آره اتفاقا اونو نصب کردم بعد صدا هم نصب شد و این 4 پدیده رخ داد همون که عکسش و صفحه قبل گذاشتمنقل قول:
Printable View
آره اتفاقا اونو نصب کردم بعد صدا هم نصب شد و این 4 پدیده رخ داد همون که عکسش و صفحه قبل گذاشتمنقل قول:
دوستان من نمیتونم پسوند فایلهام رو ببینم.یکبار با ناد32 و یکبار هم با sas(هم در حالت معمولی و هم حالت safe mode) فول اسکن کردم ولی فایده نداشت.گزینه مربوط به نمایش پسوند فایلها هم در منوی folder option از کار افتاده.
توی این تایپیک ( [PHP]روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری[/PHP])هم مطرح کردم ولی کسی جواب نداد.
لطفا کمک کنید.
اگر روش دیگه ای هم در خصوص تغییر پسوند فایلها بنظرتون میرسه بفرمائید.
سلام. مسیر زیر را در رجیستری پیدا کنید : HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced از پنل سمت راست عبارت HideFileExt رو پیدا کنید.به طور پیش فرض باید مقدار یک داشته باشه. اگر این مقدار دائما تغییر پیدا میکنه Malwarebytes' Anti-Malware رو نصب کرده و سیستم رو اسکن کنید. Combofix هم ابزار مفیدی برای پاکسازی مخربهاست. همچنین توصیه میکنم ه از یک HIPS خوب استفاده کنید تا تغییرات رجیستری رو به شما اعلام کنه. اکثر فایروالهای معروف و حتی رایگان، HIPS های توانمندی دارن. تاپیک اختصاصیMalwarebytesنقل قول:Combofix Downloadکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=420870
کد:http://uploadfa.com/r4kip08lyvzb
این اررور دو روزی هست که ویندوزم رو روشن مکنم اولش میاد بالا و اوکی میکنم...اگه کسی میتونه کمک کنه لطفا کمکم کنه:41:
اول از همه از بابت ویروس و کرم و تروجان مطمئن شید که محفوظ هستید و کامپیوترتون آلوده نیست؛ بعدش فایل های سیستمی و DLLهاتون رو چک و جایگزین کنید:نقل قول:
سی دی نصب ویندوز رو داخل درایو بزارید. بعدش منوی استارت، Run، و توی اونجا تایپ کنید:
بعدش اینتر بزنید و منتظر شید تا تموم شه. تموم که شد restart کنید و اگه باز هم مشکلی داشتید همین جا مطرح کنید.کد:sfc /scannow
با سلام.نقل قول:
تمام اقداماتی که فرمودید انجام دادم منتهی متاسفانه مشکل هنوز پابرجاست(هنوز نمیتونم پسوند فایلهام رو ببینم)
توی رجیستری مسیری رو که گفتید رفتم و مقدارش روی 1 بود.
برنامه Malwarebytes' Anti-Malware رو نصب کردم و پس از آپدیت یکبار فول اسکن کردم.حدود 600 تا فایل مخرب هم پیداکرد که همه رو پاک کردم.
برنامه Combofix رو هم نصب کردم و پس از آپدیت برنامه اجرا شد ولی پیام خاصی نداد.
قبلا هم با برنامه sas و برنامه nod32 که آپدیت شده بودن هم فول اسکن کردم.
متاسفانه مشکل پابرجاست.
متاسفانه به دلیل حجم بالای برنامه های نصبی و استفاده مدام از کامپیوتر امکان ریختن مجدد ویندوز رو ندارم.اگر راه حل دیگه ای به ذهنتون میرسه بفرمائید.
ممنون از لطف همه دوستان
شما هم طبق روشی که دو پست بالاتر گفتم ویندزتون رو فیکس کنید.نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5968528&postcount=7566[/HTML]
بعدش ببینید هنوزم مشکلی دراید یا نه. اگر نداشتید که خدا رو شکر. اگر داشتید ویندوز رو با CDییش repair کنید. اگر نتونستید repair با cd رو انجام بدید اینجا مطرح کنید.
