سلام برای فصل 4 و 5 فیزیک 1 چه کتابی بگیرم که خوب توضیح داده باشه؟چون اصلا نمیتونم تستاش رو بزنم
سلام برای فصل 4 و 5 فیزیک 1 چه کتابی بگیرم که خوب توضیح داده باشه؟چون اصلا نمیتونم تستاش رو بزنم
خودت چه کتابی دازینقل قول:
یه جزوه گزینه2 دارم زیاد خوب نیست و تست هم آبی قلم چی ولی نمیتونم بالا بزنم
کسی نیس جواب مارو بده؟
1-واسه ریاضی 2 جدید چی تست بگیرم؟
2-مثلثاتم داغونه(درسته این تو همون ریاضی 2 حساب می شه ولی می خوام جدا کار کنم )
3-ریاضی 3 و پیش جدید چی بگیرم؟تستو.......
4-فیزیک 2 و 3 ؟0آموزش و تست (پیشو گاج دارم خوفه)
5-عربی0من با همه کتاب عربیا مشکل دارم (مثل ایاد فیلی -سبز-مصطفی خاکبازان)
eshkene تو می گی خاکبازان اون که اموزش نداره پس واسه اموزش چه بکنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
6-لطفا منو به جایی ارجاع ندین .خوب می خواستم خودم می رفتم همون جاها:دی
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
درصدام یادم رفت :ریاضی 23-فیزیک:25-عربی:37( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو راس می گی خوب می شه ج اینا رو اینجا گرفت)
نقل قول:
ریاضی 2 نشر الگو خوبه چاپ جدیدش
مثلثات فصل 3 کتاب حسابان چاپ جدید
فیزیک 3 مبتکران اندیشه سازان فرین کمانگر
واسه آموزش آسون ترین کتاب ایاد فیلی هستش
ریاضی 3 نمیخاد کتابی بگیری
یا مهرماه ریاضی تجربی بگیر یا کتاب سبز
بعدش اگه میخوای بالا بزنی خوشخوان
من اگر مدت زمانی که صرف این پرسشم کرده بودم صرف خوندن کرده بودم! کلا حسابان رو فول شده بودم:20::19:
عزیزم حسابان چی بگیرم!؟
راستی جوابم معلومه خوشخوان:31:واقعیتش من انتظار دارم اونی که من نمی بینم رو یکی بگه ولی!میرم خوشخوان می گیرم:27:
سلامنقل قول:
من اگر مدت زمانی که صرف این پرسشم کرده بودم کلا حسابان رو فول شده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم حسابان چی بگیرم!؟
راستی جوابم معلومه خوشخوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعیتش من انتظار دارم اونی که من نمی بینم رو یکی بگه ولی!میرم خوشخوان می گیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که میدونم خوشخوان حسابان جدید نداده
به نظر من برای سطح معمولی گاج سفید
برای سطح یکم بالا خیلی سبز
برای سطح خیلی بالا تست الگو
اما اگه یه چیزی بین سبز و گاج میخوای چند تا گزینه بت میدم :
بنفش قلمچی (2 تا داره ! یکی غلامرضا حلی یکی گروهی)
جامع قلمچی
مبتکران سید هاشمی
یه کتاب دیگم هست سطحش یکم بالاست . 20 آزمون کنکور مبتکران
موفق باشی
نشد دیگه من جوابم و نگرفتم .می خوام کامل تر توضیح بدم و برم پی کارم(جدی گفتم اینو:دی ):
1-عربی یه کتاب مشتی آموزشی می خوام (عربی ریاضی 90 رو 37 زدم ولی کمتر از اینام) خوب پس کتابه استارت کارمه تازه یعنی از صفر می خوام بخونم ..
2-کتاب تست عربی که از صفر تا 50-60 برسونه منو
3-کتاب تست عربی که از 50-60 تا90-100 منو برسونه(کلا اگه یه راهکاری واسه این کار هست که جدا از مبحث کتابه بگینننننننننننننن)
4-ریاضی 2 جدید که منو تا 90-100 برسونه (الگو ریاضی 2 ش جدیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تا حالا نشنیدم تا حالا(خوب بگو اطلاعاتت کمه:دی)(برای بار 1000 م عرض می کنم ریاضی 90 رو 23 زدم):دی
5- مثلثاتو می خوام از صفر تا مرز ترکوندن پیش ببرم یه متاب جدا واسش می خوام(اشکنه خوبی تو کتاب درسی معرفی می کنی مگه؟؟؟؟؟؟/خوب اسم انتشاراتشو بگو)مثلثاته امسالو نزدم اصلا
6-ریاضی 3 و پیش تجربی (مهرو ماه تست کافی داره یا مثل خیلی سبز 4 تا تست از هر مبحث داره؟)یه کتاب می خوام استادم کنه:دی ..مبتکران چطوره؟توضیحم می خوام داشته باشه و منطبق با کتاب جدید باشه هاااااااااا (می خوام ریاضی تجربی 91 رو 90 بالا بزنم)
7-آمار:دی:دی(خنده نداره خوب اینم کتاب می خواد دیگه )هم تست هم آموزش تو یه کتاب با هم :دی .می خوام 2 تا تست امارو بترکونم:دی
8-هندسه 2:1کتاب مشتی واسه این می خوام (مبتکران-گاج -الگو-................)کودوم 2 تا بهتره؟اصلا لازمه 2 تا بخونم یا یکی کافیه؟؟؟؟؟
9-زبان فارسی :تو ریاضی 90 فقط اجزای جمله رو ج دادم ولی واسه 91 نه دیگه .نشد دیگه ......:دی می خوام همشو ج بدم حتی واج و...................(هامون و همگامان رو با هم بخونم خوبه؟)کلا نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟/(ادب ریاضی 90 رو 36 زدم)
10-فیزیک1و 2و3 :تست و اموزش عالیییییییییییییییییییییی ییییی می خوام واسه هر 3 تای ایناااااااااااااا
11-فیزیک پیش گاجو خوندم .ولی احساس می کنم مفاهیمو خوب نفهمیدم .حالا سبز -فار-.....چی دیگه بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(فیزیک 90 رو 25 زدم:دی)
می خوام فیزیک تجربی 91 رو 90-100 بزنم(پس نهایتا چه کتابی بزنم که منو تا 90-100 برسونه)
12-دفتر برنامه ریزی رو چه بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کودوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اصلا لازمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
14 زیست به غیر خییل سبز دیگه چی پیشنهاد می کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همون بس نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
15-تاریخ ادب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/(این یکیو خییل باهاش مشکل دارم)
16-من بیکار نیستم این همه طولانی اینجا بنویسم 1-2 نفر ج بدن(شاید همون کیی دو نفر هم ج ندادن:دی) ..خواهش می کنم همه (به خصوص سابقه دارا)جوابمو بدن و جواب همه سوالامو لطفا وگرنه(توجه:دارم تهدید می کنم):دی 100 بار این پستو می زارم هی ...........خیلی برام مهمه اخه می خوام دیگه شروع کنم چون انتظارم از خودم خیلی بالاست .ممنون از همه بچه های اینجا
(محض اطلاع بگم امسال کنکور ریاضی دادم 7000 شدم می خوام سال دیگه تجربی بدم و زیر 500(تو بدترین حالت)بشم)
دوستان اگه میشه برای کنکور هنر هم کتاب معرفی کنید.
خوشخوان خوبه!من فقط خوشخوان باید بگیرم سطحش بالاست برای همین!نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
رتبت امسال متوسطه میتونه شبانه قبول شی.
من خودم 89 7400 آوردم امسال 1582 .
اینا تجارب منه در مورد کتابها.
1و2و3.من خودم عربی 52 زدم امسال .من رمزینه داشتم خوب بود.برای تست هم سفید گاج عاایه.حالا ممکنه بعضی از دوستان بگن ایاد فیلی ولی 2 تا مشکل داره هم حجمش زیاده هم نکات اضافی(برای ریاضی و تجربی) زیاد داره.
4.اطلاعی از کتابهای جدید ریاضی(بعد از تغییر) ندارم.
5.من جلد 3 ریاضی رمزینه رو داشتم عالی بود.ولی تومثلثات هم باید فرمول بدونی(به اندازه نه زیاد) و هم باید خیلی تست حل کنی تا تیپ تست ها دستت بیاد.
6.رشتم ریاضی اطلاعی ندارم.
7.آمار سفید گاج بگیر همون بخون عالیه.من خودم 2تا تست آمارو زدم با همون کتاب + تست های سال های اخیر.کلا مبحث آسونیه می تونی با کمی مطالعه روش مسلط شی.
8.هندسه(مصیبت :41::41:).اگه میخوای تجربی بری هندسه 1 آموزش مبتکران (فرهاد ابولقاسمی)عالیه.
تست هم گاج سفید(منصف)برای افزایش تسلط.
9.بشین کتاب هامون سبطی رو مبسوط بخون + حل تست زیاد برای افزایش سرعت(مخصوصا چند سال اخیر).کلا تو ادبیات اولویتت این جوری باشه.1.لغت 2.املا 3.تاریخ ادبیات 4.قرابت 5.آرایه 6.زبان فارسی
10و11.آموزش فقط رمزینه.عالیه خصوصا فیزیک 3 ش شاهکاره + تست اول گاج چه پایه چه پیش + برای تسلط بیشتر بهت otn پیش نهاد میدم.
12.من که گرفتم ولی هیچ وقت پر نشد!!!!!!:31::31::27:
13(14!).زیست اطلاعی ندارم.
15.تاریخ ادبیاتو از دی بشین تدریجی بخون تا کامل روش مسلط شی.به هیچ وجه برای بعد از عید نزار.
من از روی کتاب درسی می خوندم+ گاج موضوعی(سرمه ای):8:
ایشالاه که سال دیگه موفق بشی.:5:
نقل قول:
فیزیکخوشخوان و یک انتشارات دیگه که الان یادم نیست.فیزیکشون بد نیست.یک نگاه بندازید شاید خوشتون بیاد
سلام
من فیزیک 2 و 3 نشر الگو رو تا آخر تابستون تموم میکنم ، برای اول سال یه کتاب فیزیک پایه میخوام که سطحش از الگو بالاتر باشه ، خودم خوشخوان رو در نظر دارم ، حالا گفتم شاید کتاب بهتری هم باشه
خیلی سبز هم نباشه! چون دارمش ، اما نمیدونم چرا اصلا ازش خوشم نمیاد!!
سلام رفیقنقل قول:
اگر لطف کنی کمی از این روش مطالعه ات و روش یادگیری ات در فیزیک بگی خوب می شود. یعنی دوست دارم ببینم چه جوری به این راحتی میتونی فیزیک بخونی و اگر هم برایم تشریح کنی که در واقع در مطالعه مباحث فیزیک چگونه فکر می کنی عالی می شود. یعنی با چه ذهنیت درس را شروع می کنی و با چه ذهنیت درس را دنبال کنی و با چه دهنیت به تست ها جواب میدی و با چه ذهنیت از تستی که پاسخ میدی مطمئن میشی؟
ممنون
دوستان اکثر مشاور ها ميگند که خوندن چند باره ی يه کتاب خوب بهتر از خوندن چند کتاب هست
ميشه بفرمايين چرا اصرار به خوندن چند کتاب دارين؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------زبان فارسی هامون سبطی نسبت به نشر الگو چه مزيتی داره؟ کلا" چه جوری هست؟
سلام بر دوستان_
آخرش فیزیک کار دستمون داد و با -3 تو کنکور تجربی مجبوریم بشینیم برا سال 91_رتبم هم حدودای 4900 منطقه 2بود_
حالا برای فیزیک و ریاضی چی پیشنهاد میکنید؟
من هردوشو خیلی سبز دارم ولی به درد من نمیخوره و سطحش بالاس و کتابی میخوام که کاملا درسو مفهومی شرح داده باشه تا از پس هر تستی بربیاد چون اصلا جزوه خوب ندارم
سلامنقل قول:
من اینایی رو که گفتی نفهمیدم!:31: ولی من به فیزیک خیلی علاقه دارم ، البته از اولش نمیتونستم خوب سوالارو جواب بدم!! باید با سوالها درگیر بشی ، هر چقدر طول کشید اشکال نداره، اگه پایه فیزیکت ضعیفه اول تشریحی یاد بگیر ، کتاب های مبتکران برای شروع خیلی عالی هستند ، مو به مو توضیح داده ، گاج سفید هم خوبه!
اولش یه خورده سخته ، یواش یواش خوشت میاد
سلامنقل قول:
عزيزم اونجوري که من ديدم و شنيدم خيلي سبز تستاش سخت و به قول شما ناميد کننده است اما به نظرم من چيزي که خيلي نقط ضعف حساب ميشه واسش اينه که سوالاتش در راستاي کنکور نيست . حداقل 80 درصد تستاش در ديد و نگاه کنکور به رياضيات نيست . اما کتاب گاج : تا حالا يه بارم نديدمش فقط يکي دوبار شنديم ميگن تستاش سادس .. اما کتابي که از نظر سطح تست با شيب عجيبا ملايم و مفيد از اسون به سخت حرکت کرده و مهمتر در راستاي کنکوره کتاب حسابان تست الگوه . اين خيلي مهمه ... پس نتيجه اخلاقي اينکه همه خوبي هاي بقيه رو داره به علاوه ضعف اونا رو هم چي ؟ نداره . نکته ديگه شاملي و جامعي کتابه . نکته اخر اينکه پاسخاشم خيلي خوبه اندازه به جا مفيد ... مطمئنم عاشقش ميشي و اخرش تو امضات مینویسی بهترین کتاب حسابان " الگو " :
کد:http://www.olgoopub.ir/download.php?id=ZmlsZXMvYm9va3MvZGFyYWplMi5wZGY=
کد:http://www.olgoopub.ir/download.php?id=ZmlsZXMvYm9va3MvbW9naGFkYW1laC5wZGY=
حالا شما میتونی یه کار واسه من بکنی ؟! بعد خوندن این PDF ها بیا بگو چطورن ...کد:http://www.olgoopub.ir/download.php?id=ZmlsZXMvYm9va3MvYW52YWUgdGF2YWJlLnBkZg==
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
يه نگاه ديگه :نقل قول:
به نظرم اصولا عربي کنکور دو قسمته : اول اموزش با تست اموزشي دوم تست جوندار سنجشي ...
