سلامنقل قول:
رو فایل کلیک راست کنید و properties >security>advance ( اگه security رو ندارید Tools>Folder optios>view تیک آخرین گزینه Use simple file sharing رو بردارید )
برید به تب owner و Administrator رو انتخاب کنید و Apply کنید و OK.
Printable View
سلامنقل قول:
رو فایل کلیک راست کنید و properties >security>advance ( اگه security رو ندارید Tools>Folder optios>view تیک آخرین گزینه Use simple file sharing رو بردارید )
برید به تب owner و Administrator رو انتخاب کنید و Apply کنید و OK.
سلامنقل قول:
موقع ذخیره کردن با save as با فرمت PDF ذخیره کنید.
سلام
سلامنقل قول:
یه دور برنامه رو پاک کنید دوباره نصب کنید ببینید درست میشه؟
از طریق Page layouts>breaks>Next Page قبل از صفحه مورد نظر و تغییر حالت صفحه به افقی و مجدداً اعمال این گزینه روی صفحه افقی و تغییر حالت صفحه از صفحه بعد به صورت عمودینقل قول:
موفق باشید
سلام
2 تا سوال داشتم
چند روز پیش برای دوستم افیس 2010 با اخرین کرک رو نصب کردم و خودم هم باهاش کار کردم و درست بو
امروز زنگ زده میگه هر فایل وردی رو چه از 2003 و 2007 و 2010 که از جی دیگه میبرم روی سیستم ، فونتش رو عوض میکنه و به هم میریزه ، من خودم کلی تعجب کردم و گفتم امکان نداره
هر فونت فارسی و انگلیسی بود رو براش نصب کردم ، به نظر شما مشکل چیه ؟
در ضمن در 2010 چطور میشه اعداد رو فارسی نوشت ؟؟
با تشکر
ممکنه فونت هایی که براش نصب کردی قدیمی بودن یا اون فایلی که آورده انداخته رو سیستمش فونتاش قدیمی بوده.نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نوشتن اعداد فارسی این کارها رو انجام بده:
برو به
File->Options-> Advanced
Numeral رو تبدیل کن به Context
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چه جوری نشون میده؟ فقط فونت به هم می ریزه یا ترتیب نوشتاری جمله به هم می خوره؟
در ضمن وقتی فایلی رو از یه سیستم منتقل می کنن و اونجا سیو می کنن از قسمت option> save> embed fonts in the file رو تیک بزنن ببینین بازهم این مشکل رو دارند یا نه؟!
مسیر زیر رو بریدنقل قول:
Insert-->Page number-->Format page numbers
از قسمت Number format میتونید شکل دلخواه شماره گذاری تون رو انتخاب کنید
من یه سوالی دارم اگه کسی متونه راهنماییم کنه لطفا
آیا امکانش هست که اعداد متن بصورت انگلیسی باشه ولی اعداد شماره صفحات به شکل فارسی ؟
از ورد آپشن هم numeral رو روی hindi یا contex تنظیم میکنم فایده ای نداره چون تغییرات رو در تمام متن ایجاد میکنه درحالیکه من فقط میخوام شماره صفحاتم فارسی بشه
از همه کسانی که جواب میدن ممنون این قسمت مشکل word منو حل کرد .خیلی مفیده
سلام چجوری میشه فاصله افقی عکسایه تویه ورد همش به یه اندازه باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم این فاصله هاستنقل قول:
اینا جدول نیستن، یه سازه فولادی دو بعدیه و اون ضربدرا هم بادبند هستن که تو اتوکد کشیدم واینجا کپی کردم
سلام
یه مشکل فنی داشتم ممنون میشم اگه بزرگواری جواب منو بده.
من یه فایل ورد دارم که صفحات بالایی داره و میان خطوط آن فاصله های زیادی با کلید اینتر افتاده است به طوری که اگه بخوام درست کنم باید چند ساعت وقت بگذارم چطوری می تونم این مشکل رو حل کنم بدون این همه وقت گذاشتن.
