دروود،نوسان یعنی زیر 180 اینا یا بالاتر از 180؟نقل قول:
Printable View
دروود،نوسان یعنی زیر 180 اینا یا بالاتر از 180؟نقل قول:
سلام
512 برنزی مصرف منصفانه رو روش اعمال کردن یا خیر؟
ممنون
الان ساعت 12 ظهر سرعت روي 190 تا 210 نوسان داره ولي نسبت به قبل باز هم پايين تره
قبلا تا 320 هم ميومد
من دارم يك خطم و ميبرم روي سپنتا اگر اكي بود اينجا گزارشش رو ميدم
الان ساعت 12 ظهر سرعت روي 190 تا 210 نوسان داره ولي نسبت به قبل باز هم پايين تره
قبلا تا 320 هم ميومد
من دارم يك خطم و ميبرم روي سپنتا اگر اكي بود اينجا گزارشش رو ميدم
خیر کمتر. توی رنج 50 -70 -80 اینجوری بوده. البته تجربه من میگه که مرکز به مرکز اوضاع میتونه کاملا متفاوت باشه! اینو به عینه اونموقع که آسیاتک و صبانت داشتم میدیدم.نقل قول:
پس شبانه هاش هم آشغال شده دیگه دو پول نمی ارزه فن آوانقل قول:
اینجور که معموله سیاست فن آوا هم پولی کردن کامل ترافیک سرویس هایش است مثل صبانت اول که نامحدودهاش رو منصفانه کرد حالا هم سرعت سرویس شبانه رو پایین آورده چند روز دیگه کلا شبانه رو پولی میکنه
فعلا كه خر تو خره
يادمه سال 2003 براي يك كاري رفتم استانبول و يك هتل 5 ستاره اينقدر سرعت اينترنتش وحشتناك بود كه من تقريبا توي 6 ساعت نزديك 43 گيگ يك بلوري كامل دانلود كردم
اونموقع تازه بلوري مد شده بود منظور كه ما كلي عقب كه هيچ از اون سر آويزونيم
كه من همون موقع جويا شدم و پرسيدم گفتند نهايتش براي يكسال با اين سرعت براي يك هتل تا 3 ميليون درمياد ولي براي يك خانه با سرعت 8 مگ واقعي با كمترين كاربر اشتراكي و بهترين كيفيت كلا 30 لير بودش اونموقع لير 570 بود خودتون بگين ما كجاي اينترنت وايساديم
تازه اینم اضافه کنید که سرویس های خانگی آن ها نامحدود هست هر چند که جدیدا اینترنت نسل چهارم نامحدود هم اومده تو اروپا و آمریکا هر چی میکشیم سر سیاست کثیفه الان سیاست اینترنت ایران اینه پهنای باند و گرونی و کمبود منابع و از این جور چرت و پرت هایی که میگن همه بهانه است اگه بخوان میتونن سرویس های ما رو مثل اروپا کنن تازه کشور ما هاب منطقه هم هست یعنی از خیلی از مسیرها میتونن پهنای باند صادرات و واردات کنن ولی متاسفانه نمیخوان و بفکر سیاست و جیب بی انتهاشون هستننقل قول:
نتیجه حاکم مطلق کردن یه گروهک قرون وسطایی توی مملکت با این نگاهش به اینترنت و تکنولوژی چیزی جز این نیست دوست عزیز.نتیجش همون از اون سر اویزون شدن و اویزون موندن و اویزون تر شدن به مرور زمان هست!نقل قول:
فقط دارم لحظه شماری می کنم واسه 19 خرداد برم تخلیه کنم و پرت کنم سرشون سرویس درپیتشونو تو سال 2015!!!
