سلام دوستان
عکسی که قرار بود 4 شنبه 3 مهر گرفته بشه کو کجاست؟؟ بدید بزارمش اول
یا علی
سلام دوستان
عکسی که قرار بود 4 شنبه 3 مهر گرفته بشه کو کجاست؟؟ بدید بزارمش اول
یا علی
این همون عکسه
جای ما خالی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از تمرين امروز
مصطفوي: ديدار برابر استقلال راحتتر از ساير مسابقات است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: ديدار برابر استقلال يك بازي معمولي است و فكر كنم از ساير مسابقات آسانتر باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داريوش مصطفوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ديدار برابر استقلال يك بازي معمولي است. فكر كنم از ساير مسابقات آسانتر باشد. تيمي در زمين موفق ميشود كه به دستورات كادر فني توجه كند.
وي افزود: پرسپوليس در شرايط بسيار خوبي به سر ميبرد؛ اما متاسفم كه برخي با حرفهاي بيادبانه، قصد دارند در زندگي خصوصي سرمربي دخالت كنند تا كمر تيم را به درد آورند.
مصطفوي عنوان كرد: به غير از سه امتياز، در دربي به دنبال بازي زيبا هم هستيم چون ميليونها نفر اين ديدار را در ايران و خارج از ايران تماشا مي كنند و چشمشان به حركت بازيكنان در زمين دوخته شده است.
وي خاطر نشان ساخت: خبرنگاراني كه در تمرين هستند، از كارهاي جوانمردانه بازيكنان ما لذت ميبرند. به نظر من، در هيچ تيمي مانند پرسپوليس اين كارها انجام نميشود.
داريوش مصطفوي در خصوص حضورش در تمرين گفت: وظيفهام بود تا در تمرين امروز شركت كنم و دقايقي با افشين قطبي درباره پاداشها و مسائل مختلف صحبت كنم. دنبال اين هستيم كه حاشيهها كم شود و بحثها از بين برود.
وي افزود: از هواداران خواهش ميكنم در هر صورتي به تيم مقابل احترام بگذارند؛ حتي در صورت اشتباه نيز ناراضي نباشند چون هيئت مديره دوست دارد در بازي روز جمعه، داور هر طوري كه سوت زد، برخلافش نظري ندهند.
وي ادامه داد: هر دو تيم زحمات خود را براي پيروزي ميكشند؛ اما واقعا پرسپوليس 25 بازيكن آماده دارد كه همين مورد كار را براي قطبي سخت ميكند.
مديرعامل پرسپوليس خاطر نشان ساخت: هدف دور ما قهرماني در آسيا و نزديك نيز قهرماني در ليگ است. مطمئنم به حق خود خواهيم رسيد.
مصطفوي گفت: با اسپانسر به توافق نرسيدهايم. به دليل اينكه مبلغ درخواستي آنها يك و نيم ميليارد تومان بود و قصد داشتند در 7 قسط آن را پرداخت كنند و بايد به آسيا برويم، بايد كيفيت اسپانسرمان بهتر از گذشته باشد.
انتهاي پيام/
در گفت و گو با فارس
معيني: آمادگي بازيكنان پرسپوليس و استقلال نسبي است
خبرگزاري فارس: يك كارشناس فوتبال ايران گفت: هر دو تيم در آستانه دربي، آمادگي نسبي دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فريدون معيني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط استقلال و پرسپوليس براي برگزاري دربي 65 اظهار داشت: در فصل جاري هر دو تيم نوسانهايي داشتهاند؛ اما به بازي خوب هم رسيدهاند.
وي ادامه داد: ديدار استقلال و پرسپوليس هميشه حساسيت خاص خود را داشته است؛ اما اگر رسانهها با درج اخبار حساسيت را بالا ميبرند، بايد استدلالهايي بدهند كه بتوانند به لحاظ كيفي نيز سطح مسابقه بالا برود.
وي درباره تقابل افشين قطبي و امير قلعه نويي تاكيد كرد: تجربه نشان داده كه هر مربي كه بتواند در جلسات تمرين عملكرد خوبي با بازيكنان داشته باشد و برنامهها را به درستي ارائه كند، ميتواند در مسابقات بزرگ برنده شود. بايد حريف را به خوبي آناليز كرده و به لحاظ روحي تيم را در شرايط مطلوبي به ميدان بفرستند.
معيني گفت: پيشبيني كردن نتيجه ايده صحيحي نيست زيرا فوتبال به موارد بسياري بستگي دارد. اين امكان وجود دارد كه در يك لحظه شرايط تغيير كرده و يك تيم برنده شود.
انتهاي پيام/
قابل توجه خبرنگاران و عكاسان رسانه ها
آيدي كارت بازي تيمهاي استقلال و پرسپوليس صادر مي شود
خبرگزاري فارس: خبرنگاران و عكاسان كليه رسانه ها براي پوشش بازي تيمهاي استقلال و پرسپوليس در روز جمعه بايد كارت ويژه اين ديدار را دريافت كنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، حراست سازمان تربيت بدني اعلام كرد: خبرنگاران و عكاسان روزنامه ها، خبرگزاري ها، گزارشگران و تصوير برداران صدا و سيما بايد تا ساعت 17 روز سه شنبه (9 مهر ماه) جهت دريافت آي دي كارت بازي با در دست داشتن معرفي نامه به واحد صدور كارت واقع در طبقه دوم سازمان تربيت بدني مراجعه كنند و زمان مشخص شده غير قابل تمديد است.
تنها عكاساني كه داراي كارت درجه يك هستند، براي دريافت آي كارت نيازي به ارائه معرفي نامه از محل كار خويش ندارند.
انتهاي پيام/
هیچی نمیگم در موردش....نقل قول:
مصطفوي: ديدار برابر استقلال راحتتر از ساير مسابقات است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: ديدار برابر استقلال يك بازي معمولي است و فكر كنم از ساير مسابقات آسانتر باشد.
فقط اونایی که برنامه نود رو با حضور این آقا دیدن کافیه
مدیر عامل باشگاه ذوب آهن خوب حقشو گذاشت کف دستش
راستی ترکیب احتمالی رو هم بگید
یا ترکیبی که دوست دارید تو زمین باشه
عباسفرد که نیست
اکبرپور یا مجیدی شاید علیزاده.
