عطا جان دستت درد نکنه درست شد
1-فقط اینکه من تعریف امنیت اطلاعاتی هاردای وسترن رو خیلی شنیده بودم منظورشون از امنیت همین طناب بود که جای هاردو محکم میکنه!!!(من فکر میکردم یه نرم افزار خاص برای پسورد گذاری پیشرفته داشته باشه بیزحمت اگه نرم افزاری هست نرم افزارشو معرفی کنین چون هاردمو مجبور شدم فرمت کنم)
2-راستی اینکه اول کار باید هاردو به سیستم معرفی میکردم تو disk managment برای همه اینهمه دردسر داره؟(منظورم اینه که هاردی که خریدم مشکلی نداره؟)
3-اگه نخوام هاردو پارتیشن بندی کنم بعدا مشکلی پیش میاد؟
4-دکمه ی که پشت هارده و علامت پاور روشه(مثل دکمه خاموش روشن تو خیلی از قطعات)برای چیه؟چون وقتی هارد روشنه اون دکمه را که فشار میدم هیچ اتفاق خاصی نمیفته!!
5-همونطور که خودت میدونی یکی از بزرگترین ضعف های هاردایmy bookحالت طراحی آنها هست یعنی باید همیشه بصورت ایستاده و عمودی باشند حالا سوال من اینه که اگه از این هاردها بصورت افقی و خوابیده نگهداری و استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
6- این هاردا ضد ضربه هستن ؟(روی جعبه و دفترچش که چیزی ننوشته ولی اگه نباشه خیلی عجیبه چون خیلی از هاردای کم ضرفیت تر و ارزون ترو میشناسم که ضدضربه هستن.)
7-این قسمتی که تو عکس مشخص کردم (که حجمش حدود 200 مگ هست)برای کار خاصیه؟(منظورم اینه که اگه بخوام اضافش کنم به حجم اصلی هارد (یعنی به همونجا که 2794 گیگ هست )مشکلی پیش میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید مزاحم شما میشم هیچکی به اندازه شما حرفه ای تو هاردا نمیشناسم.