داداش دستت درد نکنه. من پوست استخونم و خیلی سخت وزن اضافه میکنم./ 1 کیلوئم یه کیلوئه واسه من. به هر حال دمت گرم :n12:نقل قول:
غذا ها برنج و نان و ماکارونی و سیب زمینی منبع کربوهیدرات و شیر و سویا و ماهی منبع پروتئین هستند.
از بین بردن آب و چربی کار راحتی نیست که شما ردیفش کنی. باید کاملا چربی ها از بین بره تا ردیف بشه البته بستگی داره منظور شما از ردیف شدن چی باشه!
داداش این قرص واسه چیه ؟؟! اشتها آوره یا چاق کننده؟؟؟ تو ویکی پدیا نوشته(موارد مصرف: پردنیزولون دارای خواص ضدالتهابی و اثر سرکوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دارد. پردنیزولون کمک میکند تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، قرمزی، خارش، و واکنشهای حساسیتی کاهش یابند. همچنین در درمان بیماریهای گوناگونی مانند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ٬ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، مشکلات پوستی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، و برخی سرطانها کاربرد دارد.) (عوارض: عوارض گوارشی، بثورات جلدی٬ پوکی استخوان، افزایش فشار خون، واکنشهای آلرژیک، عفونتهای موضعی یا سیستمیک، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بافتی، زخم یا خارش در محل تزریق، علائم التهاب و تاخیر در بهبود زخمها، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ٬ افزایش وزن سریع و اختلالات قاعدگی در زنان)نقل قول:
بهرحال اگر کسی مایله میتونه قرص پردنیزولون رو از داروخونه با قیمت خیلی کم تهیه کنه . پردنیزولون 50 میلی گرمی رو بگیرید و روزی نصف یا روزی یک چهارمش رو همراه با یک لیوان شیر بخورید عین بادکنک باد میشید ولی بی کیفیت! همه ش آب و چربی خواهد بود.