بله روی استارت وصله ب نظرتون چند وقت کار میکنه؟نقل قول:
Printable View
بله روی استارت وصله ب نظرتون چند وقت کار میکنه؟نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
بازم ممنون
در مورد جلوبندی ایشون گفت که چون 52.000 از دفعه قبل که جلو بندی باز شده کارکرده باز کنی خیالت یک مدت راحته و گفت اگه من بخوام ، باز کنه تا ببینه مشکل دیگه ای هم هست یا خیر البته ماشین توی دست انداز شل و ول نیست و کاملا جذبه...
لرزش رو بنده هم احتمال میدم به دلیل بلبرینگ باشه الان روی 50 لرزش داره روی 60 لرزش کمتر میشه بیشتر برم دیگه لرزش زیاد میشه ، لرزش هم خفیف هست مثل یک گوشی که ویبره نرم بزنه اگه دستمو بزارم روی ستون ماشین حس میکنم مگه اینکه بالای 60 برم که بیشتر بشه
باز هم نظرتون رو بفرمایید ممنون میشم
با سپاس :n40:
درود:n16:نقل قول:
اگر ویبره تو محدوده های خاصی هست که به احتمال 99 درصد از همون بلبرینگه. جلوبندی رو نمیشه از روی کارکرد گفت چقدر دیگه کار میکنه. من باشم دست نمیزنم چون خرج اضافیه و شاید یکی دو سال دیگه برات کار کنه. ضمن اینکه تو ایران هر چیز ماشین رو میدی تعمیر، چند تا چیز دیگه هم خراب میکنن و حداقل تا وقتی خراب نشده باید سعی بشه ماشین زیر دست مکانیک نره. شما بلبرینگ رو عوض کن ایشالا درست میشه همه چی. بیشتر مکانیک ها هم دلشون به حال مردم نمیسوزه و بخاطر ماشین شما نمیگه باز کنم، بخاطر دستمزد خودش میگه:n31:
ممنوننقل قول:
فقط یک سوال
الان چون ایشون اینطوری گفته منم بد دل شدم که نکنه یکجایی از جلو بندی خرابه که این لرزش از بلبرینگ به اتاق میرسه یعنی حتی اگه با تعویض بلبرینگ حل شه که انشاالله همینطوره باز من فک میکنم شاید اون قطعه کارش رو درست انجام نمیده و باز به سادگی ضربات به اتاق منتقل خواهد شد
میخواستم بپرسم چه قطعاتی این نقش رو دارند و راه تستش چی هست که خودم بفهمم
تو ماشین نمیشه گفت 100 درصد از فلان چیزه. شاید شل بودن یه پیچ باعث چنین مشکلاتی بشه!نقل قول:
ولی مورد شما از همون بلبرینگ میشه. پلوس هم میتونه خراب بشه ولی حالتش فرق داره معمولا. خرابی جلوبندی هم کلا توی ضربات اتاق، زدن فرمون و لاستیک سایی هست و ویبره رو نمیتونه ایجاد کنه. حالا به یه تعمیرکار دیگه هم نشون بدید ضرر نداره
سلام مجددنقل قول:
ممنون از راهنمایی های شما
ماشین رو دیروز بردم گفت وقتی پلوس باز بشه خب بقیشم باز میشه چک کرد گفت طبق هم لاستیک هاتو خراب میکنه گفتم کلا جنس ها رو خودش بخره به این صورت گرفت و تعویض کرد ماشین با اینکه کامل جذب بود قبلا بازم نرم تر شده و دست انداز رو کمتر به اتاق منتقل میکنه
طبق رفیع نیا
سیبک فرمون رفیع نیا
بوش جلوبندی
وسایل سرکمک
سرپلوس امیرنیا
بلبرینگ چرخ بیاند
البته بلبرینگ رو خودم گرفتم
سرپلوس هم فک میکردم فقط سمت راست خرابه اما راست هم میپیچید با دور تند صدا می اومد اما به نظرم از سمت راست بود صدا اما گفت اصلا به راست میپیچی سمت راستی کار نمیکنه که دیگه اینم جفت عوض شد
طبق یا سیبک فرمون به دلیل خرابی بلبرینگ خراب شده بودند؟ چون 3000 تا با بلبرینگ خراب رفته بودم که اخر کاری لرزش داشت
فقط مشکلی که هست فرمون سفت شده قبلا خیلی نرم بود پراید های غیر هیدرولیک به این نرمی ندیده بودم ، ربطی به همین سیبک فرمون داره؟
دوستان، به علت باز نشدن سوزن های انژکتور (پراید) مجبور به خرید 4 عدد نو شدم... به نظر همه چیز خوب است اما از کجا می توان فهمید روال کار ماشین روبه راه است؟ دیاگ ؟ لطفا راهنمایی کنید.