سلام
مدتی است که کامپیوتر من پس از مدتی کار کردن خودبه خود خاموش می شود ( ریست نمی شود)
خاموش شدنش روی یک مدت زمان خاص نیست ؛ گاهی دو روز خوب کار می کند و خاموش نمی شود و گاهی هم پس از یک ساعت و یا کمتر ؛ خاموش می شود.
لطفا کمک کنید
سلام .
دوتا سوال .
1- برای موقعی که ویندوز بالا نمیاد ، چه راه حلی وجود داره ؟؟
بعضی وقتا پیام میده که فلان فایل ( مثل NTLDR ) پاک شده و برخی مواقع پیغامی نمیده و مرتب restart میشه .
چطور میشه در این حالت ها ویندوز رو نجات داد و مجبور نباشیم دوباره ویندوز نصب کنیم .
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
2- "" ویندوز قرمز "" یعنی چی ؟
:11:
به احتمال زیاد فن cpuتون یا خرابه و کار نمیکنه یا خوب کار نمیکنه. اصلی ترین و رایج ترین دلیل همچین خاموشی هایی فن cpu هستش. فن رو عوض کنید و چک کنید ببینید یاز هم همینطوره یا نه.نقل قول:
1. تعمیر یا همون repair ویندوز. با CD ویندوز بوت بشید، وقتی صفحه اول اومد، کلید اینتر را برای نصب یک ویندوز جدید فشار دهید، بعد کلید F8، حالا اینجا روی ویندوزی که قصد تعمیرش را دارید با استفاده از کلیدهای جهت نما بروید و کلید R را فشار دهید. از اینجا به بعد مراحل کار ساده و واضح هستش.نقل قول:
2- منظورتون Red Windows هستش؟ کجا و از کی شنیدید؟ منظورتون لینوکس Red Hat نیست؟
با عرض سلام و تبريك سال نو خدمت تمامي دوستان عزيز
چند هفته اي هستش كه يه پنجره ارور موقع بالا اومدن ويندوز من مياد و كلافم كرده . چه طوري ميتونم اينو ببرمش كه ديگه نياد ؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا ویروس گرفتین که به فایل مشهور svchost آسیب زده: که باید با آنتی ویروس و ضد جاسوس و تروجان PC رو کامل اسکن کنید تا همشون پاک بشه. و بعدش فایل های ویندوز رو تعمیر کنید.نقل قول:
یا فایل ویندزتون آسیب دیده که باید تعمیر کنید:).
اول از همه از بابت ویروس و کرم و تروجان مطمئن شید که محفوظ هستید و کامپیوترتون آلوده نیست؛ بعدش فایل های سیستمی و DLLهاتون رو چک و جایگزین کنید:
سی دی نصب ویندوز رو داخل درایو بزارید. بعدش منوی استارت، Run، و توی اونجا تایپ کنید:
کد:sfc /scannow
سلام . خيلي ممنونم دوست عزيزم از راهنماييتوننقل قول:
سيستم رو كلا اسكن كردم و بعدش هم سي دي ويندوز رو گذاشتم و اون كاري كه گفتيد براي تعمير ويندوز انجام دادم ولي بازم نشد و بازم اون پيام موقع بالا اومدن ويندوز مياد ؟
پس میخواهین یک بار هم با CD ویندوز اساسی repair کنید. CD ویندوز رو بوت کنید. در صفحه اول Enter، صفحه دوم F8، و در صفحه سوم روی ویندوزی که قصد تعمیرش رو دارید Enter بزنید.نقل قول:
می تونید توی کنترل پنل، Administrative Tools، و Event Viewer رخ داد های کامپیوترتون رو مشاهده کنید، اونجا رو هم چک کنید شاید اطلاعات مفیدی بدست بیارین که مشکل مشخصا از کجاست.
