سلامنقل قول:
از ساعت 1 الی 8 صبح
مونده به مصرف کاربران و دانلودهای آنان. معمولا کمی نامحسوسه
Printable View
سلامنقل قول:
از ساعت 1 الی 8 صبح
مونده به مصرف کاربران و دانلودهای آنان. معمولا کمی نامحسوسه
با مدیر فروش آنا اینترنت حضوری صحبت کردم گفت مخابرات اجازه نمیده کسی دستگاه نصب کنه ٬ فقط خودش میفروشه .نقل قول:
نپرسیدی قانونیه اینکار یا غیرقانونی؟نقل قول:
هرچند غیرقانونی هم باشه، خیالشون راحته، کی میخواد بهشون گیر بده؟
امروز از صبح تا طرفای شب کلا اینترنت مهاباد قطع بود. الانم که وصل شده وظعیتش اینطوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیر عجب آدمایی افتادیم :n03:
مشکل Data Rate من از مخابرات همچنان برقرار هست ! یه بار 2020 ثبت کرده دو بار هم حضوری رفتم ولی به جایی نرسیده ! واقعا دیوونه م کردن اینا ! آقا من که بیشتر از حقم نمیخوام میخوام ؟؟؟ :n28:
داداش برو کلا درخواست جمع آوری بده بعد دوباره یه سرویس دیگه بگیر منتها از اول 2 مگ بگیر و تاکید کن که بالای 2 ببندن. من میدونم این کثافتای 2020 چه اسکلایی هستننقل قول:
بدبختی اینجاست که ممکنه جمع کنه، موقع ثبت نام بزنه پورت خالی وجود ندارد!!!نقل قول:
این احتمالم هست دوباره همون پروفایل قبلی رو واسش فعال کنن، درست مثل من که بعد از 4 ماه برگشتم مخابرات همون مقادیر قبلی مثل دیتا ریت و snr تو مودم نشون داده میشد
بهرحال، بنظر میرسه تنها راه چاره همینه و باید ریسک کنه
برای من که اینطور نبود. قبلا ریت روی 20 مگ بود و شدیدا نویز داشت ! بعد 3-4 ماه گرفتم شده بود 2400 و مشکل کاملا حل شده بود.نقل قول:
بلاخره بعد دو روز کاملا نفسگیر مخابرات downstream خطمو روی 2 مگ گذاشت :n02:
الان سرعت دانلودم بین 230 تا 260 هست
رفتم اتاق کامپیوتر یا همون بخش پشتیبانی مشکلو به دختره گفتم اونم گفت دیتاریتو تغیر میدم بهت زنگ میزنم
رسیدم خونه 1 ساعت بعد زنگ زد گفت چکش کن چک کردم دیدم درست شده :n02:
دوستان مخابارت استان شبا رایگانه یا نه ؟
میخوام از مخابرات نت بگیرم استان الان سرعتاش به چه صورته ممنون میشم راهنمایی بفرمایید از ماکسنت دیگه زده شدم
معلوم شد خوش تیپی :n02::n09:نقل قول:
شبا از 1 تا 8 صبح رایگان ولی فقط به درد دانلود میخوره!!!نقل قول:
سرعتها هم تقریبا واقعی هستن
سلام دوستان
دلیل این پورت ارورها چیه؟ کلافه ام کردن. شما هم همچین مشکلی دارید؟ یا داشتید؟ البته اگه ۲۴ ساعته پشت سیستم باشم تعداد این خطاها به مراتبط بیشتر می شه. چون تا وقتی دستی کانکشن رو قطع و وصل نکنم تو سیستم مخابرات ثبت نمی شه ولی هیچ سایتی رو هم نمی شه باز کرد. چون در واقع ارتباط قطع هست.
زنگ بزنید 2020 و اعلام خرابی کنید و بگید که همش پورت ارور میزنه و اصلا نمی تونید استفاده کنید از اینترنتنقل قول:
ممنونم دوست عزیز. دلیل این خطا تنها مشکل پورت می تونه باشه؟ احتمالش هست ایراد از مودم یا جای دیگه باشه؟نقل قول:
خواهش می کنمنقل قول:
اگه وقتی که کانکت هستی یهو مودم رو خاموش کنی بدون اینکه از کانکشن ویندوز یا خود مودم dc کرده باشی این ارور رو هم میده
البته مشکل شما از پورت هست چون اگه به زمانهای اتصالتون نگاه کنید تقریبا هر چند دقیقه یه بار پورت ارور داده
من مودم رو بریج کردم رو مدولاسیون G.Dmt و هیچ مشکلی ندارم
شما هم حالتهای مختلف رو تست کنید شاید مشکلتون برطرف شد!!!
دوستان کسی از صبانت استفاده میکنه وضعش چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز میشه بگی اینجایی که گقتی کجاست ؟(کدوم مخابرات و کجای ساختمان) اسم خانوم رو نفهمیدی که من یک راست برم پیشش ؟ بخدا کلافه م کرده این مشکل ! به جایی رسیدم که اگه ببینم درست نمیشه شاید برم یه خط تازه بخرم و از اون فقط برای ADSL استفاده کنم !!!نقل قول:
من الان دقیقا 10 روز شد که این مشکل Data Rate رو دارم و کسی به دادم نرسیده ! 3 بار رفتم مخابرات و یه بار هم اعلام خرابی از 2020 :n03:
سلام دوستانیه چند تا سوال داشتم!!من یه چند روزی هستش که سرویس اینترنت مخابرات رو گرفتم!!2،3 روز اول که کلا مشکل داشتم یه بار چراغ DSL روشن نمی شد(که بعدا درست شد)بعد چراغ اینترنت قرمز بود(که اون هم الان درست شده)سرعت اینترنتم خیلی پایینه! فکر کنم از دایل آپ هم کمتر باشه!!!سرعت 1مگ با حجم 5 گیگrate:2304 / 766لـــطفــا اگه تونستید کمکی کنید!بــــــــــــــا تشکر
طرح jimbo ماکسنت :n27:
( Jimbo الهام گرفته شده از فکر کنم کارتون دوران کودکیمون " جیمبو و گوریل انگوری " .... :n08:)
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=182ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=181ms TTL=48
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=300ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=303ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=300ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=302ms TTL=36
Pinging skype.com [91.190.216.21] with 32 bytes of data:
Reply from 91.190.216.21: bytes=32 time=186ms TTL=237
Reply from 91.190.216.21: bytes=32 time=187ms TTL=237
ای بابا باز چراغ اینترنتم قرمز شد
من الان دو مگ دارم ولی سرعت دانلود از 130 بالاتر نمیره !
تنظیمات مودم هم اینطوری هست :
مشکل از کجاست ؟ چطوری درست میشه ؟
دوست عزیز تشریف ببر پیش مسئول رایانه مخابرات بخش خودتون
یه نامه به یه بخشی مینویسن که تعهد اخلاقی دادم که شمارشو نگم.بعد از این که دیتا ریتتون رو بالا بردن سرعتتون بین 230 تا 280 میشه.
2020 هم چیزی حالیش نیست.شما شخصا از طریق مراجعه حضوری پیگیر میشید.بهانه این که اسمش 2 مگ هست و سرعتش 130 خیلی هم خوبه رو قبول نمیکنی.
موفق باشی
حضوری رفتم کلا گفتند مشکل سراسری هست ، به 2020 زنگ می زنم میگه کش مروگرو پاک کن و از آسان دانلود دان کن :|
همونطور که دوستمون گفت 2020 کلا وقت تلف کردنه. حتما حضوری مراجعه کن. هیچ ربطی هم به مشکل سراری نداره. باید قاطعانه بگی "دیتا ریت رو زیاد کنن".نقل قول:
دوستان کسی جواب نداد صبانت رو کسی داره راضی هستن دوستان؟:n10:
آخرین بار که داشتم افتضاح بود. واقعا بی مسئولیتن. پهنای باندشون کمه. پشتیبانی اصلا صفر هست.نقل قول:
چند روز پیش هم از بچه های تاپیک صبانت تست گرفتم داغون بود.