درودنقل قول:
مبارکه، ماشین رو نو نوار کردین. کار خیلی خوبی کرده که سرپلوس ها رو امیرنیا انداخته. شانس اوردین چون تقریبا سرپلوسی به غیر از یکی دو مارک، کار نمیکنه و باید 2 ماه بعد عوض بشه ولی امیر نیا و عظام کیفیت خوبی دارن.
در مورد خراب شدن قطعاتريال ربطی به بلبرینگ نداره و عمرشون تموم شده بوده. سیبک وقتی از جاش خارج میشه به سادگی میشه چک کرد خرابه یا نه. اگه راحت با دست تکون بخوره یعنی خرابه
سفت شدن فرمون هم طبیعیه. اگر قطعات جلوبنیدی لق شده باشن و سالم نباشن فرمون یه حالت خلاصی و شل بودن پیدا میکنه که با تعمیر دوباره کاملا سفت و جذب میشه. اون نرم بودن اصلا طبیعی نبوده و نباید اونطور باشه
تجربه صابت کرده سوزن که کیپ بشه دیگه شستن نمیتونه اون رو به حالت نرمال برگردونه و حتی تو خیلی موارد پاشش از قبل شستشو هم کمتر میشه چون کثیفی ها بدتر با فشار مین داخل روی هم میچسبن. سالم بودن موتور از کارکرد موتور به سادگی مشخص میشه، اگر بخواید دقیقتر چک کنید باید با دیاگ پارامتر ها چک بشه که اونم همه تعمیرکار ها اصلا بلد نیستن و فقط بلدن خطا پیدا کنن و پاک کنن :n31:نقل قول:
اگر نرم کار میکنه و شتاب و مصرفش هم نرمال هست اصلا دستکاری نکنید.
ماشین احیانا دوگانه سوز نیست؟
سلامنقل قول:
ممنون از شما ، اتفاقا عقب رو هم چک کرد هر دو چرخ یک سانت کج بود گفتم خب حالا که ما اومدیم جلو رو درست کردم عقبش رو هم هفته اینده ببرم باز کنه کمک و... هم چک کنه چون حس کردم جلو نرم تر از عقب هست الان و بهتر دست انداز میگیره
فرمون شل نبود یا خلاصی داشته باشه درجا یا اول حرکت مشخص بود سفت هست اما کمی سرعت میرفت بالا (10-20)کاملا نرم بود الان سفت تر شده ،ربطی به تعویض سیبک فرمون یا جنس اون نداره؟ کاریش نمیشه کرد؟ :n01: اتفاقا فک میکنم به سمت راست نرم تر از پیچیدن به سمت چپ هست البته فک کنم چرخ سمت راست فشار بادش کمتره چون با چشم دیده میشه
راستی من چرخهارو قبلا 10.000 تا جلو عقب و بالانس رو کار میکردم حالا 20.000 تا اینکار میکنم چون به نظرم زود بود حالا برای اینکه بلبرینگ و... عوض شده نیازه بالانس رو دوباره انجام بدم ؟ (13000 کارکرده 7000 مونده به 20.000 که جلو عقب کنم)
خیلی ممنون از اینکه بنده رو این چند روز راهنمایی کردید
خواهش میکنم عزیزنقل قول:
در مورد باد ها، خیلی تاثیر داره و تنظیم کن. ولی سفتی که الان میگی رو دقیقا میدونم چیه و درسته. وقتی سیبک ها خراب میشن فرمون شل میشه و یه حالتی داره تو سرعت انگار روی هوا داره میچره که خطرناک هم هست نسبتا. البته ممکنه سفتی فرمون شما کمی از حالت عادی بیشتر باشه (باید تست بشه) که در این صورن شاید جعبه فرمون ایراد داشته باشه. البته کلا جعبه فرمون هم عوض بشه جدیدا بی کیفیت و سفت هستن.
چرخ های عقب کج بود؟ منظور کمبر چرخ هست؟ اگه کجی عادی نباشه (کلا پراید باید کج باشه حالت عادی، پریاد صفر رو ببینید مشخصه) باید اکسل عوض بشه. البته اگه لاستیک سایی نداشته باشه مهم نیست زیاد.
