ببین خروجی صدای پنلت چیه.ورودی صدای سینمات چیه.نقل قول:
اگه سینمات فقط ورودی اپتیکال داره پس پنلتم باید خروجی اپتیکال داشته باشه تا وصل کنی.
یبار دقیق همه ورودی خروجی های سینما و پنلت و رسیورت رو بگو تا بهت بگم چیکار کنی.
Printable View
ببین خروجی صدای پنلت چیه.ورودی صدای سینمات چیه.نقل قول:
اگه سینمات فقط ورودی اپتیکال داره پس پنلتم باید خروجی اپتیکال داشته باشه تا وصل کنی.
یبار دقیق همه ورودی خروجی های سینما و پنلت و رسیورت رو بگو تا بهت بگم چیکار کنی.
با سلام به اقا رایان عزیز.من سفارش یه سینمای خانگی 787 پایونیر دادم.میخوام لطف کنید بگید دقیقا باید چه چیزهایی داشته باشه که من چک کنم.چون از فروشگاه چاره خرید کردم.و ایا تمام سیم و کابلها رو برای اتصال داره یا باید جدا تهیه کرد؟.ممنونم
تنها out که روی TV هستش optical (همون فیبر نوریه) هست و دیگه چیزی به اسم Audio Out نداره ولی پورت کامپوننت و AV موجود داره روی TV...سینما خانگی هم ورودی Optical داره ولی یه چیزی هم به اسمه AUX2 داره که به صورت کابل AV هستش ولی تو کاتالوگ نوشته این پورت یه Audio In هستش که به صورت Stereo هستش و Right و left داره و برای اتصال Reciver به سینما باید از این پورتاستفاده کنیم ولی ----- من فقط یه آیودیو اوت داره که وقتی به سینما وصل میکنم اصلا صدا نمیاد....فکر میکنم مجبورم همون Optical رو بخرم چون پورتش روی هر دو هست...قیمت Opticalکابل چقدره:11:????نقل قول:
سلام دوستان، من دنبال این سیستم Onkyo هستم میخواستم ببینم کسی اینو تو ایران دیده، یا اگه هست کجاها دارن این سیستمو؟ Onkyo HT-S3300 5.1-Channel Home Theater Receiver/Speaker Packageراستش من زیاد نمیخوام خرج کنم.. اینم واسه اتاقم میخوام پس نمیخوام خیلی بزرگ و خفن باشه، اما receiver ش رو حتما لازم دارم برای Xbox 360 و PS3. ممنون میشم راهنمایی کنید یا اگه سیستم مشابهی هم هست بهم معرفی کنید.کد:http://www.amazon.com/Onkyo-HT-S3300-5-1-Channel-Theater-Receiver/dp/B003BEDQR6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1284137590&sr=8-2
سلام.مبارک باشه.نقل قول:
دقیقا نمی دونم محتویات جعبه چی هست ولی سیم و کابل ها که موجود است.البته کابل HDMI نداره و یه کابل AV توی جعبه هست.همینطور یه میکروفون کوچیک هم برای تنظیم صدا باید باشه و آنتن و کارت گارانتی و ...
اگر دوستانی که خرید کردند کمک کنند ممنون میشم.
بله باید از اپتیکال استفاده کنید.کابل اپتیکال یک متری قیمتش از 10 تومن شروع میشه به بالا.نقل قول:
من تو ایران ندیدم،اتفاقا دو صفحه قبل در مورد چند مدل بالاترش بحث بود ولی مثل اینکه تو ایران موجود نیست.نقل قول:
سیستم مشابه جمع و جور DENON DHT 390 هستش و یا سری های rs پایونیر که جمع و جور نیست ولی receiver جداگونه داره.
[HTML] http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_0_11?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=denon+dht391xp&sprefix=denon+dht39[/HTML]
من لینک از سایت آمازون از مدل دنون براتون گذاشتم البته تو سایت آمازون مدل 390 رو نداره و مدل جدیدترش یعنی 391 رو داره.
این مدل رو توی ترهان با قیمت حدود 550 تومن می تونید تهیه کنید.
ممنون....حالا یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدین....روی جعبه ی سینما خانگی نوشته Wireless Ready ولی اینجور که معلومه بدون TX Card وایر لس شدن باندهایه پشتی ممکن نیست...آیا این tx cARD تو بازار موجوده؟؟ درسته که قیمتش 10 تومنه؟؟....برای وایرلس شدن فقط Tx card کافیه؟؟ از کجا باید بخرم؟؟
ممنون از جوابتون! امروز جمهوری بودم اصلا اون Onkyo رو پیدا نکردم ناامید برگشتم, تا اینکه جوابتون رو دیدم.نقل قول:
این Denon هم خیلی عالیه, همون چیزیه که میخوام! فقط مطمئنید که تو تهران پیدا میشه؟ چون فکر کنم فروشنده ها کلا این پکیج اسپیکرها رو نمیارن. قیمتش هم که خیلی خوبه. دقیقا کجاها دارن این مدل رو؟
شما باید یه همچین چیزی تهیه کنید.نقل قول:
[HTML] http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000K3A3S6/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&seller= [/HTML]
باید از نمایندگی های سامسونگ تهیه کنید.در مورد قیمت اطلاع دقیقی ندارم ولی فکر کنم اگر از نمایندگی تهیه کنید نباید بیشتر از 20 تومن باشه.
با سلام من 2 تا سوال دارم یکیش اینه که من تی وی 46 C7000 دارم + سینمای HT X725
1-می خواستم ببینم چطوری میشه صدای فیلمهایی که از USB یا ----- پخش میکنم رو میشه خروجیه صداشون رو از سینمای خانگی گرفت؟! من هرکاری میکنم یا صدا کلا قطع میشه یا فقط از تی وی میاد :41:
دوستان راهنمایی کردن که از قسمت تنظیمات صدای تی وی باید بزارم روی external speaker ولی اینکار رو که می کنم صدا کلا قطع میشه ، وقتی هم سینما رو روی aux 1 یا 2 میزارم صدا برمیگرده روی باند خود تی وی :13:
البته اینم بگم رابط تی وی و سینما کابل اچ دی ورژن 1.3 هست ، آیا کابلی چیزی دیگه هم باید بینشون باشه یا همین کابل باید صدا رو به سینما منتقل کنه ؟!
2-می خواستم ببینم برای پخش سه بعدی مناسبترین پلیر (تنها و بهمراه سینما) چیه و چه قیمتیه ؟! ، ترجیحا سامسونگ توی الویت باشه!
پیشاپیش ممنون :10: