با این قسمتش موافق نیستم. خود مودم گزارش میکنه در حالت +ADSL2 وصل میشه.نقل قول:
Printable View
با این قسمتش موافق نیستم. خود مودم گزارش میکنه در حالت +ADSL2 وصل میشه.نقل قول:
میدونم بابا، شوخی بیش نبود! هیچ شرکتی adsl2+ نباشه شاتل هست!:31:نقل قول:
سلام دوستان
من هم به تازگی رفتیم توی کار شاتل ... اهواز _ که نمایندگیش نیمادنت هست
قبلا با پارس آنلاین (رفاتک اهواز) کار میکردم و با بقیه آشغال بودند ... این حرف نداره
میگم مودم من Tenta D810R هست ... ADSL2 .... چطوره ؟ خوبه ؟
می خوام برای منزل دوستم هم بگیریم میگه D-link میخوام اما من میکم این خوبه و مشکلی نداشته !
نظر شما چیه ؟
من تازه adsl گرفتم ولی یه مشکلی هست . خیلی دانلود می کنه یعنی میرم تو چند تا صفحه می گه 2mb مثلا دانلود کردی. تنظیمی داره که درستش کنم انقدر دانلود نکنه؟
خب درسته ديگه :31: چند تا صفخه همون 2 مگ كم ميشه :31:نقل قول:
فقط كه دانلود فايل ملاك نيست همين فروم رو باز ميكنين قالب سايت و تبليغاتش خودشون حدود 200 كيلوبايت هستن. تازه سايت هاي خارجي كه ملاحظه ندارن. قالب هاي سنگين عكس هاي پرحجم تو هر صفحه...
هیچ راهی نیست مثلا کاری کنیم با حجم کم واز بشن یا هیستوری یا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه متاسفانه . هر چی که می بینی جزئ ترافیکت حساب میشه . البته ممکنه باشه و من یلد نباشم . اگه کسی یاد گرفت منو هم دریابهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضي برنامه ها مثل On___Speed هستن كه كيفيت عكس ها رو كم ميكنن تا سرعت بره بالا عملاً هم حجم كمتري مصرف ميشه و لي خب نياز به اكانت داره. Opera 10 هم تو نسخه آزمايشي قبليش يه همچين كاري كرده بود و تو نسخه آزمايشي جديدترش پشيمون شد.نقل قول:
در كل دوست عزيز 1 هفته كار كني عادت ميكني. روزي 100 مگ براي وب گردي بسته. دانلودهات هم بذار شب سر ساعت كامپيوتر روشن بشه و دانلود كنه. :11:
با فایرفاکس میتونی تو قسمت Option>content لود عکسها و تصاویر فلش رو غیر فعال کنی
سرعت دانلود برایه من زیرو بالا میشه با فیرفوکس دنلود میکنم وقتی که رویه لینک دانلود میزنم سرعت 21 کیلو هست فقط یه لحظه بعد آروم میاذ رو 17 کیلو و بعد تو این 17 کیلو زیرو بالا میشه میره 4 /8/7/9/12/10/16/ کیلو میخوام سرعت رو همون 21 کیلو وایسته و اینجور متغیر نشه. چیکار باید بکنم که کارم راه بیقته. راهنمایی کنید .ممنوننقل قول:
سلامنقل قول:
اول از اینکه دانلود با ff را بیخیال بشید چون نمیتونه از حداکثر سرعت استفاده کنه
بهترین کار استفاده از برنامه های مدیریت دانلود مثل IDM هست که شما میتونید از حداکثر سرعت استفاده کنید با نوسان کمتر.:46:
پ ن :چرا تاپیک خوابیده؟؟؟:دی
4 تا تست سرعت گرفتیم از آخرین روزهای سرویسمون که باید شارژ کنم (این بار میخوام 6 ماهه اکو 512 بگیرم) :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بعضی برنامه ها خودشون را مدام آپدیت می کنند و از پهنای باند هی کم میشه
بهتره از برنامه ای مثل NOD32 استفاده کنید ورژن 4 و هر وقت نیازی نداشتید بزنید روی Block Traffic
همه چیز صفر میشه :21:
