تهران مرکز مخابراتی نبوت (سرعت شبانه)
فوق العاده افتضاح سرعت 20-25 واقعا افتضاح
اگه اینجور ادامه پیدا بکنه دیگه باید با صبا خداحافظی کرد...امیدوارم درست بشه الن 1 ماهی می شه که اینجوره
Printable View
تهران مرکز مخابراتی نبوت (سرعت شبانه)
فوق العاده افتضاح سرعت 20-25 واقعا افتضاح
اگه اینجور ادامه پیدا بکنه دیگه باید با صبا خداحافظی کرد...امیدوارم درست بشه الن 1 ماهی می شه که اینجوره
بابا ول کنین این صبانت رو. برین مخابرات بگیرین. هم بسیار ارزون تره هم نامحدوده. شبانه روز بذارین دانلود شه. دیگه هم نمیخواد 3 صبح تا 7 صبح بیدار بمونین. من که منتظرم پورت خالی داشته باشن که ثبت نام کنم چون الان منطقه ما ( پیروزی-تهران ) پورت خالی نداره. فعلا صبانت دارم تا ببینم که پورت خالی داره مخابرات.
با سلام
دوستان یهسوال دارم این صبا نت سرعت دو مگ رو زدا سه ماه 6 گیگ ترافیک 54 هزار تومان به نظرتون خوبه سرعت شبانه که افت نداره؟ و اصلا چرا قیمتش با بقیه فرق داره .. کمتره چرا؟؟!!!:18:
اکانتتون چنده؟128 که نیست؟اگه باشه که خیلی شما مشهدیا بهتون خوب میرسن.نقل قول:
دیشب برای من 200 مگ دانلود شده بود ( البته نمیدونم سرعت چقدر بود و کی PC خاموش شده بود لینکش هم خارجی بود ، از سایت NFS )
شبهای قبل من 100 مگ هم به زور دانلود میکردم
اکانتم هم 1مگ 6 گیگ هست 45 تومن
شهرک غرب مشهد
خدایا عاقبت اینترنت شبانه را به خیر بفرما:41:
آمیــــــــــــــــــــــ ن
پ.ن :
نقل قول:
فعلا که هیچ کدوم با هم فرقی ندارن
128 تا 2 مگ همه شبیه هم هستن.
به مشهد خوب میرسن؟:18:نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اواز دهل شنیدن از دور خوش است
خونه این دوستمون هم میلان پشت خونه ماست
و من سرعتم شبانه از 25-30 بالاتر نرفته
ببخشیدانقل قول:
دلت خوشه
گرفتم بعد ۱ هفته رفتم پس دادم
هر ۱ دقیقه قطع می شد
شما هر جور دلت میخواد اسمشو بزار فقط دور اینترنت ADSL رو فراموش کن که اصلا با هم همخونی ندارننقل قول:
چرا اخيرا اينقدر قطعي زياد شده؟
این صبا نت خیلی داغون شده جدیدا
ما یک دوستی داشتیم 128 داشت 90 تا دانلود می کرد ولی الان سرعتش روی 9 - 12 می چرخه .
ما الان با سرعت 38 تا شبی 600 الی 700 مگ دانلود می کنیم این بنده خدا فکر کنم شبی 50 مگ دانلود داشته باشه !!! :31: