نه دوست عزیز نمیشه ، شما یا سینمای بلوری بگیر یا بلوری پلیر با باید 7به1 جدا ، همچین چیزی امکان پذیر نیست;-)نقل قول:
Printable View
نه دوست عزیز نمیشه ، شما یا سینمای بلوری بگیر یا بلوری پلیر با باید 7به1 جدا ، همچین چیزی امکان پذیر نیست;-)نقل قول:
یه سر یه سایتmihandownload بزن فیلمای sbs کیفیت بالا زیاد داره. مثلا من این آکواریمرو دانلود کردم خیلی قشنگه. اینم لینکه دانلودشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجای نقطه چین ها خودت بنویسmihandownload من هرکاری کردم نتونستم لینکو وارد کنم
با سلام یه سوال داشتم ممنون میشم جوابم رو بدید
من یه تلویزیون سه بعدی الجی lw57000 دارم یه کانال به اسم HD1بروی عربست هست به صورت آزاد مدل ر س ی و ر م full hd چرا زمانی که این کانال رو میزارم تلویزیون این کانال رو پخش نمیکنه و تصویر همان دو قسمته اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
منظورت اینه که یه تصویر سمت راست پخش میشه یدونه سمت چپ؟نقل قول:
سلام
با تشکر از تاپیک خوبتون
منم بعد از کلی تحقیق و مشاهدات شخصی LW5700 خریدم با قیمت 1.600.000 . البته بلوری پلیر BD660 هم برداشتم 240.000 !!!!! هنوز نصب نکردم . کیفیتش حرف نداره.
این کانال سه بعدیه چرا پخش نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
اگه با ----- تست کردین خواهشا جواب بدید
من یه تلویزیون سه بعدی الجی lw57000 دارم یه کانال به اسم HD1بروی عربست هست به صورت آزاد مدل ر س ی و ر م full hd چرا زمانی که این کانال رو میزارم تلویزیون این کانال رو پخش نمیکنه و تصویر همان دو قسمته اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
یه خبر جدید !
امروز تو سایت lg داشتم میچرخیدم. دیدم دو مدل LED جدید داده بیرون که واقعا زیباست. شبیه هموناییه که تو CES معرفی کرده.اینم عکساش
LM6700
LM6200
هرجفتشون 3D هستن با قابلیت تنظیم عمق تصاویر 3D . اگه کسی میخواد TV جدید بخره صبر کنه که این دو مدل جدید که واسه 2012 بیان بعد بره بخره. چون مدل قبلیا ارزون تر میشن.
اینم لینک سایت ال جی :
اگه با ----- تست کردین خواهشا جواب بدید
من یه تلویزیون سه بعدی الجی lw57000 دارم یه کانال به اسم HD1بروی عربست هست که 3dهست به صورت آزاد مدل ر س ی و ر م full hd چرا زمانی که این کانال رو میزارم تلویزیون این کانال رو پخش نمیکنه و تصویر همان دو قسمته اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
اگه مطمئنی 3D هست دکمه 3D روی ریموت تلویزیون رو بزن حالتای مختلفشو تست کن ببین رو کدوم درست میشه. باید روی SBS باشه احتمالا. متاسفانه من این کانالو ندارمنقل قول:
نقل قول:
میزنم دکمه 3d رو فقط گزینه 2dبه3d فعاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستام مدلهای دیگه 3d دارن که با همین کانال نگاه میکنند