سایت cnet vt30 اول گذاشته بود D7000 دوم D8000 سوم 929 چهارم st30 پنجم کلیپی از vt30 و st30 دانلود کردم از نمونه غیر آسیایی بود نشون می داد میمونی داشت tv نگاه می کرد تو اتاق کاملا روشن بدون پرده به طوری که اطرافش کاملا شیشه بود.
Printable View
سایت cnet vt30 اول گذاشته بود D7000 دوم D8000 سوم 929 چهارم st30 پنجم کلیپی از vt30 و st30 دانلود کردم از نمونه غیر آسیایی بود نشون می داد میمونی داشت tv نگاه می کرد تو اتاق کاملا روشن بدون پرده به طوری که اطرافش کاملا شیشه بود.
منظورت از میمونی، monkey هست؟؟؟نقل قول:
لینک دانلودش رو لطف نمی کنی بزاری؟
البته گوریله بزرگتره میمونه.
کد:http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/
سلام.از قیمت vt30 هنوز خبری نشده؟تا چه مدت دیگر باید انتظار ورودش به ایران را کشید؟ایا در دبی موجود هست؟
توی ایران راهی برای خرید مدلای آمریکایی VT30 هست؟چیزی که با احتمال و شاید سروکار نداشته باشه؟کلا تفاوتای اصلی و مهم مدلای آمریکا و اروپا و آسیایی VT30 بطور خلاصه چیه؟
هنوز زمان وارد شدن vt30 معلوم نیست؟
باتشکرازهمه
1-بطور معمول راهی نیست که مدل آمریکایی VT30 رو بخرین. تنها راهی که به ذهنم میاد اینه که کسی تو آمریکا بخره و براتون بفرسته. حالا چطور بفرسته هم خودش سوالیه!نقل قول:
2- تفاوت اصلی: مدل ریجن آمریکا پنلش Infinite Black Pro 2 است که تو اروپا و آسیا پنل Infinite Black Pro است.
فیلتر Black Pro 2 برای حفظ کنتراست و رنگ مشکی تو اتاق های روشن طراحی شده که فقط برای آمریکاست.
3- خب تصاویر 4:3 وقتی 16:9 بشن بطور افقی کشیده میشن. دقیقا متوجه سوالتون نمی شوم.
اما برای افزایش کیفیت شبکه های SD از نظر وضوح بیشتر و نرمی تصویر، باید ----- Full HD بگیرین و از یه تلویزیون که Upscaling خوبی داشته باشه مثل مدلهای LED سامسونگ یا پلاسماهای پاناسونیک استفاده کنین.
مدلهای مختلف حتی از یک برند، تو تصاویر SD با هم متفاوتن.
پلاسما VT30 از بهترین مدلها برای پخش SD است.
دبی هست دبی خیلی وقته وارد بازار شده تو ایران فقط از پلاسماهای end پاناسونیک مدل st30 وارد شده اگه VT30 می خوای بگو از دبی برات بیارند.نقل قول:
با وجود تحریمات یه خورده مشکله مدل آمریکایی پیدا کنی. اگه تحریم نبود با پست برات میفرستادن.نقل قول:
توی ایران راهی برای خرید مدلای آمریکایی VT30 هست؟
اخیراً چند تایی از کاربرای سایت مدل ST30 رو تهیه کردن. می تونن اینجا مباحثش رو بزارن.
سلاااااااام
من st30 خریدم مممممممممممممممممم
---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
50 اینچچچچچ
---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
اگه کسی کمک بخواد در خدمتم