نقل قول:
این عادلانه نیست امتحانی که داده شده بعدا واسش ارزش گذاری کنن اومدیمو میگفتن 70% کی میتونه بگه نه؟
به هر حال کاریه که شده کار ما از همیشه سخت تره
Printable View
نقل قول:
این عادلانه نیست امتحانی که داده شده بعدا واسش ارزش گذاری کنن اومدیمو میگفتن 70% کی میتونه بگه نه؟
به هر حال کاریه که شده کار ما از همیشه سخت تره
برای کتاب درسی که مراجعه کنید به تاپیک کتاب اونجا بچه ها راهنماییت میکنن. در مورد مشاوره هم من این کتاب رو بهت پیشنهاد میدم . نویسندشم یه سایت داره ولی آدرسش رو یادم نیست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كنكورت را قورت بده
موضوع : برنامه ريزي تحصيلي - موفقيت تحصيلي - مطالعات و فراگيري بهينه
دراین کتاب اموزش ازروش ها و تکنیک های دانش اموزان موفق استفاده شده وهمچینین امکانی فراهم شده که دانش اموزان بتوانند خودرا درمواردگوناگون ارزیابی کنندودیگر اینکه عادتهای مطالعه خود رابشناسندواز وقت خود به خوبی استفاده نمایندونیز این کتاب به شما درموارد انتخاب معلم ، انتخاب کتاب کمک اموزشی خوب ، انتخاب رشته وحتی تغذیه درست خواب واستراحت خوب برای یک دانش آموز را بیان نموده است
مولف : بهروز فمي تفرشي
خودم مي توانم ... آموزش فنون برنامه ريزي + دفتر برنامه ريزي
كتابي برای برنامهریزی البته متفاوت از شیوه های رایج
این کتاب به شما برنامه نمیدهد اما برنامهریزی را به صورتی آسان یاد می دهد. این کتاب یک دفتر برنامهریزی هم دارد که شما را اسیر جدولهای زمانی نمیکندو ابزارهایی دارد که می توانید با آنها کیفیت کارتان را کنترل کنید درس خواندنتان را جمعبندی کنید و هر عاملی مانند خواب و کلاس و تلویزیون و ... را که روی درس خواندنتان موثر است کنترل میکند.خودم می توانم کتابی است که برنامهریزی شما را متحول میکند
نويسنده : بهروز فمي تفرشي
بالاخره نفهمیدم حد به اون یکیا مربوط میشه یا نه یکی بگه دیگه ؟
نقل قول:
بله مصاحبه مسئول سازمان سنجش بود که خبرگذاری های معتبر هم گذاشتن..میتونی بری پیک سنجش رو هم بخری و خودت ببینی.. امتحان های پیش دانشگاهی هم واسه خنده و دورهمی نهایی شده :31:. خودشون گفتن هیچ تاثیری نداره امسال..ولی بعید نیست بخوان سال بعدی تاثیر بدن... واسه همین دیگه باید امسال خودتون رو وارد دانشگاه بکنید..چون با نمره های پایین.. و اوضاع نه چندان خوب.. شانس زیادی نخواهید داشت :20:
سلام... اگه منظورت از اون یکیا دنباله و دستگاه اعداده باید بگم با حد میتونی سوالای دنباله رو جواب بدی البته اگه یکمی سر کلاسم گوش داده باشی چون یک سری مسائل مثل یکنوایی و قضایای خاصو باید بلد باشی ولی دستگاه اعداد فرق داره سوالاشم معمولاً از همسایگی ها و یا قضیه چند تا قضیه معروف تر (نامساوی مثلثی و اون قضیه که میگه اگه * بزرگتر مساوی صفر باشه و کمتر از اپسیلن اونوقت مقدارش براره صفره..) به هر حال دنباله مهم تره من گزینه 2 میرم و از بودجه بندی آزمونای کانون خبر ندارم ولی توی سری و دنباله هم مشابهت هایی وجود داره...نقل قول:
