اگر اين كار انجام داده باشي و 8 تا رو ريخته با شي مخصوصا اون 30 مگ و درست همه ي كراحل رو انجام داده باشي پدر سي رام و برنامه رو در مياره ميدوني چقدر طول ميده تا ايميج بگيره :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط SILWESTER
Printable View
اگر اين كار انجام داده باشي و 8 تا رو ريخته با شي مخصوصا اون 30 مگ و درست همه ي كراحل رو انجام داده باشي پدر سي رام و برنامه رو در مياره ميدوني چقدر طول ميده تا ايميج بگيره :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط SILWESTER
من پنج هزار تومن ميگيرم به جاي شما 189 صفحه رو ميخونم. :)نقل قول:
نوشته شده توسط siavash_ahmadpour
چي رو بايد چكار كرد ؟
ما كه 7-8 تا ريختيم هسچ طوري هم نشد تازه توهلپه خودش گفته بود سي دي رو پر از اون فايل ها كنيدنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad hamed
شايد من درست انجامش ندادم ايساكم كه نميداد يه كمكي بده براي آموزشش. معلوم نيست كجان :sad:
آقا هيچ كي تو اين تاپيك نميدونه تو اين مورد بايد چكار كرد من هنوزم نتونستم مشكلش رو حل كنمنقل قول:
نوشته شده توسط SILWESTER
خدا بيامرزه روح نازنينتو 7070 عزيز كه اگه نباشي اين تاپيكو بايد درشو گل گرفت. خدا كنه زودتر به اين دنيا برگردي و ما رو دريابي
WTM تقریبا همون کار Step5 در TZ Copy Protection را انجام می دهد .
و استفاده از WTM بدون استفاده از تراک صفر چیز زیاد جالبی نمی شود هر چند با تراک صفر هم چیز جالبی نمی شود .
به فرض هم که چند صد مگ بد سکتور داشته باشیم Alcohol 120 تو سه صوت ایمیج می گیره .
پس هر گز نشه فراموش --> تراک صفر
چون تعداد کمتری از نرم افزار ها قادر به خواندن تراک صفر هستند .
خوب یه تمرین کوچولو برای جلوگیری از کپی و پست شدن فایل ها
ابتدا فایلی همنام فایل اصلی با پسوند TZD ساخته و در پوشه مورد نظر گذاشته و ایمیج می سازیم
سپس ایمیج را به خورد Step 5 در TZ می دهیم
و پس از طی این مراحل فایل اصلی را به اندازه مجموع دو فایل exe & tzd افزایش می دهیم .
همین کار با WTM به روشی تقریبا مشابه انجام می شود .
آخه من كه اين كار رو كردم كلون كه اصلا نتونست ايميج بگيره البته با نسخه ي 5.2.8.1نقل قول:
نوشته شده توسط SILWESTER
متوجه نشدمنقل قول:
نوشته شده توسط Isaaaac
با سلام به دوستان خوبم
مدتي بود كه بدليل مشغله كاري نتونستم به انجمن سر بزنم خوب خدا رو شكر يكم بيكار شدم و به تمام انجمن ها سر زدم و يه سري چيز بدرد بخور پيدا كردم اميدوارم به دردتون بخوره ؟؟؟؟!!!
=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=
مقالات از سايت هاي Pcseven و unreal و غيره ... ؟ جمع شده (لطفاً حق كپي رايت رعايت بشه؟؟؟؟!!!)
بيشتر كار دوست عزيزمون keyvanriko0 است %
=================================================
اموزش تصويري شكست قفل هاي شركت نسل جوان ؟؟
لينك دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد
اين رو ندارم چون فقط بعضي از كاربران داده شده من هم درخواست دادم به محض دريافت اعلام مي كنم
راستي اگه پسورد ريكاوري داريد بزاريد پيداش مي كنه بدون دردسر ؟؟؟
================================================
آموزش تصويري شكستن قفل هاي شركت نگهبان
لينك دانلود
پسورد
password: pcseven.com
===============================================
آموزش تصويري نرم افزار CD Secure كه مربوط به سي دي آموزشي سيم خاردار است ؟؟
لينك دانلود
پسورد
================================================
آموزش قفل گذاري سي دي ها شامل 3 آموزش مي باشد
خوب آموزش اول:
------------------------------------------------------------
آموزش دوم
-----------------------------------------------------------
آموزش سوم
-----------------------------------------------------------
دوستان خوش باشيد با لحضه هايتان
دوستدار شما پيمان
سلام
peyman khatar جان دستت درد نكنه.حالا هر كسي كه مي خواهد قفل بشكنه يا بگذاره يه نگاهي به اينها بندازه.مخصوصآ آنهايي كه نمي خواهند 190 صفحه را بخوانند.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××
SILWESTER جان خواستم wtm 1.96 را با لودرش واسط آپلود كنم ولي سرعتم خيلي پايين بود.عوضش كاري را كه Isaaaac جان گفتند را من هم توضيح مي دهم(البته با اجازه جناب Isaaaac ) هر دو تقريبآ با دستكاري بخش raw باعث مي شوند كه فايل مورد نظر(و همچنين مكاني كه آن فايل روي سيدي داره) بعد از رايت شدن قابل تشخيص و خواندن نشه.حالا كافيه كه شما فرمت يه فايل مثلآ zip را به tzd تغيير بدي و آن را داخل ايميج بندازي.بعد داخل tzcopy از step 5 استفاده كني.توجه داشته باش كه نبايد step 2,3 را بر روي اين فايل به كار ببري.اگر كه اين فايل را قبل از اتوران بگذاري حجم اتوران را به دو برابر مجموع دو فايل اتوران و tzd افزايش بدي (توسط step3 ).در ضمن step1 يادتون نره.
راجع به سوال دوم:تغيير حجم فايل توسط tzcopy step3 باعث تغيير حجم ايميج نمي شه.اين كار با استفاده از دستكاري در قسمت سايز و آدرس انتهايي يك فايل در ايميج صورت ميگيره.tzcopy در حالت اول حجم فايل شما را فقط در joliet تغيير داده و به حجم فايل در شما در iso كاري نداشته به همين دليل ويندوز حجم سيدي را 20 مگ نشان داده.
اگر شما در هر دو قسمت هم حجم فايل را تغيير بدي باز هم حجم ايميج گرفته شده تغييري نميكنه.از اينكه دير جوابتون را دادم معضرت مي خوام چون آخره ترمه و بايد كلي مقاله و تحقيق وپروژه هاي ريز و درشت و امتحان هاي ميان ترم و پايان ترم تحويل استادها بدم و فكر كنم تا يه ماه ديگه سرم شلوغه.
آقا ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط luckylock
پس به نظرت اين سي دي هايي كه حجم ايميجشون ميشه 5 گیگ را با چه روشی میسازن؟ :ohno:
چیزی سراغ داری روش کار کنیم شاید نتیجه بده :)
.................................
پیمان جان فکر کنم اون سه تا آموزش آخری هم پس ورد میخاد اولیشو من گرفتم پس ورد خواست؟؟