اونا پولیه و با یه کرک باز میشه.نقل قول:
ولی بیخیال شد باز کردنش سخته
---------- Post added at 08:27 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------
باید شیفت رو نگه داری تا آب ها یخ بزنن و مثل ستون ازش استفاده کنیدنقل قول:
Printable View
اونا پولیه و با یه کرک باز میشه.نقل قول:
ولی بیخیال شد باز کردنش سخته
---------- Post added at 08:27 AM ---------- Previous post was at 08:25 AM ----------
باید شیفت رو نگه داری تا آب ها یخ بزنن و مثل ستون ازش استفاده کنیدنقل قول:
نمیدونم شاید از کرک باشه به این پست مراجعه و کرک سالم رو دانلود کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5447022&postcount=1822
دستت درد نکنه ولی همچنان مشکل باقی هست !ولی می رم رو میله انگار در رو به روش باز می شه و از ون اسکلت ها میاد تو !نقل قول:
و بعد کشتن همه اون ها در بسته است !
از رو دیوار ها هم نمی شه رفت بالا که شاید از اونجا بشه رفت بیرون
دوباره هم که بری رو اون میله هیچ اتفاقی دیگه نمی یفته !
مطمئنی؟؟نقل قول:
آخه کسی تا حالا اونجا نمونده!!....فکر کنم اونجا دو تا پدال روی دیوار هست(توی سالن روبروت) که باید بری روش تا آب از سقف جاری شه بعد به کمک freeze با کمک دو تا ستون آب بری بالا.....
سلام
بچه ها من این بازی را مدتی قبل نصب کردم.الان توی یکی از مراحل به مشکل برخوردم که با انواع کرک ها و ترینرها تست کردم مشکلم حل نشد(در بسته).الان تنها راه حلی که مونده استفاده از سیوهای بازی هست که یکی از دوستان زحمنتش را کشیده.ولی مشکل اینجا هست که من روی درایوی که ویندوز xp نصبه همچین آدرسی ندارم؟کسی متونه کمک کنه که این سیوها کجا ذخیره میشه برای ویندوز xp سرویس پک 3:
یکی از دوستان این آدرسو داده بود:
xp drive:\Documents and Settings\****\Local Settings\Application Data\storage\SKIDROW\11
ولی مشکل من اینه که فولدر local setting و متعلقاتش اصلا داخل درایو محل نصب ویندوز من وجود نداره.
راهی وجود داره یا باید new game کنم؟
اولا این فولدر مخفیه(hidden)...ثانیا بگو کجا گیر کردی شاید بشه برات کاری کرد!!نقل قول:
نقل قول:
موقعی که اولین غول بزرگ بازی را میکشی .از دیوار بالا رفته و با کشیدن میله به پایین در باز میشه .بعد از عبور از در از تیغه های متعدد باید عبور میکردم که نشدو در شروع مجدد بازی به علت اینکه در موقعیت بدی احتمالا بازی سیو شده بود با در بسته مواجه میشی.با ترینر و تعویض کرک دره باز نشد که نشد.یه سوال این سیوها را که داخل این فولدر مخفی بریزم بعد چطوری از یه مرحله دیگه قبل از بسته شدن در بازی را شروع کنم؟اگه راه بهتری هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگه یه عکس میگذاشتی بهتر معلوم میشد چون نگرفتم کجا رو میگی....شاید میتونستم با راهنمایی یک تعویض کرک یا ترینر مشکلت حل بشه:20:نقل قول:
+
این بازی autosave هست یعنی بعد از هر checkpoint امکان بازگشت به checkpoint یا مرحله قبل وجود نداره...برای همین اگه سیو checkpoint یا مرحله قبل از اون رو داری بنداز توی همون پوشه ای که گفته(باید یه فایل به همین نام وجود داشته باشه و این فایل جدید جایگزین اون بشه) وقتی بری توی بازی و continue رو بزنی از سیو جدیدت میتونی بازی رو ادامه بدی...
ممنون مهدی عزیز .مشکل حل شد.طبق روش سیوی که گفتی.:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار زدم افتادم پایین با کلاغا کشیدم بالا حالا هرچی میزنم خونش کم نمیشه 4 رو میزنم سش گیج میره دیگه نمیدونم چه کنم از دیوارا هم میرم بالا با قدر باد میزنه وسط سینش دوباره حالی به حولی میشه ولی بازم نمیدونم چه کنم پلیز یکی کمک کنه