منم این مشکلو هم دارم. واسه منم همین ارور رو میده. تازه الانم که به خاطر استفاده از فیلتر شکن همون ورژن ده هم باز نمیشه.نقل قول:
Printable View
منم این مشکلو هم دارم. واسه منم همین ارور رو میده. تازه الانم که به خاطر استفاده از فیلتر شکن همون ورژن ده هم باز نمیشه.نقل قول:
سلام دوستان
من يك يه هته اي هست دچار مشكل سفيد نشون دادن پنجره پيامهاي ارسالي و دريافتي شدم
يعني پيام ها رد و بدل ميشه اما خودم چيزي نميبينم
ظاهرا خيليا اين مشكل رو داشتن و روشهاي زيادي مطرح شده و مشكلشون حل شد
اما من نمي دونم چرا هيچ كدوم جواب نداده
من روشهاي زيز زو امتحان كزدم
1-چك كردن رجيستري كه دوستان گفتن تو بخش zone 0,1,2,3,4 وجود دارن و چيري ديگر نيست
2-اجراي regsvr32 jscriptو regsvr32 vbscript.dll و .. در cmd با موفقيت
نصب و حذف yahoo messenger ,IE و Java آخرين ورژنها نصب شدند
چك كردن ويروس و بدافزار با Antimalvare byte و kaspersky اپديت شده و حذف ويروسهاي شناخه شده
و در IE گزينه هاي زير فعال بودند
Script ActiveX.controls marked safe for scripting"- enable
"Scripting - Active scripting" - enable
"Scripting of Java applets" - enable
و همچنين از Yahoo! Messenger Tweaker هم استفاده كزدم برا فيكس كردن اين مشكل
اما هيچ كدوم نشد
مشخصات: باهو مسنحر 11.5 ويندوز 7 -64 بيتي- اينترنت اكسپلورر 10
واقعا كلافه و خسته شدم
كسي هست كه راهي بدونه من انجام بدم
لطفا كمك كنيد
یه مدتی هست که سرویس های یاهو جی میل و skype مشکل پیدا کردن برای یاهو چند بار امتحان کنید باز میشهنقل قول:
اگر باز نشد.اگر از فیل...شک.. هم استفاده کرین مسیر زیر زو نگاه کنید که تیک نداشته باشه. ممکنه مشکل از فایروال
یا کم بودن سرعت نت هم باشه
نقل قول:
چک کنید pro...server درمسیر زیر تیک نداشته باشه:
internet explorer >>option>>connection>>setting>>proxy server تیک نداشته باشه یاهو هم قسمت messenger >>connection performances اولین گزینه رو انتخاب کنید
به نظر من بعداز آنیستال کردن مسنجر، از رجیستری هم تمام Data،Value،Keys مرتبط با یاهو رو پاک کنید (البته مسئولیت پاک کردنشون با خودتونه:n26:) من بعد از اینکه این مشکلنقل قول:
برام پیش اومد بعد از آنیستال کردن و پاک کردن کامل یاهو و پوشه های مرتبط با یاهو در ویندوزم ..وارد رجیستری شدم و هر چیزی که مرتبط با یاهو بود رو پاک کردم بعد با Antimalware
آپدیت شده سیستم رو اسکن کردم دستوراتی که گفتین رو هم اجرا کردم بعد ie رو آنیستال کردم .. که بالاخره مشکلم با آنیستال کردم ie و بعد از اون ری استارت کردن ویندوز حل شد ،( بعد از ری استارت
کردن ویندوز اول یاهو رو نصب کنید (فایل set up هم دوباره از جای دیگه دانلود کردم)) .. بعد از اون که مطمئن شدم مشکل حل شده تست کردم با نصب دوباره Ie مشکل سفید شدن دیگه پیش نیومد.
یک بار هم که دوباره سفید شد با اسکن کامل Antimalware (آپدیت شده)یه trojan malware پیدا شد تو رجیستری که بعد از پاک شدن مشکل حل شد.