در مورد بالانس، اگه فرمون توی سرعت بالا (مثلا از 90 تا 100) میزنه که باید بالانس بشه ولی اگر نمیزنه درسته
ممنون از پاسخ شما. شتاب ماشین عالی شده اما یک مسئله ای پیدا کرده. ماشین که سرد است موقع روشن کردن باید 7-8 استارت بخورد (بعد از خاموش شدن بوق) تا روشن شود. کمی هم با لرزش روشن می شود اما بعد از 15-20 ثانیه همه چیز نرمال و ماشین آماده حرکت می شود ... ضمنا دوگانه سوز نیست اما مدل 91 است (ازبدترین سالهای تولید پراید 131)
خواهش میکنمنقل قول:
این بد روشن شدن صبحگاهی توی پراید انژکتور خیلی اتفاق میفته و از خیلی چیزا هم میتونه باشه. البته بیشتر تو پراید های ساژم میشه ولی 91 بعید میدونم ساژم باشه.
اول از همه چک کنید ببینید فشار بنزین پشت ریل افت نمیکنه و شیلنگ بنزین ورودی صبح خالی نشده باشه، چون زیاد پیش میاد پمپ و یا شیلنگ داخلی پمپ خراب میشه و چند ساعت که خاموش میمونه فشار افت میکنه. ضمنا بهتره چند بار سوییچ رو باز و بسته کنید (3-4 بار پمپ کار کنه کامل) قبل روشن کردن و مجددا تست کنید.
با دیاگ سنسور ها هم چک بشه خوبه. سنسور دور موتور و میل سوپاپ و فشنگی آب. شاید فشنگی دما رو درست نشون نمیده و ایسیو متوجه نمیشه ماشین سرده
نقل قول:
ممنون از شما. انژکتور زیمنس هست. مواردی که فرمودید (باز کردن چندباره ی سوییچ) را انجام دادم. تاثیری نداشت. ضمنا حتی اگر نیم ساعت هم ماشین خاموش باشد در استارت مجج باز هم همین مشکل را داریم ... به نظر هم می رسد کمی بوی بنزین خام داخل ماشین می آید. به هم ارتباطی ندارند ؟
خواهش میکنمنقل قول:
شما پس از اینکه چند ساعت ماشین خاموش بود شیلنگ ورودی بزنین به ریل سوخت رو خارج کن. اگه بنزین پاشید که مشکلی نداره، اگه نپاشید شیلنگ رو داخل یه بطری بذار و بگو یکی سوییچ رو باز کنه، اگر با تاخیر بنزین اومد مشکل توی پمپ هست و مسیر بنزین تخلیه میشه
بوی بنزین از خیلی چیزها میتونه باشه. حبابگیر، شکستگی کوچیک مجموعه پمپ یا فیلتر بنزین و...
405
Sent from my SM-A300H using Tapatalk
سلامنقل قول:
دیر روشن شدن ماشین خیلی علتها داره:
کثیفی شمعها یا بیش از حد باز بودنِ گپِ شمعها
بنجل بودن یا نیم سوز بودن یک یا چند وایرشمع
تنظیم نبودن استپر موتور (موتور پله ای) . باید بازش کنین و بدون دستکاریش تمیزش کنین و نصبش کنین و به روشی که قبلا بارها ذکر شده ریست بشه . در تاپیک زیر درج شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این صفحه هم هست . مطلب 5128
علتهای دیگه :
فشار کم سوخت
تنظیم نبودن دلکو یا تسمه تایم یا فیلرها
البته امروزه بیشتر ماشینها دلکو و فیلرگیری نداره
سردی بیش از حد هوا
بنزین نامناسب
برق ضعیف
خرابی سنسور دمای موتور
بیش از حد شل بودن پیچ تنظیم دریچه ی گاز (پیچ سلو )
و غیره
همه ی اینها رو میشه چک کرد و تست کرد
سلام
دوستان من یه پژو پارس سال مدل 95 با کارکرد 10000 تا دارم ، چند وقتی هست که تو سرعت بالا (حدودا بالای 100 ) و رد شدن از دست انداز چراغ باز بودن در ، روشن و خاموش میشه (حتی وقتی که در ها قفل هستند!)
یه مدتی این مشکل خود به خود رفع شده بود ولی چند وقتی هست که دوباره اینطوری شده
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی درباره این مشکل داره کمک کنه
سلامنقل قول:
تست شد و بنزین بدون مشکل وارد چرخه می شود. ضمنا استارت هم تست شد (جابجایی با استارت دیگر) باز هم همین مشکل وجود دارد. دقیقا بعد از تعویض سوزن های انژکتور این مساله به وجود آمد. ضمنا شمع ها و وایرها هم تعویض شدند و مشکل حل نشد...