# اگه منظورتون از قسمت بالایی header هست،از تب view ،تیک ruler رو بذارید. موس رو ببرید روی قسمت بالایی خط کش سمت چپ(بالای قسمت سفید خط کش)، کلیک چپ موس رو نگه دارید و نوار رو بالا بکشید؛همه ی صفحات درست میشن.نقل قول:
# ولی اگه منظورتون از قسمت بالایی فاصله هایی اضافی هست که با اینتر ایجاد شده این کار رو بکنید:کلیدهای ctrl+ F رو بزنید.در تب replace، در باکس بالایی فرضا ۵ بار عبارت ^p رو تایپ کنید.و در پایینی (replace) همون رو فقط یک یا دو بار تایپ کنید. و روی دکمه ی Replace All کلیک کنید.با اینکار هر جا ۵ تا خط فاصله(اینتر) باشه به ۱ یا دو اینتر تبدیل میشه.در هر مرحله هم باید یکی از تعداد ^p هایی که در باکس find تایپ کردید رو کم کنید و باز دکمه ی replace all رو بزنید. تا جایی که به حالت دلخواهتون برسید.
# در مورد فاصله ی خطوط:بعد از ctrl A ،روی متن کلیک راست کنید و paragraph رو بزنید.در تب اول قسمت line spacing کزینه ی مناسب رو انتخاب و بعد ok کنید.
با سلام
ببخشید من یه سوال داشتم در ورد 2010 / موقعی که زیرنویس میزارم خط زیرنویس سمت چپ میمونه ، میشه راهنماییم کنین چجوری راست چینش کنم ؟
والا تو 2007 که اینطوری تنظیم می کردیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هربارکه برنامه ورد رو باز میکنم این اررو رو میده .مشکلش چیه؟
Start -> Control Panel -> Programs-> Programs and Featuresنقل قول:
و Microsoft Office رو پیدا کنین و روش کلیک راست کنین و Change رو بزنین
Add/remove features رو انتخاب کنین و Continue
و بعد Office Shared Features روی فلش کنار Visual Basic for Application کلیک کنین و Run from my Computer رو انتخاب کنین
با سلام
اگه میشه لطفا درمورد این دو مشکل در وورد 2007 توضیح دهید.
1. مدتی است که در بخش styles ؛ heading 2 و 3 را مشاهده نمیکنم. فقط heading 1 وجود دارد. این باعث شده است تا برای فهرست بندی به مشکل بربخورم. چطور می توان این بخش styles رو همانند قبل بازگرداند؟
2. در تایپ فارسی، پس از justify ، بین حروف کلمات، فاصله زیادی ایجاد می شود. مانند: احــــــــمد. چگونه میتوان این فاصله ها را کاهش داد؟
سلامنقل قول:
برای مشکل اولتون مطابق عکسها عمل کنین
برای مشکل دومتون هم میتونین یه عکس از یک جمله پایانی پاراگراف که اینطوریه بذارین
با تشکر و سپاس فراوان از جواب به موقع و راهگشای شما.نقل قول:
این عکس جمله پایانی یک پاراگراف است. همانطور که مشاهده می کنید پس از justify بررسی، ها، می، البته، و برخی دیگر از لغات و حروف کشیدگی زیادی دارند. که از زیبایی متن می کاهد. البته برخی تنظیمات را دستکاری کرده ام اما یا لغات را بیش از حد کوچک و فشرده کرد یا برعکس بیشتر کشیده شدند! اگر راهنمای بفرمایید ممنون می شوم.
ضمنا، ترتیب تایپ اعداد فصلها و زیر فصلها (در تایپ مقالات و کتابهای فارسی) چگونه است؟
مثلا فصل 1، بخش 3، زیر بخش 2 باید از چپ به راست نوشته شود: 2-3-1- یا از راست به چپ: 1-3-2-؟
سلام
چجوری میتونم این خط قرمزو به table اضافه کنم
نقل قول:
سلام
بعداز اینکه جدول را رسم کردید از مسیر زیر Draw tableرا انتخاب کنیدMenu Insert>>>Tableوروی گوشه سلول (خانه)ای از جدول که میخواهید دران خط اریب را رسم کنید کلیک کنید ودرگ کنید تا گوشه ی دیگر همان سلول
ممنون حامد آقا از راهنماییتوننقل قول:
درست فرمودید اولش علامت ^p و از نوشته شما کپی کردم و نشد ولی بعدا خودم توی باکس تایپ کردم درست شد.