میمونه بیگزاده که شاید به جاش امیرابادی بازی کنه.
اکبری هم شاید نیمکت نشین بشه.جباری و کاظمی بازی میکنند.
دفاع هم که دست نمی خوره؟معلو م نیست.
جانواریو هم که سر جاش هست.
برهانی هم که فیکسه.
پرچم بالااااااااااااااااست
ترکیب احتمالی دربی:طالب لو-کوشکی-منتظری-قربانی-حیدری-بیک زاده-کاظمی-جباری-جان واریو-برهانی-مجیدی
اگه منتظري دفاع آخر باشه و شكوري سمت راست بازي كنه خيلي بهتره . كوشكي به درد دفاع آخر نميخوره
برااین بازی سیاوش خیلی بهتراز برهانی جواب میده ضمنا فرهادمجیدی هیچ وقت تودربی جواب نداده به نظرم اکبری باشه خیلی خوب میشه ترکیب بیگزاده هرچندزیادخوب نبوده اما به درداین بازی میخوره البته امیرآبادی بهتره
اقا کسی از نحوا بلیت فروشی خبر دار شد بگه
اکبرپور؛ در حدی نیستم که با «قلعه نویی» درگیر شوم
مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران خبر درگیری با سرمربی این تیم را تکذیب کرد. پس از پایان دیدار تیم های استقلال تهران و راه آهن شهرری، سیاوش اکبرپور مهاجم تیم استقلال به سرعت رختکن تیم خود را ترک کرد و این موضوع سبب شد شایعه درگیری لفظی اکبرپور با قلعه نویی به سرعت پخش شود.
با این حال اکبرپور در گفت وگو با ایسنا تصریح کرد؛ تمامی این شایعات از اساس کذب است، من کوچکترین مشکلی با قلعه نویی ندارم و در این حد نیستم که بخواهم با او درگیر شوم. وی افزود؛ به سرمربی تیم احترام می گذارم و همه می دانند که رابطه دوستانه یی میان من و قلعه نویی حاکم است. در هر صورت از شنیدن این مطلب خجالت می کشم که چرا عده یی در آستانه داربی تهران با چنین مباحثی می خواهند استقلال را به حاشیه ببرند.
امروز 3 تیم از جام باشگاه ها حذف می شوند؟
گمانه زنی ها پس از ممانعت صدا و سیما با پرداخت حق پخش تلوزیونی حاكی از حذف دسته جمعی نمایندگان فوتبال ایران از جام باشگاه های اسیا است .
گمانه زنی ها پس از ممانعت صدا و سیما با پرداخت حق پخش تلوزیونی حاكی از حذف دسته جمعی نما یندگان فوتبال ایران از جام باشگاه های اسیا است . كنفدراسیون فوتبال آسیا با ارسال نامه ای به فدراسیون فوتبال ایران با تایید این خبر اورده است كه عدم پرداخت حق پخش تلوزیونی به حذف تیم های استقلال سپاهان وصبا باتری از جام باشگاه های اسیا خواهد انجامید.این خبر از سوی صفایی فراهانی مورد تایید قرار گرفته است اما دیگر مسئولان فدراسیون فوتبال هنوز اظهار نظر صریحی در این باره انجام نداده اند.با ادامه یافتن اختلاف عمیق میان صدا وسیما با سازمان كل ورزش كشورمان و لج بازی های بی دلیل مدیران ارشد سیما سقوط دسته جمعی تیم های راه یافته به جام باشگاه های اسیا به لیگ اماتور های فوتبال اسیا قطعی به نظر می رسد اما در عین حال مدیران صدا وسیما با این موضوع مخالفت می كنند و سیاست سكوت را پیش گرفته اند!
نبی در گفتگو با مهر:موضوع حق پخش تلویزیونی مسکوت ماند/ کمیته اجراییafc تصمیم می گیرددبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: بدلیل ارائه نشدن قرارداد رسمی از سوی فدراسیون فوتبال در خصوص حق پخش تلویزیونی مسابقات لیگ برتر این موضوع همچنان مسکوت باقی ماند.مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب به خبرنگار مهرافزود : در جلسه 3 ساعته ای که به اتفاق آقایان کفاشیان، عزیز محمدی و عظیم زاده با نمایندگان Afc داشتیم ، کلیه مدارک باشگاه های لیگ برتر در خصوص تغییر ماهیت باشگاهها به شرکت های تجاری مورد بررسی و تایید قرار گرفت اما با توجه به اینکه هیچگونه قراردادی در خصوص پرداخت حق پخش تلویزیونی مسابقات لیگ برتر از سوی سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال ارائه نشد ، این موضوع لاینحل باقی ماند.
نبی تصریح کرد : یکی از اشکالات Afc به لیگ برتر مشخص نبودن وضعیت حق پخش تلویزیونی مسابقات بود که با توجه به مشکلات موجود این موضوع همچنان مسکوت باقی ماند.
وی اضافه کرد : فدراسیون فوتبال تلاش خواهد کرد تا در فرصتی که در اختیار دارد رایزنی های لازم را برای حل این مشکل انجام دهد تا با ارائه راهکاری اجرایی بتوان از متضرر شدن فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا جلوگیری کرد.
دبیرکل فدراسیون فوتبال در خصوص واکنش نمایندگان Afc به لاینحل ماندن موضوع حق پخش تلویزیونی مسابقات تاکید کرد : فدراسیون فوتبال تلاش خواهد کرد تا در مدت باقی مانده این مشکل را به نحو مقتضی حل و فصل کند و مستندات لازم را برای آقای سوزوکی ارسال کند تا ایشان موضوع را در کمیته اجرایی Afc که اواخر مهرماه برگزار خواهد شد ، مطرح و در این زمینه به تصمیم گیری بپردازند.
نبی در خصوص اینکه پس از نشست امروز شانس ایران برای کسب چهار سهمیه لیگ قهرمانان آسیا چه سرنوشتی خواهد یافت اظهار داشت : نمایندگان Afc پس از جمع بندی مدارک و مشاهدات خود ، وضعیت و شرایط لیگ فوتبال ایران را به کمیته اجرایی Afc گزارش خواهند کرد و این کمیته تصمیم نهایی را در خصوص تعداد سهمیه ایران در لیگ قهرمانان آسیا اعلام خواهد کرد .
