 2 سالی گذشت دیگه احساس میکردم
نسبت به دوستام سرعتم کمه... محدودیت های شبانه... تصمیم گرفتم شاتل رو ول کنم و اومدم آوا مهر... اون زمان نماینده آسیاتک بود... دیدم وای چقدر سرعتش از شاتل بهتره و خدایی اون زمان آسیاتک یلی بود واسه خودش... سرعت روزانه و شبانه عالی... اما یهو نمیدنم چی شد خر کلمو گاز گرفت تصمیم گرفتم برم صبانت... واقعا الان که بهش فکر میکنم چرا همچین کاری کردم... آقا رفتیم کاوش رایانه نماینده صبانت... بزرگترین اشتباه اینترنتیم.... چشتون روز بد نبینه... یک دزدایی هستن دومی ندارن... وای یه ترافیکی میکشیدن بالا که فقط خدا میدونه... پینگ افتضاح... زیر 300 نمیومد... هفته ای مجبور بودم ازشون گیگ بخرم... اما دیگه داشتم برشکست میشدم تصمیم گرفتم عوض کنم برم پارس انلاین... وای شبانه دایال آپ... اصلا مثل اینکه از ساعت 12 شب به بعد دیگه اینترنت نداشتم... روزانشم تعریفی نداشت... تصمیم گرفتم برگردم دوباره آسیاتک... برگشتم آسیاتک اوضاع خوب بود... شبانه هم با 90 دانلود میکرد... روزانه هم بدکش نبود... خونمون هم 2 تا خط داشت... گفتم بزار روو این خطم ماتریکس هم امتحان کنم.... اون خطمو فرستادم روو ماتریکس... یه شرکت کاملا معمولی... با تایم اوت هایی در پینگ... بدون شبانه... در همین گیرو دار آسیات ریده بود توو شبانه ... شبانه دایال آپ... روزانه هم معمولی.... با سوسک هم خوب نبود... تصمیم گرفتم بیام همیار که ای کاش روز اول اومده بود این شرکت... ماتریکس هم دیگه تمدید نکردم اما رانژش هنوز روو اون خطم هست...
بدترین شرکتایی که تجربه کردم شاتل و صبانت
بهترین شرکتا همیار و آسیاتک به جز این اواخر
حالا خدایی از من با تجربه تر توو این اینترنت هست ؟؟؟؟ :sq_2:
خجالت بکش آرش. یه شیرازی و این همه فعالیت و اسباب کشی ؟ :دی
من شاتل و پارس آنلاین و ماهان نت و مخابرات داشتم تا حالا
واسه این که پست اسپم خالص نباشه یه تست هم میذارم :دی
هرچقدر که از سرعت راضیم بجاش پینگ افتضاحه (512 نا محدود مخابرات)
دوست عزیز نظر من هنوز روی ویروس یا spyware هست!!! حالا شما یه عکس از همین نرم افزارتون و کانکشنتون بذارین!!!! در یه بازه ی حداقل یکی 2 ساعته!!!نقل قول:
منم خودم تعجب میکنم چرا اینقدر توو زمینه اینترنت فعالیت داشتم...:n02: حالا جالبه ک...م نمیشه برم دستشویی ولی این همه فعالیت :n04:نقل قول:
جالبه هر کی قدیمیه اولین تجربش توو اینترنت شاتل بوده...
دوستانی که صبانت و آسیاتک دارند باید بگم این دو شرکت به شدت گیگ دزدی میکنند....مخصوصا صبا نت...اگر به صفحه کاربری صبانت سر زده باشید میبینید که کلا خیلی در همه...هیچی به هیچی نیست..البته از عمد ایطوری طراحی شده که کسی سر در نیاره...
به ازای هر گیگ دانلود پاتون حداقل 1.5 گیگ حساب میکنه.....میگن آسیاتک بدتره...
به نظر من اگر دنبال سرویس نامحدود هستید و زیرساخت مرکز مخابراتتون خوبه از بیست نت نامحدود بگیرید...قیمتاشون بد نیست...ولی تو مرکز دستغیب خیلی افتضاح بوده..حد اقل برا من که خیابون معالی آباد هستم اینطوره....