متأسفانه در كشوري هستيم كه فقط به فكر جيب و درآمدزايي خودشون هستند
بله ما هاب منطقه بوديم و اولين شهر اينترنتي جهان رو هم راه اندازي كرديم همين كيش خودمون
بعد از 20 سال تشريف ببريد كيش اولا هتلها فقط در داخل لابي و كافي شاپ سرويس دارند مثلا هتل شايگان تازه هر روز بايد ميرفتي يك برگه ميگرفتي يوزرنيم و پسورد ميداد براي اون روز محدود 20 مگ و هتل سورينت مريم با اينكه توي اتاق سرويس ميداد ولي كاملا محدود بودش يعني فكرشو بكن شهر اينترنتي يعني شما هر جاي اين شهر بايد با سرعت بالا و كيفيت عالي اينترنت وايرلس داشته باشي مثل استانبول شما هر جا بري خود دولت وايرلس رايگان گذاشته وصل ميشيد كارهاتونو انجام ميدين هتلها رستورانها كافي شاپها توي خيابون حتي پاركها و مساجدشون چون برحسب نياز جامعه و با تكنولوژي پيش ميرن البته كشور مالزي هم بد نبودش خوب بود ولي باز هم مثل تركيه نبود
مثلا شما ميري يك عكس سلقي توي سلطان احمد بگيري براي دوستت بفرستي همون موقع سه سوت يك عكس با حجم بالا رو ميفرستي ولي ايران از صبح تا شب ميلياردها تومان پول تبليغات تلويزيوني ميدن ولي همش دروغه رايتل يك ذره سرعتش خوبه اونهم توي بعضي جاهاي كرج نه همه جاش
هر روز شاهد محصول جديد مثل تلويزيون و بلوري و ايكس باكس و غيره و غيره هستيم كه حتي اپليكيشنهاشون با اينترنت بروز ميشن فرض ميري ال جي 55 ميخري كه از اخبار روز مطلع بشي يا از جديدترين عكسهاي 500px يا چت كني و همه چي بعد كه وصل ميكني يا اينترنت قطعه يا اينترنت فيلتره يا اينترنت با اين اپ خاص مشكل داره چيرو باور كنيم
بيخود نيست ايرانيها روز بروز دارن از اين كشور خارج ميشن - حاضرن در كمترين فضاي خانه و مكان زندگي كنن ولي حداقل از دولت و اينترنت عالي استفاده كنند
نه همش از صبح تا شب هي فيلترنت بشن -
بخدا من که دنبال فرصتی هستم که برم دبی زندگی کنم اگه خدا بخواد حداقل اعصابت راحته زندگی ات هم بدور از دغدغه است هی نگران این نیستی که شب بخوابی صبح بلند بشی ببینی همه چیز گرون یا قوانین عوض شده مطمئنی که با پس اندازت میتونی چند روز بعد یا چند ماه بعد اون چیزی رو که میخوای بخری
یک اتفاق عجیب : ما 3 تا خط تفن داریم تو مرکز حکمت شعار یکی با پیش شماره 7724 که فن آوا روشه یکی هم 7744 که پارس آنلاین روشه و یکی هم 7713 که قبلا فن آوا روش بود و جمعش کردم و از سپنتا درخواست دادم ولی سپنتا امروز اعلام کرده که مخابرات درخواست رو رد کرده و این رو گفته : متاسفانه با توجه به نوع فناوری به کار رفته در کابل کشی خطوط مخابراتی در محدوده شما، امکان ارائه سرویس اینترنت پرسرعت نمیباشد / مگه همچین چیزی میشه؟ پس چرا شرکت های دیگه رو خط های دیگه بهم سرویس دادن؟
چند سال پیش یکسری خط تو نقاط مختلف ایران واگذار کردن که فقط میشد تماس گرفت و زنگ زد.هیچ خدماتی روی خط تلفن ها نمیشه انجام داد.به تدریج دارن یواشکی قسمتی از بودجه مخابرات رو برای تعویض کابل و انجام کابل برگردان اختصاص میدن.نقل قول:
شما اگه زیادی سیریش بشی، مجبور خطوط شما رو زودتر عوض کنند.
من خودم میخواستم برای طبقات منزلمون 6 تا خط بگیریم،خود طرف گفتم همه رو برای Adsl میخوام.
مخابرات مجبور شد که تمام خطوطی که به ما داد همگی دسته دوم بودن.
XPERIA Z3
الان اگه بخوای خط ثبت نام کنی گزینه اینترنت پر سرعت داره باید بزنی وگرنه خط فیبر نوری ممکنه بهت بدن اونوقت مجبور میشی که از مخابرات اینترنت بگیری
اقا من هنوز متوجه نشدم!
سرویس 512 برنزی مگه سرعت دانلودش 60 نیست؟ بعد از مصرف منصفانه قراره چند بشه مثلا؟
اگه دقت کردی باشین میفهمین که چرا رو خطوط فیبر نوری اینترنت نمیدن چون اینترنت با بهترین کیفیت به دست مشترک میرسه و این چیزیه که اینا نمیخوان انحصارش دست مخابراته چون تجهیزاتی داره که میتونه این خطوط رو کنترل کنه
الان خطوط مسی خیلی قدیمی شده متاسفانه خطوط بسیاری در ایران مسی هست از جمله خط خودمون
۸ کیلوبایت بر ثانیه
۸ کیلوبایت دوست عزیز سرعت اسمی تقسیم بر ۸ میشه و این یعنی مثلا قانونی و بازگشت به عصر دیال آپنقل قول:
دوستان من باز متوجه نشدم خوب من همین هفته پیش فن آوا رو خطم بود قبلش هم پارس همین الان رو یه خط دیگه هم پارس دارم ولی سپنتا رو مخابرات رد کرده و واقعا مبهم هست واسم دلیلش
من زنگ زدم سپنتا گفتن سرعت دانلود 512 روی همون 64 کیلوبایت هست... راست میگن؟ یهنی سرعتش رو بالاتر نمیبندن؟ چون اون جوری که فهمیدیم توی مرکز ما خیلی خلوته و احتمالا باید کیفیت خیلی خوبی داشته بشه
دوستان فن آوایی Gmail برای من کند هست قبلا اینجوری نبود ؟ شما چی ؟
داداش فن آوا دیگه الان ر**ه الان تقریبا مشکلی نیست که نداشته باشه
سپنتا که به درد نمی خوره ؛ هر چقد حجم بگیری ، به همون اندازه میتونی دانلود کنی!! خیلی شرکت های مقرون به صرفه تر وجود داره... :n06:نقل قول:
مثل داتک دیگه؟ :n02:نقل قول:
بله برای من هم همینطوره خیلی کند شده.نقل قول:
فنآوا خراب کرد بدجوری هم خراب کرد من هم به زودی تخلیه میکنم.