آخرین بار زنگ زدم 2020 هر چی از این چیزایی مسخره کش پاک کردن و اینها گفت یه جواب بهش دادم آخرش دیگه حرفی براش نبود شماره موبایلم رو خواست بهشون دادم بعدا گفتند خرابی گزارش شد بزودی همکارامون میان دم در مشکلتون رو رفع می کنند ، یـــعنی چی ؟ مشکل از منه مگه ؟
نقل قول:دوست عزیز منم دقیقا همین مشکل شما رو از 3شنبه هفته پیش یعنی 10-11 روز پیش دارم و همون روز اول زنگ زدم به 2020 برام یه خرابی گزارش کردن که هنوز بعد 10 روز هیشکی نیومده دم در خونمون !!!(به زودی میفرستیم !!!!!)نقل قول:
یه بار شنبه رفتم مخابرات امام یه بار هم 2شنبه رفتم مخابرات امام.بار اول که بهم گفت مال همه اینطوریه و فقط به بعضیا 270 میدیم و برو همون 512 (طرح قبلی ) بکن ! بار دوم هم که طرف یکم تو سیستم به خطم نگاه کرد و گفت تو که خوب دانلود میکنی پس چی میخوای 2 گیگ هرشب خوبه دیگه ! بعد دید من حرفی نردم یه دفتر در آورد شماره م رو گرفت گفت میفرستم واسه اعلام خرابی (2شنبه این حرف رو زد) و هنوزم که هنوزه کسی نیومده ! 4شنبه هم رفتم مخابرات اصلی (فلکه مخابرات) که بهم گفتن اینجا فقط فروشه و پشتیبانی خیابان امام هست !
خلاصه اینکه دوست عزیز منم مثل شما دیتا ریت ام روی 1024 هست و فعلا که بعد از 10-11 روز هنوز درستش نکردن ! فقط یه سوال . شما هم مثل من قبلا از مخابرات طرح نامحدود گرفتید ؟
فک کنم کلا چیزی درست نمی کنن !نقل قول:
نه دو سه سال که گرفتم کلا محدود بوده و نامحدود نداشتم ، نمی دونم الان چیکار کنم !
فکر کنم باید بسوزیم و بسازیم راهی نداریم . . .
کسی نبود به من جواب بده؟؟؟!!!
چند روزه اینترنت گرفتم اما مصرف نکردم :| :n27:
من که زنگ زدم فن آوا گفت سرویس میده به خطم (پیش شماره ۲۲۲۲). تو چند روز دیگه حضوری میرم مطمئن بشم. اگر فن آوا نشد از مخابرات شکایت میکنم. منطقی نیست پول ۱۰ مگ رو بدم و اینترنت ۲ مگ داشته باشم.
