شما منطقتون کجاست؟نقل قول:
بعدش چیکار کردی؟مرجوع کردی؟
Printable View
شما منطقتون کجاست؟نقل قول:
بعدش چیکار کردی؟مرجوع کردی؟
موبین نت بیشتر از 128 هم میده؟ مثلا با کارت دانشجویی کارشناسی ارشد؟ کیفیتش در شب/روز چطوره؟ شنیدم شبانه رایگان داره- یه دکل سر کوچمون داره- برای همین مشتاق شدم بگیرم - چون نیاز به هزینه اضافی برای آنتن نیست. نمیدونم ایا هرجای شهر باشیم اینوره یا چون که نزدیک این آنتن هستیم!؟- فقط مشکلش اینه که 128 هست. مودمشم گفته 115 تومن- بایستی دو تا لپ تاب را به اینترنت کانکت کنیم- مودم اضافی میخواد یا اینکه سوییچ میشه یا جور دیگه..؟-کسی اگه اطلاعات یا تجربه ای داره لطفا مطرح کنه - سپاس.
یه سوال
من 6 دی اعنبار اینترنتم تموم میشه.
ولی حدود 10 روزی نیستم چه جوری میتونم از 10 روز بعدش شارژ کنم؟
باید همون موقع پرداخت کنم؟
کسی عکس از دکلهای مبین نت نداره؟
تو شهر ما مبین نت آنتن نمیده. چندهفته ای هست کنار خونه پسر عمه ام یک آنتن جدید نصب کردن که هنوز هیچ تجهیزاتی روش نصب نشده. یکی بهم می گفت این آنتن وایمکسه!
اگر کسی عکسی از دکل های مبین نت داره ممنون میشم اینجا بزاره
مگه میشه؟نقل قول:
کسی عکس از دکلهای مبین نت نداره؟
تو شهر ما مبین نت آنتن نمیده. چندهفته ای هست کنار خونه پسر عمه ام یک آنتن جدید نصب کردن که هنوز هیچ تجهیزاتی روش نصب نشده. یکی بهم می گفت این آنتن وایمکسه!
اگر کسی عکسی از دکل های مبین نت داره ممنون میشم اینجا بزاره
مبین نت تو کل ایران پوشش داره
شما تو کدوم شهر هستید؟
دکل یعنی چی تجهیزات نداره؟
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
آره بدون معرفی نامه من 512 گرفتم (البته اولش گفتن میخواد ولی کارشناسی که اومد نصب کنه نمیخواست حالا شما برای اطمینان بیشتر داشته باشید.نقل قول:
موبین نت بیشتر از 128 هم میده؟ مثلا با کارت دانشجویی کارشناسی ارشد؟ کیفیتش در شب/روز چطوره؟ شنیدم شبانه رایگان داره- یه دکل سر کوچمون داره- برای همین مشتاق شدم بگیرم - چون نیاز به هزینه اضافی برای آنتن نیست. نمیدونم ایا هرجای شهر باشیم اینوره یا چون که نزدیک این آنتن هستیم!؟- فقط مشکلش اینه که 128 هست. مودمشم گفته 115 تومن- بایستی دو تا لپ تاب را به اینترنت کانکت کنیم- مودم اضافی میخواد یا اینکه سوییچ میشه یا جور دیگه..؟-کسی اگه اطلاعات یا تجربه ای داره لطفا مطرح کنه - سپاس.
کیفیتش که عالیه البته من مودم بیرونی دارم و کلا راضییم شبانه هم 2-8 صبح رایگان هست
نه فقط یه مودم میگیرین و وصلش میکنین به لپتاپ
من سرویس P932 یعنی 6 ماهه 512 گرفتم و 20 درصد تخفیف در هزینه ی مودم برام اومد
کیفیت مودم بیرونی بالاتر از درونی هست؟ لطفا، دوستانی که اطلاع دارن این دو مودمو از نظر فنی و کیفیت مقایسه کنن. من قصد استفاده از سرویس 512 محدود رو دارم و یه آنتن در کمتر از 200 متری منزل ما قرار داره. اگه درست فهمیده باشم مودم های بیرونی که گرون ترند قابلیت حمل و نقل ندارند در حالی که اونایی که 110 تومانی هست قابل حملند.
سلام
کسی میدونه این نرم افزاری که نصاب های مودم فضای باز وایمکس دارن که سیگنال و نویز رو باهاش چک می کنن چیه و از کجا میشه گیر آورد؟ شاید آدم بخواد جای مودم رو عوض کنه! نمیشه که هی زحمت بدیم اونا بیان 8 تومان بگیرن :19:
من مرزداران هستم.آره مودمو امروز اومد برد یه چک 236900 تومنی بهم داد.نقشه هاشون زیاد قابل اعتماد نیستننقل قول:
کیفیت نه ولی در نقطه هایی که کیفیت سیگنال کم هست یا ساختمان های زیادی وجود داره این مودم با قابلیت در یافت بسیار قوی سیگنال میتوه سیگنال رو دریافت کنهنقل قول:
کیفیت مودم بیرونی بالاتر از درونی هست؟ لطفا، دوستانی که اطلاع دارن این دو مودمو از نظر فنی و کیفیت مقایسه کنن. من قصد استفاده از سرویس 512 محدود رو دارم و یه آنتن در کمتر از 200 متری منزل ما قرار داره. اگه درست فهمیده باشم مودم های بیرونی که گرون ترند قابلیت حمل و نقل ندارند در حالی که اونایی که 110 تومانی هست قابل حملند.
خود مودم رو هر جایی که میخواین ببرین و صبر کنین ببینید چند تا چراغ روشن میشهنقل قول:
سلام
کسی میدونه این نرم افزاری که نصاب های مودم فضای باز وایمکس دارن که سیگنال و نویز رو باهاش چک می کنن چیه و از کجا میشه گیر آورد؟ شاید آدم بخواد جای مودم رو عوض کنه! نمیشه که هی زحمت بدیم اونا بیان 8 تومان بگیرن
خود مودم رو هر جایی که میخواین ببرین و صبر کنین ببینید چند تا چراغ روشن میشه[/QUOTE]
آخه دیروز نصاب ها می گفتن با مودم نمیشه نویز و پایدار بودن کانکشن رو فهمید. راست گفته یا یه چیزی گفته که فقط یه چیزی گفته باشه؟ :31: ولی جدی این نصاب من که خیلی بد برخورد بود. همشون اینقدر بد برخوردن؟ گذاشته ساعت 10.30 شب اومده تمام وسایل رو هم از خودم گرفته که نصب کنه :18: خوب شد آپولو نمی خواستیم هوا کنیم!