مبارک باشه.پس بالاخره تصمیمتو گرفتی.چی شد که امنیا یا ویوازو انتخاب نکردی؟نقل قول:
Printable View
مبارک باشه.پس بالاخره تصمیمتو گرفتی.چی شد که امنیا یا ویوازو انتخاب نکردی؟نقل قول:
نشسته تاپیک امنیا HD از نخست تا پایانش رو خونده؛ سپس عقل بهش حکم کرده که اینه بگیره! :دینقل قول:
شاد باشین :دی
البته سیمبینهای 9.2 سری N مثل N95 8g هم این امکان رو ندارن متاسفانه :13:. جالب اینجاست که سیمبین قدیمی ورژن 7 این امکان فولدر بندی تو گالری و نشون ندادن همه عکسها رو داشت!!!!!!!!!نقل قول:
ولی جدیدا یک نرم افزاری به نام PhotoBook اومده که مثل ACSDsee هست و میتونی عکسها رو تو هر فولدی که میخوای بریزی و همون هر فولدری که میخوای رو نشون بده فقط.
درستهنقل قول:
این برنامه PhotoBook رو من روی گوشیم دارم.
یعنی میتونم بگم که بهترین برنامه نمایش عکس در گوشی های سیمبیان همین برنامه است. هم خیلی برنامش سریعه و هم عکسارو با کیفیت بالا و با افکت های باحالی پخش میکنه. به همه پیشنهاد میکنم یه بار این برنامه رو امتحان کنن.
در ضمن این برنامه برای همون شرکتیه که Xplore رو درست کرد. :8:
ديروز گوشي رو مستر ريست كردم ويبرش درست شد باز امروز ميبينم اس ام اس مياد ويبره نميكنه :18: كشته منو اين گوشي :19:
به نظرتون دليلش چيه؟؟ :41:
شاید با یه برنامه خاصی که روش نصب میکنی قاطی کنه. :5:نقل قول:
بعد از اینکه ریست کردی، چه برنامه ای روش نصب کردی؟؟؟ :6:
هيچي روش نصب نكردم فقط Theme عوض كردمو Shortcut تغيير دادم :41: اصلاً زياد باهاش ور نميرم :41:
بالاخره یه کاری باهاش کردی دیگه. دیگه الکی اینجوری نمیشه که.نقل قول:
شما یه بار دیگه ریست کلی کن و اینبار اصلاً با گوشی ور نرو ببین بازم اینجوری میشه؟؟؟
مشکل شما 100% نرم افزاریه.
يه Back up از گوشي گرفتم بعد ريست كردم..
روشن كه شد اس ام اس فرستادم ويبره ميكرد
قسمت Setting بك آپ رو Restore كردم بازم ويبره مشكلي نداشت..
theme رو عوض كردم بازم ويبره مشكلي نداشت..
Message . Contact . Calendar . Bookmarks . files رو هم Restore كردم ويبره نكرد :18:
فهميدم مشكلش چيه :18:
ميزنم اس ام اسام بره رو مموري ويبره نميكنه رو فون كه ميره ويبره ميكنه :18:
ميشه شما هم امتحان بكني ببيني ماله شما هم اينجوريه يا نه؟؟ :23:
وقتی روی مموری کارت میزارم بازم ویبره میزنه :31:نقل قول:
حالا این راه حل رو امتحان کن ببین چی میشه:
شما یه بار دیگه گوشیتو ریست کن!!!:18: اینبار قبل از اینکه مموری رو به گوشی وصل کنی بگیر با کامپیوتر یه بار یه فرمت FAT32 کن (به صورت Quick فرمت نکن) .
نگاه کن اصلاً میخوای ریست کنی قبل از اون مموری رو دربیار و فرمت کن و بعدش وقتی گوشی بالا اومد، رم فرمت شده رو توی گوشی وصل کن (چیزی توش نریز) و SMS رو روی مموری کارت بذار.
اگه این کارارو درست انجام بدی مطمئنم که مشکل ویبره حل میشه.
فکر کنم رمت قاطی کرده باشه.