من یه سوالی دارم...
کسی از دوستان نمایندگی معتبری از سونی اریکسون توی خیابان جمهوری سراغ داره که بشه با اطمینان ازش گوشی خرید یا نه؟
من یه سوالی دارم...
کسی از دوستان نمایندگی معتبری از سونی اریکسون توی خیابان جمهوری سراغ داره که بشه با اطمینان ازش گوشی خرید یا نه؟
نقل قول:
ممنون از جوابتون.حالا یه فلشش میکنم ببینم چی میشه
نه.فون مموری خالیه عزیزنقل قول:
دوست من موبايلت ويروسي نشده كامپيوتري خودت يا كس ديگه اي ويروس داشته تا كابل وصل كردي وارد مموري گوشيت شده و كاري هم به مموري نداره با فرمت كردن مموري پاك ميشه اگه كامپيوتر خودت اين ويروس رو نداشته باشه :41:نقل قول:
سحـــر جون براي زووووومش ديگه نگاه نكردم ولي اين درايو رو نصب كن ببين چه جوري هستش درايو جديـــــده :11:نقل قول:
کد:http://www.2shared.com/file/3657213/1af8c5fb/cam_driver.html
دوست من اينكار شدني نيستـــــ :41:نقل قول:
ماهي يكي دوبار فروشنده يه چيزي گفته اگه فشاري يا ضربه اي ...دستكاري وارد نشه اينجوري نميشه....خيالت تخت تخت باشــــه دوست منـــــ:11:نقل قول:
شما عزيز با ستول 1.8 يا 1.11 استفاده كنين اينجوري نميــــشه :41:نقل قول:
نقل قول:سامان جون ربطي به فلش كردن دوباره نداره شما هزار با هم فلش كن !!!نقل قول:
مشكل از فريمور هستش كه روي گوشيت هست فريمور جديد فلش كن يا گوشي رو اپديت كن ديگه اين اتفاق نيفتــــه :11:
با حدود 270 هزار تومن پول، از سری w سونی اریکسون، چه گوشیای رو پیشنهاد میکنید؟
در قسمت دیگری مطرح شد! راستی چرا نمیشه پستو پاک کرد!؟
فقط مديرا ميتونن.نقل قول:
شما بايد دكمه مخالفت رو بزني بگي تكراري نوشتي اونوقت يه موجود وحشتناك به نام aQoa مياد سراغت و پستت را پاك ميكنه
حميد جون تو كلوپ مربوط به خودش به پرسي بهتره مشاور خريد گوشي اونجــــا :11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام من گوشیم w850 هست توی setools اشتباهی روی bypass security db2020 زدم و وسط کار قطعش کردم حالا گوشیم روشن نمیشه و برای فلش کردن فایل روگوشی قسمتی که مینویسه loading cs fs startup گیر مکنه و بعد ارور میده چی کار کنم؟ ممنون
باید بدی بیرون با باکس برات فلاش کنند
نمیخوام بترسونمت ولی یکی از دوستان گوشیش دقیقا همین کاری که شما کردی رو انجام داده بود که 30 تومان پیاده شد تا روشن بشه k800 بود گوشیش
db2010 یا db2020 چیه ؟ میشه یه کم در موردش توضیح بدید و اینکه این شماره در فلش کردن گوشی و همچنین نصب پچ دخیل است یا نه ؟