ممنون. می فرمایید که استپر را ریست کنم؟ چشمنقل قول:
ضمنا از وقتی سوزن ها تعویض شدند این مکل پیش آمد. برق خودرو الان همه اجزا نو شده اند (دینام - باتری - شمع و وایرها)
ضمنا شاید بد منظور را رسانده باشم: من یک استارت می زنم اما طولانی باید نگه دارم (5-6 ثانیه) تا بالاخره روشن شود.
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد فشار سوخت افت کرده و یا انژکتورها استاندارد نیست و داره کمتر از حد نرمال سوخت ازش پاشیده میشه
بنده با نصب سیسمتی که قبلا در تاپیک صرفه جوئی توضیحش رو نوشتم , میتونم فشار سوخت رو کم و زیاد کنم که برای شهر خیلی مفیده و تا 40% مصرف رو کاهش میده
وقتی فشار سوخت رو بالاتر میبرم , با تک استارت روشن میشه و با یک نیش گاز میخواد پرواز کنه اما مصرف به شدت زیاد میشه خصوصا در شهر
وقتی فشار رو خیلی میارم پائین ,موتور دیر روشن میشه .اگر خیلی خیلی فشار رو کم کنم اصلا روشن نمیشه چون انژکتور فقط یک شیر برقی هست که یا بازه یا بسته. علت پاشیده شدن سوخت از انژکتورها فشار سوخت هست که توسط پمپ ایجاد میشه و رگولاتور سوخت هم باعث میشه که فشار بیش از حد بالا نره و سوخت اضافی هم برگرده به باک
اگر فیلتر بنزین خیلی وقته عوض نشده عوضش کنین . فشار سوخت میره بالا و موتور زودتر روشن میشه
اگر میدونین قبل از تعویض انزکتورها مصرف چقدر بوده , حالا که موتور دیر روشن میشه حتما مصرف هم کم شده
===============================
درضمن امیدوارم از روی حدس و گمان انزکتورها و قطعات دیگه رو عوض نکرده باشین وگرنه ضرر کردین
هر قطعه رو میشه تست کرد تا فهمید سالمه یا سرویس لازم داره یا تعمیر یا تعویض
سرویس یعنی تنظیم و تنظیف و روغنکاری و گریسکاری
چرا انزکتورها رو عوض کردین؟
آیا میدونین امکان نداره همه ی انژکتورها با هم خراب بشه ؟
آیا خبر دارین که محاله همه وایرشمعها با هم خراب بشه ؟
اینها رو از روی دلسوزی میپرسم وگرنه پولها از جیب شما رفته
سلام اقا محمد من استپر موتور ماشینم خراب شد اصلی خودش بعد شرکتی سایپا انداختم بعد یه ماه دوباره دور موتور بالا میره فیش استپر رو که میکنم درست میشه بعد دوباره جاش میندازم الان خواستم بپرسم ازتون استپر موتور چه مارکی بخرم؟زود نابود نشه.گرچه میدونستم شرکتی سایپااشغال و چینی هست به اسرار تعمیرکار سایپا انداختم رو ماشین میگفت خوبه.تورو خدا یه استپر مارک خوب معرفی کنید ممنون میشم:n01::n13::n14:
جدیدن یه مشکلی با امپر گاز ماشین دارم..وقتی ماشین میرم گاز میزنم CNG پرش میکنم ولی اون نمایشگرش نشون نمیده و حالت پرشی داره.. در حالت عادی 4 تا خان پر میشد.. ولی حالا چه گاز داشته باشه چه نداشته باشه در حالت پرشی نشون میده.. چه جوری درستش کنم؟ (پراید 88 دوگانه سوز)
دوست گرامی درودنقل قول:
اگه فیلیپس گیرتون بیاد که عالیه اگر نه زیمنس متوسط
درودنقل قول:
الان هیچ مارک معروفی اصلیش گیر نمیاد و همه قلابی هستن. تنها مارک بسیار با کیفیتی که تو بازار هست و تا 99 درصد مطمئنه، ایران کاربراتور irca هستش که از همه هم گرونتره. بعدش دینا پارت. بقیه مارک ها همه شانسی هستن.
