نوشته یه نرم افزاری روی کامپیوترتان پیدا شده که می خاد یه کاری بکنه هر چه زودتر باید خنثی ش کنی .
فکر کنم یه نرم افزار جاسوسی باشه با maleware پیدا وپاکش کن .
Printable View
نوشته یه نرم افزاری روی کامپیوترتان پیدا شده که می خاد یه کاری بکنه هر چه زودتر باید خنثی ش کنی .
فکر کنم یه نرم افزار جاسوسی باشه با maleware پیدا وپاکش کن .
دوست عزیزم این پیغام که همیشه میاد و با کلیک روی اون براحتی اون ویروس یا وارم و یا غیره رو پیدا می کنه.محصولم هم هم آپدیت هست و هم کلیدهاش بروز هست ولی جدیدا با کلیک روی اون درست مثل اینه که کلیک نکدم روش.
کسپر ساپورت دو ساله دارهنقل قول:
به همین سادگی بقیش رو فهمیدی؟:11:
شما روی اون گزینه ی Neutrilze All کلیک کن.نقل قول:
اگه درست شد که فبه المراد اگه نه کسپر 2011 آخرین ورژن بریز.
میخواستم از PN/\ استفاده کنم.
اما اخطار 619 رو میده و پورتش بسته شده.
روی سیستمم کسپر 2011 دارم.
آیا این موضوع به کسپر مربوط میشه و یا جای دیگه؟
شاد باشید :40:
سلام .
کسپر 2009 8.0.0.357 نصب کردم . Key ش رو با دردسر پیدا کردم اما برای آپدیت میشکل دارم ./ آفلاینش رو پیدا نمیکنم هر چی هست تو لینک اسمش 2009 ولی اونجا فایلش 2010 هست .
آنلاین هم که آپدیت میزنم برای هر 3 تا سرور معرفی شده ( خود کسپر و 2 تا سرور دیگه ) سرعتش 1 کیلو بایت در ثانیه میشه !!!!!!
حالا ADSL هم دارم مثلا !
با الترا هم نمیشه :(
کمک کنین سیستم بی دفاع مونده !
سلامنقل قول:
خوبین
یه نگاه به تنظیمات نت ورک بندارین +تنظیمات فایز وال احتمالش هست از کسپر باشه
سلام
نسخه اینترنت سکوریتی 2010 رو چه طوری اپدیت افلاین کنم؟
ممنون
مانند 2011 میمونه و تغییری نکرده.نقل قول:
برای بکآپ گیری از آپدیتها به پست زیر مراجعه کنید:
برای استفاده از این بک آپ هم از پست زیر استفاده کنید:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5171951&postcount=2487
شاد باشید :40:کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5173026&postcount=2491
ممنون
ولی منظورم این بود که اپدیتهای 2010 و 2011 روی سایت کسپر نیست و پیدا کردن اونها روی اینترنت سخته و همیشه هم اخرین اپدیتها نیستند.
نقل قول:
نمیدونم ولی یه جایی از کاسپر خوندم که نوشته بود کاسپر بعضی فایلها رو به اشتباه ویروس یا ... میخونه که باید برایشان میل بفرستید تا اون موضوع رو از فیلتر کاسپر دربیارند ، دیگه نمیدونم این موضوع چقدر درسته .
جواب این سوال مارو ندادی ؟:11:نقل قول:
ولی جمله اش همچین معنی ای رو نمیداد.نقل قول:
سلام
من درايو كسپر رو تغيير دادم و مجدد نصب كردم از روش گفته شده نتونستم آپ ديت هاي قبلي رو بذارم و پيام ديتا بيس منسوخ شده رو داشتم. خواستم از روش هميشگي استفاده كنم كه 1 ساعت و 40 دقيقه مشغول بود و 93 مگ دانلود كرد و هنوز %60 بود كه به نظرم خيلي عجيب بود متوقفش كردم.
قبل از اين كه كسپر رو هم ريمو كنم يك بار براي آپ ديت گذاشتم كه اون موقع هم 25 مگ دريافت كرد و هنوز كامل نشده بود.
