هنوز اين مودم قديميه توي ليست هست. يعني چي؟ كسي تازه ثبت نام كرده؟؟اون مودم جديد وايرلسه تو ليست نيست!
Printable View
هنوز اين مودم قديميه توي ليست هست. يعني چي؟ كسي تازه ثبت نام كرده؟؟اون مودم جديد وايرلسه تو ليست نيست!
یکی یه توضیحی بده من ممنون می شم
البته فکر کنم باره 100 دومه توضیح می دم :31: ولی این بار یه چیز جدید داره :31:
من 3/9 وایمکسم فعال شد 6 ماه نا محدود برای باره 100 دوم
روز اول رفتم دیدم یه اعتباری به من داده که هر دفعه که من از نت استفاده می کنم از این اعتبار کم می شه برای باره 100 دوم
تا امروز تو این عکس ببینید تو شماره 10 که نوشته ترافیک رایگان این اعتبارم تا امروز بود که هی ازش کم می شد حالا یه اعتبار جدید اضافه شده حالا چی شد اون قبلی پرید ؟ از این جدیده حالا کم می شه ؟ یا نه تا اون قبلی صفر نشه این جدیده کم نمی شه ؟ بعد چرا دفعه قبل اعتبار بیشتر داده بودند تازه نزدیک 1 ماه هم گذشت باز از این یکی هنوز بیشتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی منو روشن کنه ممنون می شم
برای باره 100 دمه فکر کنم می گم ولی این بار یه چیزی به توضیحاتم اضافه شده
من 6 ماه نامحدود گرفتم برای باره 100 دم ( 3/9 وایمکسم فعال شد ) :31:
من روز اول دیدم یه اعتباری بهم دادن که هر بار از نت استفاده می کنم از این اعتبار کم می شه برای بار 100 دم :31:
حالا یه چیز جدیدی که امروز دیدم یه اعتبار جدید بهم اضافه شده همون طور که تو عکس می بینید شماره 4
حالا من موندم اون اعتبار قبلی که تو شماره 10 هست اون دیگه پرید ؟ از این به بعد از اعتبار جدیدم که شماره 4 باشه کم میشه ؟ یا نه تا اون اعتبار اولیم صفر نشه از این جدیده کم نمیشه ؟ بعد چرا اعتبار جدیدی که بهم دادن از قبلی اینقدر کمتره اون قبلی تازه یه ماه ازش کم شده خیلی بیشتر از اعتبار جدیده که بهم دادن !! یا اصلا یه جور دیگه محاسبه می شه ...
عکس :
یکی منو روشن کن ممنون می شم
عكسات باز نميشه
ولي اصولا تعرفه ها به ماه بعدي انتقال پيدا نميكنه. اگر در ماه زيادي مصرف كردي صفر ميشي و بايد تا ماه بعدي صبر كني( البته قضيه مصرف آزاد هم هست كه ميتونه تعرفه هاي آزاد رو هم خريداري كني تو اين زمان)
ولي اگر هم به دلايلي كمتر مصرف كردي فقط بهت اطلاع ميده . چيزي به ماه بعدي اضافه نميشه!!
عکساتونو اینجا آپلود کنین و لینکشو بذارین تو تایپیکنقل قول:
کد:http://up.--------.com/index.php
عکس رو اینجا که گفتید آپلود کردم
فقط الان یه چیزی رو متوجه شدم 2/10 که تو عکس زده می شه پس فردا من فکر کردم می شه یه ماه دیگه ما آخر نفهمیدیم اینا چه جوری اعتبار میدن ماهی میدن روزی میدن
دوستان همون طور که یکی از بچه ها تو صفحات قبل گفت این مشکل Reset شدن داره زیاد می شه
اوانایی که مودم WIFi دارن بزارن رو حالته Route TLS ببینن ریست می شن یا نه اینجا اعلام کنن منظور از ریست شدن هم اینه که یهو وسط نت قطع بشه دوباره وصل بشه که اون پورتال میاد و باید یوزر پس وارد کنید برای همین میگم رو حالت Route TLS بارید که متوجه بشید ریست می شه
ممنون
ممنون میشم تعداد دفعات نیاز به این کارو با ذکر مدل مودمتون و محل زندگیتون بگین.. البته مودم رو نباید از برق بکشین..
بازم متشکرم..
خودم متوسط روزانه 3 الی 4 بار مودم BM635 تهران شریعتی-پیچ شمیران.:41:
من روز بروز بيشتر از اين سرويس متنفر ميشم
الان كيفيت 512 من در حد......... است. پينگ 567 از اسپيد تست با آپ 0.12 و دان 0.122..............
ريست شدن روزانه
باز نكردن چندين سايت فارسي زبان كه به اين خاطر بايد برم با دايا آپ وصل شم.
فقط خوب سر برج پول ميگيرن
اين چه شركت اينترنتي است كه چت آنلاين نداره
2 بار زنگ زدم 12 دقيقه فقط جمله منتظر باشيد شنيدم........بي خيال شدم.
با افزايش مشتري مونده تو سرويس دادن حتما اين مشكل به تمام منطقه هاي ديگر هم سرايت ميكنه.
من نمیفهمم برای شما چه مشکلی هستنقل قول:
همانطوری که تو عکس زیر میبینین پینگ من از 245 الی300 متغیره که عالیه
فکر نمیکنین این کیفیت خوب به نوع تعرفه و نوع مودم بستگی داره !!!!