هی... من که کلاً حالم گرفتست کاش بچه های مشهد که امسال کنکور دارنو تو این فروم میشناختم... خودم دو تا کلاس میرم . خودم دبیرا رو انتخاب کردم دیفرانسیل معتمدیان فیزیکم طالقانی (میتونستم با اسماعیلی مود و قاضی هم برم... ) راستش اینا تو مشهد خیلی معروفن و من بعد از هر کلاس کلی انرژی مثبت میگیرم... ولی جدیداً خودمو با بچه هایی که کلاس شیمی هم رفتن مقایسه میکنم میبینم از اونایی که یک زمانی ازشون بالاتر بودم ( شایدم بعضی وقتا دچار غرور وحشتناک میشدم و فخر میفروختم...) حالا از من سریع ترن ( با شکفته کلاس میرن __ دبیر شاخص شیمی در مشهد) واسه همین حالم وحشتناکه از اون طرف هم گزینه 2 هرچی سوال مزخرفه برمیداره تو آزموناش میده تو آزمونای قبلی هنوز دنباله بودیم اما سوالایی که داده بودو از توابع و دنباله ها میشد حل کرد یا دنباله هایی داده بود که به فصل 3 نزدیکی بیشتری داشت... خب اینا رو گفتم تا یکمی با دوستای گلم دردل کنم.با این حال یک چیزی هست که خیلی بهم روحیه میده ... آخر کتاب آموزش شیمی پیش مبتکران جمله قشنگی نوشته...اصالت حرکت مستقل از نتیجه .... بگذریم... باید برم بخوابم تا فردا ساعت 7:30 مدرسه باشم ( دو ساله صف مدرسه رو ندیدم:31:)
نقل قول:
رئيس سازمان سنجش با اشاره به تاثير نمرات 10 درس در كنكور90، تصريح كرد: البته پيشنهاد شده است كه معدل پيشدانشگاهي نيز در كنكور سال آينده تاثير داشته باشد كه اين موضوع بايد در كارگروه ماده 4 مطرح و مورد بررسي قرار گيرد.
سرورالدين با اشاره به دريافت كد رهگيري توسط داوطلبان براي ثبتنام در آزمون سراسري اضافه كرد: براي اينكه همه داوطلباني كه در كنكور ثبتنام ميكنند داراي سوابق تحصيلي باشند قرار شده است كه قبل از ثبت نام كد رهگيري از وزارت آموزش و پرورش دريافت كنند و بر اساس آن كد در آزمون سراسري ثبتنام انجام دهند.
این دو تا درباره تاثیر معدل با هم تناقض داره. اون گفته باید بررسی بشه پایینی گفته تاثیر نداره ضمنا تاریخ خبر اولی 6 آذر هست. منبع پایینی رو پیدا نکردم.نقل قول:
خبر مهم دیروز هم این بود که میزان تاثیر سوابق تحصیلی به 25 درصد رسید و به جای معدل این بار نمراتدروس نهایی دربیرستان در کنکور تاثیر داده خواهند شد. البته از روش و چگونگیش حرفی نزد. مثل اینکه امسال 25 درصد هست.. سال بعدی 50 ... بعدیش 75 و در نهایت سال 93 کنکوری در کار نخواهد بود و 100 درصد با سوابق تحصیلی گزینش انجام میشه. ضمنا پیش دانشگاهی هم تاثیری نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا با توجه به بالایی برای ثبت نام در کنکور باید هفت خوان رستم طی بشه.
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
سلام همشهری!نقل قول:
من رشتم تجربیه ولی با طالقانی و شکفته و اسماعیلی کلاس دارم هر سه تاشون خوبن.
شما کدوم آموزشگاه با اینا کلاس داری؟
سلام بچه ها من تازه امدم تو این قسمت از انجمن .من تراز این هفته یعنی 5 اذر رو اینجا میگذارم فقط مسخرم نکنید و راهنماییم کنید .