ويندوز رو تعمير كنم به اصل ويندوز كه صدمه اي وارد نميشه برنامه ها و ... تو درايو ويندوز پاك نميشن ؟نقل قول:
نميشه اين فايل svchost رو از يه جا گير بياريم و بريزيم سرجاش تا درست بشه ؟
در ضمن موقع repair كردن يه پسورد ميخواهد ؟ ميگه password administator ؟ در حالي كه من روي ويندوزم هيچ پسوردي نزاشتم /.
سوال اول نهنقل قول:
سوال دوم به Run بعدcmd بعد sfc/scannow سی دی ویندوز باشه
سوال سومم من خودم تاحالاموقع تعمیر ویندوزبه چنین مشکلی برنخوردم:21:
1. نه، اصلا و ابدا. فقط و فقط ممکنه بعضی درایورهاتون رو موقع نصب ویندوز ازتون بخواد که اون موقع باید CD/DVD درایور مربوطه رو توی دستگاه بذارین.نقل قول:
2. یه سری روش های دستی هست اما ریسکش خیلی بالاست و منم اصلا بهت توصیه نمیکنم. با CD ویندوز تعمیر اساسی که کنی به احتمال زیاد برطرف میشه.
3. این ویندوز الانتون رو کی ریخته؟ هرکی ریخته موقع نصب ویندوز توی اون پنجره های تنظیمات واسه "ادمین" پسورد گذاشته. ولی شما که یوزرت مهمان نیست،هست؟ شما هم "ادمین" هستی دیگه؟؟
ممنوننقل قول:
مشكل پسورد حل شد حالا مرحله بعد كه اينتر ميزنم يه همچين پيامي مياد كه بايد جلوش يه چيزي بنويسم :
C:/WINDOWS
نميدونم جلوش چي بنويسم هر چي هم اينتر ميزنم دوباره همين مياد ؟
سلام سلام ...
tweak ای برای XP هست که گزینههای منوی New در رایت کلیک رو ادیت کنیم؟ (چیزی بهش اضافه کنیم؟)
میخوام یه template خاصی از Office رو بندازم تو New که doc جدید خواستم باز کنم، راحت به این template دسترسی داشته باشم ...
شما وقتی با سی دی بوت شدی، توی همون صفحه اول کلید R رو میزنی؟؟؟نقل قول:
دقیقا طبق مراحلی که گفتم انجام میدی؟؟ اصلا محیط داس نباید بری!!!!
بله، میتونی نرم افزار TuneUp Utilities 2004 رو نصب کنی. دلیل اینکه 2004ش رو گفتم اینه که راحت exit میشه و سبک تر و بی مزاحمت تر از 2010 و 2011 هستش.نقل قول:
وقتی برنامه رو اجرا کردی میتونی بری TuneUp System Control/File Types/New Menu.
وقتي سي دي بوت ميشه ميره تو صفحه آبي رنگه كه windows setup هست و بعدش R رو ميزنم و ميره براي صفحه بعدي كه صفحه داس هست و سياه رنگه .نقل قول:
دیدی:31:؟؟ میدونستم دقیقا هیمن کار رو میکنید:31:نقل قول:
توی اون صفحه r نزن:20:! اونجا enter؛ صفحه بعد F8؛ صفحه بعد درایوهایی که روشون ویندوز ریختی رو میبینی،روی اون درایوی که ویندوزش رو میخوای تعمیر کنی با کمک کلیدهای جهت نما برو و روی اون r بزن. (الان یه لحظه توی ذهنم اومد که ممکنه enter باشه!!) در هرحال توی این صفحه r یا enter بزن. اگه Esc رو بزنی یعنی از تعمیر صرف نظر کردی و میری به سمت نصب مجدد ویندوز.
