خوبه ولي اونقدر خشن نيست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Y.O.U.S.E.F.P.3.0
Printable View
خوبه ولي اونقدر خشن نيست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم میخوام منم میخوام.......... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من چه شکلیم؟(میدونم که یه سر دارم ودوتا گوش و.........غیره)
مث یوسف منو هم حدس بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخ که چه سوال باهالی کرد...ببخشید ...........نمود .........یوسف جان
جواب وده جواب وده
کدخدا(البته کپی رایتش ماله مونیکاست)
چونی؟خاسی؟
خاسم براكم تو خوييي ....
روله...........میگما
ببینم اگه بلا نسبت گلاب بروت........توی یه انجمن مدیر ارشد بشی ......چه کاربرائی رو بن میکنی؟
اسم نیار....مدلشونو بگو ......چه جور کابرائی رو.....منظورمه
كاربراي بي نظم ... نيست خودم خيلي منظم تشريف دارم ....
منم بن میکنی؟
آره حتما به مقام شامخ بن ميرسونمتون ...
جدی جدی بیشترین پی ام رو از ماها دریافت کردی؟
دوستاني زيادي واسه پي ام ميزنن اما كم ولي شما يه خورده بيشتر از اونا ...
سراب نیلوفر هنوزم به همون قشنگیه؟آره خداييش حرف نداره ...
طاق بستان چی؟اونم سرجاشه سلام ميرسونه ....
درخته چی شد؟هست هنوز؟آره بيچاره قصد مردن نداره ...
با اون سر سره ی وحشتناک..........چه میکنی؟ منکه یکبار برا هفت پشتم بس بود!!!!!!!! اگه يه بار ديگه بري احتمالا سكته رو ميزني .... :laughing:
راستی هنوزم به اون میدونه میگن شهرداری سابق؟ ساويس مشكوك ميزني به جان خودم تو بچه كرمانشاهي رو نميكنه ... همه جاش رو از من بهتر بلدي ....
فدات من بيشتر
نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... اخلاقم رو از تو ياد گرفتم گل من عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
به نظرت از لوازم زيور آلات ( انگشتر.... گردنبند .... دستبند ( مردانه هم استفاده ميكنم ) .... چندتا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي از ساويس عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم حدس بزن ببينم چند مرده حلاجي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
قربونت برم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... منتظرم عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نوبت ساويسه ...نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
مو: كوتاه فرق چپ (نخواستم دلت رو بشكنم ميدونم كچلي :laughing: )
رنگ مو: مشكي البته تو آفتاب خرمايي ميشه ... (حال كردي واست كلاس گذاشتم)
سن: (مثلا نميدونم) 50 ولي كوچيك تر نشون ميدي .... (20 سال و 200 ماه ...)
قد: 175 ... فكر كنم كافي باشه ... :biggrin:
حال كردي چطور شناختمت .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زيور آلات مردانه ... احتمالا يه گردنبد داري كه به عشق كسي ميبندي ...نقل قول:
رنگ چشم: اونم مشكي يا عسلي :blink:
عمر دراز و معمولی؟..........یا کوتاه وپرهیجان؟
علم یا ثروت؟
نظرت درمورد اینکه هرکی رو صندلی نشست ........عسکشو(عکسشو) بذاره اول کاری
راستی تنگه ی کنشت رفتی؟
نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
1-عمر كوتاه و پر هيجان
2-راستش علم خوبه اما ثروت يه چيز ديگست
3-فكر خوبيه اما واسه بعدازمن
4-آره عزيز رفتم جات خالي ....