اقا من این کارناممو چه جوری بذارم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب sheabeashegha دستت درد نکنه واقعا ممنون کمک بزرگی کردی شنیدم شما داروسازی میخونی جدا اگه میخونی میتونی بگی کتاب های شما چی بودن به خصوص فیزیک که هرچی میخونیم نمیفهمیم البته اینو بگم من درسم خیلی خوب بود ولی به دلیل وقفه های که افتاد یه نمه افت کردیم در ضمن شما مشاور داشتی یا خودت برنامه ریزی میکردی و اینکه شما تویه کدوم ازمون ثبت نام کرده بودی اگه جوابه مارو بدی خیلی خوشحال میشم
در كنكور سراسري امسال ميزان تاثير نمرات دانشآموزان در كنكور 25 درصد است/وزارت آموزش و پرورش بيشترين آمادگي را براي حذف كنكور و اجراي قانون دارد/طرح اصلاح ساختار آموزشي پيشبينياست براي حذف تدريجي كنكور.
ايلنا: وزير آموزشوپرورش در حاشيه گردهمايي سراسري معاونين آموزشي و متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با ايلنا، با اشاره به اينكه كنكور سراسري قطعاً تا سال 93 حذف ميشود گفت: قانون حذف كنكور مستلزم تلاش تمامي مراجع آموزشي كشور است و در اين ميان وزارت آموزش و پرورش بيشترين آمادگي را براي حذف كنكور و اجراي قانون دارد چرا كه معتقديم كنكور سراسري و شكل نادرست اجراي آن در طول سالهاي اخير صدمات زيادي را به تعليم و تربيت كشور وارد كرده است.
حميدرضا حاجيبابايي با اشاره به اينكه در كنكور سراسري امسال ميزان تاثير نمرات دانشآموزان در كنكور 25 درصد است گفت: در حال حاضر با همكاري سازمان سنجش هر ساله در ميزان و نسبت تاثير نمرات در كنكور سراسري افزايش داريم كه اين امر باعث حذف تدريجي كنكور سراسري ميشود.
وي افزود: حذف مقطع پيشدانشگاهي و اضافه شدن سال چهارم دبيرستان كه در طرح اصلاح ساختار آموزشي پيشبيني شده است مقدمه مناسب و صحيحي براي حذف تدريجي كنكور است و همه اينها طي سالهاي آينده اجرا ميشود تا دانشآموزان و خانوادههاي آنها دغدغهاي به نام كنكور نداشته باشند.
وي در ادامه با اشاره به واگذاري آموزشكدههاي فني و حرفهاي به وزارت علوم اظهار داشت: مجلس طي قانوني آموزشكدههاي فني و حرفهاي را از آموزش و پرورش به وزارت علوم موافقت كرد كه اين امر باعث كوچكسازي بدنه آموزش و پرورش و واگذاري آموزشهاي عالي به مرجع اصلي خود در كشور شد.
وي ادامه داد: آموزش و پرورش وزارتخانهاي براي تربيت دانشآموزان است نه دانشجويان بر همين اساس ما معتقديم كه بايد تمامي ظرفيتها و زير ساختهاي خود را صرف تربيت دانشآموزان كنيم كه البته اين امر باعث رشد و شكوفايي هرچه بيشتر نظام تعليم و تربيت كشور ميشود.
وي در پايان تاكيد كرد: اميدواريم با واگذاري اين آموزشكدهها به وزارت علوم ديگر شاهد بروز مشكلاتي براي اين دانشجويان نباشيم.
پ.ن : البته این هیچ کارس باید سازمان سنجش اعلام کنه کاری به این نداشته باشین الکی استرس نگیرین
پارسالم قرار بود بشه 30 درصد
برای ریاضیات پایه چی بخونم که خوب باشه ؟