قیمتهای TD-LTE خیلی مسخرست، هیچ جوری نمیصرفه و خودشون هم خیلی زود متوجه شدن که 4G ارزون با حجم بالا که باشه هیچ کسی خر نیست TD-LTE بخره چون همه با hotspot راحت share میکنن و برای همین زدن بسته های عالی 4G رو پرپر کردن
Printable View
قیمتهای TD-LTE خیلی مسخرست، هیچ جوری نمیصرفه و خودشون هم خیلی زود متوجه شدن که 4G ارزون با حجم بالا که باشه هیچ کسی خر نیست TD-LTE بخره چون همه با hotspot راحت share میکنن و برای همین زدن بسته های عالی 4G رو پرپر کردن
من مودم مبین نت دارم چند وقته تو کمد خاک میخوره، مبین نت آشغال ترین اینترنت پرووایدر کل دنیاستنقل قول:
كسي نبود جواب بده؟؟نقل قول:
سلام یکی از دوستانم که تست کرده بود سرعت دانلودش رو 3 مگابایت بود با آنتن دهی weak . پینگشم با 146.66.155.1 رو 140 بود !!! باید ببینین نیازتون چیه بر اساس اون تصمیم بگیرین .نقل قول:
سلام خدمت دوستان
من تجربهٔ که از تاره تعویض مودم وایمکس با TD-LTEداشتم رو در اختیارتون بذارم
چهارشنبه تلفنی ثبت درخواست کردم چون در سایت اطلاعات من وجود نداشت بعد از واریز مبلغ بسته و هزینه پیک که کلا شد ۵۹۰۰۰ و تایید توسط اپراتور گفتن واسم فردا ارسال میشه پنجشنبه ظهر تماس گرفتن که عکس کارت ملی رو واسشون بفرسم تا مودم رو ارسال کنن بعد از ارسال عکس گفتن ارسال میشه حدودای ساعت ۸ مودم بدستم رسید که در کامل تعجب دیدیم GP2101 نیست ولی خوب مجبور بودم تحویل بگیریم منطقه ما فقط مخابرات سرویس میده و مرکز مخابراتی بیشتر از 2 mb/s ساپورت نمیکنه ولی خوب از طرفی هم مودم وایمکس هم ۳-۴ سال داشت خاک میخورد و حالا تونسته بودم یه مودم نو بجاش بگیرم البته با هزینه زوری بسته البته خود مودم وایمکس هم هدیه تلویزیون بود به هر حال مودم رو تحویل گرفتم همونطور که میدونید مودم B-5142 هست ساخت شرکت Gemtek البته از سازنده مودم هیچ نشانی روی جعبه نیست برخلاف نظر دوستان مودم CAT 4 هست درون جعبه مودم و آداپتور و 1 کابل شبکه و دفترچه راهنما و سیم کارت بود چون پنجشنبه بود گفتن شنبه سیم کارت فعال میشه که فعال شد ولی هنوز بسته اینترنت فعال نشده من خودم یه سیم کارت ۴G دیگه دارم که اونو گذشتم توش که عکس تست سرعتش رو میزارم در کّل بنظرم مودم بدی نیست پوشش wifi هم خوبه واسه فضای 150 متری مودم توی سالن هست 4 چراغ از 5 چراغ روشن هست جالب اینه که وقتی مودم رو میبرم پشت پنجره ۳ چراغش روشن میشه در آخر هم توجهه شما رو به عکسهایی از مودم جلب میکنم هر سوالی که باشه در خدمتم. ارادت متاسفانه نمی تونم عکس بزارم لینکشو میذارم
قاعدتا اگه مودم و کارت ملی و کپی کارت ملی و قبضی که کد پستی داشته باشه ببرین باید تعویض کنن ! فعلا بحث ما اینه این مودم جدیده خوبه یا نه !!!! ارزش داره با این تعویض کنیم یا صبر کنیم شاید gp2101 رو گذاشتن :n03:نقل قول:
دوستان کسی میدونه این مودم b5142 با سیم کارتهای عادی ایزانسل هم کار می کنه یا نه ؟
قاعدتا نباید بد باشه،اگرهمراه بود عالی بود.نقل قول:
اتفاقا به نظر من خوب و بد داره ! از لحاظ قدرت دریافت سیگنال و .... :n03: وقتی قرار یک اتفاقی بیفته ( همه میدونن کل این ماجراها به نفع ایرانسل ) یک مودم خوب میزارن برای شروع و تو سایتای خوب پوشش خبری میدن تا استقیال زیاد بشه ولی بعد یهو تغییر میکنه مودم جای سوال داره !!! برای همراه هم که 4g موبایل هست دیگه !!!!نقل قول:
آره تو سایتا عکس مدل Z6000 رو زده بعد عوضش کرده!
شک برانگیزه