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با رفع مشکل حق پخش تلویزیونی و یا حداقل یافتن راه حلی منطقی در این زمینه ایران بتواند به چهار سهمیه در لیگ قهرمانان آسیا دست یابد.
زریبافان در گفتگو با مهر:سازمان به اندازه پرسپولیس به استقلال کمک کند/ استقلال برنده دربی استرئیس مجمع باشگاه استقلال با تاکید بر رعایت عدالت از سوی سازمان تربیت بدنی در ارائه کمک های مالی به دو باشگاه تحت پوشش خود گفت: امیدوارم سازمان به اندازه پرسپولیس به استقلال کمک کند.مسعود زریبافان رئیس مجمع باشگاه استقلال با بیان این مطلب به خبرنگار مهرافزود : سازمان تربیت بدنی تاکنون کمک های مالی بیشتری به باشگاه پرسپولیس داشته و انتظار داریم همین کمک ها به باشگاه استقلال هم اختصاص یابد تا این دو باشگاه مردمی بتوانند در صحنه مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا از اعتبار فوتبال باشگاهی ایران دفاع کنند.
زریبافان با اشاره به تغییرات اخیر مدیریتی در راس باشگاه استقلال اظهار داشت : بنده همانگونه که از آقای فتح الله زاده حمایت کردم از آقای واعظ آشتیانی هم حمایت خواهم کرد و خوشبختانه تغییرات اخیر با نتایج خوب استقلال همراه شده و امیدوارم این روند همچنان تداوم یابد.
وی اضافه کرد: شخصا راضی به جدایی آقای فتح الله زاده از استقلال نبودم و قصد داشتم از تجربیات ایشان در باشگاه استفاده کنم ولی پس از برکناری ازهیئت مدیره ایشان با اصراربحث استعفاء را مطرح کردند تا شرایط ادامه همکاری ایشان با باشگاه استقلال امکان پذیرنشود.
رئیس مجمع باشگاه استقلال درخصوص ارائه برنامه های مدیرعامل جدید این باشگاه اظهار داشت : برنامه های مدیریتی باشگاه معمولا در قالب هیئت مدیره پیگیری می شود و درصورت نیاز بنده نظرات کارشناسی و ارشادی خود را مطرح می کنم و هرجا که نیاز باشد برای حل مشکلات اقدام خواهم کرد و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهم بود.
زریبافان درخصوص بحث اسپانسرجدید باشگاه استقلال یادآورشد: مذاکرات لازم در این زمینه از سوی مدیریت باشگاه درحال پیگیری است و مراحل نهایی خود را طی می کند و انتظار می رود بزودی باشگاه استقلال با یک اسپانسر قوی درمسابقات لیگ برتر حاضر شود.
وی دربخش دیگری ازسخنان خود پیرامون دیدار سنتی تیم های استقلال و پرسپولیس گفت : این دیدار از اهمیت زیادی برخوردار است چرا که مورد توجه بسیاری از هواداران دو تیم قرار دارد و امیدوارم هر دو تیم با تلاش ، جدیت، ایثار و ارائه قابلیت های فنی و تکنیکی خود فوتبالی جوانمردانه و بدور از هرگونه جنجال و حاشیه سازی را به نمایش بگذارند.
رئیس مجمع باشگاه استقلال با انتقاد از برخی رفتار مسئولان باشگاهها در ایجاد حساسیت های کاذب در این دیدار تصریح کرد: از مسئولان دو تیم استقلال و پرسپولیس می خواهم تا بی دلیل به حساسیت های این مسابقه دامن نزنند و با وعده تشویق های کاذب بازیکنان را در شرایط غیر طبیعی قرار ندهند. به اعتقاد من برد و باخت در این دیدار باید در درجه دوم اهمیت قرار گیرد و آنچه اهمیت دارد روح ورزش، جوانمردی، ایثار و تلاش است که باید به تماشاگران از داخل میدان منتقل شود.
زریبافان درپاسخ به این سئوال که نتیجه دربی را چگونه پیش بینی می کنید ، گفت: استقلال در دو بازی گذشته نشان داده که در شرایط تیمی مناسبی قرار دارد و هماهنگی خوبی بین بازیکنان و برنامه های کادرفنی ایجاد شده است و از همین رو اعتقاد دارم با روحیه بالا و شرایط فنی مطلوبی که استقلال دارد ، شانس پیروزی استقلال در دیدار روز جمعه بیشتر است.
تاریخ انتشار، تهران: ۱۶:۲۹ , ۱۳۸۷/۰۷/۰۷
گویا قراره بازم پیش فروش بشه وبازم بازار سیا را بندازننقل قول:
تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: بازیکن اسبق استقلال تهران در خصوص بازی سرخابی های تهران گفت: هیچ زمان بازی خوب و تماشاگر پسندی را از این دو تیم پر طرفدار در برابر یکدیگر شاهد نبودیم که این مشکل از حساسیت بالای این دیدار ناشی می شود.استقلال فاتح دربی خواهد شد
حسن روشن: مشکلات استقلال با رفتن فتح اله زاده حل شد!// فعلا با فوتبال قهر هستم!
"حسن روشن" در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، تاکید کرد: تا زمانی که بازی مساوی پیش رود، بازی سرد و بی روح را شاهد خواهیم بود اما به محض این که یکی از دو تیم به گل برسد بازی زیبا خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به برد دو تیم در بازی قبل از دربی از نظر روحی و روانی در شرایط خوبی قرار دارند و باید این وضعیت را تا روز مسابقه حفظ کنند.
روشن با اشاره به کنار گذاشتن فتح اله زاده از سمت مدیرعاملی باشگاه استقلال خاطر نشان ساخت: هیئت مدیره باشگاه بهترین تصمیم را دراین خصوص اتخاذ کرد چرا که مشکل اصلی تیم استقلال مدیرعامل این باشگاه بود نه چیز دیگر .
وی در پاسخ به این سوال که آیا روز جمعه به ورزشگاه خواهد رفت یا خیر گفت: پس از ترک سمت خود در باشگاه استقلال با فوتبال قهر کرده ام و فعلا هم قصد آشتی کردن با فوتبال را ندارم.!
