من این بازی رو خریدم اما باز نمیشه :( صفحه سیاه میشه بعد همونطور میمونه 30 دقیقه صبر کردم چیزی نشد صفحه سیاه میشه و همونطور میمونه در ضمن سیستمم :
Windows : XP SP3
VGA : 512mb 8500 GT
Ram : 2GB
CPU : 2 Core Intel
NVIDIA GFORCE
مشکل از چیه ؟
Printable View
من این بازی رو خریدم اما باز نمیشه :( صفحه سیاه میشه بعد همونطور میمونه 30 دقیقه صبر کردم چیزی نشد صفحه سیاه میشه و همونطور میمونه در ضمن سیستمم :
Windows : XP SP3
VGA : 512mb 8500 GT
Ram : 2GB
CPU : 2 Core Intel
NVIDIA GFORCE
مشکل از چیه ؟
عجب مشخصاتی گفتی .نقل قول:
به هر حال . کرکتونو عوض کنید . از این کرک استفاده کنید
http://rapidshare.com/files/434613940/Call.of.Duty.Black.Ops.Update.2.and.3-SKIDROW.rar
این مشکل لگ زدن این بازی توی پی سی رو فکر کنم تقریبا همه تجربه کردن :31:
توی پی سی کلا بازی مشکل داره. میانگین امتیاز پایینتر اون نسبت به کنسول هم اینو قشنگ نشون میده...
لینک خراب ;):13:نقل قول:
بله ولی اگه تنبل نباشید و میخواید یه بازی قشنگ بازی کنید زحمت میکشید و کلا یه 15 مگ دانلود میکنید و مشکل حل میشه . خطاب شما نیست کلا به همه کسانی گفتم که افت فریم دارن :دینقل قول:
لینک کاملا سالم است . همین الان چک شد.نقل قول:
دوستان بنظر من اصلا بازی جالب نیست
اصلا با مدال افتخار 2010 قابل مقایسه نیست چیزی شبیه باترفیلد هست البته در مورد داستان بازی نمیتونم چیزی بگم ولی
حداقل یه صحنه بیادمانی نداشت
معلومه که فرق میکنه چون داستانش جداست و در رابطه با جنگ جهانی نیست ...نقل قول:
چه نقد کارشناسانه ای کردید . معلوم شد که یا چیزی از بازی نفهمیدید یا کلا بازی نکردید ! :13:نقل قول:
اولا بازی به اسم باتر فیلد وجود نداره . بهتره یکم به اسم بازی ها توجه کنید . اون بتل فیلد (Battle Field) هست که بازی خیلی خوبی هم بود .
دوم اینکه چیه MOH از این سرتره ؟
MOH داستان قشنگی نداشت . سبکشم کلیشه ای بودش . داستانشم تکراری . بیا 500 تا بازی با داستان MOH . تنها نو آوری MOH نوع کاور گیری و سر خوردن رو زمین بود .
اما این بازی خیلی سرتری نسبت به اون داره . چه از نظر داستان چه گیم پلی و ... مثلا اینکه همون هلیکپتری که توی MOH بود اینجا همونو میرونیش . یا روندن قایق و اینا ... فقط یکمی هوش مصنوعی دشمنا پایین بود . کلا الکی نیستش که بهترین شوتر سال شناخته شد .
صحنه بیادماندنی ؟ مثلا چی ؟
اگه از نظر حماسی میخوای صحنه ای که WOODS کشته میشه . یا همون صحنه آخر بازی هم یه جورایی قشنگه
جـــــــــان ؟!نقل قول:
مایکرو سافت این بازی رو ساخته ؟! مایکروسافت لگی چیه دیگه عزیزم ؟! چی داری میگی واسه خودت
شما سیستمت ضعیفه دلیل نمیشه که BFBC2 بد باشه . اتفاقا اونم از بهترین شوترایی بود که بازی کردم . یکم مشکل هوش مصنوعی یارا بودش فقط .
اصلاح شد :20:نقل قول:
چـــــــــــــــــــی؟!؟!ب از تو حرف زدی؟!Black Ops رو ماکروسافت ساخته؟!هیچ جوکی اندازه این حرفت منو نخنندونده بود تا الان استاد مشاری العفاسی:دی:27:
لینک درسته.شما بلد نیستی دانلود کنی مشکل لینک نیس.نقل قول:
لینک خراب ;):13:
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
حجت ولش کن اینو مگه فیلم هندیه صحنه به یاد ماندنی داشته باشه:دینقل قول:
صحنه بیادماندنی ؟ مثلا چی ؟
اگه از نظر حماسی میخوای صحنه ای که WOODS کشته میشه . یا همون صحنه آخر بازی هم یه جورایی قشنگه