نه با اين كارم مشكل حل نشد
مشكل فقط از ياهو نيست
مشكل ظاهرا اساسي تره
تازه متوجه شدم چنين مشكلي رو با gadgets ها هم دارم اونام در نمايش مشكل دارند
كسي هست راهنمايي كنه ؟؟؟
واقعا اعصابمو خرد كرد
دوستان منم بعضی وقتا مشکل وارد نشدن با ایدی رو از طریق یاهو دارم که این طور برطرف میشه مال من
میرم از مرورگر وارد ایمیل یاهو با همون ایدی میشم ، بعد ازم میخاد یه کد تصویری رو وارد کنم که بعد از اون وارد ایمیل میشه ، بعد از این قضیه مشکل با مسنجر هم حل میشه !!1
دوستان نمی دونم به کدوم کلید دستم خود و موقع چت هم چی دکمه اینترو می زنم متن نمی ره و یه خط می ره پایینتر و مجبورم روی دیکه سند کلیک کنم!
راحل بگین عین قدیم بشه و با اینتر متن بپره بالا!:n06:
آقا یکی اینو دریابنه داره می ره رو اعصاب!!!:n23:نقل قول:
نقل قول:
سلام
وارد آیدی خودتون بشین و از تب های بالا Messenger رو انتخاب و وارد قسمت Messages بشین و تیک رو مثل عکس زیر روی sends the message
نرم افزاری هست که بشه آی دیه خودتو از ادلیست بقیه پاک کنی ؟؟!
سلام اسم نرم افزار رو یادم نیست ولی ازین لینک میتونید پاک کنید البته قبلش روی یه آیدی از طرف خودتون تست کنید
(قبلا یکبار درست کار نکرد غیر از یکبار بقیه موارد که من امتحان کردم راحت حذف کرد)
کد:http://www.vizgin.com/remover.php
سلام دوستان
من تازگی به یه مشکل تو یاهو برخورد کردم ! که برام خیلی عجیبه .
صدای میکروفن من تو ریدکال یا خوده پی سی هستش !! یعنی از کنترل پنل چک میکنم صدام هست. تو ریدکال هم صدام هست. ولی یاهو نیست !! یعنی یاهو حرف میزنم صدام نمیره .
بعضی وقتها یاهو رو پاک میکنم دوباره نصب میکنم درست میشه ولی بازم صدام میره !! از preferences یاهو هم چیک میکنم ! صدام نمیره ولی صدا میشنوم !!
نمیدونم از کجا باید درستش کنم
میشه لطفا" کمکم کنید خیلی نیاز دارم به یاهو .
سلام دوستان
تو yahoo 11 چطوری میشه از چت ها بک آپ بگیرم؟!
خیلی جا ها رو گشتم ولی چیزی پیدا نکردم!
راهی هستش؟
درود دوستان
حالت Voice Call و Video Call از دیروز برای من غیرفعال شده.با نصب مجدد نرم افزار هم این مشکل برطرف نشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول:
با گرفتن همزمان دکمه های Alt+Shift+V وارد بخش مکالمات میشی.اونجا هر مکالمه ای داشتی میتونی ببینی و سیو کنی.
رو همه آی دیهای دوستان اینطوری شده؟نقل قول:
اینو بچکین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو لینک زیر هم میتونید برین تو سایتهایی که بحث شده:
در ضمن لینکها خارجی ان :دی
اینم فارسیش که بحث شده:
نقل قول:
رو همه ID ها اینطوری شده.
سلام دوستان
من الان چند ماهی هست که نمیتونم در یاهو مسنجر آنلاین بشم و همیشه این پنجره باز میشه
امروز ویندوزم رو هم عوض کردم اما بازم مشکل حل نشد! ! !
با سلامنقل قول:
لطفأ چک کنید که تاریخ میلادی کامپیوترتون درست باشه
باید Thursday, May 09, 2013 باشه.
ممنون درست شد:n16:نقل قول:
سلام.
یه مشکل پیش اومده برای یاهو مسنجرم که ویندوز عوض کردم درست شد . ولی بعد یه مدت باز هم همون مشکل پیش اومد . مشکلش اینه که وقتی میخوام اجراش کنم این ارور رو میده :
ممنون میشم راهنمایی کنید !
مشکلم حل شد. پاک کردم دوباره نصب کردم. درست شد !نقل قول:
سلام مجدد
دوستان چه طور میشه اسمم رو در مسنجر تغییر بدم مثل این عکس::n13:
از منوی Messenger گرینهی My Contact Details رو میزنید و اطلاعاتتون رو ویرایش میکنید...نقل قول:
ولی بعدش باید برای تک تک اددلیستتون اطلاعات رو بفرستید!