روشن در پایان در خصوص پیش بینی نتیجه بازی افزود: این مسابقه را استقلال دو بر یک به سود خود به پایان خواهد برد
سرمربي اسبق تيم فوتبال پيروزي تهران، بازي دو تيم استقلال و پيروزي را حساس عنوان كرد و گفت: با توجه به سابقه قلعه نوعي، برد از آن استقلال است.در تقابل قطبي و قلعه نوعي؛
علي پروين:
قلعه نوعي در دربي ها موفق تر است
علي پروين، سرمربي اسبق تيم فوتبال پيروزي تهران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: اين بازي شرايط حساسی دارد و هر تيمي كه از نظر روحي شرايط بهتري داشته باشد پيروزي اين ديدار است كه اميدوارم در كنار يك بازي جوانمردانه از هر دو تيم يك بازي زيبا را نيز شاهد باشيم زيرا 6 ماه انتظار اين بازي را كشيده اند.
وي گفت: با بازيهايي كه از هر دو تيم تاكنون ديده ايم تيم پيروزي بهتر از استقلال است و قدرت پيروزي از استقلال بيشتر است ولي اين را هم بگويم كه شرايط اين بازي با بازيهاي ديگر فرق ميكند و اين بازي مساوي است زيرا حساسيت بازي بسيار زياد است و كيفيت را از بازي ميگيرد ولي تجربه قلعه نوعي بيشتر از قطبي است و امكان برد استقلال بيشتر است.
وی درباره اختلافش با داريوش مصطفوي خاطرنشان کرد: كدورت كوچكي بود كه حل شد و هر جا من و داريوش خان را ببينيم خودم به سمتش ميروم و به وی احترام ميگذارم زيرا وی هم خاك خورده فوتبال است و مصطفوي در جايي كار ميكند من آنجا را خانه خودم ميدانم و تمامي افراد آن مجموعه رفقاي من هستند./نی
بيژن کوشکي گفت: تمرينات اختصاصي را زير نظر کادر فني انجام داده ام تا به راحتي نگذارم مهاجمان پرسپوليس نفوذ کنند.مدافع تيم استقلال:
اجازه نفوذ به پرسپوليسيها نميدهم
بيژن کوشکي، مدافع تیم استقلال، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: تيم ما با دو پيروزي اخيري که کسب کرده از لحاظ روحي نسبت به پرسپوليسبرتري دارد اما اين برتري را در زمين به رخ حريف خواهيم کشيد.
وي گفت: به همراه قرباني و منتظري تمرينات فشردهاي را انجام ميدهيم چرا که کادر فنيها براي دربي از لحاظ دفاعي برنامه ويژهاي دارد.
وي گفت:اميدوارم من به همراه ساير بازيکنان بتوانم روز بی اشتباهي را پشت سربگذارم تا بتوانیم دل هواداران را شاد کنيم
هافبك چپ تيم فوتبال استقلال گفت: بازي زيادي در استقلال انجام ندادم و براي اثبات خودم نيازي به حضور در بازي با پيروزي دارم.بيك زاده:
براي اثبات خودم نياز به بازي با پيروزي دارم
هاشم بيگ زاده، هافبك چپ تيم فوتبال استقلال، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: بازي با پيروزي خيلي مهم است و من براي اثبات خودم نياز به حضور در اين بازي دارم.
وي ادامه داد: از بازي خودم مقابل راه آهن راضي نيستم و مي خواهم ناكامي در اين بازي را مقابل پيروزي جبران كنم.
وي تصريح كرد: در تمرينات اين هفته با تمام توان حاضر مي شوم تا با آمادگي كامل خودم را به اين بازي برسانم.
بيگ زاده خاطر نشان كرد: برخي بابت اتفاقاتي كه درفصل نقل وانتقالات براي من افتاد مرا سرزنش كردند اما اين بازي بهترين فرصت براي من است تا به هواداران استقلال ثابت كنم اين تيم را خيلي دوست دارم.
بحران مالي در باشگاه استقلال در آستانه دربي؛
بازيكنان استقلال تهديد كردند در تمرينات شركت نمي كنند
بازيكنان تيم فوتبال استقلال تهران در آستانه بازي حساس اين تيم در هفته نهم برابر تيم پرسپوليس تهران نسبت به عدم پرداخت مطالباتشان از سوي مديريت باشگاه اعتراض دارند و حتي تهديد كرده اند در صورتيكه طي روزهاي آينده حقوق معوقه اشان پرداخت نشود در تمرينات شركت نخواهند كرد.
يك منبع آگاه نزديك به باشگاه استقلال تهران به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: بازيكنان استقلال از عدم پرداخت حقوقشان عليرغم وعده هاي هيئت مديره باشگاه استقلال تهران ناراضي هستند و در حاليكه اين تيم روز جمعه بايد در مسابقه اي حساس به مصاف تيم پيروزي تهران برود بازيكنان چندان در تمرينات جدي نيستند و در صحبت هايي كه با هم در گوشه و كنار زمين تمرين انجام مي دهند از وضعيت مالي اشان در استقلال ابراز نارضايتي مي كنند.
اين منبع خبري افزود: اين شرايط براي سرمربي استقلال و كادر فني اين تيم هم نگران كننده است و امير قلعه نوعي سرمربي استقلال در اين باره به بازيكنانش هشدار داده است و همچنين از مسئولان اين باشگاه خواسته است تا هرچه سريعتر نسبت به پرداخت چك هاي برگشتي بازيكنان كه در دست بازيكنان اين تيم مانده است اقدام كنند تا بازيكنان اين تيم در آستانه بازي روز جمعه از لحاظ روحي شارژ شوند.
در همين حال، يكي از بازيكنان تيم استقلال در گفتگويي با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در اين باره گفت: متأسفانه اغلب بازيكنان استقلال هم اكنون از لحاظ مالي در شرايط مناسبي به سر نمي برند چون طبق وعده مسئولان نسبت به پرداخت چكهايشان آنها هم اقدام به خرج كردن پولشان زودتر از موعد كرده اند و اكنون با عدم پرداخت پولشان طلبكاران بسياري دارند كه هر روز با مراجعه به آنها خواستار نقدشان چك هايشان هستند.