احتمالا سوکتش و یا سیم هاش اتصال و قطعی دارن. شما سوکتی های سر رگلاتور و درجه ی گاز رو از داخل موترو ماشین بررسی کن و تمیز و محکم کن.نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از پاسخ شما
هر 4 سوزن باهم گرفت و خودرو خاموش شد. بعد از باز کردن سوییچ از هیچ کدام بنزین پاشیده نمیشد و طبیعتا چون در سفر بود م و امکانات شستشو پایین بود، نتوانست آن را باز کند و مجبور شدیم نو بخریم.
در مورد مصرف به نظر می رسد حتی بیشتر هم شده است ضمنا بوی بنزین هم داخل خودرو می آید. بوی دوده بنزین. همچین بویی...
وایر و شمع ها را برای تست باز کردم دوست عزیز. نخریدم... خواستم ببینم حل می شود یا نه که نشد.
فیلتر بنزین هم همزمان با سوزن ها تعویض شد
حال با این تفاسیر پیش بینی شما چیست؟ ریل سوخت احتمال دارد بنزین را برایاستارت بعدی نگه نداشته باشد ؟
سلام مجددنقل قول:
ممنون از لطف شما
باد رو تنظیم کردم (32) فرمون خوب شد البته سابق با همون باد نرم بود اما خب تفاوت زیادی نیست حالا و درکل باز هم نرمه خداروشکر
حدود یک سانت اره ، منظور از کمبر رو اگه درست متوجه شده باشم اره ، گفت فک کنم با تراشکاری حل میشه که دیروز بالاخره دادم که عقب رو باز کنه دیدم حالا که جلو رو کامل باز کردم عقب رو هم مشکلی اگه داره برطرف کنه چند سالی راحت باشم ، کمک های عقب رو گفت حدود 50 درصد هست (جدیدا دیده بودم وقتی از روی سرعتگیر میاد پایین عقب ماشین میرفت پایین میاومد بالا دوباره مقداری میرفت پایین در همین حد بیشتر بازی نمیکرد (البته در سرعتگیر تند)) که دیگه گفتم خب عوض میکنم یک جفت کمک عقب عظام cng گفت بگیر که گرفتم و گردگیر کمک و بوش اکسل هم عوض شد اما من اینکار کردم چون دیدم جلو نرم تر شده عقب هم نرمتر شه اما به نظرم سفت تر شده و ساده تر ضربات رو به ماشین منتقل میکنه ، ربطی به همین cng بودن کمک نداره چون ماشین تک سوزه؟
مورد بعدی هم گفته بودم توی دست انداز کپ صدا میده عقب مثل جلو نرم نیست که برای اون هم گفت فنرت میخوره به هم شیلنگ گرفتم گذاشت بالا و پایین کمک که داخل عکس مشخصه اما به نظرم صدا از ضرباتی بود که به اتاق میخورد که الان فک میکنم بیشتره
چپ
راست
بالانس هم چک کردم مثل اینکه میلرزه و تعویض بلبرینگ تاثیر گذاشته در بالانس و دوباره باید بالانس کنم
بازم ممنون از لطف شما
درودنقل قول:
در مورد شیلنگ کار خوبی انجام داده ولی متاسفانه نباید کمک سی ان جی مینداختید. این کمک ها روی ماشین تکسوز کوبش داره و هنگام عبور از دست انداز، ماشین میپره. ولی بیشتر عمر میکنه :n02: البته یه مدت کار کنه بهتر میشه.