امروز رفتم مغازه کامپیوتری کار داشتم گفت adsl شاتلا علاوه بر10000 تومن 5000 تخفیف بهت میدم میخواستم بهش بگم دادا من خودم اینکارم میخوای منا دور بزنی فکر کردی رپید شیرم ولی پیش خودم گفتم بزا خوشش باشد
راستی دیشب دروازه شیراز-مرداویج عصرشم میدان امام ملت غری نبود که نیاند به بونه انتخابات
من از اون موقع تو کف این لای زر بودم که خطمو خالی کنه
امروز زنگ زدم مخابرات گفت که جمع کردیم
اما مثل اینکه شاتل 5شنبه تعطیله ؟ چون جواب نمیدن
همونطور که vroom جون گفت حتما حتما حتما از idm استفاده کن، کانشکن رو هم بذار روی 8 یا 16. تنظیمات دیگه ش رو هم انجام بده، اونوقت سرعت هم بیشتر میشه هم ثابت.نقل قول:
نه 5 شنبه ها هم هستن، البته اصفهان که اینجوریه، بازم زنگ بزن شاید دستشون بند بوده:31:نقل قول:
سلام دوستان.اینجا کسی هست که از مودم SMC 7904WBRA2 استفاده کنه؟میخوام ببینم شاتل که باهاش مشکلی نداره؟
آرت 1نقل قول:
سلام اون خط شما رو که قرمز کردم یعنی درست متوجه نشدم اگه میشه یه توضیحی بدید که کجا چه قسمت در چه جایی از کامپیوتر 8یا16 بکنم
و تنظیمات دیگه اش کجاست کجا رو تنظیم کنم .؟
و یک نکته دیگر که من میخوام اینه که چطور تمام پهنایه باند خودم رو بکشم و ثابت نگه دارم که در باز کردن سایتها بهتر بشود .نرم افزار و یا اگه ترفندی برایه اینکار در مرور گر ها هست بگویید فرق نمیکنه کدوم مرور گر . ممنون.
خوب به آخرهای سرویس اکو 128 سه ماهمون نزدیک میشیم!:45:از نظر حجمی البته
من از 24فروردین سرویسم شروع شد و تا الان این آمار رو دارم:
شاید برای دور بعدی ART1 یا اکو 512 بگیرم.البته شاتل این اواخر چند شب دی.سی داشت که دانلودهای شبانمون میپرید مثل اینکه وضعیت بهتر شده.
در هر صورت من نسبت به پرداختی که کردم از کیفیت adsl که گرفتم راضی هستم:11:
اون تنظیمات مربوط به نرم افزار IDM هست . شما idm را نصب کنید و برید به این مسیر:نقل قول:
options..>connections
بعد تعداد کانکشن ها روی 8 یا 16 بگذارید
به نظر من مرورگز opera سریعتر از بقیه است شما یه امتحانی بکنید:46:
چرا میخوای آرت 1 بگیری؟ مگه حجم کم میاری؟! راستی این پنله شاتله؟؟! چرا این شکلیه؟ برا من این شکلی نیست!!!نقل قول:
سلام بکس ...
فردام که میرحسین پیروز میشه ...
راستی من یدونه کارت دارم ... کسی خواست پی ام بده ...
نه بابا!پنل شاتل به این بی ریختی!:27:با excel یه چیزی سر هم کردم که خلاصه نشون بدم!نقل قول:
راستش به شدت کم میارم!هنوز یک ماه زمانی مونده من 800 مگ هم ندارم!برای دور بعد تلاشم رو اکو512 هست اگر بشه نامه جور کنم از یه شرکتی جایی.راستش آرت به خاطر ترافیک مجانی 2روز آخر هفته و شبها و اون 12 گیگ به نظرم استرس تموم شدن ترافیک رو از بین میبره:31::31::10:
سلام دوستان
من الان آرت1دارم میتونم تغییرش بدم به اکو 512 یعنی آیسپی ایرادی نمیگیره ؟؟
و برایه گرفتن اکو 512 جواز مغازه خوب است ؟
و 100 مگابایت برایه وبگردی از 7 صبح تا 1 شب کافی است ؟
لینک قیمت و شرایط اکوکد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
سلام
داریم به تابستون نزدیک میشم و قطع شدن برقم شروع شده امروز 1 مگ دانلود نداشتم صبح که بلند شدم دیدم کامپیوتر اصلا خاموشه بعد فهمیدم ساعت1 برق رفته بوده و...