اين بازيكن كه خواست نامش افشا نشود، افزود: بازيكنان استقلال اگر پولشان را درخواست كنند متهم به بي غيرتي و كم تعصبي مي شوند، اما هواداران شرايط آنها را بايد درك كنند و مديريت باشگاه كه با وعده پرداخت پول و رفع مشكلات مالي باشگاه بر سر كار آمده است بايد هرچه سريعتر وعده هايش را عملي كند.
در همين ارتباط نيز "رضا حسن زاده" بازيكن سابق تيم فوتبال استقلال و كارشناس فوتبال گفت: متأسفانه حاشيه هاي مالي در حال حاضر گريبانگير تيم استقلال شده است و شرايط نامناسبي را براي اين تيم بوجود آورده است پس از كش و قوس هاي مجتبي جباري در هفته گذشته با تيم استقلال و نيمكت نشيني وي در 30 دقيقه نخست ديدار با راه آهن بازيكنان ديگر استقلال هم قصد دارند همين روش را به كار بگيرند تا نسبت به شرايط مالي كه باشگاه براي آنها بوجود آورده است، اعتراض كنند.
وي افزود: "امير قلعه نوعي" سرمربي استقلال هم ديگر مثل گذشته قدرت برخورد با ستاره هاي بزرگ تيمش را ندارد كه اين مسئله در قضيه جباري كاملاً مشهود بود، به همين دليل ساير بازيكنان بزرگ استقلال هم قطعاً رو در روي وي قرار خواهند گرفت و وي بايد در اين زمينه چاره انديشي كند علي الخصوص كه بازي مهم دربي طي روزهاي آينده پيشروي اين تيم قرار دارد.
"حسن زاده" در باره مديريت جديد باشگاه استقلال هم گفت: متأسفانه عليرغم هياهوهاي بسيار در باره اينكه اين كادر مديريتي تمام مشكلات مالي را مرتفع خواهد كرد تاكنون چنين امري رخ نداده است و آقايان به جاي حل مشكلات استقلال تنها به دنبال مصاحبه با خبرنگاران و سفرهاي خارجي خودشان هستند و به دليل مشغله كاري در فعاليت هاي ديگرشان فرصت چنداني براي حضور در باشگاه استقلال و مرتفع كردن مشكلات اين باشگاه ندارند.
آناليزور تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به بازي دشوار اين تيم مقابل تيم راه آهن شهرري گفت: بازي سختي بود اما بطور يقين پرسپوليس را خيلي آسان تر از راه آهن شکست خواهيم داد.رجبي: پرسپوليس را آسان تر از راه آهن شکست مي دهيم
هفته هشتم ليگ برتر - پرسپوليس، تيم استقلال را شكست داد 5
"رضا رجبي" روز يکشنبه ضمن بيان اين مطلب به خبرنگار ايرنا افزود: استراتژي استقلال براي بازي با راه آهن، فشار بر روي بازيکنان تيم راه آهن به خصوص نقطه قوت آنها يعني خط مياني بود که بازيکنان استقلال نتوانستند به خوبي از عهده اين کار برآيند.
وي افزود: با شروع نيمه دوم، جانب احتياط را پيش گرفتيم و فشار را بر روي بازيکنان راه آهن کم کرديم اما در عين حال نگذاشتيم خطري دروازه تيم استقلال را تهديد کند.
وي تصريح کرد: همواره بازي هاي قبل و بعد از شهرآورد براي مسوولان و بازيکنان دو تيم از اهميت بسزايي برخوردار است. برهمين اساس اين ديدار براي تيم ما ديدار سختي بود.
وي اضافه کرد: مسوولان و بازيکنان تيم راه آهن نيز به اهميت اين بازي پي برده و ما را به زحمت انداختند.
رجبي با اشاره به حوادث غيرقابل پيش بيني ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال، اين مساله را در نتيجه گيري نهايي بازي تاثيرگذار دانست و افزود: چنانچه بازيکنان دو تيم نتوانند خود را مقابل ديدگان هزاران هوادار که از نزديک شاهد اين ديدار هستند، حفظ کنند ممکن است دچار اشتباهات جبران ناپذيري براي تيم خود شوند.
وي، راجع به ترکيب احتمالي تيم استقلال تهران و شيوه بازي اين تيم مقابل پرسپوليس نيز گفت: با هم انديشي که بين کادر فني تيم استقلال وجود دارد، از هم اکنون مي توان ترکيب احتمالي استقلال را بيان کرد اما بطور يقين شيوه بازي تيم استقلال در اين ديدار تغيير خواهد کرد.
وي ادامه داد: خوشبختانه استقلال به جز "ابراهيم تقي پور" مصدوم جدي ندارد، البته در صورت موافقت پزشک تيم، تقي پور نيز مي تواند اميدوار به حضور در اين ديدار باشد.
به اعتقاد آناليزور تيم استقلال، تيمي در اين ديدار پيروز خواهد شد که از بازيکنان با تجربه تر استفاده کند.
به گفته وي، بازيکنان با تجريه و ميدان ديده خارجي و داخلي دو تيم به علت تجربه شرايط حضور در مسابقات اينچنيني مي توانند با غلبه بر احساسات خود بيشتر در خدمت تيم باشند.
رجبي در خصوص قرار نگرفتن "فرهاد مجيدي" در ترکيب ثابت استقلال نيز گفت: مجيدي انگيزه خوبي دارد و نشان داده فوتباليست حرفه اي و کم حاشيه اي است اما در ديدار شنبه شب، امير قلعه نويي سرمربي تيم استقلال تاکيد داشت تا از يک مهاجم بلندزن در اين ديدار استفاده کند. از اينرو مجيدي در ترکيب اصلي جاي نگرفت.
دروازه بان تيم فوتبال استقلال تهران بازيکنان اين تيم را به دليل نتايج نامناسب فصل گذشته، فاقد اعتماد به نفس لازم براي بازي با حريفان مي داند.طالب لو: بازيکنان ما هنوز ترس دارند
ديدار دو تيم فوتبال استقلال و پيروزي تهران
"وحيد طالب لو" روز دوشنبه در خصوص اهميت بازي روز جمعه مقابل استقلال يادآور شد: براي اينکه بتوانيم حريف ديرينه را شکست دهيم، بايد تمام تلاش خود را به کار بگيريم؛ اين در حالي است که بازيکنان ما همچنان به خاطر نتايج ليگ گذشته از اعتماد به نفس لازم برخوردار نيستند و با ترس به رويارويي با حريفان مي روند.