سپنتا دو برابر حجم هستنقل قول:
خخخ ، گیری دادی به این داتک بدبخت :n02::n02:نقل قول:
داتک باز نسبت به سپنتا و پارس آنلاین و صبانت و... بهتره ، اقلن یک دهم کم میکنه... : ))
تو سایتش که اینو نوشته:نقل قول:
سرویس رایگان شبانه: در سرویس های حجمی سپنتا، به میزان حجم گیگابایت خریداری شده برای سرویس، حجم شبانه رایگان از ساعت ۲ بامداد تا ۸ صبح در نظر گرفته می شود.
!!!!!
اونو آپدیت نکردن اینو بخوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داتک هم دزده من با برنامه نتورکس چک میکردم حجمم رو میزد 650 مگابایت ولی داتک تو سایت 1 گیگ کم کرده بود یک ماهم کامل نشد جمعش کردم
بازم نمی ارزه خدایی ؛ چرا از شاتل و عصر تلکام و ... نمیگیری که شبانه رایگان دارن؟!نقل قول:
در ضمن شبانه صبانتم مثه سپنتا عه ، با این تفاوت که صبانت هم شرکت بهتریه و هم پینگش خیلی خوبه...
در مورد داتک هم اینو بگم که من در مدتی که ازش سرویس داشتم ، بدی ندیدم و بسیار راضی بودم.
صبانت که حجم دزده داشتم قبلا / عصر تلکام هم از ساعت 3 شب هست که سخته تا 3 ییدار بمونم و شاتل هم که دو سال هست سرکارم گذاشته میگه تو صف هستی البته خودم الان سپنتا ندارما ولی خوب 2 برابر عالیهنقل قول:
صبانت خوبه ؟
بنده پیش شرکتی که به مشترکینش خیانت کنه نمی مونم و بعد 7 سال ازشون جدا شدم !
====
الان هم دنبال جایگزین بهتر برای فن آوا می گردم چون کارم با اینترنت است یک روز ضرر است و تا قطعی نباشه عمل نمی کنم
دوستان شماره های تلفن پشتیبانی مشهد را اگر دارند ممنون میشم بدن شماره شون رو گم کرد
داداش صبانت پشتیبانیش به من فحش داد قبلا باورت میشه؟ حجم هم که میدزدید / صبانت با شما چیکار کرده؟نقل قول:
باوا ابنجوری که تو حساب میکنی ، همه رو باید بگی دزدن ؛ ایرانه دیگه ، چه توقعی داری؟!!!نقل قول:
آسیاتک چی؟!
البته الان متوجه شدم تو بعضی از شهرها عصر انتقال هم دان استریم و تا جایی که خط بکشه باز می زاره ، پارس آنلاین ، شاتل،عصر انتقال :n09:(داتک هم بستگی داره کجا باشی ) :n02:من از نمایندگی شهرمون داتک گرفتم یک ماه،با اون پینگش :n15:نقل قول:
با من کار خاصی نکرده همین که اصول تجارت رو بلد نبود شبانه ها را آمد اونطوری کرد و چیزی که میگفت رایگانه رایگان نبود برام کافی بود ازشون جدا بشمنقل قول:
شرکتی که دروغ بگه نباید کاربر داشته باشه، کاربری که طبق یک سری اصول به آن جا رو آورده نظیر همین فن آوا که چون نامحدود میداد کاربر جمع شد
و الان هم همونا ناراضی هستند چون سرویس هایی که خریده بودند این شرایط الان رو نداشته
این میشه دزدی، دروغ و من حاضر نیستم با این نوع شرکت کار کنم
الان من 2 ماهه شبانه دانلود ندارم و میترسمم الان بذارم شبانه دانلود شه
به هرحال اولین جای خوبی که پیدا کنم از این هم خداحافظی می کنم
ای بابا عجب وضعی شده ها فن آوا میگه جمع آوری کامل انجام شده حتی شماره جمع آوری هم داد بهم ولی مخابرات هنوز جمع آوری نکرده عجبا ....