در کل عقب اگه کمک هاش نو و سالم باشه از جلو تو دست انداز ها سفت تره چون وزن روی کمک ها خیلی کمه ولی جلوی ماشین چون سنگینه ضربه جذب میشه
ضمنا باد رو 2 تا کم کنی بهتره. 32 یه مقدار بالاس و بیشتر میکوبه
سلام دقیقا حس پریدن رو دارم و حدس میزدم بیشتر عمر کنه البته بهاش این نباشه که اتاق رو داغون کنه :n02:نقل قول:
کمک های قبلی بدردم میخوره بازم؟ چون یادم رفت بگیرمشون البته همونطور که گفتم مشکل خاصی من باهاشون نداشتم و نرم تر بود (اگه اشتباه نکنم سه سال قبل که 67.000 کارکرده بود (الان کارکرد ماشین 100.000 هست)کمک تعویض شده بود چون داخل سیستم یک چیزایی نوشتم که الان دقیق نمیدونم جفت بوده یا تکی یا... خودم نمیدونم چی نوشتم :n02:) دفعه ی قبلش هم نوشتم 37.000 که اینطوری میشه هر 30.000 کمک عقب تعویض شده
راستی شیلنگ یک قسمتی داخل عکس مشخصه روی هم رفته مشکلی ایجاد نمیکنه اگه مشکلی داره اون قسمت اضافه رو ببرم؟
با سپاس
کمک ها اگه روغن نزده باشن مشکلی ندارن. روغن بزنه کاملا شل میشه و بعد از دست انداز کلی بالا پایین میره تا به ثبات برسه :n31: ولی کمک سالم 2-3 بار بالا پایین میشه و می ایسته.نقل قول:
شیلنگ ها مشکلی ندارن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما سوال خوبی مطرع کردین که به موضوعی ربط داره که دانستنش به درد همه ی خودروداران و مکانیکها میخوره:
قطعات خودرو 3 دسته هست:
1- فرمان گیر
2- فرمان دِه
3- فرمان گیر/فرمان ده
فرمان گیر قطعه ای هست که از یک یا چند قطعه ی دیگه فرمان و دستور دریافت میکنه تا کاری رو انجام بده
اِستِپِر موتور (موتور پله ای - iac valve - سوپاپ تنظیم هوای دور آرام ) یک قطعه ی فرمان گیر هست و تا فرمان بهش نرسه کاری انجام نمیده
قطعه ی فرمان ده فقط فرمان یا اطلاعات میفرسته به قطعاتِ فرمان گیر و یا قطعات فرمان گیر/فرمان ده
سنسور مپ , سنسور دریچه ی گاز , سنسور فشار روغن , سنسور حرارت کولانت , سنسور وضعیت میل لنگ , سنسور وضعیت میل سوپاپ , سنسور باز بودن درها , سنسور فشار روغن همگی قطعات فرمانده هستند . این قطعات هیچوقت فرمان دریافت نمیکنند بلکه فقط دستوراتی رو که اکثراً به صورت ولتاژ میفرستند برای قطعات فرمان گیر و فرمان گیر/ فرمانده . یعنی اکثراً با زبانِ تغییر ولتاژ با اونها حرف میزنند و اطلاعات میفرستند براشون
قطعاتی هم هستند که با امواج فرمان میفرستند یا با آمپر (شدت جریان) یا نور یا صدا یا حرکت کردن و غیره
کامپیوتر ماشین یک قطعه ی فرمان ده/فرمان گیر هست که قسمتیش دستور صادر میکنه و قسمتیش دستور دریافت میکنه
مثال:
از سنسور حرارتِ کولانت پیام دریافت میکنه به شکل ولتاژ یعنی وقتی موتور کاملاً سرده 1 ولت ولتاژ دریافت میکنه , وقتی نیم گرمه 2 ولت , وقتی به حد کافی گرم شده 3 ولت و وقتی بسیار زیاد و خطرناک داغ شده 4.5 ولت برق دریافت میکنه . سپس با توجه به پیام و دستور دریافت شده دستوری رو به شکل ولتاژ میفرسته برای استپر تا مقدار هوای دور آرام رو به اندازه ی کافی تنظیم کنه تا دور موتور در حد 950دور در دقیقه بمونه و بالاتر یا پائینتر نره
====================================
پس همونطور که توضیح دادم استپر بینوا از خودش اراده ای نداره تا دور موتور رو بالا پائین کنه بلکه داره از کامپیوتر پیام میگیره .
