آقا من میخواستم از هماراسیستم سه ماهه 128 Kbps نا محدود بگیرم ، میخواستم نظر دوستان رو بدونم .
با تشکر .
Printable View
آقا من میخواستم از هماراسیستم سه ماهه 128 Kbps نا محدود بگیرم ، میخواستم نظر دوستان رو بدونم .
با تشکر .
مگه می خوای چیکار کنی می خوای نامحدود بگیری . سرعت دیال آپ 5 کیلوبایت هست و سرعت 128 نامحدود 16 کیلوبایت . اینجوری فرق دیال آپ و adsl چیه ؟ یه سرویس محدود بگیر و دانلود هات رو توی تایم رایگان انجام بده تا یه ذره adsl معنا داشته باشه . توصیه ی من 128 صبانت هست .:11:نقل قول:
اگرم خواستی نامحدود بگیری مثل اینکه ماکس سرعتشون از همه بیشترهنقل قول:
با تشکر .
به نظر من هم اگه نامحدود بخوای بگیری بهترین گزینه 128 نامحدود ماکس نت هست(که برای 128 داره 256 میده)نقل قول:
ولی اگه بخوای سرعتت فوق العاده باشه 128(محدود) صبانت رو توصیه میکنم
ببین چرا میخوای خودتو اذیت کنینقل قول:
شبانه رو بذار رو بریج که اگر احیانا دیس شد 3 ثانیه نشده کانکت بشه
من وقتی که شبانه رو میذاشتم رو pppoe بعد وقتی که دیس میشد کلا ای دی ام قاطی میکرد و تا یه بار سیستم رو ریست نمیکردم دانلود نمیکرد(الان نمیدونم اخه حدود یه ماهی میشه که من دیس نشدم (به جز 2-3 مورد)
از قضا دیشب من سر شاتل کلاه گذاشته بودم و از یکی باگهاش استفاده میکردم که سرعتش از 65 به 100 رفته بود
ولی دیشب صبانت 2 گیگ دانلود کرده
شاید سرعت کم شده بود(یا ای دی ام قاطی کرده)
برای معرفی کردن یکی هم میتونی هم تو فرم بنویسی و هم اینکه موقع ثبت نام بگی:40::40::40:
بهبه ، بهبه
ایول شد
انتظار همچین حرکتی رو داشتم
صبا قیمت تعرفه هاش رو باز هم پایین اورد
خدا کنه 2 مگ بدن
اگه بدن ،2 مگ میگیرم برای دوره بعد:21:
اینم تعرفه ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم 2 مگش با 128 فرقی داشته باشه . یعنی فکر نکنم تو ایران دست کم روی این وضعیت مخابرات ایران نمیتونه 2 مگش چند برابر سرعت 128 باشه . اینا که عملا 128 رو 2 مگ می بندن یعنی می خوان 2 مگ رو 32 مگ ببندن ؟ :31: ریاضیات که اینو نشون میده 2047/128 = 16 و 2 * 16 = 32 . ولی نمی تونن بیش از 350 سرعت بدن . شما دقیق از سرعتش اطلاع دارین ؟نقل قول:
نقل قول:
تا اخرین جایی که اطلاع دارم برای 512 ،،320 تا سرعت و برای 1 مگ حدود 400 تا سرعت میده
البته برای 1 مگ شاید هم بیشتر
واسه همین انقدر ذوق زده شدم
البته صبح زنگ میزنم میپرسم
اخه من قبلنا حدود 3 سال قبل اشتراک از صبانت داشتمنقل قول:
این تنضیمات بریدج شبانه هر دفعه یه مشکلی پیدا میکرد
دیگه کلا از bridge زده شدم
من 1 مگ خواستم بگیرم ولی موقع رانژه مخابرات قبول نکرده بود و خط رانژه نکرد گفته بودن 1 مگ فقط به هیئت علمی میدن....نقل قول:
حالا چه برسه به 2مگ
ولی اگه تونستی بگیری حتما بگو که منم بیام:27:
نه بابا 512 رو که عین اب خوردن میدننقل قول:
فکر نکنم برای 1 مگ هم گیر بدن
حالا ببینم چی میشه
اگر هم نشد 512 رو که 100 درصد میگیرم:31::31::31::46:
دوستان امروز مکس نت برای اولین بار در 3 ماه گذشته ر..د ! پینگ امروز زیر 300 بود :31:
امیدوارم اینترنت شما هم بهتر بشه
صبا تعرفه هاش نسبت به دیگران مناسبه تو سرعتهای بالا
یکی یه برنامه درست و حسابی کنترل پهنای باند برام بده من که پیدا نکردم
بابا این همارا هم مثل اینکه دزده
تو ریز مصرف خودش نوشته 50 مگ استفاده کردم که همیشه ریز مصرف رو درست مینویسه چند بار تست کردم
ولی تو حجم باقی مونده ام حدود 90 مگ کم کرده
یه چند بار همچین حسی کردم ولی مطمئن نشدم
میخواستم با یه برنامه مطمئن بشم
دوستان حرفمو پس میگیرم . مکس نت درست شد . الان پینگ به حالت عادی یعنی 800 برگشت :19:
نقل قول:
یکی یه برنامه درست و حسابی کنترل پهنای باند برام بده من که پیدا نکردم
بابا این همارا هم مثل اینکه دزده
تو ریز مصرف خودش نوشته 50 مگ استفاده کردم که همیشه ریز مصرف رو درست مینویسه چند بار تست کردم
ولی تو حجم باقی مونده ام حدود 90 مگ کم کرده
یه چند بار همچین حسی کردم ولی مطمئن نشدم
میخواستم با یه برنامه مطمئن بشم
NetLimiter.2.Pro.v2.0.10.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من هم امید وارم . قول دادن تا آخر این هفته مشکل آ.غربی هم حل میشه . حالا ببینیم چی میشهنقل قول:
مثل همیشه سرعت مناسب ولی پینگ افتضاح
سرویس ؟:11:نقل قول:
اه اه لعنت به این مخابرات ایران:47::47:
لعنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:34::34: :34::34::34:
رفتم نمایندگی صبا گفت که برای خونگی ،حتی با کارت دانشجویی حداکثر میتونیم 256 بدیم:12::12:
میگفت که ارائه 2 مگ از نظر ما مشکلی نداره ولی مخابرات مانع میشه که برای خونگی بیشتر از 2 مگ سرویس داده بشه و هیچ
وقت نمیذاره که مشترک سرعتش از 256 بالاتر بره(هر چندکه سرویسش 2 مگ باشه):41::41::9::9:
چرا مخابرات
لعنتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت به این مملکت
من نمیدونم کی قول داده مشکل غربی حل میشه؟
خودم باهاشون حرف زدم گفتن به این زودیها امکان نداره...