ميخواستم بدونم مشكلي هست يا نه؟! به نظرم خيلي غير طبيعيه
ممنون
یعنی شما ورژن 2009 رو بکن 2010 یا 2011نقل قول:
میدونی یعنی کسپر 2009 دیگه زیر نظر کمپانی کسپر نیست و تاییدش نمیکنه
میشه یه نفر به صورت تصویری تو KAV 2011 نحوه تعریف کردن یه فایل رو به عنوان برنامه قابل اطمینان برای آنتی ویروس رو توضیح بده ...
سلام دوستان
چرا کاسپر من واسه بعضی از برنامه ها(خصوصا کانورترها) این ارورها رو میده؟!
راه حلشون چیه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
ممنون
زرده قبل از اجرا توسط رفتار شناسی شناخته شدهنقل قول:
قرمزه بعد از اجرا توسط رفتار شناسی بلوک شده
کسی میدونه KIS 11.0.1.400 نسبت به ورژن قبلی یعنی 11.0.0.232 چه تغیراتی داشته و چه باگاییش درست شده؟
ممنون
دوست عزیز این یه باگه که توی کسپر زیاد دیده شده (توسط خودم)نقل قول:
هم توی 2010 و هم توی 2011 این مشکل رو زیاد داشتم
دو حالت داره
حالت اول اینه که مثلا ممکنه کسپر این ویروس رو روی فلش مموریتون شناخته باشه و قبل از اینکه پاکش بکنه شما فلش رو بیرون کشیده باشید ، اونجاست که کسپر قاطی میکنه چون میخواد اون ویروس رو بکشه ولی ویروسی وجود نداره برای همین وقتی اون دکمه رو میزنید هیچ اتفاقی نمیفته
حالت دوم هم اینه که کسپر کلا بدون دلیل قاطی میکنه مثلا ویروسی رو شناسایی میکنه و همینطور که دیدید نه پاکش میکنه نه پیغامی میده اینجا دو تا شک میشه کرد یا اینکه ویروس پاک شده ولی خود آنتی ویروس نفهمیده پاکش کرده و همینطوری توی لیست مونده و یا اینکه کلا یه باگ بزگ کسپر محسوب میشه
حالا راه حل:
شما روی دکمه View Report بزنید و روی اون ویروس شناخته شده کلیک راست کنید و دکمه Cleare From List رو بزنید (البته شاید یه چیز دیگه نوشته باشه مطمعن نیستم چیه ولی به معنای پاک کردن این از لیسته) اون رو که بزنید دیگه پیغام میره اگه نرف سیستم رو یه ریست بکن دیگه قطعا میره (روی 2011 که رفت 2009 رو نمیدونم)
اگه اشتباه راهنمایی کردم به ناشی بودن من ببخشید
موفق باشید
سلامنقل قول:
یکیش همون قرمز شدن بیمورد البته باز دیده میشه
دومیش کی نمیخوره فقط سریال مگر یا اسکین و..
سوم شاید باورتون نشه سرعت سرور اپدیت
و...:11:
همین مشکل رو منم داره ولی برای برنامه Java ... حالا چطور میشه اون رو یک برنامه مطمئن برای کاسپر تعریف کرد؟؟؟نقل قول:
توضیحات ایشون رو رو انجام بده:نقل قول:
حالا روی ایکون کسپر کلیک راست کن سپس برنامه رو خارج کن. یعنی exit کن. حالا کسپرسکی رو دوباره باز کن. مشکلت حل میشه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
این برنامه ها رو سعی کن استفاده نکنی. مثل جاوایی که شما گفتی رو پاک کن و یک بار دیگه ورژن جدید رو نصب کن چون من هم با جاوا کار میکنم و مشکلی نیست. خیلی اوقات برنامه های جاوا و یا حتی فلش پلیر ها اجرا کننده مخرب ها هستن. بعد از آلودگی. اگر می خواهی این ریپورت دیگه نیاد باید مسیری که بهت داده لیست سفید کنی که روشش بار ها توضیح داده شده. یه سرچ کن. یا همون فلش روی ریپروت رو بزن و گزینه نمایش داده نشدن این ریپورت رو انتخاب کن.