تو قسمت دوم بي هيچ شکي بدون ترديد بهترين کتاب ممکن که ميتونه کاري کنه بشي الاستاذ لغه العربيه کتاب جامع بانک تست عربي اثر استاد محمد برغــمدي هستش .. اما بحث سره قسمت اوله که انگار شمام تو اين قسمت مشکل داري . باید دنبال کتابی گشت که از اول عربی رو بهت یاد بده بعد هم تست های تالیفی هدف دار برای تثبیت مطالب عربی داشته باشه نه تست های ازمونی و سنجشی . حالا که این کتاب رو خوندی میری سراغ کتابی که کارش سوالای در حد کنکوره مفهومی سنجشی و ایناست که همونطور که گفتم بانک تست تو این نوع تخصص داره و محشره ...
اما کتابی که من واسه قسمت اول میخونم و پیشنهادم به شما :
من خودم علاوه بر ایاد فیلی از رو دو کتاب صرف مقدماتی و نحو مقدماتی میخونم که به نظرم فوق العادن . البته این کتابا ربطی به دانشگاه و اینا ندارن بیشتر حوزوی هستن . مثلا درس اول صرف مقدماتی ( که 4 صفحه وزیری کاملا پر نشدست ) در مورد تعریف علم صرف و تعاریف اولیست . از درس دوم به بعد کلمه جدا میشه یعنی اول فعل رو کامل توضیح میده بعد اسم رو و .. . بهت پیشنهاد میکنم اگه با هیچ کتاب اموزشی از نوع اول که گفتم کنار نیومدی تا وقتت از دست نرفته این دو کتاب 120 صفحه ای رو بگیر ... البته اولین پیشنهاد من ایاد فیلی یا اموزش عربی الگو یا عربی رمزینست که باید در موردشون بپرسی حالا اگه نشد هیچ کدوم برو سراغ این دو کتاب ..
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
دکی ! دوست عزیز من که هر جا میدونستم پست دادم و نوشتم که امسال همون کتاب پارسال میاد با یه فرق کوچیک تو قسمت حد و پیوستگی ... یه زحمت بکش برو تو سایت :نقل قول:
بعد اخرین خبر رو تو لیست اخبار تو همون صفحه اصلی در این مورده !کد:www.math-dept.talif.sch.ir
بعد اگه تونستم و وقت کردم بهتون میگم دیف چی بگیرید واسه کتاب جدید ... میدونی که پست های mineworld یا معرفی کتاباش یه جور دیگست ...
سلام mahla جان !نقل قول:
یعنی کاملا براسا جدیدس ... این کتاب الگو چند ماهیه اومده خیلیم خوبه .. متاسفانه سایت تا حالا PDF ریاضی 2 رو اپ نکرده که ببینیدش ولی من تضمینش میکنم . باورت میشه همین الان دارم از روی ریاضی 2 الگو میخونم ... واسه سوالای دیگت دارم لحظه شماری میکنم که برگردنم و توضیح بدم . بدیش اینجاست که وقتم خیلی کمه و سوالاتونم زیاده ... خیلی میبخشید :11:
شمام مثل رفیقای من عشق الگویی :دینقل قول:
سلام
عزيزم اونجوري که من ديدم و شنيدم خيلي سبز تستاش سخت و به قول شما ناميد کننده است اما به نظرم من چيزي که خيلي نقط ضعف حساب ميشه واسش اينه که سوالاتش در راستاي کنکور نيست . حداقل 80 درصد تستاش در ديد و نگاه کنکور به رياضيات نيست . اما کتاب گاج : تا حالا يه بارم نديدمش فقط يکي دوبار شنديم ميگن تستاش سادس .. اما کتابي که از نظر سطح تست با شيب عجيبا ملايم و مفيد از اسون به سخت حرکت کرده و مهمتر در راستاي کنکوره کتاب حسابان تست الگوه . اين خيلي مهمه ... پس نتيجه اخلاقي اينکه همه خوبي هاي بقيه رو داره به علاوه ضعف اونا رو هم چي ؟ نداره . نکته ديگه شاملي و جامعي کتابه . نکته اخر اينکه پاسخاشم خيلي خوبه اندازه به جا مفيد ... مطمئنم عاشقش ميشي و اخرش تو امضات مینویسی بهترین کتاب حسابان " الگو " :
الگو کتاب واقعا خوبیه . نمیگم همه تستاش سخته اما کسی که با سوالای خیلی سبز نا امید میشه با سوالای درجه D الگو حتما کارش میکشه به همون خودکشی و اینا ! : دی
به نظر من همین خیلی سبز برای سطح متوسط خوبه ! البته یه چیزی هم بگما !