کامیوتر هم اگر سالم باشه داره از یک قطعه ی دیگه فرمان میگیره مثل سنسور دریچه مپ یا سنسور حرارت کولانت
پس استپر ماشین شما به احتمال 90% سالمه و قطعه دیگری باعث بالا پائین شدن دور موتور میشه
درسته که با کشیدن فیش استپر دیگه دور موتور ثابت میشه اما این دلیل بر این نیست که استپر مقصر هست . استپر عبدِ مامور هست و فقط داره وظیفه اش رو انجام میده که فرمان گرفتن و اجرا کردن هست
اگر با گرم شدنِ موتور , موتور دورش بیش از حد بالا میره و یا با روشن کردن کولر موتور به لرزش میافته در دور آرام , همه ی اینها ممکنه از خرابی استپر باشه چون آرمیچرش ممکنه خراب شده یا کثیف شده و سر استپر رو تکون نمیده
گاهی در دور آرام , دور موتور به سیکل منظم بالا پائین میشه که علتش معیوب بودن قطعاتِ فرمانده و فرمان گیر و فرمانده/فرمانگیر نیست بلکه بدنه ی منیفولد هوا تَرک خورده یا واشر خراب شده یا پیچهاش شل شده و موتور داره قاچاقی نفش میکشه از اونجا و دور موتور هی بالا پائین میشه
=================================
شما همون موقع که دور موتور بالا پائین میشه فیش سنسور حرارت موتور که به کامپیوتر وصل هست رو بکشین ببینین چه تغییری پیش میاد ؟
بنده به این سنسور شک دارم
اگر باز مشکل تغییری نکرد , استپر رو باز کنین و با 2 قاشق غذاخوری بنزین بشورید به روشی که در صفحات آخر تاپیک صرفه جوئی نوشته ام
بعید میدونم این کار باعث حل شدنِ مشکل بشه چون استپر ماشینتون گیر نداره وگرنه نمیتونست دور موتور رو بالا پائین کنه . مشکل برقی هم نداره وگرنه چراغ check engine روشن میشد
اما شستنش بهتون اطمینان میده که تمیزه . خصوصاً در ماشینهائی که روغن سوزی داره و یا مناطقی که گرد و غبار زیاده , استپر خیلی زود کثیف میشه چون دائماً در معرض بخار روغن و گرد و خاکی هست که همراهِ هوا میخواد بره توی سیلندرها
سلام مرسی ببخشید این قطعه نمیدونم کجاست لطف میکنید عکس بزارید ببینم ممنون میشمنقل قول:
شما همون موقع که دور موتور بالا پائین میشه فیش سنسور حرارت موتور که به کامپیوتر وصل هست رو بکشین ببینین چه تغییری پیش میاد ؟
بنده به این سنسور شک دارم
نقل قول:
اره یکی از سوکتای کامپیوترش شل شده بود... که تعمیرگاه برده بودم سفتش کرد درست شد. مرسی
سلامنقل قول:
اگه ماشینتون پراید هست روی بدنه موتور 2 تا سنسور هست
پائینی سنسور آمپر آب هست و به آمپر آب وصله و تک سیمه هست
بالائی همونی هست که باید فیشش رو بکشین
با کشیدن فیشش فن رادیاتور با دور کند هم روشن میشه
فیشش رو موقعی بکشین که دور موتور داره بالا پائین میشه
اگر دور موتور ثابت شد پس همین قطعه مشکل داره
اگر باز هم بالا پائین میشه پس از این قطعه نیست
سنسور دریچه ی گاز هم اگر مشکل داشته باشه باز هم ممکنه روی دور موتور تاثیر بذاره که قبلا روش چک کردنش با اهم متر رو نوشته ام
در گوگل بنویسین
mohammad_asemooni تست سنسور دریچه گاز
سیمهای فیش استپر رو هم چک کنین سالم باشه . شستنش هم با روشی که گفتم انجام بدین
به هیچ وجه سر استپر رو دست کاری نکنین
اورینگش فراموش نشه وگرنه هوا میکشه و دور موتور بالا پائین میشه
اگر بالا پائین شدن دور موتور سیکل منظم داره و با کشیدن فیشش هم ثابت نمیشه پس احتمال نشتی منیفولد و یا خرابی استپر خیلی زیاده
سلام مجدد ممنونم والا دو موتور همیشه بالا نیست گاهی اوقات مثلا 2 ساعت رانندگی میکنم خوبه یهو میخوام توقف کنم پشت چراغ قرمز دورش سیخ وامیشه رو 2 یا 1 بعد گاز میزنم تو خلاصی پشت چراغ قرمز سریع پایین میاد.یا مثلا تو حیاط استارت میزنم اولش خوب کار میکنه یهویی میره بالای 2 و بعد چند ثانیه پایین میاد.یه دفعه یادمه زدم دیاگ ارور سنسور دریچه گاز رو داد مکانیک یه پیچی کنار سنسور گاز رو شل کن سفت کن کرد تا نزدیک 2 الی 3 ماه خوب بود یهویی بازم خراب شد الانم خوبه ترسم از زمستان هست داداش هوا سرده تو 6 ماه دوم سال دور موتور وضعش خراب میشه:n03:نقل قول:
سلام
ماشین ما تیبا هست و ماشین گاز نمیخورد و تا دور موتور 4000 کات اف میکرد ... بردیم گارانتی سنسور میل سوپاپ خراب بود عوض کرد و ماشین عالی شد یعنی شتاب فوق العاده شده و موتور خیلی نرمتر کار میکنه.
