سلام دوست مننقل قول:
ببین تو brief چی مینویسه؟
فکر کنم باید یه ماشین برداری و تو کوچه پس کوچه ها قایمش کنی
Printable View
سلام دوست مننقل قول:
ببین تو brief چی مینویسه؟
فکر کنم باید یه ماشین برداری و تو کوچه پس کوچه ها قایمش کنی
وقتی از ساختمان میای بیرون یه دوری با ماشین بزنی مایکل زنگ میزنه به فرانکلین بعد توی نقشه نشون میده چه ماشینایی رو باید بدزدی مثلا با علائم Hs نشون میده اگه بازم نشد برای خودت تو بازی بچرخ تا زنگ بزنه چون این بازی باگ به این صورت زیاد داره مثلا یه بار من با فرانکلین رفتم سر ماموریت وقتی رسید به اون علامت زرد رنگ علامته غیب شد منم بیخیال شدم رفتم گردش یه دفعه بعد چند دقیقه دمو ماموریتو نشون داد:n04:نقل قول:
بازی بیشتر مواقع خودش سیو میکنه اما برای احتیاط هر چند بار تو خونه های هر کدوم از شخصیت برو خودت سیو کن
اگرم هر موقع خواستی سیو کنی مثلا موقعی که حال نداری بازی کنی یه ماشین توپ گیرت اومده همونجا گوشیشو در میاری روی اون گزینه ای که شکل یه ابر هست میزنی دفعه بعد از همونجا میاره.
اما یه نکته مهم
سعی کنید مراحلو یکسان پیش ببرید تا به مشکلاتی مثل ماموریت دادن نخورید . مثلا دو تا ماموریت با فرانک میرین دو تا هم با تره ور برین:n01:
نزدیک سطح زمین پرواز کننقل قول:
چجوری جت رو دزدیدی؟
منکه هر کاری میکنم نمیشه با موشک میزنن
با چه ماشینی رفتی؟
ممنون از همه دوستان مشکل من حل شد
به بقیه دوستان هم که این مشکل رو دارین یه راهنمایی کوچولو میکنم:
هر ماشینی که دوست دارین بردارین و یه جایی پست ببرین بعدش هم به فرانکلین یا ترور زنگ بزنین و تو قسمت آپشن باید اگر اشتباه نکنم Mark The Gateway یا
یه همچین چیزی رو انتخاب کنید.
دوستان ماشینایی که میخریم و گاهی اوقات منفجر میشن قابل باز یابی نیستند؟ اگه میشه از کجا؟
Sent from my HTC One using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Game of the Year: Grand Theft Auto 5
:n12:
دوستان من چند بار با هزار بدبختی ...و ضد ضربه شدن برای 5 دقیقه ...( همون رمزه که ضد ضربه میکنه برای 5 مین) میرم تو اون پادگان ارتش که توش پر از سرباز و تانک و جت و موشکه...میرم یه موشک با بدبختی میدزم...
بعدش
چرا سوختش تموم میشه رو هوا یهو سقوط میکنه؟:n13: میخوام بیارمش تو فرودگاه اونور بزارمش تو آشیانه که سیوش کنم ولی همش رو هوا سقوط میکنه یهو موتوراش خاموش میشه....:n28:
دوست عزیز اون رمزه رو مینویسی که برای 5 مین ضد ضربه میکنه من پیداش نکردمنقل قول:
برای ایکسباکسنقل قول:
--> ---> از راست به چپ بزنید
راست A راست چپ راست RB راست چپ Y A :n16:
بعد یه تایمر 5 دقیقه قرمز رنگ سمت راست پایین صفحه میاد که شما 5 دقیقه مهلت دارید ضد ضربه باشید. خلاصه دیگه تو هروسیله باشی مثلا جت باشی و با تانک بهت شلیک کنند جت منفجر میشه اما نمیمیری و میای بیرون راحت...
به نظرم خوراکش اینه که وقتی ضد ضربه رو زدی بعدش skyfall بزنی و خودت هواپیما بشی هر جا دوست داری پروازکنی و وقتی فرود بیای نمیمیری...skyfal رو که رمزش رو بلدی؟
اینم رمز skyfall اینو از چپ به راست بزنید:
<---- <----
XBOX: LB, LT, RB, RT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, LB, LT, RB, RT, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT
PS3: L1, L2, R1, R2, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT, L1, L2, R1, R2, LEFT, RIGHT, LEFT, RIGHT
نقل قول:
منم رفتم یه جت دزدیدم ولی همینجوری میشه یه دفعه وسط پرواز ریپ میزنه و سقوط میکنه
البته من فرانکلین رفتم اسکیل پروازش کمه شاید به خاطر اونه اگه با تره ور باشه شاید اینجوری نشه