e زلزله اومده
اونوقت هیچکی نفهمیده
بی خیال....
حالا اخبار چرا چیزی نگفت
یا گفته ما نشنیدیم؟
Printable View
e زلزله اومده
اونوقت هیچکی نفهمیده
بی خیال....
حالا اخبار چرا چیزی نگفت
یا گفته ما نشنیدیم؟
بلاگ یکی از دوستان در مورد زلزله :
کد:http://blog.360.yahoo.com/blog-gI_zEO01erD1i4rJuhhPRZW_?p=6#comments
-----حذف------
سی چه فول میکنی ها شما خو نصف بیشترتون جنگ زده هسینو داخل بوشهر اتراق کردین میگم تو لر خوزستان هسی هتمن نه عرب. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچكس...واسه همينه كه ساعت 6:10 هنوز بيدارم!نقل قول:
ديشب اومد&به نظرت نصفه شبم اخبار داريم؟؟نقل قول:
تارانتينو جان از شما بعيده:46:
دوست عزيز،آرامشتو حفظ كن و سعي كن ادامه ندي...همه ي ايران سراي من است:10:نقل قول:
دیشب طرفای ساعت 2.5 زمین 3 بار لرزید
به حدی شدید بود که من از خواب پریدم
اولند مو لر نيسم عربمنقل قول:
ثانيا جز او جنگ زده هايي نيسم كه خوزستانه ول كردن جد اندر جد داخل خوزستان بوديم
ثالاثا اگر يه كم به مغزت قشار مياوردي ميفهميدي هر پستي رو نبايد هرجا بدن
يه نكته ديگه داخل خوزستان لر نيست بلكه برادرهاي بختياري هستند
مو هم ز بچگي منه بختياريها بيدمه ولي عربم حالا روشن اوبيد
بهتره اين بحث رو هم كشش نديم
يا علي
نقل قول:
فقط یک شوخی بود :22:ما بوشهری ها با خوزستانی ها رفیقیم :40::35:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دیشب ساعت دو و 25 عجب زمین لرزه ای اهواز اومد ... خونه اپارتمان بودم بدجوری لرزید ...
خوش به حال خودم كه خواب بودم :5:
اخبار خوزستان هم اعلام كرد زلزله 5.7 ريشتري بوده و كانون آن حدمرز ايلام وكشور عراق بوده است.