دیروز سنسور عوض کردم
امروز باز دیدم ماشین عین قبلا شده :n27: یه خاموش روشن کردم درست شد!
این بخاطر بی کیفیت بودن قطعاته یعنی؟ :n35:
------
برای سنسور میل سوپاپ نمایندگی گفت نداریم باید صبر کنید از شرکت بفرستند و بعد بهتون زنگ میزنیم بیاین برای تعویض. یکی از مکانیکای اونجا گفت اقا اختلاف قیمت سنسور میل سوپاپ شرکتی و قیمت بیرونشو اگر بدی ما برات عوض میکنیم و جنس بیرون هم از این چیزی که شرکت میفرسته معمولا بهتره
هیچی 25 تومن دادم برام عوض کرد!
قیمت بیرونش مگه چنده؟
این 25 تومن شیرینی بچه ها نبوده باشه :n24:
سلامنقل قول:
1- یاگ زدن فقط وقتی فایده داره که چراغ check engine روشن بشه و کد خطا در کامپیوتر ذخیره بشه
مشکلاتی که باعث روشن شدن چراغ چک نمیشه با دیاگ زدن هم مشخص نمیشه
2- در سایت دیگه یکی از دوستان گفتند که همین مشکل رو داشتند و علتش معیوب بودن سیم سنسور دریچه گاز بود یعنی وقتی سیم سنسور رو در جائی که به فیش وصل شده تکون میدادند دور موتور بالا پائین میشه
البته گفتند هنوز هم درست نشده چون سیمش توی بازار نیست و باید سیم کشی موتور کلاً عوض بشه
بنده بهشون گفتم احتمالاً یکی از سیمها از داخلِ روکشش بریده و قطع شده . با خم کردن سیم میشه مخل قطعی رو پیدا کرد و درستش کرد
نقل قول:
سلام
دوستان برای دومین بار هم سنسور میل سوپاپ عوض کردم ولی بعضی وقتها درست کار میکنه و بعضی وقتها هم نه!!!! چراغ چک هم روشن نمیشه
دیگه خسته شدم:n27:
نمیدونید دلیلش چیه؟:n29:
درودنقل قول:
این رو نفرمایید دوست عزیز. این حرف دقیقا واسه این مکانیک های به درد نخور کوچه خیابونی هست که تنها بلدن خطا بخونن و پاک کنن. کار با دیاگ فراتر از این حرفا هست. هر سنسور باید یه رنج پارامتر مجاز داشته باشه (واسه هر ماشین و سیستم انژکتور متفاوته) که با دیاگ میشه دقیق به خیلی چیز ها و مشکلات پی برد (حتی اگه چراغ خاموش باشه. که خیلی اوقات پیش میاد ماشین بد کار میکنه، ولی چراغ خاموشه). حتی گاهی مشکلات مکانیکی موتوری رو هم میشه با دیاگ و وقت گذاشتن و انجام تست های اصولی پی برد! مثلا میشه وجود سوپاپ سوخته یا فرار کمپرس رو تو خیلی موارد از فشاری که مپ سنسور حس میکنه و توی دیاگ نشون میده متوجه شد، ولی متاسفانه شاید تعداد انگشت شماری مکانیک باشه که این چیزا رو بدونه و اجرا کنه و فقط به پاک کردن خطا قناعت میکنن:n27:
نقل قول:
درود
مشکل شما به احتمال زیاد همون مشکل شایع تیبا و برخی پراید های جدیده. شما سنسور رو عوض نکن چون احتمال سالم بودنش خیلی زیاده. شما باید زیر سنسور یه واشر خیلی نازک (اصطلاحا شیم) قرار بدی تا فاصله ی سنسور از میل سوپاپ بیشتر بشه. خیلی از تیباها همین مشکل رو دارن که با این روش حل شده (البته خرابی سنسور هم زیاده) و علتش هم مشکل در ماشینکاری بلوک سیلندر و عدم دقت ساخت هست.
بله درسته، دوستانی که به این بحث علاقه دارن میتونن این تاپیک ها رو ببینن:نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون
کمی مثل اینکه روغن زده
اما فقط در حد 2 دفعه بالا پایین میشد و بعد می ایستاد
شیلنگ چون یک قسمت رفته روی هم گفتم یکدفعه به یک قسمت فنر بیشتر فشار نیاره که اونم خراب کنه
فنر ها گفت نرمه ولی با این کمک ماشین مشخصه سفته حالا برای همین شیلنگ بوده یا همون کمک که نمیراره زودتر جمع شه؟