حسابان خیلی سبز تو سال جدید ویرایش جدیدش میاد ! توی این ویرایش تست های جدید اضافه شدن بهش + تست ها طبقه بندی شدن و تستای آسون و سخت و متوسط رو جدا کردن
منبع خبر هم خود آقای عسلی هست !
این برای کسی خوبه که میخواد حسابان رو تو طول سال یواش یواش بخونه
به هر حال اگه کسی خواست حسابان بخونه توصیه میکنم فقط 3 فصل اول رو بخونه بعد دیف رو شروع کنه
نقل قول:
کتاب فیزیک پایه الگو چطوره؟ تست هاش همین مال فیزیک 2 و 3 هستن که دو فصل آخر فیزیک 1 رو بهش اضافه کردن ؟ یا نه کلا یه کتاب دیگه اس؟
به نظر من تو طول سال فیزیک 3 سبزو تموم کن ! منم بدم میومد یکم تلاش کردم خوشم اومد :دینقل قول:
سلام
من فیزیک 2 و 3 نشر الگو رو تا آخر تابستون تموم میکنم ، برای اول سال یه کتاب فیزیک پایه میخوام که سطحش از الگو بالاتر باشه ، خودم خوشخوان رو در نظر دارم ، حالا گفتم شاید کتاب بهتری هم باشه
خیلی سبز هم نباشه! چون دارمش ، اما نمیدونم چرا اصلا ازش خوشم نمیاد!!
واقعا سطحش بالاست ! در ضمن با توجه به شناختم ازت توصیه میکنم حتما سعی کنی تستای یک گام فراترشو هم بزنی . دیگه سطح بالاتر ازین یک گام فراترای سبز سراغ ندارم به خصوص اینکه تعدادشون هم کم نیست .
برای فیزیک 1 من گاج رو زدم خداییش سخت بود بعضی سوالای نورش ! بچه ها میگن بقیه سوالاشم خوبه ولی من نزدم .
من برای فیزیک 3 و پیش شدیدا خیلی سبزو توصیه میکنم هر چند میدونم شمام عاشق الگویی :دی
ALt3rnA سلامنقل قول:
میشه بگی این خبر رو از کجا خوندی ؟ وای پسر خیلی خبر خوبی بود ... راستی بذار نظر تورم بپرسم . به نظرت میشه تو طول سال کتاب تست الگو رو با حسابان تست خیلی سبز خوند ؟ البته کتاب پایه و اصلیت الگو باشه ...
همینی که احمد مصلایی نوشته ؟ کتاب خوبیه . مولفش معلممونه:31:نقل قول:
نظرتون درباره کتاب ده استاد (دیفرانسیل ) یا اندیشه فائق چیه ؟ در مقایسه با خیلی سبز
سوالات جالب و قشنگ کدومشون دارن ؟
محض رضای خدا جواب منو بدین(من خودمو می کشماااااا):31:
نخوندم ! شنیدمنقل قول:
ALt3rnA سلام
میشه بگی این خبر رو از کجا خوندی ؟ وای پسر خیلی خبر خوبی بود ... راستی بذار نظر تورم بپرسم . به نظرت میشه تو طول سال کتاب تست الگو رو با حسابان تست خیلی سبز خوند ؟ البته کتاب پایه و اصلیت الگو باشه ...
جناب عسلی رو قلمچی به عنوان دبیر پروازی میاره شهر ما 5 شنبه ها باهاش کلاس دارم .