من رفتم دفتر خ امام مشکلمو هم اونجا به بخش رایانه یا هون اتاق کامپیوتر گفتم، بهشون گفتم دیتاریت خطمو روی 1 مگ گذاشتید یه پسره اونجا بود برگشت دو تا کاغذ داد بهم گفت اینارو امتحان کن ببین مشکلت حل میشه یا نه _ رو کاغذو که نگا کردم دیدم کلی چرت و پرت نوشته راجب انتی ویروس،تست سرعت ، سایت دانلود و .....نقل قول:
منم برگشتم گفتم اینا ربطی به خط نداره و یکم توضیح دادم راجب دیتاریت تا بفهمه طرف مقابلش هالو نیست :n02:
خلاصه گفت مورد شمارو بررسی میکنیم بهتون اطلاع میدیم
منم یه روز گذشت دیدم خبری نشد روز دوم رفتم اونجا پسره نبود یه دختری بود که مشکلو بهش گفتم اونم گفت الان چکش میکنم ( البته شماره موبایلمو ندادم بهش کاش میدادم میگفتم دیتاریتو بذار رو 10مگ :n02: ) رسیدم خونه یه نیم ساعت بعد زنگ زد گفت چطوره گفتم حله دیگه :n02:
فقط توصیه میکنم رفتی اونجا جوری حرف بزن بفهمه داری با کی حرف میزنه و بعدش ساعت به ساعت پیگیرش باش اگه دیدی گفت نمیشه و چرت و پرت تحویلت داد سریعا شکایت کن ( البته من باشم میزنم همونجا دهنشو سرویس میکنم )
عوض کردن دیتاریت 1 دقیقه هم طول نمیکشه
رفتم یه دعوای قشنگ کردم برگشتم ! این شِیر 1 به 8 هم جدیدا ابداع شده !!!! برگشته میگه 2 مگ یعنی 2048 اونو تقسیم بر 8 کنی میشه 256 و ما اون 256 رو به شما نمیدیم ! بلکه اون ماکسیمم سرعتی هست که 2 مگ میتونه داشته باشه. میگه ما هر 2 مگ رو بین 8 نفر تقسیم میکنیم پس اگه سرعت دانلود شما بین 36 و 256 باشه از نظر ما خط اینترنت شما کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره !!!! آخرش هم 2 نفری با همکارش بهم خندیدن !!!!!!نقل قول:
یعنی تو این ایام . . .تو این ماه رمضان . . . اگه خدایی اون بالا هست . . . اگه خدا میبینه و صدامُ میشنوه . . . فقط میسپارمشون به همون خدا . . . .:n14:
همین دیوثا اینارو به منم گفتننقل قول:
تو فقط همینو بگو بهش نه چیزه دیگه بگو " من پهنای 2 مگ خریدم باید دیتاریت من روی 2 مگ باشه اگه بلدی نیستی عوضش کنی غلط میکنی میای اینجا میشینیو چرتو پرت تحویل میدی "
دوباره برو اونجا هیمنارو بگو حل نشد باید شکایت کنی ازشون
عجب احمقایی تو این مملکت هست
اقا عوض کردن دیتا ریت 1 دقیقه کار داره.2 تا خانوم هستن که فقط این کار رو توی کل استان عوض میکنن.فردا شمارشونو از اداره بر میدارم میارم بزارم اینجا.ملت رو چی حساب کردن اینا.
من خودم 4 روز طول کشید و بلخزه به زور بازرسی شون تونستم کارم رو جلو ببرم.الان 2 مگ از 260 تا 280 سرعت دانلودش هست.شبا رایگان 5.5 گیگ دانلود میده.
یه عده بیمارند. طرف میخواد با آزاردادن دیگران خودش رو اثبات کنه.نقل قول:
تازه من میخواستم برم ببینم می تونم دیتاریت رو از 2مگ هم ببرم بالاتر یا نه !!!:n02:
فکرکنم برم اینو بگم همونجا تیربارونم کنن :n02:
قبلا اینطوری دیتاریت رو محدود نمی کردن در نتیجه کاربر با تغییر مدولاسیون میتونست دیتاریت مناسب رو با snr مطلوب بگیره
ولی الان بالاتر از 2304کیلوبیت ، آپ نمیشه
البته به مرکز مخابراتیم مربوطه. تو پنجراه با 22 مگ آپ میشه!نقل قول:
تا قبل از تخلیه کردن پارسالم، رو +adsl2 خط منم تا 15مگ آپ میشدنقل قول:
مخابرات سرویس 10مگ داره؟
شرایطش چطوره؟
اگه بخوام کیفیت خط رو تست کنم ممکنه قبول کن دیتاریت رو بذارن رو 10مگ یا نه؟
مخابراتی ها، دیشب نت شما هم قطع بود ؟