نقل قول:
برخی رسانه ها نبوده و سایت رسمی خودش بوده همونطور که شما هم در جریان ستی تعرفه هاشم 100% همونه بدون 1ریال تغییر...
Printable View
نقل قول:
برخی رسانه ها نبوده و سایت رسمی خودش بوده همونطور که شما هم در جریان ستی تعرفه هاشم 100% همونه بدون 1ریال تغییر...
اولا خبرتون رو باید تو تاپیک خودش مزدید
درثانی خبرگذاری کیلو چنده تعرفه ها رو که تو سایت خودشون زده بودن
Sent from my iPhone using Tapatalk
خدمت دوستان محترمی که شرکتهایی مثل ایرانسل و شرکتهای pap رو به سودهای کلان و غیر منصفانه در زمینه فروش اینترنت متهم میکنن عرض کنم با محاسباتی که کردم هزینه تمام شده هر گیگ ترافیک اینترنت برای اینها معادل 850 تومن هست! البته این هزینه، هزینه خام هست و در ایده آل ترین حالت که همه پهنای باند شبکه در طول 24 ساعت مصرف بشه هست در حالیکه هیچوقت این امر اتفاق نمیوفته(به دلیل وجود ساعات پیک و غیر پیک). بنابراین هزینه تمام شده پهنای باند شرکتهای اینترنت بر اساس کیفیتی که به مشتری ارائه میدن ممکنه بسیار بیشتر از این باشه. شاید تا چند برابر!
فعلا بحث در مورد ایرانسل هست، توی اینستاگرام هم که رسما اعلام کرن تعرفه ها همونه.نقل قول:
این قضیه اجتناب ناپذیره پس باید سیاست هاشون رو جوری تغییر بدن که سود اینترنت بیشتر از پیامک و تماس بشه، البته در هر صورت سود تماسشون همچنان بالا خواهد بود چون همه که نمیان با وایبر زنگ بزنن وسط خیابون!نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
شما با چه فرمولی به این رقم رسیدین؟ آیا از هزینه نگهداری و تجهیزات شبکه ایرانسل خبر دارین؟نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نیازی به محاسبه نبود کافیه گزارش چند ماه پیش مجلس از وضعیت اینترنت و قیمت گذاری اون رو بخونی تا ببینی اینترنت تو ایران با بیش از ۲۰۰ برابر قیمت اولیه بدست کاربر میرسهنقل قول:
فایل pdf گزارش هنوز تو انجمن هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوست عزیز نسخه اندروید اینجوریهنقل قول:
روی عکس بزن به به جای مشاهده در گالری، روی Follow Link بزن
عکس در مرورگر باز میشه.
لطفا یه نگاه به این صفحه بندازید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر نمیکنم محاسبه کردنش برای اساتید اینجا چندان کار سختی باشه!نقل قول:
هزینه تجهیزات و کارمندان و مکان و غیره هم که جای خود... فقط هزینه خرید از مخابرات رو عرض کردم.
بله کاملا درسته. البته روی سخن مجلس بیشتر خطاب به شرکت مخابرات و زیرساخت بوده که در واقع دارن از انحصارشون سوء استفاده میکنن. نه شرکتهای papنقل قول:
دوست عزیز گوشی ایشون آیفون هست و سیستم عامل آیفون IOS !!بعد شما میگی نسخه اندروید اینجوریه !! در حالیکه برا خود من کاملا درسته (ورپزن 4 نسخه بتا)نقل قول:
==============
کسی خبر نداره باند 900 کی از صدا سیما جمع میشه و در اختیار ایرانسل قرار میگیره تا پوشش دهی نسل 3 خیلی بهتر بشه ؟
ماشالا سرعت تاپیک خیلی بالاست.
پست تکراری شد.