پیش بازی بارسا- اتلتیکو مادرید: جدال هفته در نوکمپ
سایت گل- بارسا بعد از پشت سر گذاشتن دیداری سخت وسنگین مقابل والنسیا که در نهایت با تساوی 2-2 به پایان رسید، فردا شب در نوکمپ میزبان اتلتیکو مادرید است. شاگردان گریگوری مانسانو در آخرین دیدارشان 4-0 خیخون را شکست دادند واکنون در شرایط خوبی به سر می برند.
بارسا: بازگشت جرارد پیکه به تمرینات بهترین خبر برای پپ گواردیولا بود که در دیدار مقابل والنسیا کلکسیونی از اشتباهات را از خط دفاعی تیمش دید. البته هنوز مشخص نیست جرارد می تواند در ترکیب اصلی قرار بگیرد یا خیر. در مقابل الکسیس سانچس و اینیستا هنوز شرایط بازی کردن را پیدا نکرده اند و در این دیدار هم حضور نخواهند داشت. ابراهیم آفلای نیز در تمرینات روز سه شنبه دچار پارگی لیگامنت شد و چیزی حدود 6 ماه قادر به همراهی آبی و اناری ها نخواهد بود.
ترکیب احتمالی (4-1-2-3): والدس؛ آلوس، ماسچرانو، پویول، آبیدال؛ ژاوی، بوسکتس، تیاگو؛ مسی، فابرگاس، ویا
اتلتیکو مادرید: مانسانو همچنان در انتظار این است که دیه گو به شرایط آرمانی برگردد و بتواند از این بازیساز برزیلی در ترکیب اصلی استفاده کند. دیه گو از روز گذشته به تمرینات برگشت اما بعید است بتواند در مقابل بارسا از ابتدا به میدان برود. اما از سوی دیگر، دیه گو گودین به طور کامل دوران مصدومیت را پشت سر گذاشته و می تواند در دیدار فردا شب به میدان برود.
ترکیب احتمالی (4-4-2): کوتویس؛ سیلوا، پره آ، دومینگس، فیلیپه؛ کوکه،، آسانکائو، گابی، توران؛ سالویو، فالکائو
- در چهار دیدار اخیر دو تیم در لالیگا، بارسا 17 بار دروازه اتلتیکو را باز کرده و مقابل تنها 3 بار دروازه شان باز شده است.
- فابرگاس تا اینجای فصل 4 بار پاس گل داده است.
- آخرین پیروزی اتلتیکو مادری در نوکمپ به دسامبر 2006 برمی گردد. تیم مادریدی در آن دیدار 3-1 به پیروزی رسید.
- اتلتیکو دو دیدار خانگی این فصلش مقابل راسینگ سانتاندر و خیخون را با پیروزی 4-0 به پایان رساند. در این دو دیدار رادامل فالکائو 5 بار گلزنی کرد.
- این دیدار رویارویی دو گلزن برتر لالیگا، فالکائو و مسی نیز هست.این دو به همراه روبرتو سولدادو از والنسیا تاکنون 5 گل به ثمر رسانده اند.
جدایی پسر لاپورتا از بارسا و پیوستنش به آرسنال
سایت گل- گیم، پسر 13 ساله خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته تا تیم کودکان بارسلونا را برای بازی کردن در آرسنال ترک کند.
بدین ترتیب گیم از این به بعد زندگی فوتبالی اش را در لندن سپری خواهد کرد و در همین شهر در کنار مادرش زندگی خواهد کرد.
لاپورتای کوچک یک بال راست است و به نظر می رسد که آینده درخشانی در انتظار او باشد. او در طول دوران حضورش در آکادمی فوتبال بارسلونا توانایی هایش را به اثبات رساند و خیلی ها او رایکی از بازیکنان طلایی نسل جدید لاماسیا می دانستند.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، این پسر بچه سیزده ساله به زودی فوتبالش را در ارسنال آغاز خواهد کرد
شوخی عجیب پیکه و مسی با یکی از مربیان بارسا: از آتش زدن موتورسیکلت تا خرید یک موتور نو
سایت گل- طبق گزارش بازتاب یافته در شبکه رادیویی «اونا اف ام»و بازتاب آن در روزنامه مارکا، پیکه و لیونل مسی ، شوخی عجیبی را با یکی از اعضای کادر تکنیکی تیمشان داشتند . بنا به این گزارش پیکه و مسی ، موتور قدیمی و کهنه این مربی را که در شهرک ورزشی باشگاه بارسلونا پارک شده بود را آتش زدند و روز بعد با خرید یک موتور سکیلت جدید، او را متعجب کردند.
