هارد usb3 رو به پورت معمولی زدم . تا حالا که دارم اطلاعات هاردم رو خالی میکنم تو هارد اکسترنال خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده اما سرعتش کمه!(18 mb) به نظرتون سرعتش همینه یا کمه؟ ممنون
Printable View
هارد usb3 رو به پورت معمولی زدم . تا حالا که دارم اطلاعات هاردم رو خالی میکنم تو هارد اکسترنال خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده اما سرعتش کمه!(18 mb) به نظرتون سرعتش همینه یا کمه؟ ممنون
نقل قول:من خودم بارها فلشم رو به پورت esata زدم ولی کارم کرده.نقل قول:
بلی دوستان حق با شماست :46:
تازه فهمیدم که پورت esata و usb باهم مشترک شده و در یکجا قرار گرفته .
به نظر من وقتی وسیله ای که usb 2 باشه رو به پورت usb 3 بزنید سرعتش در حد همون usb 2 هست واگر وسیله که usb 3 هست رو به پورت usb 2 بزنیم سرعتش در حد usb 2 هست.نقل قول:
نقل قول:
حالا به نظرتون هاردم رو به e sata بزنم؟
یا توصیه نمی کنید.
بزن حاجینقل قول:
تازه سرعتشم باید بیشتر بشه.
سرعت ترانسفر دیتا به چندین عوامل بستگی داره شايد مطالعه پستهاي زير مناسب باشه.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5723311&postcount=574
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5728197&postcount=587
ممنون
1- به نظرتون میشه گفت usb3 توی Seagate ممکنه کارئی و عملکرد بهتری داشته باشه چون کلا کیت رو عوض میکنه؟ یا فرقی با WD نباید داشته باشه؟
2- کیت USB3 ای که باید روی Seagate انداخت ؛ USB2 رو هم همزمان ساپورت میکنه یا باید هردو کیت همراه آدم باشه؟ (مثل هاردهای usb2 که به usb1 هم میخورن)
3- بین این دوتا موندم:
WD My Passport Essential SE 1TB USB 2.0/USB 3.0
گارانتی سازگار رو سایت mylavan.com میده 142 ، سایت PersianTools زده 153.
و
Seagate FreeAgent® GoFlex™ Kit Black 1TB
که گارانتی سازگار رو سایت mylavan.com زده 137 و سایت PersianTools زده 139.
جالب اینجاست که PersianTools با کیت usb3.0 این قیمت رو گذاشته. درسته یا من اشتباه میکنم؟ اینطور باشه بنظرم همین گزینه خوبی باشه. . .
از دوستان کسی میتونه قیمت این دو مورد رو تو پایتخت برام بپرسه؟ میخوام ببینم آنلاین بگیرم بهتره یا بگم پدر خودشون برن بگیرن؟کد:http://shop.persiantools.com/hardware/ExternalHard/seagate_1tb_goflex
امان از نیمه شب های فروم وتکرار شدن پست ها!!! شرمنده . . .
سلام دوست مننقل قول:
بديهي هست كه سرعت ترانسفر ديتا در usb3 خيلي بيشتر از usb2 باشه . اما اينكه سرعت ترانسفر ديتا اينترفيس usb3 در وسترن بيشتر هست يا سيگيت نيازمند بحث تخصصي هست . بعنوان مثال اگر RPM هارد 7200 باشه بديهي هست كه سرعت ترانسفر ديتا خيلي بيشتر از هاردي هست كه RPM آن 5200 هست .نقل قول:
به نظرتون میشه گفت usb3 توی Seagate ممکنه کارئی و عملکرد بهتری داشته باشه چون کلا کیت رو عوض میکنه؟ یا فرقی با WD نباید داشته باشه؟
مدلهاي FreeAgent GoFlex Pro سرعت چرخش پلاتر 7200 دور هست (مدل pro سيگيت نه مدلهاي عادي) ولي تمامي مدلهاي 2.5 اينچي وسترن 5200 الي 5400 هستن
سايت سيگيت رو بررسي كردم و در مورد آدپتر USB3 طبق عكس زير بايد USB2 رو ساپورت كنه . همونجايي كه نوشته backward compatible usb 3.0نقل قول:
کیت USB3 ای که باید روی Seagate انداخت ؛ USB2 رو هم همزمان ساپورت میکنه یا باید هردو کیت همراه آدم باشه؟ (مثل هاردهای usb2 که به usb1 هم میخورن)
ولي مسئله اينجاست كه بيشتر هاردهاي سيگيت با آداپتر USB2 فروخته ميشه و بايد مجددا حدود 30 تومن ديگه خرج كنين براي آداپتر USB3 كه به نظرم جالب نيست. در صورتي كه هاردهاي وسترن همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنن البته در موقع خريد بايد دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 چون ممكنه كه هاردي كه ميخرين مدلهاي قديمي باشه كه فقط usb2 داشته باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه من مدل رو My Passport Essential SE توصيه ميكنم همانطور كه ميدونين اين مدل SE نسبت به مدلهاي عادي ضخيمتر هست بعلت داشتن پلاتر هاي بيشتر
اندازه مدل SE
اندازه مدلهاي عادي