ایشون همچینین اظهار داشتن کتاب دیفرانسیل مطابق کتاب درسی جدید هم شهریور ماه میاد تو بازار و هرچی من گفتم کتاب عوض نمیشه گفت که میشه ! اینا میخوان شما رو گول بزنن :دی
خودش گفت که توی کتاب دیف و حسابانش داره تغییرات اساسی میده . مثلا خودش اعتراف کرد بخش حد و مشتق رو تو حسابان خوب کار نکرده و الگو بهتر کار کرده این بخشا رو که البته قول داد تو ویرایش جدید درست میشه . حالا دیگه راست و دروغش پای خودش : دی
والا من الگو رو پارسال خیلی راحت رسیدم تموم کنم . به نظر من شما اگه حسابان رو مثل من آروم و با برنامه ریزی بلند مدت بخونی به جز این دوتا راحت به تستای ریاضی پایه خیلی سبز یا میکرو طبقه بندی هم میرسی . البته بگم من از حسابان فقط تستای 3 فصل اول منظورمه و بقیه رو باید از کتابای پیش بخونی
راستی من توصیه میکنم به کتاب آموزش الگو هم یه نگاه بندازی . عاشق تستای تکمیلیشم
کلا هر کی اسمش احمده فیزیکش خوبه مث که :دینقل قول:
همینی که احمد مصلایی نوشته ؟ کتاب خوبیه . مولفش معلممونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون درباره کتاب ده استاد (دیفرانسیل ) یا اندیشه فائق چیه ؟ در مقایسه با خیلی سبز
سوالات جالب و قشنگ کدومشون دارن ؟
کتاب اندیشه فائق بسیار کتاب خوبیه ! اصلا کتاب آسونی نیست خودم هم دارم تستاش رو میزنم . تستای قشنگ زیاد داره . اما در مقایسه با خیلی سبز کتاب ساده ای هست . دیف خیلی سبز رو شما هم سطح خوشخوان در نظر بگیر . سوالاش واقعا سخته
ده استاد هم تو شهر ما وجود خارجی نداره ! هر چی گشتم نبود . ولی بچه ها میگن برای شروع خوبه
من خودم برای شروع تست زنی اکیدا و به شدت تمام همین اندیشه فائق رو توصیه میکنم ! ولی تستاش زیاده
من یه دسته بندی کلی از کتابای دیف میکنم :
کتابای سطح بالا : خوشخوان - خیلی سبز - میکرو بانک گاج (تستای سطح 1 اش هم اصلا ساده نیستن !)
این 3 تا واقعا کتابای سخت و خوبین
کتابای نسبتا سطح بالا : اندیشه فائق - نوبل
کتابای متوسط : آبی قلمچی - آموزش رمزینه
این کتابا رو خودم دارم کار میکنم و مطمئنم ازشون (به جز نوبل که از دوستم قرض کردم یه بار فقط ). همه کتابای خوبی هستن . به جز اینا در مورد کتاب دیگه خبر ندارم و خداییش قصد خرید کتاب جدید رو هم ندارم :دی
من رشته ی تجربی ام کتاب ریاضی مهر و ماه چاپ 88 و خوشخوان چاپ 89 دارم الان برا کنکور امسال منابع کنکور عوض نشده یعنی اینا رو بخونم مطابق با سوالای کنکور هست
نقل قول:
برخی کتب مثل ریاضی تجربی عوض شده.
برای اطلاع کامل از منابع باید منتظر اعلام سازمان سنجش بود.
سلام
میخواسنم بدونم :
1-شما برای حسابان جدید کتاب گاج سفید رو توصیه میکنید یا ده استاد یا هر دوشو؟(برای سطح متوسط)
2-ریاضی 2 خیلی تغییر کرده ؟ که لازم باشه براش کتاب جدید بخرم؟
3-بعد از ایاد فیلی ،میخوام یه کتاب خوب برای تست تهیه کنم.خیلی سبز یا الگو؟الگو چند تا کتاب تست عربی داره ؟کدوم بهتره؟
4-برای هندسه مبتکرانو دارم. گاج سفید هنم لازمه از کتابخونه قرض بگیرم؟نظرتون درمورد کتاب هندسه نشر دریافت (مولف: شریف خطیبی) چیه؟
5-کسی تاریخ ادبیات رمزینه رو خونده؟هامون سبطی در کتاب همایش نشر دریافت برای تاریخ ادبیات هم نوشته. کسی اونو خونده؟من کلک دارم ولی زیاد ازش خوشم نیومد.
راستی یه نصیحت : برای ارایه کتاب رمزینه رو بگیرید. ارایه رمزینه در مقابل کلک خیلی بهتره.البته نمیدونم بهتر از رمزینه هم هست یا نه؟(البته هامون سبطی در کتاب همایش نشر دریافت جلد اول ارایه های ادبی رو توضیح داده ولی انضافا ارایه رمزینه بهتر و جامع توضیح داده بود.)
نقد و ایراد های ازمون 90 از نظر سایت نشر دریافت :(البته جواب سوالای بالا فراموش نشه!!!)
البته شاید براتون تکراری باشه ولی گفتم شاید بعضیا ندیده باشند.کد:http://www.daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=271&Itemid=152
نقل قول:
کتاب های گاج توی دیفراسنیل و علوم پایه مرتبط با آن کتابای خوبی نیستند من ده استاد را توصیه می کنم
پس اینجا که خیلی ها از گاج سفید برای حسابان تعریف کردند.!!نقل قول:
بخشی از آرایه ی رمزینهنقل قول:
کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=c1aa9e4f5779c3a9f94b3b98fd0821dc
کد:http://up98.org/upload/server1/01/k/3ngb2w7jzqktgsycgzze.pdf
دوستان قسمت دوم جزوه گویای معادلات درجه دوم هم آماده است برای دانلود.:11:
کد:www.konkori.org/freesoft.php
شاید تو این فروم کسی مثل من عاشق این حرفا و حاشیه های مولفا و انتشاراتا نباشه .. انقد دوست دارم که نگو .. حالا شما که از اقای عسلی این حرفا رو زدی دیگه رفتیم تو حس ... ( اگه از این حرفا هست بگین بازم ! )نقل قول:
میدونی مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که برخلاف تست حسابان که دیگه ازش مطمئنم چی بگیرم (یعنی تست الگو و بعد خیلی سبز ویرایش شده) تو قسمت اموزش نمیدونم چیکار کنم .. بعضی وقتا میگم وقت ندارم یه کتاب گنده اموزشی بخونم و با جزوه اموزشی گزینه 2 و خود کتاب درسی و کادر های کتاب های تست راه میافتم ولی میگم بابا کتابا عوض شدن یه کتاب اموزشم بگیر . البته اگر شد و کتاب اموزشی خریدم یا اموزش دو جلدی الگو یا کتاب حسابان اموزش عسکری خیلی سبز رو در نظر دارم ... اما سوال من از شما اینه که به نظرتون اولا تنگ این دو کتاب تست (الگو و خیلی سبز) کتاب اموزشی لازم دارم یا نه ؟ حالا اگه فرض کنیم باید حتما اموزش داشته باشم میدوم نظرتون اینه که کتاب عالی اموزش الگو رو بگیرم که واقعا خوبه ولی متاسفانه زیاده (یعنی میترسم نرسم دو جلد اموزش رو با دو کتاب تست بخونم ) . خودم میگم اموزش خیلی سبز یه جلده و کنکوری شاید بشه خوندش .. پس داریم :
گزینه 1 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + یه جزوه از گوشه و کنتار فقط واسه یادگیری مطلب و اموزش
گزینه 2 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + اموزش حسابان الگو
گزینه 3 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + اموزش حسابان خیلی سبز
گزینه جدید ! : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + یه کتاب خیلی خیلی کم حجم اموزشی (مثل همایش دریافت یا اصلا شما معرفیش کنید ! )
:40::40::40::40: ALt3rnA :40::40::40::40:
اگه به لیست کتابای نفرات برتر سال و دیگر سال ها 88 نگاه کنید میبینید اکثر اختصاصیاشون گاج سفید هست ...نقل قول:
ولی برا آرایه کلک معلم هم خیلی خوبه اصلا بهترینه در کل ادبیات فقط کلک معلم ساجدی من که امسال تازه ادبیات پیش 2 و زبان فارسی اصلا نخوندم ادبیات 3 رو هم نصفه نیمه خوندم ادبیات کنکور رو 50 زدم :46: ولی زبان فارسی رمزینه خوبه:5:
سلامنقل قول:
شاید تو این فروم کسی مثل من عاشق این حرفا و حاشیه های مولفا و انتشاراتا نباشه .. انقد دوست دارم که نگو .. حالا شما که از اقای عسلی این حرفا رو زدی دیگه رفتیم تو حس ... ( اگه از این حرفا هست بگین بازم ! )
میدونی مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که برخلاف تست حسابان که دیگه ازش مطمئنم چی بگیرم (یعنی تست الگو و بعد خیلی سبز ویرایش شده) تو قسمت اموزش نمیدونم چیکار کنم .. بعضی وقتا میگم وقت ندارم یه کتاب گنده اموزشی بخونم و با جزوه اموزشی گزینه 2 و خود کتاب درسی و کادر های کتاب های تست راه میافتم ولی میگم بابا کتابا عوض شدن یه کتاب اموزشم بگیر . البته اگر شد و کتاب اموزشی خریدم یا اموزش دو جلدی الگو یا کتاب حسابان اموزش عسکری خیلی سبز رو در نظر دارم ... اما سوال من از شما اینه که به نظرتون اولا تنگ این دو کتاب تست (الگو و خیلی سبز) کتاب اموزشی لازم دارم یا نه ؟ حالا اگه فرض کنیم باید حتما اموزش داشته باشم میدوم نظرتون اینه که کتاب عالی اموزش الگو رو بگیرم که واقعا خوبه ولی متاسفانه زیاده (یعنی میترسم نرسم دو جلد اموزش رو با دو کتاب تست بخونم ) . خودم میگم اموزش خیلی سبز یه جلده و کنکوری شاید بشه خوندش .. پس داریم :
گزینه 1 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + یه جزوه از گوشه و کنتار فقط واسه یادگیری مطلب و اموزش
گزینه 2 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + اموزش حسابان الگو
گزینه 3 : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + اموزش حسابان خیلی سبز
گزینه جدید ! : تست حسابان الگو + حسابان تست ویرایش جدید + یه کتاب خیلی خیلی کم حجم اموزشی (مثل همایش دریافت یا اصلا شما معرفیش کنید ! )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ALt3rnA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کتاب اونقدام مهم نیست ! اکثر انتشارات خیلی بیشتر به فکر جیب مبارک خودشونن تا رتبه ی من و شما !