این طور به نظر می رسد که این عضو کادر فنی باشگاه بارسلونا هر روز با موتوری قراضه و قدیمی بر سر تمرینات تیم بارسلونا حاضر می شد که این موتورسیکلت قدیمی به سر و صدا افتاده بود و صدای بلندی داشت. از همین رو مسی و پیکه این موتور سیکلت را سوزاندند و روز بعد این شوخی عجیب را با خرید یک موتور نو و هدیه کردن او به این مربی جبران کردند
نامه لاپورتا برای هواداران بارسا: مشکلات اقتصادی بارسا، یک دروغ بزرگ است
سایت گل- خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا با ارسال نامه ای سرگشاده برای هواداران و شرکای باشگاه بارسلونا از شرایط تیم کاتالان زیر نظر ساندرو روسل رئیس کنونی بارسا گفته است. اختلاف میان روسل و لاپورتا از زمانی آغاز شد که روسل تصمیم گرفت از لاپورتا و تیم کاری اش به خاطر ضررهای مالی باشگاه در زمان مدیریت او به دادگاه شکایت کند.
این اختلافات اکنون بالا گرفته و این بار خوان لاپورتاست که با ارسال نامه ای سرگشاده به انتقاد از سیاستهای روسل پرداخته:« ما تلاش زیادی کردیم و زمان زیادی گذاشتیم تا بهترین بارسلونای تاریخ را شکل دهیم و شایسته چنین رفتارهایی نیستیم. ما شایسته این نیستم که فرزندان ما با سیلی از دروغها و حملاتی علیه ما روبرو شوند.اگر دقت کنید متوجه می شوید که کادر مدیریتی کنونی بارسا به سرکردگی رئیس باشگاه، علیه من و کادر مدیریتی ام و به ویژه علیه شخص من موضع گیری می کنند.»
لاپورتا ادامه داد:« ساخت بهترین بارسلونای تاریخ، شانسی نبوده ؛ بلکه سیاست و مدل مدیریتی ما بود که تحسین تمام دنیا را برانگیخت. تلاش و مسئولیت پذیری و صداقت مجموعه ای از افراد که افتخار ریاست بر این باشگاه را داشتند. ما میراث اقتصادی خوبی را در بارسلونا از خود به جای گذاشتیم. سرمایه ای 430 میلیون یورویی برای فصل بعد . این درحالی است که مدیران جدید بارسا، یایا توره را به قیمت 30 میلیون یورو فروختند؛ بازیکنی که ما 32 میلیون یورو برای خرید او پرداخت کرده بودیم . دوران مدیریتی من سود و عواید زیادی برای بارسلونا داشت. روسل بهترین تیم تاریخ را به عنوان میراث دریافت کرد ؛ تیمی باثبات ورزشی و آینده اقتصادی که موفقیتش در آینده هم ادامه خواهد یافت. »
چابی: حضور سسک باعث می شود تا من بهتر بازی کنم
ستاره خط میانی بارسلونا به تمجید از هم تیمی جدیدش پرداخته
سایت گل- چابی ارناندس ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا به تمجید از سسک فابرگاس پرداخته و اعلام کرده که آمدن سسک فابرگاس به او کمک کرده تا بازی اش را بهبود بخشد.
این درحالی است که پیش از بازگشت سسک به نوکمپ ،شک و شبهات زیادی وجود داشت که آیا این دو بازیکن می توانند در کنار هم بازی کنند یا خیر ولی چابی 31 ساله از روند اوضاع تا به امروز کاملا راضی است.
چابی در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا منتشر شد گفت:« فکر می کنم که حضور سسک باعث شده تا فوتبال من بهتر شود و حس می کنم که ما خیلی خوب همدیگر را در زمین مسابقه درک می کنیم. اگر او جلو برود، من عقبتر می مانم و او را پوشش می دهم و بالعکس. در زمین مسابقه واقعا خوشحالم و سسک هم همین طور ما امسال این را بارها و بارها نشان داده ایم.»
این بازی ساز اسپانیایی در صحبتهایی درمورد قرارداد اسپانسرینگ باشگاه بارسلونا با موسسه قطری هم صحبت کرد و گفت:« تیم ما به این موضوع نیاز داشت و تبلیغ موسسه قطری به ما کمک می کند. قطر به عنوان یک کشور در حال رشد و پیشرفت است و این بنیاد سعی می کند تا کارهایی انجام دهد که به نفع همه باشد. فکر می کنم این برای وجهه آنها خوب باشد و برای ما هم همین طور.»
پارگی رباط صلیبی افلای در تمرینات
بر اساس گزارش تیم پزشکی باشگاه افلای ستاره هلندی بارسلونا در تمرینات عصر پنجشنبه، از ناحیه رباط صلیبی زانوی چپ خود دچار پارگی شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خبر بدی برای باشگاه بارسلونا و جوزپ گواردیولا است. ایبراهیم افلای در حال انجام تمرینات شب گذشته از ناحیه رباط صلیبی زانوی چپ دچار پارگی شد. اطلاعات بیشتر در مورد جراحی فردا مشخص خواهد شد.
افلای در این فصل تنها در نیمه دوم بازی با میلان به میدان رفته بود. پیش از این، بازیکن هلندی بارسلونا به دلیل مصدومیت همسترینگ از ترکیب بارسا خارج بود و این خبر بدی پس از رسیدن به آمادگی کامل این بازیکن بود.
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: امیر احمدی FCBarca.ir