نقل قول:
your welcome and Thanks for your sentence my dear friend, I'm a fan of Christina and it was really interesting for me to know more about her :10: l
Printable View
نقل قول:
your welcome and Thanks for your sentence my dear friend, I'm a fan of Christina and it was really interesting for me to know more about her :10: l
Thanks a lotنقل قول:
سلام دوستان من انگلیسیم زیاد خوب نیست میخوام یه پست تو سایت موتو ایکس بزنم حیاتیه گوشیم هیچ جای تهران درست نشد اگه ممکنه متن زیر رو برام به انگلیسی ترجمه کنید
ممنونتون میشم
گوشیم تو حالت boot loader میمونه
سلام من داشتم گوشیمو با flash backup فلش میکردم که برق رفت هر فلشی که بهش میزنم تا اخر میره بعد میره boot loader دادم چند جا اونام نتونستند کاری بکنند .گوشیم v3i-r47a بود الان شده v3i-r47 چه جوریشو نمیدونم
ممنون میشم کمک کنید
نمیدونم فلش چیه: ولی دوبله میکنم دیگه
My phone hang in boot loader
Hello
I was flashing my phone with Flash Backup, suddenly power went off
Whenever I flash my phone, The process goes to end but unexpectedly phone changes the process and goes to boot loader section
I've shown this to some repairer but they could not
My phone was v3i-r47a and now it is v3i-r47 and I do not know the why
I'll appreciate your assist
ممنونم جواب دادند بهم تقریبا فهمیدم چی میگه
First tell us what was ur original firm and what firm did u try to flash to ur phone.
اگه متنش این باشه : شما با فریم اورجینال گوشی رو فلش کنید (اگه اشتباه نکنم)
منم میخوام این جواب رو بنویسم :
من با همه نوع فلش و Monster Pack امتحان کردم ولی قبول نمیکنه و تو همون boot loader میمونه
ازتون پرسیده {فریم اورجینال گوشیتون چیه؟ و از چه نوع فریمی میخواستی که گوشیتو فلش کنی؟}
I've checked it with Monster Pack and all kinds of flashes but My phone hangs in boot loader section againنقل قول:
من با همه نوع فلش و Monster Pack امتحان کردم ولی قبول نمیکنه و تو همون boot loader میمونه
کسی نیست جواب مارو بدهنقل قول:
u try to flash a non i-tunes in to a i-tunes phone, what is ur bootloader? as manishsingh4u said u got to flash an stock firmware on ur phone, not the patched ones a try using Rds lite2.7 or higer (latest is 3.8)
Problably yes.....u just got to flash an unpatched (stock) Firmware to ur phone and make shure u flash one that starts as R47A and not R479.
بوت لودر من 0A.30. هست .من داشتم فریمور R47A_G_08.D8.85R با FLASH BACKUP میرختم رو گوشی فریم قبلیشم همون R47A_G_08.D8.85R بود که برق رفت دادم چند جا با باکس فکر کنم اشتباهی برداشتند برنامه R47 رو بهش زدند الان هم هیچ برنامه ای نمیگیره تو همون بوت لودر میمونه
نقل قول:
اينو تو پديده پيدا كردم
(tnaerT) [خز بودن] ثابت استاتها درست كردن براى زمان تخم ماهى پست بيطرف درست كردن غيرجاده را پسى جوانه زدن چطور موضوع زيان ريزش آيا)149031(را حسابشده است بعضى از اوليه جدا كردن قبلى را خنثى كرد مدت درست كردن براى را يك حشره بهبود يافتن غيرگراورساز را گچ [به طور |roeL|] براق بكند زمان جانبخشى يك حشره با gnilhprom بهبود يافتن غيرساكت مقدارى موضوع با [همهچاك دادن] كم كردن پوچ طلسم درست كرد دستورالعمل به بين 175 تا 150 به طور موقت از كار انداختن خرج برداشته باشد ترككننده عملكرد را منجمد بكند
I got you under my skin
این مال یه تیکه از یه آهنگ مدوناست
کسی میدونه منظورش چیه؟
Get under one`s skin رو فقط میدونم یه اصطلاحه تو مایه های آزار دادن ولی کل جمله نمیدونم معادل فارسیش چی میشه؟
ممنون