انصافا کمک بــــــــــ ـــــ ـــــــزرگـــــــــــ ــــــــــــــــــــ ــــــــــی کردید ..................:11:
خواهش میکنم :46:نقل قول:
برای justify از justify low استفاده کنین
برای Multilevel List هم به صورت اول که گفتین میاد یعنی فصل 1، بخش 3، زیر بخش 2 باید از چپ به راست نوشته شود: 2-3-1
سلام
یک سوال فوری و ساده داشتم
در صفحاتی که پاورقی زده ام فاصله بین آخرین سطر و پاورقی خیلی زیاد است و سفید افتاده است ؟؟؟
2- من می خوام پاراگرافی که آخر صفحه است تمام خطوطش در همان صفحه بماند یعنی اگر یک خطش به صفحه رفت آن یک خط در همان صفحه قبلی جابگیرد و فاصله سفید نیفتد
یعنی تا آخرین حد ممکن صفحه پر شود و فضای سفید نداشته باشد
نقل قول:
# راه اول:اندازه ی Header و footer رو کم کنید:
از تب view ،تیک ruler رو بذارید. موس رو ببرید روی قسمت بالایی خط کش سمت چپ(بالای قسمت سفید خط کش)، کلیک چپ موس رو نگه دارید و نوار رو بالا بکشید. همین کار رو برای footer (پایین خط کش) انجام بدید.
# راه دوم: فاصله ی خطوط رو کم کنید:
بعد از ctrl A ،روی متن کلیک راست کنید و paragraph رو بزنید.در تب اول قسمت line spacing کزینه ی مناسب رو انتخاب و بعد ok کنید.
من مشکلی دارم همونطور که میبینید وقتی شکلی را از جایی مثلا از paint ویندوز کپی میکنم تو ورد عکس بزرکتر و کیفیتش کم میشه حتی با کوچیک کردن دوباره اون تو وورد هم کیفیتش بهتر نمیشه ( حتی سیو هم کردم و بعد insert ولی بازم همونطور بود )
چیکار کنم عکس همونطوری که کپی شده تو وورد قرار بگیره و کیفیت و اندازش تغییر نکنه
نقل قول:
از مسیر زیر ببینید گزینه ای تیک خورده؟Office button>>Word option>>Advanced>>compatibility option for>>layout option
نقل قول:
سلام مرسی از شما
چند مورد در پنجره paragraph هست
window orphan control
keep with text
و ....
فکر می کنم مشکلم را این گزینه ها حل کنند
مشکل اینجاست که نمی دانم این گزینه ها را چطور باید استفاده کرد
یعنی به جز اینکه تیک بزنیم
چطور تعریف کنیم
1- هر پاراگراف اگر یک یا دو سطرش به صفحه بعد رفت آن ها را در همان صفحه قبلی جا بدهد (در صورت سفید بودن صفحه قبل)
2- وقتی تیتر مطلبی در آخر صفحه است تیتر را به صفحه بعد ببرد تا بالای متن خودش قرار بگیرد؟
با سلام . برای این مورد دوم این کار رو بکنید قسمت پاراگراف اون فلش کوچیک رو بزنید مثل شکل زیر :نقل قول:
حالا این تیک رو که زیر مشخص کردم بردارید :
شما وقتی عکس رو تو Paint سلکت کردین و کپی گرفتین، توی ورد از بالای صفحه در قسمت Home منوی کرکره ای زیر Paste رو باز کنین و Paste Special... رو بزنین و گزینه سوم (Device Independent Bitmap) رو انتخاب کنیننقل قول:
من بازم مشکل پیدا کردم :(
چجوری میتونم چند تا عکس توی صفحات مختلف متنم بزارم که عکسا بهم نریزه ؟ آخه الان با هرعکسی که میزارم یکی دیگشون جاش تغییر میکنه میخوام سرجای خودشون باشن ، زیر نویس عکسا رو چجوری میشه گذاشت که جزیی از متن نباشه و با متن حرکت نکنه ؟
و در آخر اینکه چجوری میتونم پاراگراف بندی رو درست کنم چون که در شروع هر پاراگرافی متنم هیچ فاصله ای با ابتداش نداره ، ممنون میشم راهنماییم کنین :45:
این مشکل رو من هم دارم. ممنون میشم دوستان کمک کنننقل قول:
تا جایی که یادمه این مشکل تو Word 2003 نبود. :41:
متاسفانه حل نشد :41:نقل قول:
یه سوال دیگه دارم:
دوستان همچین شکل هایی رو با چه نرم افزاری می کشن؟
این ها به صورت عکس و پیکسل نیستند چون با زوم کردن کیفیتشون کم نمیشه.