کاپيتان دوم استقلال همچنين ادامه داد: البته شرايط اين بازي با بازي هاي ديگر فرق مي کند و معمولا نتيجه در پايان 90 دقيقه برخلاف پيش بيني ها به ثبت مي رسد. اميدوارم استقلال بتواند با شکست دادن شاگردان قطبي، روحيه و اعتماد به نفس لازم را در ادامه بازيها بدست آورند.
طالب لو در ادامه با اشاره به آمادگي اش اظهار داشت: با اينکه آمار گل هاي خورده تيم ما بالا است، اما اين دليل نمي شود که عملکرد من زير سووال برود. در شرايط خوبي هستم و اميدوارم همچون بازي هاي گذشته که مقابل پرسپوليس انجام داده ام، باخت را تجربه نکنم.
ديدار تيم هاي پرسپوليس و استقلال روز جمعه در چارچوب هفته نهم ليگ برتر باشگاههاي ايران مقابل هم به صف آرايي خواهند کرد.
ادعاي يکي از نزديکان استقلال
بازيکنان مورد نظر براي تست دوپينگ مشخص شده اند
کميته مبارزه با دوپينگ در نظر دارد در ديدار دربي از 6 بازيکن استقلال و پرسپوليس تست دوپينگ به عمل آورد.
"به گزارش سرويس ورزشي برنا" قرار است در پايان دربي شصت و پنجم از سه بازيکن پرسپوليس و سه بازيکن استقلال تست دوپينگ به عمل آيد.
اگرچه در سنوات گذشته رسم بر اين بود که بازيکنان را به صورت قرعه کشي براي تست دوپينگ انتخاب مي کردند،اما امروز يکي از نزديکان استقلال مدعي شد که از اين تيم خسرو حيدري، سياوش اکبرپور و جان واريو را انتخاب کرده اند و از پرسپوليس هم مهدي واعظي، کريم باقري و عليرضا نيکبخت نفرات مورد نظر هستند.
در گفت و گو با برنا
قلعه نويي سکونشيني اکبرپور در دربي را تکذيب کرد
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران سکونشيني سياوش اکبرپور در بازي مقابل پرسپوليس را تکذيب کرد.
در اين باره اميرقلعه نويي به خبرنگار ورزشي برنا گفت: قبل از دربي عده اي سعي دارند براي تيم ما حاشيه درست کنند و اخراج سياوش هم يکي از آن حاشيه سازي ها است.بنده اخراج سياوش را تکذيب مي کنم؛اين بازيکن جزء نفرات ما براي بازي روز جمعه است.
سرمربي استقلال در ادامه گفت: رابطه مربي با بازيکن بايد مانند رابطه پدر و فرزند باشد. اگر بنده بازيکنم را توبيخ يا از بازي اش انتقاد کنم دليل بر اخراج او نمي شود.
اینم ترکیب من
وحید که فیکسه
دفاع هم همونطور که مریم گفت تغییری نمیکنه
میمونه خط هافبک که امیدوارم بیگ زاده بازی نکنه
اکبری - کاظمی - حیدری - جباری - جانواریو
سیاوش و فرهاد
راستی این جریان امضا چی؟ یه چیزی گیر بیارین همه یه امضا داشته باشیم
امير قلعهنويي:
بازي 65 زيباترين داربي ميشود
تنها به شكست پرسپوليس فكر ميكنيم
عدهاي ميخواهند تيم استقلال را به حاشيه ببرند
سرمربي تيم استقلال تهران گفت: باور دارم داربي شصت و پنجم يكي از بهترين داربيهاي استقلال و پرسپوليس شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، امير قلعهنويي در حاشيهي تمرين امروز تيم استقلال گفت: با شناختي كه از تفكرات خودم و افشين قطبي دارم معتقدم بازي روز جمعه ميان استقلال و پرسپوليس يكي از زيباترين داربيهاي تهران خواهد شد. در هر صورت ما براي پيروزي به ميدان ميرويم و اميدوارم بتوانيم علاوه بر بازي زيبا نتيجه را نيز به دست آوريم.
وي دربارهي نتيجه تساوي در چند بازي اخير اين دو تيم نيز گفت: بدون ترديد ما براي مساوي به ميدان نخواهيم رفت تنها هدف ما كسب سه امتياز و ارائه يك بازي زيبا است.
امير قلعهنويي در اشاره به بازي تيم استقلال مقابل راهآهن تصريح كرد: در هفتههاي ابتدايي ما به مراتب بهتر از بازي مقابل راهآهن كار ميكرديم اما، نتيجه نميگرفتيم و در واقع در آن بازيها حق استقلال شكست نبود.
قلعهنويي دربارهي شايعه درگيري لفظياش با سياوش اكبرپور نيز گفت: تمامي اين حرفها نتيجهي سالم كار كردن است، استقلال حاشيه ندارد اما عدهاي ميخواهند تيم را به حاشيه ببرند هيچ مشكلي وجود ندارد و اكبرپور نيز دارد در كنار ساير بازيكنان تمريناتش را انجام ميدهد. روزي كه ما شكست ميخوريم صدها حرف در ميآورند و روزي هم كه پيروز ميشويم حاشيههاي ديگري ساخته ميشود.
قلعهنويي درباره وضعيت مجتبي جباري نيز گفت: ما معتقديم هم مجتبي جباري و هم تمامي بازيكنان بايد مطالبات خود را دريافت كنند، مبالغي نيز به تيم تزريق شده است اما، در هر صورت بايد به فكر تيم نيز باشيم به عنوان نمونه سياوش اكبرپور از پول خودش به يك بازيكن ديگر داد و از اين مسائل در تيم استقلال زياد است. بازيكنان بايد صبور باشند تا با انسجام و همدلي كار را پيش ببريم
تمرين تيم فوتبال استقلال برگزار شد
شعار هوارداران عليه مدير عامل و تذكر قلعهنويي
تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران به منظور ديدار مقابل پرسپوليس بعدازظهر امروز نيز پيگيري شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران از ساعت 16 و 30 دقيقه امروز در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي آغاز شد.