حالا تعمیرش کن:46:
واي كه بيچاره شدم . دقيقا همين كا رو كردم رفتش كه يه ويندوز جديد نصب كنه . بعدش كه فهميدم سي دي رو درآوردم ولي الان ديگه ويندوز قبليم هم نمياد ؟ حالا چي كار كنم كه ويندوز قبليم بياد ؟نقل قول:
دوست عزیز ظاهر صفحه تعمیر ویندوز دقیقا مثل مراحل نصب مجدده.نقل قول:
یعنی الان مراحل تعمیر رو دقیقا طی کردی و وسطش فکر کردی که این نصب مجدده و اومدی بیرون، درسته؟ و حالا ویندوزت بالا نمیاد،درسته؟
اگر اینطوره، خیلی خب، حالا دقیقا این کارها رو کن:
با CD ویندوز بوت کن؛
توی صفحه اول Enter میبزنی؛
توی صفحه بعدی F8 میزنی؛
توی صفحه بعدی روی ویندوزی که میخواهی تعمیر کنی r یا enter میزنی؛
حالا میشینی فقط تماشا میکنی:5:؛
هروقت پنجره و پیغامی اومد با دقت بخونش و خواسته اش رو برآورده کن؛ یا ازت یه سری تنظیمات مثل نصب ویندوز میخواد، یا درایور بعضی از دستگاه هات که در اونصورت CD/DVD درایور مربوطه رو میزاری داخل دستگاه و درایورش رو در اختیار ویندوز میزاری.
سوال دیگه:10:؟
نشد كه نشد . همه اين مراحل رو انجام ميدم بعد سيستم ريستارت ميشه و بالا مياد يه صفحه آبي مياد مينويسه setup is being restarted .......نقل قول:
و هي ريست ميشه و دوباره مياد بالا ئ اين صفحه مياد و دوباره اتومات ربست ميشه .
ديگه قاتي كردم فكر كنم بايد ويندوز رو دوباره بريزم . يك عالم برنامه و ... همه رفت . عجب كاري شد يه دونه ارور ببين مارو به كجاها كشيد .
ببخشيد اينقدر مزاحم شما هم ميشم . شرمنده .
سلام
سال نو مبارک
نمی دونم اینجا درسته این سوال بپرسم یا باید یه جای دیگه می نوشتم
من وقتی می خوام از rapidshare دانولد کنم نمی تونم با IDM این کارو کنم و فقط باید از همون پنجره ی معمولیه dl ویندوز استفاده کنم
چرا اینجوریه؟
چه جوری باید درستش کنم؟
سلام دوستان
من چند وقته یه مشکل عجیب پیدا کردم.
زمانی که مودم adsl من با usb روشن میشه این ارور رو میده
و در این حالت کارت --- من کار نمی کنه و درایور سخت افزار رو نمیشناسه ! و باید سیستم رو رستارت کنم تا درست بشه !
این رو هم بگم که مودم من با lan کار نمی کنه و وارد 192.168.1.1 نمیشه و همش ارور بالا رو میده
خواهشا میشه بگید مشکل از چی هست .ویندوز و مودم رو هم عوض کردم ولی باز درست نشد .و چون مودمم فقط با usb میتونه کار کنه ویندوز 7 هم نمیتونم استفاده کنم !
ویندوز من ایکس پی sp3 هست.
من الان حتي ديگه وارد سيستمم هم نمي تونم بشم
من براي اينكه چراغ num lock روشن بشه _ در حالت عادي كه روشن نمي شد _ رفتم قسمت رجيستري لپتابم , و الان كه ويندوزم بالا مياد num lock خودبه خود روشن ميشه و خاموش هم نميشه . ولي مشكلم اينجاست كه يكي از حروف پسوردم براي ورود به سيستم كلمه m هست اين كلمه با دو كلمه ديگه يعني ء و عدد 0 در يك كليد قرار دارند . و از آنجايي كه num lock هنگام بالا آمدن ويندوز روشن ميشه از اين سه كلمه فقط عدد 0 فعاله , حالا من براي پيدا كردن كلمه m با مشكل مواجه شدم و نمي تونم وارد سيستمم بشم . همه اين كارها رو به اين خاطر كردم كه بتونم در اسكاي نت با زدن دكمه g چيزهايي رو كه ميخوام انتخاب كنم يا از انتخاب خارج كنم كه با اين مشكلات مواجه شدم .