بعد از اون هم اگر فقط استفاده روزانه دارید پارس آنلاین بد نیست...ولی اصلا نامحدوداش به صلاح نیست...شبانه هم که قربون دیال آپ
شاتل هم میگن جدیدا به گیگ دزدی رو آورده و سرعت هاش هم که خیلی افتضاحه....
میمونه ماتریکس و همیار نت......تا حالا ماتریکس نداشتم ولی همیار زیاد ازش تعریف شنیدم...تا آخر هفته هم همیار ت خودم وصل میشه و براتون یه گزارش میزارم از وضعیت اولیه
ما که از بیست نت خیری ندیدیم....خیلی بد جواب میدن و قطعی زیاد دارن....
یا علی:n16:
آره درسته . اگه پینگ و تایم اوت براتون مهم نیست برید از مخابرات نامحدود بگیرید و حالشو ببرید . 1 مگ نامحدود میده 55 تومن ماهانه سرعت هم بین 120-130 فیکسه و بیشتر از 300 گیگ هم میشه ماهانه گرفت . ولی اگه 1 درصد براتون نت با پینگ منظم و بدون تایم اوت براتون مهمه سراغ مخابرات نرید .نقل قول:
منم معالی ابادم ماتریکس داشتم که قطعی زیاد داشت سرعت شبانش 1 مگش 128 کیلوبایت بود در کل باهاش حال نکردمنقل قول:
رفتم مخابرات چون شبانه نداشت سر 4 ماه 100 تومن رفت تو پاچم حالا هم شاتل دارم که سرعتش مثل همون ماتریکسه ولی قطعی نداره
حالا یکی دوستان گفت برو صبانت که سرعت شبانش عالیه ولی مثل اینکه سرعت شبانه بستکی به مرکز مخابراتی هم داره ولی اینطور که دوستان می گن باید بی خیال بشم می مونه همیارنت شما عزیز دقیق کی وصل می شه یه امار هم به ما بدی
شما اگه پینگ و تایم اوت برات مهم نیست همون 1 مگ نامحدود مخابرات بردار . تو یک ماه میتونی بالای 300 گیگ بگیری .نقل قول:
یه سوال : شما که درخواست تخلیه برای مخابرات دادی چقدر طول کشید تا تخلیه کنند ؟نقل قول:
2 هفته ای شدنقل قول:
بعد باهام تماس گرفتن گفتن مطمئنی منم گفتم اره بعد 3 4 روز تخلیه شد
بهتره باهاشون تماس بگبری تا زودتر کارتو راه بندازن
خیلی گرون از اب در میاد من دنبال شبانم که بتونم شبی حداقل 5 گیگ بزنمنقل قول:
نامحدود به صرفه نیست
من کازرون هستم و نمیدونم شیراز اوضاع چطوره ولی تو کازرون سرعت شبانه آسیاتک خیلی خوبه . اینجا سرعت شبانه رایگان بچه ها دارن بین 400-500 هست . شما که شیراز هستی یه سوال بکن شاید اونجا هم همینطور باشه . من خودم میخوام مخابرات رو تخلیه کنم . اگه همیارنت کازرون هم مثل شیراز بود ازش میگیرم ولی اگه نبود میرم آسیاتک .نقل قول:
امشب ریدن توو سرعت شبانه رایگان... ای توو روحشون:grrr:
دهنت بوق بوق.....130 کیلو داری میگیری میگی گند زده؟؟؟ایول اشتها...عامو سرویس 256 داریا....8 مگ نیستا...یکم قناعت کن تا نعمتت افزون شود....نقل قول:
سلام دوستان ! از دقایقی پیش با مشکل جدیدی رو به رو شدم با بیست نت اونم اینه که اکثر سایتها رو باز نمی کنه و ارور میده !! در عجبم بین تعداد انگشت شماری سایت که باز میشه این فروم عزیز هم جزئش هست !!!:n02: گوگل رو هم باز نمی کنه !!:n02: فروم ، سایت ورزش 3 ، سایت های دانلود مثل میهن دانلود و .... و چند تا سایت دیگه رو باز می کنه !!:n02: اکثر سایتهای دولتی ، خبرگزاری ها و.... باز نمیشن !
جای شکرش باقیه که این صفحه رو باز کرد تا بتونم بیام اینجا گزارش بدم !! کلیه دوستان اعم لاز بیست نتی و غیر بیست نتی !! تست کنن و بیان اینجا گزارش بدن ! پیشاپیش از همکاری دوستان عزیز تشکر میشه !!:n02:
من هم الان همین مشکل رو دارم و فقط سایت های ایرانی رو باز میکنه ، قبلا هم چند بار اینجوری شده بود . فکر کنم مخابرات کم کم داره اینترنتو ملی میکنه . . .
دوستان گرامی که مشکل باز نشدن سایتهای داخلی و خارجی مثل گوگل رو دارن ، باید عرض کنم که که موقتاً تا برطرف شدن مشکل ،سایتهایی که باز نمیشن رو با فندق شکن باز کنید !!:n02:
البته دقایقی هست که صفحه اصلی گوگل بدون نیاز به فندق شکن باز میشه ولی سایتهای جانبی اون مثل ترجمه گر گوگل باید با فندق شکن باز بشه !! ( حالا نه خیلی مترجم گوگل خیلی حرفه ای ترجمه میکنه که با این اوضاع داغون نت بیایم فندق شکن هم باز کنیم !!!!:n02:)
دوستان عزیز ، الآن بعضی از سایتا مشکلش حل شده و بدون نیاز به فندق شکن باز میشن ولی حکایت در مورد بعضی دیگه همچنان باقی است ... :n02:
ویرایش : دوباره شد همون آش و همون کاسه !!!:n02:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
ای تو روح اونی که بیست نت رو راه انداخت...و ایزن اونی که گسترشش داد...و ایزن تر اونی که به مخابرات قالبش کرد
فکر کنم اینترنت ملی راه افتاد
اینتر نت ملی خیلی وقته راه افتاده...الان تمام موسسات دولتی بر بستر اینترانت ملی ارتباط دارند...ارتباط امن و پر سرعتی هست...ولی متعاسفانه یرخی شرکت ها مثل بیست نت کاملا شتابزده و بدون علم و زیرساخت مناسب اقدام به استفاده همزمان اینترانت ملی و اینترنت بین المللی کردن که مچ شدن این دو مقوله در سرورهاشون باعث این اختلالات شده....میخوان با انداختن بخشی از بار ترافیکیشون بر اینترنت ملی پهنای بادن بین المللیشون رو بیشتر کنن تا بتونن کاربر بیشتری جذب کنن و پول بیشتری به جیب بزنن...ولی غافل از این که این شتابزده گی ها داره باعث بی اعتمادی کاربران میشه
امروز که ماتریکس مشکلی نداشته همه چیز با و بدون فیل تر شکن درسته و صفحات وب هم به سرعت باز میشن. اینم تست سرعت:نقل قول:
بدون فیل تر شکن :
با وی * ان :
دوستان توجه داشته باین که شرکت های خصوصی هنوز مجوز اتصال به شبکه ملی رو نگرفتن
اینترنت مخابرات ( بیست نت ) شهرستان کازرون از ظهر ساعت 1 تا الان کن فیکون شده و قطع شده . مان هم الان با دیال آپ اینجام
اینجا شیرازه....اینترنت مخابرات پوکیده....ما داریم عذاب میکشیم...گور بابات PMC.......:n08::n08::n08::n02:
نت مخابرات تو کازرون درست شد .
الان درست شد
ظهر که زنگ زدم گفتند دارند پهنای باند را زیاد میکنند تا شب قطعه
فعلا که وصل شد
منم از ظهر تا الان 50 60 تا اوومده روو پینگم....
کدوم شرکت؟؟؟؟نقل قول:
بهشون میگفتی مگه میخوایید لوله آب بزرگ تر کنید که قطعش میکنید؟؟؟یعنی بلانسبت ملت رو خر فرض کردن بعضی هاشون....
1 ماه و نیمه که به من هم میگن داریم گشاد میکنیم( همون پهنای باند رو میگم)...ولی امان از یکم روون تر شدن رفت و آمد
امروز صبح سرعت منم اومد پایین ولی از ظهر تا الان نتم فیکس بود دانلود بودم کامل.
انگار یه کارایی کردن واقعا
نت من دیگه تایم اوت نمیده
نت من هم تایم اوت نمیده . حالا نمیدونم واقعا" پهنا باند زیاد کردن یا اینکه به خاطر اینکه ظهر تا الان قطع بوده الان ترافیک زیاد نیست . فردا راست و دروغش معلوم میشه .