در ابتداي تمرين "امير قلعهنويي" دقايقي با بازيكنان به گفتوگو پرداخت و سپس بازيكنان با دويدن نرم و حركات كششي به گرم كردن پرداختند.
تمرينات سرعتي و كار با توپ بخش بعدي تمرينات بود، سپس امير قلعهنويي ارسال از جناحين را در دستور كار تمرينات بازيكنان استقلال قرار داد. پس از اين تمرين امير قلعهنويي مرور تمرينات تاكتيكي را براي بازيكنان در نظر گرفت در اين تمرين بازيكنان استقلال شامل بازيكنان تمامي خطوط با پاسهاي كوتاه كار را از سمت راست محوطه جريمه آغاز ميكردند و با انتقال توپ به پشت محوطه جريمه و سپس سمت چپ توپ را بر روي دروازه براي مهاجمان ارسال ميكردند.
اين تمرين و تمرين شوت زني به دروازه بخش اصلي تمرينات استقلال را تشكيل ميداد. همچنين در پايان تمرين مهاجمان به صورت اختصاصي با كادر فني تمرين كردند.
به گزارش ايسنا، در تمرين امروز نيز هواداران استقلال موضعگيريهايي را عليه مديرعامل جديد باشگاه انجام دادند كه پس چند بار شعار هواداران، امير قلعهنويي با فرا خواندن يكي از ليدرها به آنها در اين مورد تذكر داد و پس از آن تماشاگران تنها بازيكنان استقلال را تشويق كردند.
فابيو جانواريو نيز به دليل تمرينات اختصاصي صبح در تمرينات امروز حضور نداشت. ضمن آنكه ابراهيم تقيپور نيز كه به دليل مصدوميت بازي داربي را از دست داده است با لباس شخصي در تمرينات امروز استقلال شركت كرد.
تمرينات امروز استقلال تهران نزديك به 100 دقيقه به طول انجاميد. پس از تمرين نيز بازيكنان به استخر رفتند.
سلام
تاپیک چرا اینقدر خلوتهکجاییدکسی صدای منو میشنوه
سه خبر کوتاه از تيم فوتبال استقلال تهران
مديرعامل جديد باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال تهران در جلسه امروز/دوشنبه/ اعضاي هيات مديره اين باشگاه به عنوان سخنگوي هيات مديره انتخاب شد.
قهرماني تيم فوتبال استقلال تهران در جام حذفي باشگاههاي ايران
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار ايرنا، بعد از بازگشت مديرعامل جديد باشگاه استقلال تهران از ايتاليا، امروز/دوشنبه/ در محل دفتر رئيس هيات مديره اين باشگاه جلسه اي با حضور اعضا برگزار شد که طي آن "اميررضا واعظ آشتياني" با اکثريت آراء به عنوان سخنگوي هيات مديره انتخاب شد.
بحث و تبادل نظر در مورد شرابط فني تيم فوتبال استقلال قبل از شهرآورد تهران، در دستور کار دومين جلسه هيات مديره جديد باشگاه استقلال قرار داشت.
طرفداران تيم فوتبال استقلال تهران در هنگام تمرين عصر امروز/دوشنبه/ اين تيم در اقدامي تعجب برانگيز عليه مديرعامل جديد اين باشگاه شعار دادند.
البته امير قلعه نويي که به نظر مي رسد رابطه مناسبي با مديرعامل جديد دارد، از طريق ليدرها از اين کار جلوگيري کرد تا استقلال در آستانه ديدار با پرسپوليس حاشيه جديدي را تجربه نکند.
جان واريو بازيکن برزيلي تيم فوتبال استقلال تهران به دليل مصدوميت، تمرين امروز تيمش را از دست داد.
اين بازيکن که در دو بازي اخير استقلال توانسته خود را به ترکيب اصلي اين تيم تحميل کند، در تمرينات روز گذشته دچار مصدوميت شده بود و احتمالا نمي تواند استقلال را در بازي با تيم فوتبال پرسپوليس همراهي کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرش برهاني: گل زدن به پرسپوليس سخت است
آرش برهاني با وجود اينکه در بازي هاي اخير استقلال تهران سه بار موفق به گل زني شده است، براي قرار گرفتن در ترکيب تيمش در شهرآورد تهران مطمئن نيست و در صورت بازي هم قول گلزني نمي دهد.
مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران روز دوشنبه در گفت و گويي با خبرنگار ايرنا به سووالات مطرح شده پاسخ داد.
س: حتما خيالتان از قرار گرفتن در ترکيب اصلي مطمئن است؟
ج: همه بازيکنان دوست دارند که در اين ديدار جذاب از دقيقه اول به ميدان بروند،من هم از اين قاعده مستثني نيستم و تلاش مي کنم تا نظر مثبت قلعه نويي را براي قرار گرفتن در جمع يازده بازيکن اصلي جلب کنم.
س: گل هاي دو هفته اخير براي اين مهم کافي نيست؟
ج: استقلال مهاجمان خوبي در ترکيب خود دارد به همين دليل ثابت بودن هدفي سخت براي هرکدام از ما شده است.
س: برهاني چقدر براي درخشش مقابل پرسپوليس آماده است؟
ج: پرسپوليس و تيم هاي ديگر براي من تفاوتي ندارند، در همه ديدارها با اين هدف به ميدان مي روم تا با بازکردن دروازه حريفان، بتوانم استقلال را در نتيجه گيري کمک کنم.
س:البته گل زدن در شهرآورد لذت خاصي دارد.
ج: باور کنيد که براي من فرقي نمي کند که دروازه کدام تيم را باز کنم، کار مهاجمان گل زدن است و من با اين هدف در کم اهميت ترين ديدارها هم با تمام توان تلاش مي کنم.
سُُُُُ:فکر مي کنيد بتوانيد يکي از گلزنان شهرآورد باشيد؟
ج: اگر من يکي از دو مهاجم اصلي تيم باشم، تلاش مي کنم با يک گل هوادران را از خود راضي کنم، البته مي دانم که گل زدن به پرسپوليس سخت است.
