ببینید دوست عزیز. سامسونگ اومده یه سیستم عامل زده تمام بسترهای توسعه اش رو هم فراهم کرده و توی یه مدت کمی تعداد گوشی های این رده رو افزایش داده و برنامه توسعه بلند مدتی رو براش در نظر گرفته.
هر روز هم داره به تعداد نرم افزارهاش اضافه میشه. حالا پولی هاش بیشترن ولی نرم افزارهای رایگانش هم بقدر کافی با کیفیت و کار راه انداز هستن. مطمئنا هم وقتی جامعه کاربریش بالا بره بحث -- نرم افزاری و این چیزاه هم وسط کشیده میشه.
اما در مورد ویندوز موبایل. شما بیا لیست نرم افزارهایی که میخوای داشته باشی رو تهیه کن بعد ببین تو کدوم سیستم عامل با مشکل بر میخوری. اگرم صرفا بقول خودتون خوره نرم افزار تشریف دارین و اعتیاد به نصب باید گوشی ها رو از یه زاویه دیگه بررسی کنی اونوقت!
امکانات ارتباطی، صفحه نمایش، اینترفیس کاربری، قدرت سخت افزاری، دوربین و... چون همه چیز رو فدای نرم افزار کردن اشتباهی بود که من داشتم مرتکب میشدم. در ضمن ویندوز موبایل نواقص زیادی داره و نصب نرم افزار و مراقبت ازش کار طاقت فرسایی هست. البته از باب خوره گی! سرعت هم چیز مهمیه که بادا خوشبختانه جزو بهترین هاست در صورتی که ویندوز موبایل واقعا تو این زمینه ضعف داره. بیشتر فکر کن آقا!
در زمینه GPS هم متاسفانه نرم افزار نقشه درست و حسابی نیست. نرم افزار خودش عالیه ولی ایران رو ساپورت نمیکنه. در نتیجه بعد از کش و قوس های فراوون من نرم افزار TrekBuddy رو نصب کردم که جاوا هست ولی عالی کار میکنه. نقشه هاش رو هم خودم درست میکنم. البته نقشه آماده تو اینترنت زیاده ولی خب وسواس دارم تو این زمینه:31:
Ovi Map هم مال سیمبین هست برادر!
امنیا 2 رو نمیدونم و البته فکر نکنم مولتی تاچ باشه. ولی این گوشی هست. یه نرم افزار Touch Tester داره که نشون میده همزمان میشه 6 تا انگشت کرد تو چش ویو! البته کلا تو این گوشی از این قابلیت به خوبی استفاده شده مثل زوم کردن.