واسه همین دلیل میان و سعی میکنن کتابو هر چی شده سخت تر کنن
چون همه فکر میکنن کتاب خوب کتابیه که خیلی سخت باشه . این اشتباهه ! بهترین کتاب کتابیه که شما به تک تک نکاتش مسلط باشی و تستاشو کار کرده باشی .
کتابایی که واسه تست انتخاب کردی کتابای خوبین . ولی اگه واقعا از پس این کتابا بر میای دیگه نیازی به آموزش نداری
اونم آموزش الگو که من فقط برای سال سوم ها توصیه اش میکنم ! حجمش زیاده واقعا
اما اینکه نیاز داری به آموزش رو باز من دقیق نمیتونم بگم ! خودت خیلی راحت میتونی بفهمی
توی آزمون هایی که میدی ببین غلط ها چجوری هستن ؟ اگه واقعا اشکالای مفهومی داشتی اونموقع باید بگیری ! وگرنه غلطای محاسباتی یا حواس پرتی ربطی به آموزش نداره
به نظر من شما حسابان رو با ساعت ثابت تو هفته از هر وقت میتونی تا آخر سال شروع کن . مثلا هفته ای 4-5 ساعت . اینجوری مطالب به تدریج میرن تو ذهنت در ضمن دائما هم مرور میشن .
در ضمن ! یادت نره سوالای کنکور واقعا اونقدا هم سخت نیست . اگه میگن سخته بیشتر بخاطر محاسبات زیاد یا احتمال خطا یا مفهومی بودنه . اینجور سوالا رو معمولا وقتی تو کتابای سخت میبینی چون کنار سوالای نجومین به نظرت خیلی ساده میان و اونقدا روشون شاید وقت نزاری ولی مهم ترین سوالا همین سوالان .
خلاصه اینکه با خودته آموزش بخونی یا نه ولی به نظر من آموزشای خیلی سبز مختصر و مفیده . ولی وقت گذاشتن رو الگوی دو جلدی با توجه به اهمیت درسای پیش به نظرم خیلی به صرفه نیست
راستی من نه همایش نشر دریافت رو دیدم نه آموزش خیلی سبز . پارسال فقط همین الگوی دو جلدی رو خوندم برای آموزش پس نظری نمیتونم بدم که خوبن یا بدن . ولی درسنامه های گاج سفید به نظرم خوب بود
موفق باشی
شک نکن که ارایه رمزینه از کلک خیلی بهتره. من هرجفتشو خوندم.نقل قول:
برای ادبیات نظر من اینه:
زبان فارسی و املا و لغت و قرابت معتایی همگی از دکتر هامون سبطی (نشر دریافت)،ارایه رمزینه، تاریخ ادبیات کلک.برای تسلط روی کتاب درسی هم خودتون میدونید. من خودم در طول دبیرستان از گاج سبز استفاده کردم برای متن کتاب.
برای تسلط بیشتر در قرابت هم کتاب نشر الگو.
کسی تاریخ ادبیات رمزینه (شهریار قبادی) رو خونده؟چجوریه؟:20:
کتاب هندسه شریف خطیبی (نشر دریافت) چطوره؟
سلام ....
یه سوال کوچیک
کتاب خوشخوان حسابان قدیم چطور در مقایسه با کتاب ای دیگه ؟
( البته نه کتاب های خیلی سخت ... )