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
اگه میتونی از اون صفحه یه عکس بگیر و اینجا بزار!!!!!نقل قول:
اصلا restart نداره!! یه جای کار اشتباهه!
هر كاري كردم نشد . آخر ويندوز عوض كردم رفت .نقل قول:
ممنون
ببخشید
من چند روزه سیستمم ارور memory not ... میده یا بعضی وقت ها چند دقیقه My Computer را باز نمیکنه و ارور bad name میده.چندتا نرم افزار هم هست نصب که میکنم وقتی میخوام اجرا کنم ارور
the aplication failed to initialize properly (0*000007b).vclick on ok to terminate the aplication میده!
تازه هاردم خیلی صدا میده همش چراغش روشنه و صدا میده!
مشکل سیستمم چیه؟انتی ویروس نود32 هم نصب دارم.
با تعویض ویندوز درست میشه؟
سلامنقل قول:
با یک آنتی ورروس خوب و آپدیت شده سیستم را اسکن کنید.
البته پیشنهاد میشه ویندوز را عوض کنید چون ممکنه بعضی فایلها توسط ویروسها صدمه دیده باشن.
باید ویندوز را عوض کنم ولی چون هار اکسترنالم پیشم نیست چندتا فایل دارم که میترسم پاک شه والا حتما ویندوزم را عوض خواهم کرد.چه ویندوزی بریزم خوبه؟منظورم ایکس پی هست.نقل قول:
انتی ویروس خوب منظورتون چیه؟نود32 خوب نیست؟ اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم.
سلام
آیکون های کوچک نمایی و بزرگ نمایی و بستن پنجره ویندوز من خیلی کوچیک شده ( اول حالت استاندارد خودش بود)
چطور به حالت اول برش گردونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [HTML]http://www.pic.iran-forum.ir/images/6zj6efflf9kphn5a5klx.gif[/HTML]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
مطابق شکل عمل کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی Advanced کلیک کنید و از لیست گزینهی Caption Buttons را انتخاب کنید:
سپس اندازه دکمه ها را تعیین کنید :
ببخشید
من یک مشکل جدید دارم
فایل های hidden شده را وقتی show میکنم بازم نمایش داده نمیشه!
چطوری میتونم درستش کنم؟
مرسی.
سیستم شما ویروسی هستش.نقل قول:
متن زیر رو... ولش کن... خودم واست آماده اش رو آپلود کردم:
[HTML]http://www.4shared.com/file/U9frxMJD/Show_Hidden_Files.html
[/HTML]
بعد از دانلود یا بازش کن یا Extractش کن و فایل رجیستری داخلش رو اجرا کن، مشکلت حل میشه، اما ویروس سیستمت هنوز هست ها.
نگفتی ویندوزت 7 هستش یا ایکس پی!!
اگه ویندوز 7 داری برو اینجا:
[HTML]http://fixexe.com/fix-show-hidden-files-and-folders-problem/[/HTML]
و این رو دانلود کن:
[HTML]http://fixexe.com/?dl_id=6[/HTML]
سلام
من یه گیم پرتابل رو دان کردم ولی موقع اجرا این ارور میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تصویر کوچک شده است. برای مشاهده اندازه واقعی عکس اینجا کلیک کنید.اندازه واقعی عکس 714x333است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این d3dx9_26 رو هم دان کردم ولی نمیدونم چطوری باید ازش استفاده کنم
راهنمایی کنید ممنون میشم
فایلی که دانلود کردید رو داخل فولدر windows\system32 بریزید. اون فایل برای DirectX هستش.نقل قول:
همینطور میتونید آخرین DirectXها رو هم نصب کنید تا مشکلتون برطرف شه.
نقل قول:ممنون .نقل قول:
با Repair ویندوز ، اطلاعاتی که روی درایو C و دسکتاپ داریم پاک نمیشه ؟؟؟