فانوس جان خوب میتونی بگی رو کاغذ بازیاش بنویسن 128 ولی آی اس پی هر چند خواست برات ببنده !
مسعود خان اینو آب دارچی شرکت گفت . ولی به هرحال منتظریم . راستی نمیتونی بفهمی این داده ها که نمایندگی میگیره ؟
میگمنقل قول:
مخابرات نمیذاره بالاتر از 2 مگ بره
حتی اگه سرعت 5 مگ هم باشه باز مخابرات نمیذاره سرعت بالای 250 بره:2::2::2:
اها . بابا خوب اینقدر طمع نکن :31: . ما اینجا 1 مگ بگیریم سکته میکننیم از خوشحالی . ولی این مسخرست که صبا با 128 2 مگ ببنده ولی برای 512 هم 2 مگ !!!!
برنامه مديريت دانلود شبانه
کد:http://www.----------.com/1390/04/%D9%85%D8%AF%D9%8A%D8%B1%D9%8A%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%B9%D9%85%D9%84%D9%8A%D8%A7%D8%AA/
صفحه راهنما
کد:http://www.omranafzar.com/download/package/Bidaar/Help/index.html
ببین قضیه اینجوریه :نقل قول:
برای64،128،256 سرعت بین 200 تا 260
برای 512 سرعت 3 مگ
برای 1 مگ سرعت 4 مگ
و برای 2 مگ هم فکر کنم باید 5 مگ بدن
نقل قول:متوجه نميشم شما ميگي: "مخابرات نمیذاره سرعت بالای 250 بره"نقل قول:
حالا چطور ميشه واسه 512، 1مگ و 2مگ بيشتر از 250 تا ميخواد دانلود بده
این رو هم در نظر داشته باشین که تو پستهای قبلی گفتم که برای سرویس خونگی سرعت بالای 2 مگ نمیدننقل قول:
پارتی چیزی نداری ؟ استاد دانشگاهی چیزی نمیشناسی ردیف شه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده ها دیگه چیه؟
راستی پرسرعت ترین شرکت ایران رسانه تهران هست! با پینگ 25 برای سرور باکو! یکی از دوستانم با ماهی 35 هزار تومن داره با 400 کیلو دانلود میکنه اونم نامحدود!!!!! 1 مگ این شرکت قیمتش در ماه 5 هزار تومنه!
نظرتون چیه؟ :46:
:18:نقل قول:
مطمئنی تهرانه!!!! بلکه خود باکو هست؟
میتونی آدرس سایتشو بگیری؟
نقل قول:
شوخيت گرفته دادا
rasane.com
:46:
سلام به همه.
من میخواستم یه سرویس ADSL سه ماهه بگیرم، شهر ما حدود 300 کیلومتر با شهر تبریز فاصله داره و شرکت MaxNet اینجا هم سرویس میده، میخوام یه 512 محدود 3 ماهه که برای 3 ماه 4 گیگ حجم میده بگیرم، مطمئنم 4 گیگ برای 3 ماه کمه برای همین میخوام دانلودهای بالای 50 مگ رو بزارم برای شب ساعت 2 به بعد. به نظرتون این سرویس به درد میخوره یا نه؟
دوستانی که از ماکس نت استفاده کردن لطف کنن راهنمایی کنن، ممنون میشم :40:
در ضمن ساعت 2 تا 8 صبح که رایگانه معمولا سرعت دانلود چند کیلوبایت بر ثانیه هستش؟
دوست عزیز 4 گیگ خیلی کمه .شما باید بالای 4 مگ فایل رو بزاری واسه شب . با توجه به اینکه مکس نت آ.شرقی خوبه شما یه کلاسیک یا توربو بگیر با 6 گیگ ترافیک . سرعت شبانه هم خوب هست . فکر کنم راضی بشید ازشنقل قول:
تازه Wi-Fi هم هست
وای فای این شرکتها چطوریاست؟
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
تایید میشهنقل قول:
من که هیچ دانلودی روزا نمیکنم و همرو میذارم شب دوهفته ای 2 گیگم پریده فقط واسه وبگردی
از این 2 گیگ حدود 300 مگ دانلود داشتم
تازه وبگردی اصلیم از دو هفته دیگه شروع میشه