س: اما پرسپوليس آمار "گل خورده" مناسبي ندارد.
ج: با نگاهي به اسامي مدافعان اين تيم مي توان حدس زد که چه روز سختي پيش روي من و مهاجمان ديگر استقلال است.
س: اين نااميدي براي شما در آستانه شهرآورد مضر نيست؟
ج: من نااميد نيستم، فقط گفتم که مدافعان حريف آماده هستند و کار را براي ما مشکل مي کنند.
س: مي توانيد نتيجه را پيش بيني کنيد؟
ج: بايد ببريم، براي اينکه نشان دهيم پيروزي هاي دو هفته اخير شانسي نبوده، چاره اي جز شکست دادن تيم پرسپوليس نداريم.
س: مي توانيد پرسپوليس را شکست دهيد؟
ج: اين توانايي را در تيم مي بينم، اما نبايد فراموش کرد که پرسپوليس يکي از بزرگترين تيم هاي ليگ برتر است و هيچ تيمي نمي تواند خودش را مقابل آن از پيش برنده بداند.
در تمرين امروز استقلال
رئيسجمهوري، علي آبادي و فتحا...زاده تشويق شدند
خبرگزاري فارس: در تمرين امروز استقلال، هواداران رئيس جمهوري، رئيس سازمان تربيت بدني و فتح ا...زاده تشويق شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين تيم از ساعت 30/16 امروز در زمين شماره دو ورزشگاه آزادي تمرين كردند.
از نكات جالب توجه اين تمرين، شعار هواداران حاضر در تمرين بود. آنها كه تعدادشان به 70 نفر مي رسيد، محمود احمدي نژاددرئيس جمهوري، محمد علي آبادي رئيس سازمان تربيت بدني و علي فتح ا...زاده مديرعامل سابق را تشويق كردند.
هوادران كه عمده آنها ليدرهاي باشگاه بودند، عليه علي نظري جويباري سرپرست تيم هم شعار دادند. وي در اين تمرين غايب بود.
اين نفرات عليه علي انصاري عضو جديد هيئت مديره و واعظ آشتياني مديرعامل جديد باشگاه نيز اعتراض كردند.
طبق اعلام قبلي باشگاه، قرار بود واعظ آشتياني پس از باز گشت از ايتاليا امروز در تمرين حاضر شود. به همين دليل، خبرنگاران و عكاسان بسياري به محل آمده بودند؛ اما تا ساعت 40/17 خبري از مديرعامل جديد نبود. تمرين استقلال همچنان در جريان است.
امیر قلعهنویی:
بازی 65 زیباترین داربی میشود
تنها به شكست پرسپولیس فكر میكنیم
عدهای میخواهند تیم استقلال را به حاشیه ببرند
سرمربی تیم استقلال تهران گفت: باور دارم داربی شصت و پنجم یكی از بهترین داربیهای استقلال و پرسپولیس شود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعهنویی در حاشیهی تمرین امروز تیم استقلال گفت: با شناختی كه از تفكرات خودم و افشین قطبی دارم معتقدم بازی روز جمعه میان استقلال و پرسپولیس یكی از زیباترین داربیهای تهران خواهد شد. در هر صورت ما برای پیروزی به میدان میرویم و امیدوارم بتوانیم علاوه بر بازی زیبا نتیجه را نیز به دست آوریم.
وی دربارهی نتیجه تساوی در چند بازی اخیر این دو تیم نیز گفت: بدون تردید ما برای مساوی به میدان نخواهیم رفت تنها هدف ما كسب سه امتیاز و ارائه یك بازی زیبا است.
امیر قلعهنویی در اشاره به بازی تیم استقلال مقابل راهآهن تصریح كرد: در هفتههای ابتدایی ما به مراتب بهتر از بازی مقابل راهآهن كار میكردیم اما، نتیجه نمیگرفتیم و در واقع در آن بازیها حق استقلال شكست نبود.
قلعهنویی دربارهی شایعه درگیری لفظیاش با سیاوش اكبرپور نیز گفت: تمامی این حرفها نتیجهی سالم كار كردن است، استقلال حاشیه ندارد اما عدهای میخواهند تیم را به حاشیه ببرند هیچ مشكلی وجود ندارد و اكبرپور نیز دارد در كنار سایر بازیكنان تمریناتش را انجام میدهد. روزی كه ما شكست میخوریم صدها حرف در میآورند و روزی هم كه پیروز میشویم حاشیههای دیگری ساخته میشود.
قلعهنویی درباره وضعیت مجتبی جباری نیز گفت: ما معتقدیم هم مجتبی جباری و هم تمامی بازیكنان باید مطالبات خود را دریافت كنند، مبالغی نیز به تیم تزریق شده است اما، در هر صورت باید به فكر تیم نیز باشیم به عنوان نمونه سیاوش اكبرپور از پول خودش به یك بازیكن دیگر داد و از این مسائل در تیم استقلال زیاد است. بازیكنان باید صبور باشند تا با انسجام و همدلی كار را پیش ببریم.
بعد از بردن تو دربی اینقدر شلوغ بشه که صدا به صدا نرسه:46:نقل قول:
اقا ما که هستیم.. علیرضا هم اومد :ایکس
من الان یکی ساعتی هست در تاپیک هستم اما داشتم مطالب پیشین را میخوندم!
بایرن مر30 عزیز ترکوندی...
امروز بایرن یک تنه پرچم را برد بالای قله کاشت...
تازگی ها بچه کم پیدا شدند همه میایند یک خبر میذارند و میرند!
اوف بابا من يه روز نيمودم اين همه خبر اومده
بليت داربي شصت و پنجم روز بازي در ورزشگاه آزادي به فروش ميرسد
بليتهاي داربي شصت و پنجم استقلال و پرسپوليس تهران صبح روز بازي در ورزشگاه آزادي فروخته ميشود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان مهدي محمدنبي دبير كل فدراسيون فوتبال با اعلام اين خبر گفت: بليت بازي تيمهاي پرسپوليس و استقلال تهران كه روز جمعه دوازدهم فروردين در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود، پيش فروش نشده، بلكه از ساعت هفت صبح روز جمعه در ورزشگاه آزادي به فروش ميرسد.