بعد از کپی کردن عکس،روش کلیک کنید و از منوی Page layout ، ( ا position ا ) رو انتخاب کنید و روی موقعیت مناسب کلیک کنید.نقل قول:
در این صورت با کشیدن موس میتونید عکستون رو جا به جا کنید.
اگه بخواهیم شماره گذاری کنیم طوری که بین دو صفحه شماره ی صفحه معلوم نباشه یعنی مثلاً بین دو صفحه ی 26 و 27 اگه بخواهیم یه صفحه بدون شماره بزنیم و صفحه ی بعدی هم از 16 شروع بشه این کار رو می کنیم : ابتدا صفحات رو به طور معمول شماره گذاری می کنیم بعد از روش section بندی استفاده می کنیم ، یعنی مکان نما را به انتهای صفحه ی 26 می بریم سپس از سربرگ page layout در بخش page setup گزینه ی breaks آنگاه next page را می زنیم حالا ما چند بخش داریم . بعدش در قسمت footer صفحه ی 27 کلیک میکنیم آنگاه سربرگ design به طور خودکار باز میشه سپس در بخش header &footer گزینه ی page number رو بزنید بعدش format page number و شروع صفحات رو از 26 بزنید می بینید که دو شماره ی صفحه مثل هم دارید سپس در قسمت options از همان سربرگ different first page رو تیک بزنید اون وقت دومین شماره 26 از بین میره به همین سادگی !!! اگه هم خواستید که در متن مورد نظرتان می توانید چندین بار این کار رو بکند. امیدوارم از این ترفند استفاده بکنیـــــــــــد
ببین مثل معمول شماره گذاری کن بعدش نیازی به رفتن به قسمت ورد اپشن نیست در یکی از شماره های صفحه کلیک کن بعدش اونو هایدلایت کن بعدش هم ctrl+shiftسمت راست صفحه کلید رو بزن تا ببینی شماره صفحاتت فارسی شدن به همین سادگی
سلام
به چه صورت می تونم وقتی ورد باز می کنم ، به صورت پیش فرص right to left انتخاب شده باشه.
من تمام گزینه های رجیونال لنگوئج روی فارسی گزاشتم ولی جواب نداد
ممنون
یه گزینه هست که با چپ چین کردن زبان فارسی بشه.حداقل دیگه نمیخواد کیبورد فارسی کنی راحتر میشه.نقل قول:
word option\advanced\editing options\automatically switch
با سلام
دوستان من با جدول زیر زیاد کار می کنم و بعضی مواقع به خاطر زیادی کار در کسر کردن مبلغ اشتباه می کنم حالا توی word نمیشه فرمول داد که در خونه ای که مشخص کردم مبلغ کسر شده رو خودش بده
سلام
وقتی می خواهم عکسی رو از اینترنت تو متنی که دارم می نویسم اضافه کنم، نمی شه!
و فقط کادر عکس رو مشخص می کنه.
چه کنم؟
ممنون