Mr. Yousef خیلی ممنونم از لطفی که به من دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد خدا یاد بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مامان بزرگم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا بهم می آد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تفاسیر تو به دسته یه فسیل ها تعلق داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه از کی تا حالا کد خدا ها رفتن قاطیه جوونا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اشکال نداره پیره مرد دل باید جوون باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مریضیم ربطی به سن و سال نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از من می شنوید در خوردنه لواشک جدا صرفه جویی که بلایی که سره من اومد سرتون نیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تا 27 ام بشینی شاید تو کم نیاری اما احتمالا با پرتابه گوجه فرنگی مواجه می شی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی کدخدا نگفتی چند سالت بود بی دندون شدی؟ مربوط به دورانه طفولیتت می شد نه؟ فکر کنم دندونایه شیریت که افتادن دیگه در نیومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم کردی که بلاخره یاد گرفتی چه جوری باید جوابه سوالا رو بدی اما چه دیر پدر جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشبم که تو مشاعره کم آوردی دلبندم به 5 ، 6 تا پست هم نرسیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- می خوام امضامو عوض کنم چند تا پیشنهاد بده واسه امضایه جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- به نظرت بر گردم؟ دوباره مثله اون موقع ها فرومو بذاریم رو سرمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادش به خیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حیف که نمی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- هنوز نمی دونی فرقه منشیه خوب و خیلی خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- یه سوال که دوست داشتی ازت بپرسن اما کسی تا حالا نپرسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اولین پستی که از من دیدی یادته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان حافظت نشون می ده کی پیره کد خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چرا حس می کنم الاناست که از طرفه آقا امین همکاره محترمه اخطار بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مامان بزرگم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا بهم می آد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلا كي گفته ؟؟؟؟ فقط نميدونم چرا اين شكلي هستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تفاسیر تو به دسته یه فسیل ها تعلق داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر لطفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... بي بي جووون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه از کی تا حالا کد خدا ها رفتن قاطیه جوونا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اشکال نداره پیره مرد دل باید جوون باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اون موقعه اي كه پيرزن ها از تو خونه سالمندان آنلاين ميشن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مریضیم ربطی به سن و سال نداشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از من می شنوید در خوردنه لواشک جدا صرفه جویی که بلایی که سره من اومد سرتون نیاد
ميخواد بگه چون لواشك ميخوره سني نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... ببخشيدا ولي زررررررررشك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تا 27 ام بشینی شاید تو کم نیاری اما احتمالا با پرتابه گوجه فرنگی مواجه می شی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مونيكا خانم اگه دوستان گوجه واسم پرتاب كنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يعني واسه تولدم دارن هديه ميدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... (آخر خوش بيني)
راستی کدخدا نگفتی چند سالت بود بی دندون شدی؟ مربوط به دورانه طفولیتت می شد نه؟ فکر کنم دندونایه شیریت که افتادن دیگه در نیومدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ديگه :laughing: ... ديدي گفتم اين بيماري تو توي بچگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثل آبله پخش ميشه :blink: ...
چقدر گفتم با ليوان من آب نخور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....اينم نتيجش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحالم کردی که بلاخره یاد گرفتی چه جوری باید جوابه سوالا رو بدی اما چه دیر پدر جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلد بيدم حاج خانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... اما نميشد كه واسه سوالاي 100 تايي اين طور جواب بدم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشبم که تو مشاعره کم آوردی دلبندم به 5 ، 6 تا پست هم نرسیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برق خونمو يهو پريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فكر كنم دست بيگانه تو كار بود ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- می خوام امضامو عوض کنم چند تا پیشنهاد بده واسه امضایه جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از جملات پر ملات و قصار استفاده كن چون گراييه بيشتري داره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- به نظرت بر گردم؟ دوباره مثله اون موقع ها فرومو بذاریم رو سرمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادش به خیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حیف که نمی شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بخواي برميگردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... يادش بخير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... احتمالان اگه بيشتر فعاليت ميكرديم ادمينها يه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دسته جمعي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميكردن ...
3- هنوز نمی دونی فرقه منشیه خوب و خیلی خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده منشي ندارم جوابتون رو بدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- یه سوال که دوست داشتی ازت بپرسن اما کسی تا حالا نپرسیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيرت زيبا يا صورت زيبا ؟؟؟؟؟...يكي زود اين رو بپرسه ميخوام جواب بدم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اولین پستی که از من دیدی یادته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان حافظت نشون می ده کی پیره کد خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اشتب نكنم توي تاپيك مشاعره بيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه پستت رو ديدم :blink: ...
نمی دونم چرا حس می کنم الاناست که از طرفه آقا امین همکاره محترمه اخطار بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا امین همکاره محترمه :blink: .... اون ه آخر اضافه نيست؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... واسه مونث مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوتي دادي .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]