لیست سفیده کسپر
در صورتی که توسط behavior similar شناخت
توصیه میشه لیست سفید نشه
مگر توسط دیتا بیس و تشخیص اشتباه یا همون فالس الارم
آقا KIS 11 برنامه KMPlayer رو بلاک میکنه!!خودت باید دستی ببریش تو Trusted ها!
چرا واقعا؟
زیاد تو فلسفه اش نرو ..!خب باید به یه چیزی گیر بده دیگه...:31:نقل قول:
نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی میگه نمیزاره اجرا شه؟نقل قول:
نوشته شده توسط Gangster_Benington [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین الان نصبیدم که
کاری نداره باهاش
آیا به نظر شما ارزشش رو دارد از آخرین نسخه 2010 به جدیدترین نسخه آپگرید کنم یا نه؟
ممنون
مسلما اینجین جدید تر هوش مصنوعی بهتر و امنیت بهتری داره :46:نقل قول:
بلهنقل قول:
انجین جدید هوش مصنوعی
حجم اپدیت های کمتر
سرعت سرور اپدیت بیشتر شده
و کی خور نبودن:31:
ولی دیگه این کی خور نبودن که به طور کامل حل شد خدائیش :46:نقل قول:
درستهنقل قول:
ولی ما که دیشب یه سریال ارجینال گیر اوردیم
نمیدونی چه کرده کسپر:31:
واقعا شده یه کسپر دیگه:20:
منم رو یه سیستم دیگه تست کردم مشکل نداشت!!فقط با این سیستمم مشکل داره!نقل قول:
میشه کاری کرد که فایروال کسپر برای تک تک برنامه ها که میخوان به نت وصل شن ازمون اجازه بگیره تا allow یا block کنیم؟!
به صورت پیشفرض که اینطور نیست و هر برنامه ای که دوست داره به نت وصل میشه! میخوام به صورت پنجره ای باز بشه تا بهش اجازه بدم مثل avira یا netlimiter
نه نمیشه کاری کرد که از شما سوال کنه کدام برنامه به اینترنت وصل بشه و کدام برنامه وصل نشه.نقل قول:
اما از قسمت تنظیمات برنامه، قسمت مربوط به فایروال میتونین این موارد رو تنظیم کنین. منم مثل شما اطلاعاتی در این زمینه نداشتم تا وقتی که توضیح مربوط به تنظیمات فایروال ها رو از توی مجله راهنمای کینگ جدید پرند خوندم. ورژن 29 کینگ تازه اومده و توش کسپراسکی 2011 رو هم داره که تو مجلش توضیح داده شده که چه جوری میشه فایروال کسپراسکی رو برای جلوگیری از اتصال بعضی برنامه ها مثل ادوبی و کورل استفاده کرد.
سلام
من با کسپر زیاد بلد نیستم کار کنم. مشکل من این هست که کسپر اجازه نمیده توی شبکه من بتونم با سیستم های دیگه در ارتباط باشم. یعنی سیستم دیگه نمی تونه به کامپیوتر من وصل بشه و تبادل اطلاعات کنیم.
من و یک سیستم دیگه شیر هستیم.
واقعا ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
تشکر فراوان
من کاسپر2011 دارم میخوام ویندوزم رو عوض کنم .چیکار باید کنم که اپدیت هامو منتقل کنم بعد از ریختن ویندوز؟
نقل قول:
اینطوری
settings------------------>update------------------------>copy update to foldder
شما ادرس فلدر رو بدش
تا اپدیت ها اونجا برن:11:
اونجوری فایده ندارهنقل قول:
من میخوام از همون اول جلوی به نت وصل شدنه برنامه رو بگیرم
یعنی قبل از ریختن ویندوز این کارروبکنم؟ وبعد ازریختن ویندوز فایل هارو کپی کنم تو این مسیر؟نقل قول:
اگه اشتباه میکنم لطفا یه کم واضح تر بگین.