سلام یه کاری کن که مسافرتت خوش یگذره استرس وقت هم نداشته باش وقتی برگشتی با یه روحیه و انرژی بهتر همه رو جبران میکنی به نظر من که کتاب بردن اصلا خوب نیست! من که هیشکی رو ندیدم تو مسافرت درس بخونه!!!!نقل قول:
Printable View
سلام یه کاری کن که مسافرتت خوش یگذره استرس وقت هم نداشته باش وقتی برگشتی با یه روحیه و انرژی بهتر همه رو جبران میکنی به نظر من که کتاب بردن اصلا خوب نیست! من که هیشکی رو ندیدم تو مسافرت درس بخونه!!!!نقل قول:
کسی هست که واسه کنکور زبان خونده باشه و بتونه منو دقیق راهنمایی کنه؟
چه کتابایی بخونم و چطور درس بخونم؟با کدوم موسسه در ارتباط باشم و تسلطم رو چطور ارزیابی کنم؟
نقل قول:
کلاس زبان می رفتی؟
چه کلاسی رو توصیه می کنی؟
بستگی داره در چه حدی خونده باشی ... منم حدودای چند هفته پیش رفتم مسافرت و توی مسافرتم کتابای تست درس هایی که روشون مسلط تر بودم رو با خودم بردم و یه کوچولو اون اتمسفر کنکوری رو از دست ندادم .. ولی اصلا هم خودم رو اذیت نکردم که وسط کوه و جنگل درس بخونم .. الان که برگشتم چیز خاصی یادم نرفته!نقل قول:
سؤالهای تحلیلی امسال از پارسال هم [یه خورده!] سختتر و هم وقتگیرتر شده بود. باید واقعا تحلیلی را باید فهمیده باشی تا سؤالها را بتونی حل کنی. بهتر هست تمرین بیشتری انجام بدی تا خوندن مطالب آموزشی و حفظ کردن نکات.نقل قول:
من هم وقتی شروع کردم به خلاصهنویسی، حجمش زیاد میشد. در واقع وسواس زیادی به خرج میدادم. وقتی دیدم اینجوری وقت زیادی میگیره، محدودتر کردم. یعنی خلاصهنویسی را برای فصلهای خاصی از بعضی کتابها انجام دادم. فصلهایی که مطالب فرار بیشتری داشتند و یا موارد مشابه زیاد بود که قاطی میشد! (مثل دو فصل آخر شیمی پیش)
برای فیزیک و شیمی (به طور کلی) توی کتاب آموزشی و تست، نکات مهم را با مارکر مشخص میکردم.
البته خلاصهنویسی یه حسن دیگهاش اینه که وقتی شما یه مطلب را مینویسید در حقیقت دارید یه بار دیگه اون را یاد میگیرید و به زبان خودتون نوشتید. اینها را خلاصههایی که مؤلفان کتابهای کمک درسی نوشتهاند، نداره!
سلام دوستان.من ميخوام زبان انگليسي بخونم ميخواستم ببينم سوم رو بخونم بعد پيش كافيه يا بايد گرامر اول و دوم هم بكار پيش دانشگاهي مياد؟اصلا لازمه گرامر اول و دوم رو بلد باشم واسه پيش ؟:46:
تو رو خدا بگين ... دمتون گرم !:10:
سلام .
خلاصه نویسی توی درس فیزیک فوق العاده میتونه بهت کمک کنه . من سال پیش که کنکور دادم ، خلاصه نویسی فیزیک رو تقریبا از اوایل خرداد انجام دادم و تقریبا توی کنکور به اندازه ی همون کسایی درصد اوردم که از چند ما ه قبل فیزیک رو کامل تموم کرده و اصطلاحا بسته بودند . واسه آزاد هم خیلی کمکم کرد . من از روی پاسخنامه واسه خودم درصد گرفتم تقریبا 75 درصد شد .
وسواس به خرج نده . فقط فرمول هارو و نکات تعریفی مهم و کم حجم رو توی یه ورق A4 تمیز و با چند رنگ خودکار بنویس و هر سری که می خوای تست کار کنی مرورش کن . البته این به شرطیه که قبلش اون فصل را کامل بخونی . خلاصه نویسی فقط کمکت میکنه مطالب از یادت نرن .
از جمله ای که میگی "مثالهایی که دارم، از تمرینها خیلی بهتره" میشه فهمید که نظر خوبی نسبت به تمرینها نداری در واقع منم خودم همین جوری بودم و کافی بود بقیه بگن لازم نیست تا بیخیال بشم اما سال پیش شوخی نیست به نظرم به شخصه طراح نیستم که نظرم درست باشه اما فکر میکنم نباید بزاری چیزی بدون توجه از دستت بره حتما با دقت یه دور تمرینا رو با رغبت بخون چیزایی که توش هستو پیدا کن(مطمئن باش یه چیزایی هست)بعد دیگه خیالت راحت میشهنقل قول:
موفق باشید(توی ماه رمضان برای ماها هم دعا کنید)
میزان تقاضا و ظرفیت پذیرش دانشجو تا سال 90 متوازن می شود
رشت - خبر گزاری مهر: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هشتم گفت: با اجرای طرح تدریجی حذف کنکور تا سال 90 میزان تقاضا و ظرفیت پذیرش دانشجو در کشور متوازن می شود. اسدالله عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با اجرای صحیح این طرح دیگر نیازی به برنامه های کنکور که هم اکنون به عنوان یک دیوارعظیمی برای بسیاری از خانواده هاست برچیده خواهد شد.
وی عنوان کرد: پذیرش دانشجو در ایران باید همانند بسیاری از کشورهای توسعه یافته بر اساس توان علمی دانش آموزان که در دبیرستان شایستگی خود را نشان می دهند انجام و دیوار بین آموزش و پرورش و آموزش عالی برداشته شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هشتم بر لزوم هرچه سریعتر اجرای طرح حذف کنکور که از مصوبات مجلس شورای اسلامی است در جامعه تاکید کرد و افزود: زمانیکه این طرح در صحن علنی مجلس به تصویب رسید در پی آن کارگروه طرح حذف کنکور به ریاست وزیر علوم نیز تشکیل شده است.
وی عنوان کرد: در این کارگروه مقرر شد از سال 88 آزمون های درسی از پایه دوم دبیرستان در نظر گرفته شود و نهایتا تا سال 90 کنکور به تدریح حذف شود.
عباسی ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از رشته های کاردانی و کارشناسی به دلیل توسعه فضاهای آموزشی در دانشگاههای پیام نور، دانشگاه آزاد، سراسری و...تعداد ظرفیتها پذیرش بیشتر از تعداد تقاضا و متقاضیان است.
وی ز کارگروه طرح حذف کنکور خواست راهکارهای مناسبی در نظر بگیرند و هرچه سریعتر این طرح را به اجرا در آورند.
نماینده رودسر و املش ادامه داد: امسال ظرفیت دانشگاههای دولتی بیش از 500 هزار نفر افزایش یافت در حالیکه پیش از این ظرفیت پذیرش دانشجو اعم شبانه و روزانه دانشگاههای دولتی در کشور حدود 100 هزار نفر بوده است.
دوستان من یه مشکلی تو درس زبان دارم. خوشبختانه من چند ساله کلاس زبان میرم و زبان مدرسه برام خیلی راحته یعنی تو آزمون ها همه رو بلدم و به نظرم سر آزمون همه رو درست زدم ولی میام خونه میبینم 2-3 تا رو از 25 تا اشتباه زدم این موضوع همیشه وجود داره یعنی نمیزاره که 100 درصد بشم. به نظرتون چه شکلی میتونم مشکلم رو تو این موضوع حا کنم؟ چه شکلی 100 بشم؟
(کاش تو بقیه درسام اینجوری بود)