حالا یه ابتکاری به خرج دادام که مشکل برق تا حدودی حل بشد
جالبه . يعني هر نيم ساعت تست مي كنه كه اگه كامپيوتر خاموش شده باشه روشنش كنه ؟نقل قول:
سلام
داریم به تابستون نزدیک میشم و قطع شدن برقم شروع شده امروز 1 مگ دانلود نداشتم صبح که بلند شدم دیدم کامپیوتر اصلا خاموشه بعد فهمیدم ساعت1 برق رفته بوده و...
حالا یه ابتکاری به خرج دادام که مشکل برق تا حدودی حل بشد
جواب نمیده دوست عزیزنقل قول:
فرض کن برق رفته باشه و بعد از یک ساعت برق بیاد
وقتی که برق میره کامپیوتر کاملا خاموش میشه
این برنامه تنها قادره که کامپیوتر را در حالتی که به صورت hibernate خاموش شده باشه مجدد روشن کنه
بنابراین نمیتونه کاری کنه متاسفانه:دی
من يه بار رفتم تو بايوس هي ور رفتم آخرشم نميدونم چي چي را زدم طوري شد كه به محضي كه سه راه را روشن ميكردم بعد از 3 ثانيه خود كامپيوتر روشن ميشدنقل قول:
باتري مادر بوردما برداشتم و بايوس ريست شد مگرنه ميگفتم
شما هم ور برو امتحان كن ببين چي ميشه:31:
نقل قول:
همین سوال رو منم داشتم اگه ممکنه یکی جواب بده.
چند روز پيش رفتم شاتل كارت طلايي بگيرم، خيلي حال كردم هم با طرز برخوردشون هم از سر و وضع دفترشون، دفتر شريعتي رو ميگم.
فكر ميكردم عينه اين isp ها كه يه زير پله اي و يه خط تلفن ميخره باشه( حالا ديگه در اين حدم نه :) ) ولي وقتي رفتم كاملا نظرم عوض شد،
جدا دم شاتلي جماعت گرم! :)
امروز تقریباً از ساعت 7 هر کاری میکردم نمیتونستم کانکت بشم کلی حالم گرفته بود اومدم زنگ بزنم به شرکت .... رفتم دیدم دو شاخی در اومده از تو پریز!!!!!!!!! الکی 5-6 ساعت بدون اینترنت سپری شد.....
خب خدا را شکر که متوجه شدین:20:نقل قول:
البته حدود 10 دقیقه امشب قطعی داشتم ولی در کل تو این 7 ماه که شاتلیم 1 ساعت قطعی هم نداشتم:8:
نقل قول:برای تغییر به اکو 512 باید درخواست کتبی بدید به همراه گواهی دانشگاه یا شرکت.نقل قول:
در مورد اینی که میگی 100 مگ کافیه برای یه روز، بستگی به مصرفت داره، در اکو تمام دانلود ها رو باید شب انجام بدی، وگرنه حجم کم میاری. من خودم در روز حدود 55 مگ مصرف دارم.
امروز تست کردم جواب نمیده ولی وقتی دستی روشنش کردم کامپیوتر در حالت hibernate بودنقل قول:
خدا وکیلی تو زمینه نفت-گاز-فولاد و خیلی چیزهای دیگه حرفی برا گفتن داریم اونوقت تابستون برق درست وحسابی نداریم زمستون پارسالم شمال کشور گاز نداشتند اونوقت خودمون میخوایم به پاکستان و هند گاز بدیم
دوره جدید از امروز 3 ماهش شروع شد پیش بسوی دانلود با سرعت 60-61
توی این 3 روزی که من شاتلی شدم زیاد رازی نبودم
سرعتش نسبت به صبا نت خیلی پایینه
128 صبانت سرعت 70 تا 80 دارم ولی art1 شاتل سرعتم 16 هستش
هر 2 ساعت هم سند و ریسیو قطع میشه باید مودم رو خاموش روشن کنم ویندوز رو هم ریست کنم
ببخشید دوستان شما هم با باز شدن صفحات مشکل دارید؟
واسه من خیلی طول میکشه تا باز شه
نه ؛ مشکل ندارم به شخصه .
نقل قول:
رسول جان اگه کار هم بده فایده ای نداره، وقتی مثلا قراره از ساعت 1 تا 5 برق نباشه دیگه دانلود نمیشه کرد! :41:
من فروردین ماه این مشکل را داشتم(فقط شبها ) ولی الان حل شده و سریع صفحات باز میشننقل قول:
شما با پشتیبانی صحبت کردین؟