برای فرستادنِ اطلاعات به دیگران، صفحهی چت با فرد مورد نظر رو باز میکنید و دکمههای Ctrl + Shift + C رو میزنید تا اطلاعاتتون براش فرستاده بشه... : )
سلام
تو یاهو مسنجر تو کامپیوتر وقتی میخوام Sign In کنم میگه your account has been locked
و Forgot Pass رو بزنید تا آنلاک شه
ولی تو گوشی همچین مشکلی رو ندارم
حتی ایمیل هم راحت وارد میشه
حتی Forgot Pass هم زدم و مراحلش رو رفتم ولی بازم همین اررور رو میده
آخرین ورژنش هم نصب دارم توو PC
خیلی مرسی اگه کمکم کنید
سلام به دوستان عزیز
یک سوال داشتم میخواستم ببینم چه طوری میشه توی یاهو مسنجر یک اتاق درست کرد و دو سه نفر رو دعوت کرد و یک گفتوگویی داشته باشیم
لطف کنید و منو راهنمایی کامل کنید
ممنون از همه شما
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکسری از ترفندهای یاهو را گفته شاید به دردتون خورد.
آقای مستر روت من نتونستماون چیزی رو که میخوام پیدا کنم
میخوام وقتی دارم با یکی میچتم اونوقت یکی دیگه رو هم به جمعمون اضافه کنم
نمیدونم متوجه میشین
یعنی یک اتاق سه نفره که مثلا من بهشون یک چیزی یاد بدم و اون دوتای دیگه ببینند و با همدیگه صحبت کنیم
مشکل حل شدنقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
بعد از اینکه sign in کردین از منوی بالا
Actions>>Invite to Conference
از صفحه ای که باز شده دوستانی که می خواین باهاشون کنار هم چت کنید رو از لیست سمت چب add کنید به لیست سمت راست و Invite رو بزنید
تا درخواست برای دوستانتون فرستاده بشه ...
سلام دوستان.من میدونم که یاهو مسنجر رو دنلود کردم و دارم تو کامپیوترم اما نمیونم پیداش کنم و ازش استفاده کنم/لطفا راهنمایی کنید(من خیلی مبتدی هستم):n05:
مرسی داداش
ممنونم ازت
ناظم عزیز
خوب جستجو کن دیگه D:نقل قول:
مثلا: ymsgr
رو جستجو کن. یا yahoo
اگه پیدا نکردی دوباره دانلود کن :دی
سلامghaioomممنون از راهنماییتون.یه سال دیکه.تو قسمت idباید ایمیلمو بنویسم واسه چت کردن؟یاباید یه idبسازم؟
مرسی :n01:
تو نرم افزار یاهو مسنجر منظورت؟نقل قول:
باید آی دی یا همون ایمیل بنویسی دیگه.
آی دی بنویسی راحت تره.
اره تو یاهو مسنجر.پس اینجور که من متوجه شدم باید اول یاهو مسنجررو دانلود کنم 2.یه idبسازم 3.شروع به چت .
درست گفتم؟ ببخشیداااااااااا:n27:
ببخشید من یاهو مسنجر 11رودنلود کردم میخوام بدونم راهی هست که بتونم متنهای چت یه هفته پیشم رو دوباره ببینم؟مسنجر دانلود شده
رو حذف کردم اگه دوباره دانلودش کنم میشه متنها رو بازیابی کنم؟
سلامنقل قول:
تو صفحه چت هر کی که میخوای بری F3 رو بزنی میاد. بعد f4 رو بزنی میتونی قبلترش رو ببینی. هی f4 رو بزنی بیشتر میتونی ببینی.
از منوی contacts هم گزینه ی conversion history رو بری برای همه رو میتونی ببینی. تو خود ایمیل هم همین گزینه هست. از ایمیل هم میشه دید.
موفق باشی.
سلامنقل قول:
از راهنماییتون متشکرم.جامع و کلی بود.
راهی نداشت؟
راهی نداشت؟ منم اینجوری شدم
نقل قول: